Gunaydin hosgeldin.Günaydınlar
Ben de zayıflamaya çalışıyorum
Başka topikle devam edeceğimGunaydin hosgeldin.
Ben de 69.3 ile 2 hafta once basladim.
Bu baslikmodakusu nun.ben daha yeniyim.
Herkes kendi diyetini kendi sartlarinda yapiyor.burayada bilgi veriyor,bilgi aliyor vs.
Cuma gunleri tartiliyor herkes.
tatilin hakkını verdin iyi oldu valla, ben de anne evinde olsam neler yaptırım kendime :)Gunaydinlar.herkese iyi bayramlar.
Yuzum olmadi buraya girmeye.
Ben ufak bir durumda hemen cosuyorum.
Annemde bayramda oyle oldu.kahvaltisi ayri cesitli kahvesi ayri atistirmaligi ayri.karsi koyabildigim kadra ugrastim ama son gun koptum.
Cuma tartilmistim kilo vermemistim.hala 68 kiloyum.
Regl olamadim birde.
Simdi evime geldim.tam gaz devam.
Ben de geldim dun istanbul a yagmurdan baslayamadim bugun sahilde yurumeye.Güneş yok bugün İstanbulda havuz keyfi yalan oldu.
Ama kapalı havuza gidip biraz yüzücem, akşama canım böyle ekşili bi çoban salata çekiyo yanına ne yapsam bilmiyorum hiç.
Afiyet olsun.gecen hafta konusmustuk hani.haftada 3 4 gun aksamlari salata ayran yapacagiz.ben de havuza gittim ama canım girmek istemedi, uzandım öylece:) alışveriş yaptım sonra biraz, henüz acıkmadım ama acıkınca peynirli çoban salatası yapıcam. pek su içmedim bugün.
Fotografta gayet guzel duruyor.bu hafta ki gece gezmelerinden bir kare bırakıyım, o eski halimden eser yok şimdi :) bu ara dönem fotosu olsun, başladığım gün çekildiğim fotolar var hedefe ulaşınca onlarla birlikte yayınlarım aradaki farkı kıyaslarız
Eki Görüntüle 2158017
Afiyet olsun.gecen hafta konusmustuk hani.haftada 3 4 gun aksamlari salata ayran yapacagiz.
Ben hazirim.
Yeterki salata cesidi onerin
Fotografta gayet guzel duruyor.
Boyun kacti hatirlamiyorum ama benim 68 baya etli butlu
Insallah senin suanki asamandan gecerim bu yaz
Ben yanlis yapiyorum sanirim.gecen hafta bir iki kacamagim olmistu ama hic kilo veremedigime gorebaya baya yiyorum demek.ilginc...çoban salatadan menü olmaz aslında ama canım çekti :) oldu valla. Bu hafta yapalım ben hazırım.
Boyum 1.65 canım, bence artık 7 kilo verdiğim için baya farkediyor. Boydan çekildiğim bişey bulursam 69’lardan onu da eklerim hiç beğenmediğim için kendimi o dönemler pek fotom yok. İnan oluyo devam etmek bozsak da yolumuza bakmak en iyisi
Aynen benim suan ki halim.sadece fazlaliklar daha cok ustumde benim.hareketlenmeliyim sporu katmadikca fayda goremeyecgim.69.800 olduğum zamanlar senenin başında ki bi fotoğraf, ama tabi rüzgardan da bi garip durmuş üstümdekiler.. baya baya ayakta fotoğrafım yokmuş yeni farkettim
Eki Görüntüle 2158035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?