Mantikli.aaa bideasena87 60 kiloya indiğimde düzenli spor yapmayı düşünme nedenim; hani kilo verirsin bi yerde tıkanır ya nedense 60'larda bi dururum gibi düşündüğüm için sporla takviye eder inatçı kiloları kırarım belki diye düşünüyorum.
Daha önce kilo verirken 65 kiloda baya takılı kalmıştım, bu sefer maşallah öyle olmadı takılmadan geçtim 65'leri.
sakız konusunu çok araştırdığım için bişey söyliycem canım, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğniyorsan eğer başka bi sakız tercih et istersen. Çünkü tatlandırıcı kalorisi olmasa da vücut onu şeker olarak algılıyor ve şekerli bişey yediğinde nasıl bir tepkime oluyorsa aynısı oluyor. İnsülin yükselip hızla alçalıyor, açlık hissediyorsun sonra tekrar yeme isteği gibi bir döngü oluyor. Tadımın sanırım karanfilli sakızı vardı tatlandırıcı yok içinde şeker de yok belki o ağzı oyalamak için tercih edilebilir. Bide yağ yakımı için Leptin diye bir hormon varmış son yediğin şeyden 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor bu hormon yağ yakımı sağladığı için tatlandırıcılı sakızlar bunu engelliyor böyle şeyler :)Bugünden itibaren emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum pazartesi kızım haftada hergün 3 saat kreşe gidicek o zamana da spor yaparım diye planlıyorum Bundan sonra eksilerle devam bugün regl oldum sonunda 2 gündür aç geziyorum resmen midem gurulduyor ama kendime hakim olabiliyorum mentollu sakız çiğniyorum canım tatli ve karbondihrat istediğinde işe yarıyor
Teşekkürler canım tadımın sakızını bulmaya çalışacağım naneli acı sakızlardan dı çiğnediklerim aniden açlık geliyordu ama hiç aklıma gelmedi Sakız'dan olacağı bilgi için sağolsakız konusunu çok araştırdığım için bişey söyliycem canım, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğniyorsan eğer başka bi sakız tercih et istersen. Çünkü tatlandırıcı kalorisi olmasa da vücut onu şeker olarak algılıyor ve şekerli bişey yediğinde nasıl bir tepkime oluyorsa aynısı oluyor. İnsülin yükselip hızla alçalıyor, açlık hissediyorsun sonra tekrar yeme isteği gibi bir döngü oluyor. Tadımın sanırım karanfilli sakızı vardı tatlandırıcı yok içinde şeker de yok belki o ağzı oyalamak için tercih edilebilir. Bide yağ yakımı için Leptin diye bir hormon varmış son yediğin şeyden 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor bu hormon yağ yakımı sağladığı için tatlandırıcılı sakızlar bunu engelliyor böyle şeyler :)
Ay süpersin ya çok güzel vermişsingeçen hafta 63.200’müşüm -700 gr. güzelll, 63’leri çok sevmemiştim zaten ondan çok kalmadım
şimdi bence şöyle yapalım, pazartesiye kadar güzel anne yemeklerini ye sahilde yürüBayraminiz mubarek olsun,iyi tatiller herkese.
Gecen hafta 68.0 idim.bu sabahta 68.0 gordum tartida,tuvalete rahat cikmamistim henuz ama
Genel manada vermemisim uzgunum.
Ve umutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?