canım sen yediklerini çok güzel not alıyorsun buraya, onlara bi dön bak istersen. Geçen hafta ile aynı menüleri yapma bu hafta. 3 gün salata da yapalım. Kalan 2 günden birinde taze fasulye makarnasıyla (çünkü canım çok çekiyor :) diğer gün yeşil mercimek yiyebiliriz. Bu akşamdan başlayalım bu işe.Ben yanlis yapiyorum sanirim.gecen hafta bir iki kacamagim olmistu ama hic kilo veremedigime gorebaya baya yiyorum demek.ilginc...
Aynen benim suan ki halim.sadece fazlaliklar daha cok ustumde benim.hareketlenmeliyim sporu katmadikca fayda goremeyecgim.
Selam hoşgeldin, Cuma günleri tartı günü yapıyoruz. Bayramdan dolayı aksadık bu hafta.Merhaba. Tatilin son günü ve bende zayıflamak için diyete girmeye karar verdim. Boyum 1,63 kilom 67 ideal kilom ise 56. Ağustos sonuna kadar 55-56 olmam lazım. Başlığı okuyamadım ama bundan sonra bende aranızdayım.
ooooo sahalara geri dönmüş birileri :) cuma tartılırsın canım, bu haftanın listesini yapamıycaz gibi duruyor zaten :)günaydııın arkadaşlar. çarşamba memlekete gittik dün gece döndük. baya baya yedim kendimi de kötü hissetmiyorum çünkü toparlıycam. yazdıklarınızı okudum kesinlikle haftada 3 gün salata ayran olayını yapalım. bi de ben bu hafta tartılmasammmı acaba yaa regl de oldum. cumaya kadar kendimi toparlasam iyi olacak. ne dersinmodakusu
evet yaa yapmayın ben de kendimi kötü hissetmiyim :)ooooo sahalara geri dönmüş birileri :) cuma tartılırsın canım, bu haftanın listesini yapamıycaz gibi duruyor zaten :)
salata ayranevet yaa yapmayın ben de kendimi kötü hissetmiyim :)
eveeeet akşama ne yiyoruz
bu hafta bayram dolayısıyla hepimiz coştuk demekki :)Günaydın Hanımlar
bugün kilom 64.4
fark+600
neyse çok değilmiş cumaya toparlarım inşallah
sorma çikolatalar gitti baklavalar geldi tatlılar havada uçuştu anlayacağın ama midem çok tuhaf şu anda bugün sudan başka bişey yiyip içmeyi düşünmüyorumbu hafta bayram dolayısıyla hepimiz coştuk demekki :)
aayynen öyle yaaaa yalnız en son yengemin baklavasından bi tane daha yiyecektim unutmuşum hala aklımdasorma çikolatalar gitti baklavalar geldi tatlılar havada uçuştu anlayacağın ama midem çok tuhaf şu anda bugün sudan başka bişey yiyip içmeyi düşünmüyorum
Teşekkürler canımm, inşallah hedef kiloya ulaştığımda da bakarız hep beraberayrıcamodakusu canım ne kadar iyi görünüyorsun fotoda
canım sen yediklerini çok güzel not alıyorsun buraya, onlara bi dön bak istersen. Geçen hafta ile aynı menüleri yapma bu hafta. 3 gün salata da yapalım. Kalan 2 günden birinde taze fasulye makarnasıyla (çünkü canım çok çekiyor :) diğer gün yeşil mercimek yiyebiliriz. Bu akşamdan başlayalım bu işe.
ooo hoşgeldin,yeniyim burada ama alışmışım eksikliğini farkettim...ben de regl olamadım bayadır etkisi vardır belki...salata ayran ve hareket bu haftaki amacım :)günaydııın arkadaşlar. çarşamba memlekete gittik dün gece döndük. baya baya yedim kendimi de kötü hissetmiyorum çünkü toparlıycam. yazdıklarınızı okudum kesinlikle haftada 3 gün salata ayran olayını yapalım. bi de ben bu hafta tartılmasammmı acaba yaa regl de oldum. cumaya kadar kendimi toparlasam iyi olacak. ne dersinmodakusu
bir de vitaminlerine baktırsan canım, ben de d vitamini ve b12 eksik çıkmıştı o da yavaşlatıyor.01 haziran :69.3
08 haziran :68.0
15 haziran:68.0
18 haziran :67.5
biraz yavaş gidiyor gibi ama gidiyor ya sevindim.
yeme biçimime alışma,spor yapmama,az su içme ve regl olamama belki beni yavaşlatan etkenler.
haydi bakalım.....spora salataya suya...
aynen aynen bu hafta hafif beslenmek istiyorum. hep bahane üretiyo gibiyim ama karnım çoook ağrıyo. akşama neli yapsakki salatayıYa bayramda kaçırmıştım ama hafta sonu toparladım.bugün tartıda 67.5 gördüm sevindim.kesinlikle dün aksamki salata ayran cok işe yarıyor...
aşırı gaza geldim salata ayran akşamları sart.gecede hiç bişey yemedim sonrasında.
ooo hoşgeldin,yeniyim burada ama alışmışım eksikliğini farkettim...ben de regl olamadım bayadır etkisi vardır belki...salata ayran ve hareket bu haftaki amacım :)
5,6 ay evvel tahlil yaptırmıstım.sadece kolesterolüm yüksek çıktı.şu anda karbonhidratı bıraktığıma göre düşürecektir.bir de vitaminlerine baktırsan canım, ben de d vitamini ve b12 eksik çıkmıştı o da yavaşlatıyor.
Ama benim deneyimimde ortalama 1,5 - 2 ay sonrasında tıkır tıkır hep eksi görmeye başladım.
dün maş fasulyeli salata yaptım güzeldi.aynen aynen bu hafta hafif beslenmek istiyorum. hep bahane üretiyo gibiyim ama karnım çoook ağrıyo. akşama neli yapsakki salatayı
ooff oofff oofff ağzım sulandı yaa5,6 ay evvel tahlil yaptırmıstım.sadece kolesterolüm yüksek çıktı.şu anda karbonhidratı bıraktığıma göre düşürecektir.
sadece beslenmeye değil vücuda da baglı tabi o vitaminler falan ama sanırım ben süt,yoğurt,bitki çayı,yeşillik,balık vs konusunda iyiyim.şu an tahlil için gitmek zor geliyor valla işin doğrusu daha önemli dr işlerim var.
dün maş fasulyeli salata yaptım güzeldi.
ton balıklı salatayı da seviyorum.
yarına fasulyeyi haşlayıp sonra yagda cevireceğim :)
tavuklu salata,köfteli salata...ne yaparsan yap salataya kat işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?