69'dan 57'ye nasıl yapsam

KIZLAR BUGÜN:

10.00 yumurta,domates,peynır,maydanoz,1 küçük ev kuru pastası
12.00 1 hurma
14.00 maş fasulyeli salata ayran
15.00 2 kuru kayısı,2 ceviz
18.00 az maş fasulyeli salata-kıyma köftesi-sade soda

gün boyunca: 1.5 lt su-1 Türk kahvesi-1 sütlü nescafe-2 bitki çayı-5 çay...

ayrıca kurumda sabah kahvaltı vardı.börekler,poğaçalar tatlılar havada uçuşuyordu.ve ben yemedim.
öğlen başka bir yerde yine pastalar börekler hayır dedim ve odama geçip yemeğimi yedim.
çıkışta arabayı almayıp 25 dk eve yürüyeceğim.
akşamda evde kesinlikle hareket yapacağım bugün.

tebrikler arkadaşım

Selam hoşgeldin, Cuma günleri tartı günü yapıyoruz. Bayramdan dolayı aksadık bu hafta.
Ben seni de listeye eklerim. Gün içinde yediklerini bizimle paylaşırsan seviniriz. :)
13 saat uçak yolculuğundan sonra ödemim cumaya kadar anca iner yarından itibaren yaZarım

BEN sabah fırsat bulup tartılamadım cuma bildirim yapıcam bir öğün yedim balıklı salata bir elma yedim 6 dan sonra birşey yemiyorum çok rahat hissediyorum baklava ve tatlılardan soğudum artık yemedim hiç böyle de devam ettirmeyi düşünüyorum

dün eve gittim bi baktım hakkaten hiçbişey yok evde. alışverişe de hiiiiç mi hiç gözüm almadı. dışardan söyledim
çok fazla yemememe rağmen inanılmaz rahatsız etti beni. bugün özüme dönüyorum
sabah ılık limonlu suyumu içtim ardından 1 haş yum zor yedim. öğlene Allah kerim diyorum

günaydın...
bugün alışverişini yap ama.
ben alışveriş yapmadığım için günlerce arada derede atıştırdğımı,bazen öğün yerine tatlılar yediğimi biliyorum ya şu an çok memnunum kendimden yani sağlık açısından :)

dün yazdığım gibi beslendim cidden.
18.00 dan sonra bir şey yemedim.
iyi ya böyle:)
bugün ben de fasulye kavurma yapacağım eve gidince.
öğlen yanıma yemek alamadım tarçınlı yoğurtla ve ara öğünle idare edeceğim zaten 3 gibi eve gecerim.

Günaydınn
Dün akşam öğününden sonra biraz yürüyüş yaptık 6500 adım kadar.
Başka birşey yemedim, zaten tam yatarken acıktım :)

Bu sabah ofise geldim, 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir - domates - salatalık - zeytin yedim.
Şimdi americano ile 2-3 ceviz yiyorum.

Akşama ben de fasulye makarnası yapıcammm eve giderken almam lazım.

aynen canım bugün işten çıkınca ilk işim alışveriş. dün pazar vardı aslında miss gibi kaçırdım

fasulye al sen de bide dışarıda yerken ya da eve siparişte ben hep kebap tercih ediyorum. Genel beslenme şeklime uygun, ızgara yanına bulgur (zaten az koyuyolar:)) ayran vs. güzel gidiyor.

yaa arkadaşım çok güzel gidiyosun gerçekten

fasulye al sen de bide dışarıda yerken ya da eve siparişte ben hep kebap tercih ediyorum. Genel beslenme şeklime uygun, ızgara yanına bulgur (zaten az koyuyolar:)) ayran vs. güzel gidiyor.
bende köfte istedim aslında o düşünceyle ama çok kötüydü yiyemedim bugün tamamım ama salatalara çorbalara hasretim

e bende fasulye yapayım madem

e bende fasulye yapayım madem

bu arada köfte deyince :) ben hiç güzel köfte yapamazdım hep dışardan alırız, geçen gün bir yaptım ekmeksiz-galeta unsuz anne köftesi gibi kendime yükseldim :) bileniniz illa vardır ama kıymayı yoğururken içine baharatlar-yumurta haricinde biraz sirke eklenince pofur pofur bulut gibi köfteler oluyomuş kimse bana söylememişti :) siz de öyle yapmıyorsanız bi dahakine bi deneyin.

yumurta ve baharattan önce mi eklenecekmiş?
geçen gün kıyma yumurta baharat soğan ve yulaf kepeği ile yaptım çok hoş olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…