69'dan 57'ye nasıl yapsam

canım sen yediklerini çok güzel not alıyorsun buraya, onlara bi dön bak istersen. Geçen hafta ile aynı menüleri yapma bu hafta. 3 gün salata da yapalım. Kalan 2 günden birinde taze fasulye makarnasıyla (çünkü canım çok çekiyor :) diğer gün yeşil mercimek yiyebiliriz. Bu akşamdan başlayalım bu işe.

Selam hoşgeldin, Cuma günleri tartı günü yapıyoruz. Bayramdan dolayı aksadık bu hafta.
Ben seni de listeye eklerim. Gün içinde yediklerini bizimle paylaşırsan seviniriz. :)

günaydııın arkadaşlar. çarşamba memlekete gittik dün gece döndük. baya baya yedim kendimi de kötü hissetmiyorum çünkü toparlıycam. yazdıklarınızı okudum kesinlikle haftada 3 gün salata ayran olayını yapalım. bi de ben bu hafta tartılmasammmı acaba yaa regl de oldum. cumaya kadar kendimi toparlasam iyi olacak. ne dersin modakusu

ooooo sahalara geri dönmüş birileri :) cuma tartılırsın canım, bu haftanın listesini yapamıycaz gibi duruyor zaten :)

Ya bayramda kaçırmıştım ama hafta sonu toparladım.bugün tartıda 67.5 gördüm sevindim.kesinlikle dün aksamki salata ayran cok işe yarıyor...
aşırı gaza geldim salata ayran akşamları sart.gecede hiç bişey yemedim sonrasında.

ooo hoşgeldin,yeniyim burada ama alışmışım eksikliğini farkettim...ben de regl olamadım bayadır etkisi vardır belki...salata ayran ve hareket bu haftaki amacım :)

01 haziran :69.3
08 haziran :68.0
15 haziran:68.0
18 haziran :67.5
biraz yavaş gidiyor gibi ama gidiyor ya sevindim.
yeme biçimime alışma,spor yapmama,az su içme ve regl olamama belki beni yavaşlatan etkenler.
haydi bakalım.....spora salataya suya...

o değil de ben hala baklava yiyemedim :) ama kararlıyım bu hafta 100 gram bile eksi görsem tartıda, hafta sonu cevizli bi ev baklavası yicem. O zamana kadar bol su içmeli, ayranlı, salatalı bi hafta geçirelim.

Sabah kahvaltısından sonra acıkmadım henüz, 1 litre su içtim.
Akşama bol yeşillikli balıklı bi salata yapıyım diyorum. Yanına soda limon.

bir de vitaminlerine baktırsan canım, ben de d vitamini ve b12 eksik çıkmıştı o da yavaşlatıyor.
Ama benim deneyimimde ortalama 1,5 - 2 ay sonrasında tıkır tıkır hep eksi görmeye başladım.

aynen aynen bu hafta hafif beslenmek istiyorum. hep bahane üretiyo gibiyim ama karnım çoook ağrıyo. akşama neli yapsakki salatayı

bir de vitaminlerine baktırsan canım, ben de d vitamini ve b12 eksik çıkmıştı o da yavaşlatıyor.
Ama benim deneyimimde ortalama 1,5 - 2 ay sonrasında tıkır tıkır hep eksi görmeye başladım.
5,6 ay evvel tahlil yaptırmıstım.sadece kolesterolüm yüksek çıktı.şu anda karbonhidratı bıraktığıma göre düşürecektir.
sadece beslenmeye değil vücuda da baglı tabi o vitaminler falan ama sanırım ben süt,yoğurt,bitki çayı,yeşillik,balık vs konusunda iyiyim.şu an tahlil için gitmek zor geliyor valla işin doğrusu daha önemli dr işlerim var.
aynen aynen bu hafta hafif beslenmek istiyorum. hep bahane üretiyo gibiyim ama karnım çoook ağrıyo. akşama neli yapsakki salatayı
dün maş fasulyeli salata yaptım güzeldi.
ton balıklı salatayı da seviyorum.
yarına fasulyeyi haşlayıp sonra yagda cevireceğim :)
tavuklu salata,köfteli salata...ne yaparsan yap salataya kat işte :)

ooff oofff oofff ağzım sulandı yaa bende akşama börülceli salata yapayım. tatil dönüşü olduğu için evde hiçbişey yok gözümde almıyo alışveriş yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…