- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Dostlar sizleride tebrik ederim çok iyisinizgümaydın kızlar benimde geçen hafta 69.800 bu hafta 68.400 - 1.400
bende seni tebrik ediyorum canımGünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalargećen haftaki kilom 66.200 bu sabahki kilom 64.700 fark 1.500
Dostlar sizleride tebrik ederim çok iyisinizkulkedisi30 canım benimde aklımdaydı terazinin fotosunu çekmek sabah aceleyle hazırlanırken unutmuşum
Sagol kuzu allah razı olsunbende seni tebrik ediyorum canım
akşam maydonoz çayı içmiştim ödemlerimi baya atmış
helaaaal olsun :))bende seni tebrik ediyorum canım
akşam maydonoz çayı içmiştim ödemlerimi baya atmış
Sagol kuzu allah razı olsunmaydonoz çayını nasıl hazirladın tarifini verir misin canım
bir bardak suyu kaynattım içine 5-6 dal saplarıyla birlikte maydonoz attımhelaaaal olsun :))
maydonoz çayının tarifini ben de istiyorum canım
Evet canım daha önce bende kaynatıp içmiştim beğenememiştim belki seninko içilebilir biseydir diye sordum ben uzun kaynatmıştım bi ara yinede deniycem ama senin tarifinibir bardak suyu kaynattım içine 5-6 dal saplarıyla birlikte maydonoz attım
5dk demlendi limon sıkıp içtim
tadını beğenmedim ama zorla içtim
midem kokulara çok hassasEvet canım daha önce bende kaynatıp içmiştim beğenememiştim belki seninko içilebilir biseydir diye sordum ben uzun kaynatmıştım bi ara yinede deniycem ama senin tarifini
Olabilir canım ondandır belkide ben yeşil cayi rahat içiyorum özelliklede limon sıkınca sorun olmuyo benim içinmidem kokulara çok hassas
o kadar zor içtim ki anlatamam
yeşilçayıda zor içiyorum sevemedim bi türlü
ne güzelOlabilir canım ondandır belkide ben yeşil cayi rahat içiyorum özelliklede limon sıkınca sorun olmuyo benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?