günaydın canım ben baktım bende sıkıntı yok ellerine sağlıkgünaydın kızlarss ilk sayfa güncellendi, bi bakın karıştırdım gibi geldi bana bişeyleri yanlışlık varsa düzeltiyim.
hastayım hasta canım ister pastaa, geçmiş olsun kuzum. Haftasonu kaçamağı oldu diye say, toparlarsın bişey olmazohh ohhmodakusu ne güzel geçmiş haftasonun ben gribim canım bişey istemiyo ama yediklerimde karbonhidratlı oldu.
ha ha haahastayım hasta canım ister pastaa, geçmiş olsun kuzum. Haftasonu kaçamağı oldu diye say, toparlarsın bişey olmaz
bende enterasan bi şekilde kendiliğinden düzene girdi. Önceden haftada 1 idi, baya bi kaç aydır her gün, en kötü 2 günde 1ha ha haaaynen öyle oldu ya bi de şey wc sıkıntılı olmaya başladı. diyetistenim kuru kayısı erik incirle marmelat tarifi vermişti ilk günler çok iyiydi şimdi o da fayda etmiyo sanki
ha ha haaa kız valla hiç güleceğim yoktu. öyle oluyo ama insan hem fiziksel hem psikolojik etkileniyo... bende ramazan etkisi var ama çünkü geçen hafat oruç değildim normaldi. neyse bu konuyu geçelim baribende enterasan bi şekilde kendiliğinden düzene girdi. Önceden haftada 1 idi, baya bi kaç aydır her gün, en kötü 2 günde 1(buna da maşallah koyduk ya artık )
haftasonu okudum yazmayı unuttum, efsane farkTünaydın arkadaşlar, bu hafta cok şükür verimli geçti. Dün 58.7 idim ve cuma zayıflama takımları arasında birinci oldum
Teşekkür ederim ☺haftasonu okudum yazmayı unuttum, efsane farkhelaaaaaaaaal
@modaku o halde ben de gruptayim artik.
Ilk sayfaya baktim 2.5 ayda 6 kilo nerdeyse..
Cok iyi keske bnde senle baslasaymisim martta.
Ben cuma gunubasladim.1 haziran :69.3 kilo.
Dukan diyeti yapiyorum.
Atak evresi 3 gun bitirdim.sanirim odem attim.
Haftada 1 pazartesi tartilacagim.
Bu donem 1 gun saf protein 1 gun protein + sebze yapacagim.
Suyumuda iciyorum.
3 gundur 0 kacamak.
Tek sorunum hareketsizlik.
Bayramdan sonra reformer a baslayacagim demistim oncedende.o zamana kadar yurumeyi duusnuyorum.
Sizin kurallariniz var mi bilmem gereken?
bugün bende çok bunaldım yaaaaaaaşırı daraldım bugün, su da içemiyorum bi türlü..
çıkmadan 1 litre daha içmem lazım ne gün bitiyor bugün ne de yapılacaklar listem
ben 2 hafta yaptım, 3gün atak yaptım başlangıçta.modakusu sen dukani ne kadar sure yaptin.benim bugun 4.gunum.protein agirlikli oldugu icin korka korka yapiyorum aslinda.
Yemeklerden sikayetim yok sdece vucuduma zararmi bilemedigimden korkum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?