- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Aynen bende öyleyim kafamıza takıyoruz diye böyle oluyor bilmiyorumben de oğlumda 74 le gittim doğuma. bir gün sonra 69 dum. yani öyle hunharca kilolar veremedim. normal doğumdu bir de. bazıları hop veriyor kiloyu. ben illa diyet yapmalıyım
Aynen bende öyleyim kafamıza takıyoruz diye böyle oluyor bilmiyorum
Ben yemek yemeyi seven keyif alan bi tipim yiyince ayarım olmuyor hep bu yüzden bu kilolar zaten
Neyse artık noktayı koydum 57 ye kadar devam
Sen kaç kilosun bu arada
Çok iyi vermişsinben de yemeyi sevenlerdenim ve takarım da kiloyu.
ben 24 eylülde başladım diyete. 78,5 gösterdi tartım.
şimdi 70.3.
ilk hedefim 63. aslında bu bana yeter. boyum da 168.
ama gebelik düşündüğüm için 57 kadar tırmalamayı düşünüyorum bakalım.
Çok iyi vermişsin
Hamilelik öncesi diyet yapmak pekte iyi değil ya tabi hamilelikte çok kilo almıyorsan
Onca emek boşa gidiyor çünkü
Hakkında hayırlısı olsun oğlun küçük sanırımsaol. yok çok kilo almamıştım. 10 kilo almıştım.
ama hemen düşünmüyorum tabi. kiloyu vereyim biraz korurum. tayin durumumuz olabilir bu arada ona göre karar vericem. tabi Rabbim nasip ederse oğlumun hayırlısıyla sağlıkla bir kardeşi olsun çok isterim
Amin amin. 5 yaşında Rabbim bağışlar inş.Hakkında hayırlısı olsun oğlun küçük sanırım
Kardeş güzel bişey ya inşallah vakti gelince oğluna da nasip olur
Selam teşekkür ederim sana da başarılar diliyorumSelam, sana bu yolda basarilar diliyorum
Günaydın..Günaydın canım günlüğüm
Bu sabah 64.7 çıktım
Günaydın canım ay evet ya 62 ye kadar böyle gider orada bir süre kalırım muhtemelen genelde duraksama noktam 62 oluyorGünaydın..
10 günde 3 kilo süper. maşAllah
Senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?