olsun. gitsin kilolar yağlarGood morningkizlar cok sessiz kaldı buralar
selam, bende vestel var, ben baya seviyorum kendisini :)kızlar bişey sorcam ya smoothie makinası kullanan varmı. kararsız kaldım tefalin var bi tane çok beğendim ama ölçüleri az mı olur bilemiyorum. bi de bi öğün yerine geçermi mesela akşam yemeği yerine yapsam nasıl olur sizce. cuma günü diyetisyenime sorcam ama öncesinde danışmak istedim sizlere.
neden böyle yapıyorum acaba :))
Yapmadım ama böyle diyetler sonradan kilo aldırmasın canım tekrarBen Salı-Çarşamba-Perşembe 3 günlük şu yoğurt patates diyetini deneyeceğim. Daha önce yapmadım hiç yapanınız var mı?
Önemli değil alışırsınneden böyle yapıyorum acaba :))
haftasonu girmiyorum ya foruma sanırım ondan atlıyorum
merak ediyorumsonucunu arkadaşım. bi de mide bulantısı yapıyomu acabayoğurt küründe 1.gün :))
daha önce bu tip şeyler denemediğim için hem merak ettim, hem de haftasonunu ve hatta gelecek haftasonunu telafi etmek için kendime gelme sürecim diyebiliriz buna. Bi deniycem yapabilecek miyim daha onu bile bilmiyorum, görücez.
Bir de geçen ay sanırım yanlış tarihi kaydetmişim döngüde regli olmam lazımdı ama şişkinlik ve iştah artması haricinde belirti yok hala bekliyorum.
merak ediyorumsonucunu arkadaşım. bi de mide bulantısı yapıyomu acaba
şahane.. ben de hep gündüzleri rahatım ofiste yoğunluktan aklıma bile gelmiyor ama eve gittiğim anda :))kızlar dar olan bi gömleğim vardı bu gün giydim biraz bol duruyo. 1.5 kilo bile fark ettirmiş. Bu günlerde gündüz canım bisey istemiyor sadece akşamları yemek yiyorum nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?