- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Allah kabul etsin canımarkadaşlar iyi akşamlar bu gün niyetliydim çok iyi geçti bu hafta cumaya kadar devam.etmeye çalışıcam
Allah kabul etsin canım
Kızlar yarın sabahtan günübirlik adanaya yemek gezisine gidiyorum yarın gece görüşmek üzere
e çok iyii motive olmuştur. ben 200 grammıydı neydi anca o kadar vermiştimÇok iyi yapmışsın canımbende şu 3 hafta ipleri biraz sıkı tutmaya çalışcam o sürede 3-4 kilo versem şahane olur
Çok sağol canım cok naziksinsınav için net birşey söyleyemiyorum herşey olabilir ben h sonuda olsa dikkat etmeye caliştım canım bu arada ayran detoksu yapmıştım ya canım 2 günde 900 gr vermişim ama öncesinde yakalşık 3 haftadır diyetteydim 1 hafta kadar takılıp kalmıştım aynı rakamlarda hatta dikkat etmeme rağmen bi gün +200 gr fazla bile çıkmıstım o direnci kırmak için yapmıştım iyi oldu
dün bende niyetliydim çok iyi geldi gerçekten. bugün kalkamadım ama yarın ve perşembe niyet ederim inşallah. Allah kabul etsin canım:)arkadaşlar iyi akşamlar bu gün niyetliydim çok iyi geçti bu hafta cumaya kadar devam.etmeye çalışıcam
ya ben kefirin tadını bi sevemedimmerhaba kızlar bende sabah 1 bardak kefir 1 elma 10 tuzsuz badem yedim. öğlende yarım tavuk şiş ve bol salata. :)
bugün şehir dışından kardeşlerim geliyor onlarla birlikte yapmam zorlanacak ama bırakmaya da niyetim yok :)
Muzlu süt içtik 2şer bardaksüpermiş :)) kazım büfeden muzlu süt, birbiçerden kebap sonra bi daha muzlu süt :)
dün bende niyetliydim çok iyi geldi gerçekten. bugün kalkamadım ama yarın ve perşembe niyet ederim inşallah. Allah kabul etsin canım:)
geçmiş olsunAllah kabul etsin bende bugün sahurqda kalktım ama sabah sabah çenemin bi tarafında koca bi şişlikle uyandim acile gittim olac aldım tutamadım malesef
Çok geçmiş olsun canım iyi olda sonra tutarsın inşallah oruçlarınıAllah kabul etsin bende bugün sahurqda kalktım ama sabah sabah çenemin bi tarafında koca bi şişlikle uyandim acile gittim olac aldım tutamadım malesef
nolmuş peki geçmiş olsunAllah kabul etsin bende bugün sahurqda kalktım ama sabah sabah çenemin bi tarafında koca bi şişlikle uyandim acile gittim olac aldım tutamadım malesef
Maşallah canım günunde menünde çok iyiGünaydın bu arada kızlar, dün şahane geçti. Akşam 6k koşu+yürüyüş yaptım. Evde pilates hareketleriyle tamamladım.
Geçtiğimiz hafta sporu aksatmıştım ama ona rağmen hiç bir yerim ağrımadan uyandım bugün.
Dünden sonra doğru düzgün devam edicem, iki ileri bi geri sıkıldım artık yaz geldi geliyor hala hamburger derdindeyim vallaDün su hedefime de ulaştım 2.5 litre ile kapadım günü.
Bu sabah şekersiz çay + 1 haşlanmış yumurta biraz hindi jambon yedim. Şimdiye kadar 500 ml su içtim.
Öğlen yine salata yerim, akşama spora devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?