69'dan 57'ye nasıl yapsam

Good morning kizlar benim moralim niye bozuldu tekrar antibiyotiğe başladım oda bende kilo yapıyor veya ödem 2 hafta devam edeceğim

offfff balıklı salata afiyet olsun bayılıyorum ben

Öğle yemeğim yeşil salata üstü yeşil mercimek ekledim biraz.
Bugün salatayı çok sevmedim, yeşillik kısmının yarısı maydonozdu ben hiç sevmem
Regli tarihim haftaya, ödem oluyor sanırım vücudumda ondan maydonoz biraz olsun iyi gelir belki diye yedim.

Çok geçmiş olsun canım iyi olda sonra tutarsın inşallah oruçlarını noldu peki dişinde mi canım rahatsızlık apse filan gibi bisey mi

Saol canım evet iyi olalımda kısmet.
sanırım gece sıktım ondan oldu.
daha önce çalışırken stresli zamanlarda çenemde ağrı olurdu buarada çocuklar rahatsız biraz ondan sanırım. ama bu defa şişişince kabaluktan korktum ama geçti çok şükür.

Günaydın, dün akşam 5 k yürüdüm evde biraz pilates hareketleri yaptım.
Bu sabah kahaltıda biraz kaşar peyniri - 2 çeri domates yedim canım mısır gevreği istedi. Cidden 2 kahve kaşığı kadar mısır gevreği yedim :) Şimdi çay içiyorum.

Ayrıca yarın tartı günü ben daha yeni ilk başladığım haftaki motivasyonuma kavuşabildim
Neyse bu da bişey Bugün doktora gidicem, ben diyete başlamadan önce kan - idrar testlerimi yaptırmıştım ama bana verdiği vitaminleri almadım kilo vermek istiyosan yavaşlatır bunları kullanmazsan demişti, onları bi tekrar istiycem.

Gunaydın kızlar hepinize kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun
Çok cok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah stres tüm hastalıjların kaynağı bende bi türlü başaramadım stresi azaltmayı

Ben merakla bekliyorum canım yarını tartıda ne görücem acaba diye

Saģol kuzum canın sagolsun regl sonrası devam edersin ama şimdide bozmamaya ćalış bende regl öncesi onca dikkatime rağmen 1 hafta 10 gün tartıda - görememiştim sonrasında çok sükur herşey yolunda sende bozmamak için dikkatli davran canım regl sonrası işin kokaylaşir

Benim de reglime şimdi baktım 2 gün kalmış, şu an karnım acıktı canım bişiler çekiyo ama direniyorum. Filtre kahve içersem belki idare eder. Öğle yemeğine az kaldı.

Benim de reglime şimdi baktım 2 gün kalmış, şu an karnım acıktı canım bişiler çekiyo ama direniyorum. Filtre kahve içersem belki idare eder. Öğle yemeğine az kaldı.
Yarın tartı günü canım biraz sık dişini aslında benimde canım biraz abur cubur istiyo ama yarın tartı günü diye tutuyom kendimi

Öğlen yeşil salata yedim, somon vardı menüde canım çekmedi ama salatanın üstüne 2 çatal kadar tiftikledim.
Bir de haydari gibi süzme yoğurtlu bi yeşillik vardı ondan yedim. 1 litre su içtim henüz ama tamamlarım. Saat 15.00'de doktordayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…