69'dan 57'ye nasıl yapsam

e çok iyii motive olmuştur. ben 200 grammıydı neydi anca o kadar vermiştim dün diyetisteye gittim tüm ölçümler yapıldı d vitaminim düşük çıktı tabiki. bi de ödem çıktı fazlaca. bakalım inşallah iyi giderim.

herkese merhabalar ben 3 gündür şehir dışındaydım giremedim diyete devam bu hafta cuma paylaşacağım kilomu her gün 1 saat yürümeye karar verdim dün yürüdüm bakalım

Öğlen yemeğinde yeşil salata üstüne tabule gibi birşey yapılmıştı salatabarda onu ekledim.
Şu ana kadar 1 litre su içtim, 17.00'ye kadar 2 litreye tamamlamam lazım

merhaba kızlar bende sabah 1 bardak kefir 1 elma 10 tuzsuz badem yedim. öğlende yarım tavuk şiş ve bol salata. :)
bugün şehir dışından kardeşlerim geliyor onlarla birlikte yapmam zorlanacak ama bırakmaya da niyetim yok :)

ya ben kefirin tadını bi sevemedim ama menü şahane olmuş bence

dün bende niyetliydim çok iyi geldi gerçekten. bugün kalkamadım ama yarın ve perşembe niyet ederim inşallah. Allah kabul etsin canım:)

Allah kabul etsin bende bugün sahurqda kalktım ama sabah sabah çenemin bi tarafında koca bi şişlikle uyandim acile gittim olac aldım tutamadım malesef

günaydın dünkü menüm
sabah bir dilim t.b. ekmeği bir haşlanmış yumurta domates zeytin peynir 1 tatlı kaşığı acı sos bir çay kaşığı bal
ara 10:30 badem fındık antepfıstığı sanırım biraz miktarı fazla oldu o yüzden öğle yemeği yemedim
öğlen:türk kahvesi 2 kuru kayısı
akşam 7de 6 kaşık zeytinyağlı pırasa bir kase cacık

spor 45 dk
su 2,7 litre

Allah kabul etsin bende bugün sahurqda kalktım ama sabah sabah çenemin bi tarafında koca bi şişlikle uyandim acile gittim olac aldım tutamadım malesef
Çok geçmiş olsun canım iyi olda sonra tutarsın inşallah oruçlarını noldu peki dişinde mi canım rahatsızlık apse filan gibi bisey mi

Günaydın bu arada kızlar, dün şahane geçti. Akşam 6k koşu+yürüyüş yaptım. Evde pilates hareketleriyle tamamladım.
Geçtiğimiz hafta sporu aksatmıştım ama ona rağmen hiç bir yerim ağrımadan uyandım bugün.
Dünden sonra doğru düzgün devam edicem, iki ileri bi geri sıkıldım artık yaz geldi geliyor hala hamburger derdindeyim valla Dün su hedefime de ulaştım 2.5 litre ile kapadım günü.
Bu sabah şekersiz çay + 1 haşlanmış yumurta biraz hindi jambon yedim. Şimdiye kadar 500 ml su içtim.
Öğlen yine salata yerim, akşama spora devam.

Maşallah canım günunde menünde çok iyi ben sporu hala istediğim seviyeye getiremedim ama bugün akşam kararliyım en az yarim saat yürüyüş + koşu planım var
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 6 zeytin ve çok az tulum peyniriydi
Öglende işyerine ızgara balıklı salata getirdim
Akşamada hedefim salata ya da hafif bişeyler yoğurtlu közlenmiş patlican ya da biber gibi bakalım nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…