- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Bir banka belli ki yıl sonu kredi satış rakamları tutmamış hemen reklam patlatıyor şöyle uygun kredi,böyle avantajlı bende hemen koştum inanın 5 dakika içinde krediyi aldım.Bana satışı yapan müşteri sorumlusu kendiside prim alacak tabii ki bana bir güler yüz bir hoş sohbet.Buraya kadar sorun yok.İşini iyi yapıyor tabii ki sattığından prim alacak.Sonra benim toplu param oldu hemen ilk iş krediyi kapamaya gittim.Sanırım 3-4 yıl vadeli olmalı ben daha 1 yıl olmadam kapamış oldum.Aynı bayan nerdeyse erken ödeme yaptım diye beni azarlayacaktı bir daha da benim ile ilgilenmedi.Eee tabii banka benim üzerimden kazanacağı faizi alamadı buna mı bozuldu acaba....kesinlikle katılıyorum biz işlem yapmak için beklerken "değerli" banka çalışanları parası çok olan müşterilerine öncelik tanıyıp sıramızı alıyorlar birde nerdeyse adamın içine düşecekler yalakalık sohbet muhabbet ama biz onları beklemek zorundayız neden çünkü onlar kadar paramız yok...
Bir banka belli ki yıl sonu kredi satış rakamları tutmamış hemen reklam patlatıyor şöyle uygun kredi,böyle avantajlı bende hemen koştum inanın 5 dakika içinde krediyi aldım.Bana satışı yapan müşteri sorumlusu kendiside prim alacak tabii ki bana bir güler yüz bir hoş sohbet.Buraya kadar sorun yok.İşini iyi yapıyor tabii ki sattığından prim alacak.Sonra benim toplu param oldu hemen ilk iş krediyi kapamaya gittim.Sanırım 3-4 yıl vadeli olmalı ben daha 1 yıl olmadam kapamış oldum.Aynı bayan nerdeyse erken ödeme yaptım diye beni azarlayacaktı bir daha da benim ile ilgilenmedi.Eee tabii banka benim üzerimden kazanacağı faizi alamadı buna mı bozuldu acaba
Zaten erken ödeme cezası diye bir şey var.Biz evin kredisini 2 sene erken kapattık 3000 tl mi ne bir indirim oldu 500 küsür de ceza yedik erken ödüyoruz diye :)))
ödeyemeyeceğiniz parayı neden çekiyorsunuz ben de bunu anlamıyorum malesef
bu banka,kredi meseleleri çok tehlikeli.
....
gerçi bu devirde kim kime borç veriyor ya..
Sence yeni evlenirken 4/4 lük mobilya almak için kredi çekmek mecburiyet mi?Zevk mi?Ben kimsenin durup dururken zevk olsun diye kredi çektiğini görmedim.Mutlaka bi sıkışıklık vardır.Yoksa o iliğine kadar sömüren olmazsa canını isteyen bankalara kim bulaşmak ister ki
İlk kez duyuyorum.Ben erken ödediğim için çok azda olsa bir para aldım.Yada kesinti yapıldıysa bile ne bana söylediler ne ben farkedebildim ((
Bende bunu diyorum ya sistem o kadar karışık ki.
Genel kurallar bankaları koruyor.
Düşünebiliyor musunuz?Banka ödemeniz geciktiğinde size mesaj atıp uyarıyorlar ya o mesajın ücreti 5 TL olarak cep faturanıza yansıyor.
Ben kredi kartı kullandığım dönemde 50 TL üyelik aidatı kesmişlerdi itiraz ettim hemen iade ettiler.
Bir sözleşme imzalıyorsun sayfa sayfa altında imzan var ,orda ne yazdığını nerden bileceksin okusan bile nasıl anlayacaksın?
Geçenlerde bankaya gittim bana bir belge imzalayıverin dediler ben bilgi güncelleme sandım baktım belgenin üzerinde kredi kartı talebi kısmını işaretlemişler altında da benim imzam olacak.
Ben kredi kartı istemiyorum ki dedim verilen yanıta bakar mıınız?Ha o mu önemli değil gelince iptal etmek kolay
Müşteri temsilcisi kızımızın muhtemelen o ayki k.kartı satış kotası tutmamış yada ekstra harcama yapmış prime ihtiyacı var.
Benide artık dışardan saf gördüyse ne diyeyim
bu banka,kredi meseleleri çok tehlikeli.
el mahkum çekiliyor ama resmen işkence.
onu düşünmek bile yeter insanın yaşlanmasına.
eşimde bende hiç bulaşmadık bu işe,Allah da göstermesin..
kendi ailemden biliyorum biraz çünkü.
zor gerçekten.
Allah yardımcınız olsun,umarım atlatırsınız ama bana kalırsa annenize açın konuyu.
ya da samimi bi arkadaşınız varsa rica edin.
gerçi bu devirde kim kime borç veriyor ya..
Evet eskiden insanların çevresinde borç alıp-verecekleri kişiler olurmuş.Ama şimdi birinden borç istesen bana ne gitsin bankadan kredi çeksin diye düşünüyor.
Aklıma bir fikir geldi ama ne dersiniz bilemem..
Kredi kartınızla kuyumcudan kart çektirip parayı peşin alın siz onu 12 ayda ödeyin hem bankaya borcunuzu kapatır hemde bankayla uğraşmamış olursunuz..Var mı çevrenizde bunu yapacak bir kuyumcu tanıdığınız..Yada 3 ay ertelemeli kredi kartları var onlara başvurup alsanız 3 ay sonra ödeseniz sizi zora sokar mı..?
Arkadaşın biri çok güzel özetlemiş kimse istemez borca girmeyi Allah kimseyi zorda bırakmasın dışardan akıl veren çok olur da para veren olmaz şuan size yaptığımız gibi..Onun için umarım Mevlam bir çıkış yolu gösterir size bu mübarek Cuma gününde..
maaşı aldıgında git direk nakit avans aldıgın paranın borcunu yatır ,bu ay yada gelecek ay diger kredi borcunu ödeme. hangi bankadan çekmissen onun bi şubesine git ,ben bu ay kredimi ödeyemeyecegim ,yeniden yapılandırmak istiorum de .onu çok kolay yapıyorlar. onun içinde 2 secenek var .misal : geriye 20 bin borcun var .20 ayda ödemen lazım .aylık bin lira ödemen .lazımsa .ya yine aylık bin lira ödüosun ama 21. aya uzuor .yada yine 20 ayda ama bu sefer 1.05 tl. yatırıorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?