yoo birlikte sonra önce farketmiyormuş, tüm malzemelere ek olarak biraz sirke eklenince bulut gibi oluyormuş bayıldım benyumurta ve baharattan önce mi eklenecekmiş?
geçen gün kıyma yumurta baharat soğan ve yulaf kepeği ile yaptım çok hoş olmuştu.
vaaayyy sirke haabu arada köfte deyince :) ben hiç güzel köfte yapamazdım hep dışardan alırız, geçen gün bir yaptım ekmeksiz-galeta unsuz anne köftesi gibi kendime yükseldim :) bileniniz illa vardır ama kıymayı yoğururken içine baharatlar-yumurta haricinde biraz sirke eklenince pofur pofur bulut gibi köfteler oluyomuş kimse bana söylememişti :) siz de öyle yapmıyorsanız bi dahakine bi deneyin.
yaaa lahmacun en masumuuu değilmikiCalistigim yerde lahmacun soylemisler.etraf mis gbi kokuyor.
Ve ben hayir yemeyecgim deyip gittim inanamiyorum kendime
Bence masum degil zayiflamaya calisana..hem ben karbonhidrat yemeyecegim dedim bunu bozmak istemedim.bir de bence bir kirilma noktasi var kilo vermek icin.o noktaya gelmeden hep bu tarz seyleri yedigimz icin olmuyor bence.yaaa lahmacun en masumuuu değilmiki
Diyetimin ilk gunu disarda bir yerde sefin salatasini sectik.bildigin yemekten daha kaloriliydi.ben genelde dışarda salata yerim ama burası yeni açılmıştı deneyelim dedik pek de güzel yapmışlardı :)
burda iki yer var ikisinin de salatalarına bayılıyorum ve tam diyete uygun. birisi malum zincirleri olan bi restoran birisi de yerel.Bence masum degil zayiflamaya calisana..hem ben karbonhidrat yemeyecegim dedim bunu bozmak istemedim.bir de bence bir kirilma noktasi var kilo vermek icin.o noktaya gelmeden hep bu tarz seyleri yedigimz icin olmuyor bence.
Bilirkisi degilim tabi tahminim.
Bir de ben artik sunu istyorum.
Bazi insanlara ikram edilginde yok canim sagol diyorlar benim asla hayir diyemeyecgim seylere.
Biraz oyle olmak lazim.yoksa gitmeyecek benim bu kilolar.
Diyetimin ilk gunu disarda bir yerde sefin salatasini sectik.bildigin yemekten daha kaloriliydi.
Ben disarda salata yeyince doymuyorum ya.
gel canım konumuzun sahibibende diyet arkadaşı arıyorummm :))
yarin aksama salata,tamam miyizafiyet olsun kızlar
eve baya aç geldim fasulye yedim :) ama tam doymuş gibi hissetmiyorum tarçın çubuklu su yapıcam keser sanırım.
tabi ki kavunda seker var ama hic meyve yemiyorum.vitaminde almak lazim,abartmamak lazim tabi.kavunun kalorisini bilmiyorum ama canım tatlı istemedikçe meyve çok tüketmiyorum ben. Ya da öğlene kadar bi yerlerde meyve yiyorum. Şimdi canım bişeyler daha yemek istediği için karpuz peynir nasıl güzel olurdu ama yemiycem biraz durıyım tıkanırım belki
Yarin aksam salata,hatirlatayim dedimİyi akşamlar kızlar. Alışveriş yaptım bugün o yüzden bişeyler hazırlamak uzun sürer diye beklemedim kahvaltı yaptım. 2 hal yum. Zeytin kaşar domates salatalık 1 bardak süt
Şu anda da tuzsuz kavrulmamış çekirdek yiyorum tatlıya sarmamak için
Aynen aynen hazırım artıkyarin aksama salata,tamam miyiz
tabi ki kavunda seker var ama hic meyve yemiyorum.vitaminde almak lazim,abartmamak lazim tabi.
Yarin aksam salata,hatirlatayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?