canım diyetisyene gittim bu hafta. regl çok düzensiz benim ondan kaynaklı fazlaca ödem varmış. o yüzden bu hafta ödem atmaya yönelik bi menü hazırladı bugün üçüncü günüm güzel gidiyor :)ya ben kefirin tadını bi sevemedimama menü şahane olmuş bence
sağlık olsun canım. geçmiş olsunAllah kabul etsin bende bugün sahurqda kalktım ama sabah sabah çenemin bi tarafında koca bi şişlikle uyandim acile gittim olac aldım tutamadım malesef
offfff balıklı salata afiyet olsun bayılıyorum benMaşallah canım günunde menünde çok iyiben sporu hala istediğim seviyeye getiremedim ama bugün akşam kararliyım en az yarim saat yürüyüş + koşu planım var
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 6 zeytin ve çok az tulum peyniriydi
Öglende işyerine ızgara balıklı salata getirdim
Akşamada hedefim salata ya da hafif bişeyler yoğurtlu közlenmiş patlican ya da biber gibi bakalım nasıl olur
geçmiş olsun canım, sıkma canını moralimiz düşsede çıkıyor geçer 2 hafta nasılsa olsunGood morning kizlar benim moralim niye bozuldu tekrar antibiyotiğe başladım oda bende kilo yapıyor veya ödem 2 hafta devam edeceğim
Sağol canımgeçmiş olsun canım, sıkma canını moralimiz düşsede çıkıyor geçer 2 hafta nasılsa olsun
Çok geçmiş olsun canım iyi olda sonra tutarsın inşallah oruçlarınınoldu peki dişinde mi canım rahatsızlık apse filan gibi bisey mi
nolmuş peki geçmiş olsun
Çok cok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallahSaol canım evet iyi olalımda kısmet.
sanırım gece sıktım ondan oldu.
daha önce çalışırken stresli zamanlarda çenemde ağrı olurdu buarada çocuklar rahatsız biraz ondan sanırım. ama bu defa şişişince kabaluktan korktum ama geçti çok şükür.
Ben merakla bekliyorum canım yarını tartıda ne görücem acaba diyeAyrıca yarın tartı günü ben daha yeni ilk başladığım haftaki motivasyonuma kavuşabildim
Neyse bu da bişeyBugün doktora gidicem, ben diyete başlamadan önce kan - idrar testlerimi yaptırmıştım ama bana verdiği vitaminleri almadım kilo vermek istiyosan yavaşlatır bunları kullanmazsan demişti, onları bi tekrar istiycem.
hayırlı kandiller canımGunaydın kızlar hepinizekandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun
Çok cok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallahstres tüm hastalıjların kaynağı bende bi türlü başaramadım stresi azaltmayı
benim hiç umudum yok regl oldum ödemim varBen merakla bekliyorum canım yarını tartıda ne görücem acaba diye
Yarın tartı günü canım biraz sık dişiniBenim de reglime şimdi baktım 2 gün kalmış, şu an karnım acıktı canım bişiler çekiyo ama direniyorum. Filtre kahve içersem belki idare eder. Öğle yemeğine az kaldı.
Gunaydın kızlar hepinizekandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun
Çok cok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallahstres tüm hastalıjların kaynağı bende bi türlü başaramadım stresi azaltmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?