68 kilodan 55 kiloya uzanacak bir yola merhaba!

Slm bende sizin gibi eski formuma dönmeye çalışıyorum 3 yıl önce spor ve diyetle 59 kilodan 49 kiloya indim ama sonra bebek tedavisi için aldığım hormonlar vitaminlerle 60 oldum üstüne doğum kilosuda eklenince 66 kadar çıktım ilk diyet ayında 64 indim sonra araverdim 1 buçuk aydık tekrar başladım 59 indim şükür ama 10 gündür hiç veremedim moralim ve motivasyon gitti burda birlikte verme umuduyla girdim belki motivasyon oluruz birbirimize 😊
Motivasyonunu düşürme bence güzelce vereceksin kilonu
 
Herkese merhaba hayırlı geceler hanımlar. Bende zayıflamak istiyorum aslında çok kilom yok ama boyum kısa ve 3sene önce doğum yaptığım için sezeryanle ve çok kilo almıştım malum göbek kalça olduğu gibi duruyo sanki bende aranıza katılayım dedim
 
Ama nasıl kilo verebilirim neler yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim 🥰
 
Merhaba ben de bu gruba katılmak isterim 68 kiloyum hedef 60, her gün yürüyüş yaparak tatlıyı keserek vermeyi planlıyorum bir birimize destek olalım 💕
 
Grupta kimse yok galiba neredesiniz kızlar hep destek tam destek olucaktık :KK64:
 
Bende 10 kilo vermek istiyorum bende hurma diyetine başlayacağım yarından itibaren bakalım nasıl gidecek
 
Arkadaslar merhaba.
Bugune kadar icine girmis oldugum butun zayiflama hikayelerim tahmin edeceginiz uzere husranla bitti. Aslinda cok kilolu biri olmamama ragmen, son 1 sene icerisinde aldigim 10 kilo benim icin kabusa donustu.
Hayatimda duzenli bir sekilde spor olmasina ragmen, besinlerime hic dikkat etmedigim icin gram yol katedemedim, hatta fazla olan yag oranima bir de kas hucrelerim eklenince kendimi daha da buyuk gormelere basladim ayna karsisinda.
Bu kacinci baslayisim bilmiyorum ama, gercekten bunu basarmak istiyorum. Buna ulastigimda kendimi daha iyi hissedecegime ve icerisinde oldugum tum kiyafetleri daha ozguvenle tasiyacagim gibi hissediyorum.
Bahanelerden cok yoruldum ve kesinlikle pazartesiyi beklemeyecegim. Yarin basliyorum.
Bu seruvende benimle olmak, motivasyon bulmak, deneyimlerini paylasmak isteyenler varsa bu baslik altinda toplanip birbirimize destek olalim. Aptal degiliz, ne aptallar goruyoruz vucuduyla prim yapan, bu sebepten yapabiliriz, hic bir farkimiz yok.Surdurulebilirlik cok onemli..
Ben yarin kendime vucudumu saglikli beslenmeye hazirlamak icin detox uygulayacagim, ve hep yaptigim gibi yarim saat spor salonuna yuruyup, sporumu yapip eve donecegim. 6 dan sonra hic bir sey yemeden bitki caylariyla kendimi bu surece alistiracagim. Baslarda zor olacak ama Su ve Caylarin verdigi guce inaniyorum. Ramazan ayinda herkes kilo alirken ben dogru beslenmeyle 6 kilo vermistim. Bunu tekrardan basarmak ve kendime bu duyguyu tattirmak istiyorum.
0 rh + kan grubu besinleriyle beslenecegim cunku bunun kilo vermede cok etkisi var,ve bunu bir diyet olarak gormektense saglikli beslenme tarzi olarak gorecegim. Agir bir sekilde agirlik antremanlari yaptigim icin de bol protein ve sebze agirlikli beslenip, ekmegi ve turevlerini hayatimdan cikarip, karbonhidrat almam gereken durumlarda sadece yulaf ve siyah pirinc alacagim(antioksidan ve daha dusuk glisemik indeks). Ve gundee en az 3 lt su!!
Sizde kan grubunuza gore bir arastirma yapip saglikli beslenme ogunlerinizi bunun cercevesinde tasarlayip benimle bu seruvene atilabilirsiniz! geri donuslerinizi bekliyorum..
Bende 75 kiloyum hedefim 60 kilo
 
Selam kizlarr . malum pandemiden dolayı bende kilo aldimm.. hayatımda hiç 60lara çıkmamıştım,çıkınca ve pantolonlara giremeyince dank etti...1.5aydir spor yapıyorum ,yediklerime dikkat ediyorum. Dikkat ediyorum dediğim tatlıyı kesmeye çalıştım,arada kaçamak yapıyorum dayanamayıp.. yemek porsiyonlarimi azalttım.kahvaltida 1ekmek yiyordum 2dilime indirdim vs. Velhasıl kelam 54e düştüm çok şükür. Hedefim 52. Az kaldı..
 
Bende şuan 60kiloyum ama görünüş olarak fazla gibi duruyo 50 ye düşsem çok iyi olcak. Yemeği azalttığı halde hiç veremedim nedense🤔
 
Kimse aktif değil sanırım bir türlü zayıflayamayanlardan biriyim bende.Aslında 2 doğumdan sonra doğum kilolarımı verdim nasıl yaptığımı dahi anlamadım bir anlık gazla hamile kalmadan önceki halime döndum.Ama benim istediğim evlendiğim kiloya dönmek şuan 60 kiloyum 55 hedefim ama o zinciri bir türlü kıramıyoru.5 kilo az gibi duruyor ama yok olmuyor gitmiyor.Burayı yeşillendiren olursa diye takipte kalıcam motive olurum.
 
Kimse aktif değil sanırım bir türlü zayıflayamayanlardan biriyim bende.Aslında 2 doğumdan sonra doğum kilolarımı verdim nasıl yaptığımı dahi anlamadım bir anlık gazla hamile kalmadan önceki halime döndum.Ama benim istediğim evlendiğim kiloya dönmek şuan 60 kiloyum 55 hedefim ama o zinciri bir türlü kıramıyoru.5 kilo az gibi duruyor ama yok olmuyor gitmiyor.Burayı yeşillendiren olursa diye takipte kalıcam motive olurum.
Bende aynıyım canım 60kiloyum ama göbek falan duruyo veremiyorum naparsam yapim
 
X