Cok bilgili miyim bilmiyorum bu konuda ama normal kahvalti (domates peynir yumurta) hem tok tutar hemde gerekli proteini almis olursun.Herkese iyi geceler, iki gundur kahvalti ve oglen yemegi niyetine birer yesil elma yiyorum bunun yerine domates salatalik yesem kalori olarak ve ya seker bakimindan falan daha mi iyi olur sizce
Günaydın.ne salatası yapsam ben de bugün.Günaydınnn kahvaltımı yaptım. Her zaman ki kahvaltım (haşlanmış yumurta-domates-peynir-salatalık-zeytin)
şimdi yine her zaman ki gibi :) americano eşliğinde ceviz badem hüpletmesi yapıyorum.
akşama salataya hazırım :) biraz daha çeşitli yeşillik alıcam sadece bugün. Kuzukulağı,roka,semiz otu bide belki enginar haşlar koyarım. Sebzeli salata :)
Günaydın,ne kadar az yedim desen de bayramda,tatilde ve kalabalıkta anlaşılmıyor yediğin.halbuki az yemiştim dediğin herşey ağır şeyler oluyor.günaydın kızlaarr
kızlar çok fenayım tatilde 1 kilo almışım yıkıldım resmenacilen toparlanmalıyım. memlekette yedik içtik sonucunu az çok tahmin edebiliyordum ama 1 kilo çok fazla oldu yaaa
bi de şu vardır diyorum ramazanda haliyle vücutta su falan da olmuyo ondan gerçek kilo değildi belki
bilmiyorum işte kendimce bahnelerde olabilir
aynen canım kesinlikle eski düzenime dönüyorum.Günaydın.ne salatası yapsam ben de bugün.
tavuk veya balık mı alsam acaba.
Günaydın,ne kadar az yedim desen de bayramda,tatilde ve kalabalıkta anlaşılmıyor yediğin.halbuki az yemiştim dediğin herşey ağır şeyler oluyor.
moral bozmadan devam bugün.hareketi suyu artır ve akşam mutlaka sadece salata ayran yiyelim.
Sen antepteydin degilmi.aynen canım kesinlikle eski düzenime dönüyorum.
platese başlıyorum iki yerle görüşmeye gidicem. reformer plates hakkında ne düşünüyosunuz sanki daha eğlenceli gibi geldi :)
ben akşama bol yeşillikli börülce salatası düşünüyorum bakalım
evet canım antepteyim. aynen pahalı ama dediğin gibi duruş bozukluğu için de istiyorum. zaten çok uzun süre kaydolmayı düşünmüyorum. 1 aylıkSen antepteydin degilmi.
Ben istanbuldayim evimin yaninda var.reformer icin gidip konustum.hatta o gun 10 dk baska birinin dersine katildim.yani oradami oyleydi bilmiyorum ama cok duragandi yinede ben reformera baslayacagim durus bozuklugu icin.zaten haftada iki gun reformer.onun disindaki gunlerde yurunebilir.
Pahali yav
ben suan 68 kiloyum hedefim 55-56 falan 58 bile olsa fena olmazvfatos gel gel :) destek oldukça gidiyo valla kilolar
cumaları tartı güncellemesi yapıyoruz onun haricinde buralardayız hep
bişey olmaz bir kaç günde olmadı bir haftada toparlarsın canımgünaydın kızlaarr
kızlar çok fenayım tatilde 1 kilo almışım yıkıldım resmenacilen toparlanmalıyım. memlekette yedik içtik sonucunu az çok tahmin edebiliyordum ama 1 kilo çok fazla oldu yaaa
bi de şu vardır diyorum ramazanda haliyle vücutta su falan da olmuyo ondan gerçek kilo değildi belki
bilmiyorum işte kendimce bahnelerde olabilir
inşallah canım. sen nasılsın neler yapıyosun. ramazanı bayramı atlattık :)bişey olmaz bir kaç günde olmadı bir haftada toparlarsın canım
çok yoğunum canım temmuza kadarinşallah canım. sen nasılsın neler yapıyosun. ramazanı bayramı atlattık :)
Temmuzun 2. haftası yıllık izinde olucam, tatil planımız şekillendi biraz..
Bir kaç durak yapmayı düşünüyoruz sahil şeridinden gidip. Rezervasyonlarımızı yapıyoruz, ortalama 16-17 gün var. O zamana kadar 1 kilo daha versem şahane olacak. Gerçi başta istediğim şortlara giriyorum artık, ama malum tatil zamansız yemek yemeyi ve meyhaneleri beraberinde getirecek onun için biraz hazırlıklı olıyım. öncesinde kemerleri sıkı tutup ne kadar eksi olursa o kadar kardır diye düşünüyorum:)
Ben akşama bulabildiğim tüm yeşillik çeşitlerinden alıp bir de enginar haşlayıp ilave edeceğim bir salata yiyeceğim. Belki biraz da tavuk ekl
aynen yaa bende de fena açık iştahçok yoğunum canım temmuza kadar
yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor
kalan 3-4 kiloyuda diyetle vermeye çalışacağım veremezsem yıllık iznimde yürüyüşe başlarım tekrar
bu aralar iştahım fena açık bakalım
arkadaşım aynı bende öyleyim ev dağınık kafam dağınık adapte olamıyorum hiçbişeye. kendimce olumlama yapıyorum yine de tam olarak bırakmamaya çalışıyorum ama inşallah toparlanırız hep birliktekendimi iyi hissetmiyorum bayramdan beri
psikolojik olarak yani
ne yiyip ne içtiğimi bile farketmiyorum
canım hiç birşey yapmak istemiyor hareket edesim gelmiyor
umarım daha kötüye gitmem yoksa kilo olarakta etkiliycek gibi duruyor beni
inşallaharkadaşım aynı bende öyleyim ev dağınık kafam dağınık adapte olamıyorum hiçbişeye. kendimce olumlama yapıyorum yine de tam olarak bırakmamaya çalışıyorum ama inşallah toparlanırız hep birlikte
yok canım yaa pişman olma önemli olan toparlamakinşallah
öğlen kahveye gittim arkadaşa
yanına tatlı koydu
normalde reddederdim
bi güzel yedim şimdi pişman oldum akşam yogurt salata ile dengeliycem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?