69'dan 57'ye nasıl yapsam

Herkese iyi geceler, iki gundur kahvalti ve oglen yemegi niyetine birer yesil elma yiyorum bunun yerine domates salatalik yesem kalori olarak ve ya seker bakimindan falan daha mi iyi olur sizce
Cok bilgili miyim bilmiyorum bu konuda ama normal kahvalti (domates peynir yumurta) hem tok tutar hemde gerekli proteini almis olursun.
Sadece alsam yemeginden yeterli protein alinmaz.
Ayrica gunduz yedigin elma aksam sende aclik yaparak tatliya yonelmene sebep olur.
Elma belki 1 ara ogunde yenilebilir.vitamini gerekli tabi ki.
Ve az yiyerek metabolizmayi yavaslatmakta bir ise yaramiyor pek.
Umarim faydali olabilmisimdir.

Günaydınnn kahvaltımı yaptım. Her zaman ki kahvaltım (haşlanmış yumurta-domates-peynir-salatalık-zeytin)
şimdi yine her zaman ki gibi :) americano eşliğinde ceviz badem hüpletmesi yapıyorum.

akşama salataya hazırım :) biraz daha çeşitli yeşillik alıcam sadece bugün. Kuzukulağı,roka,semiz otu bide belki enginar haşlar koyarım. Sebzeli salata :)

Dün akşam yemekten sonra doymamışım hissi 1 saat kadar devam etti, sonra akşam biraz civarda turlarken kahve içtim. Geçti...

Bir de her gun biraz daha şiş oluyorum sanki. Reglim yaklaşıyor, ödem tutmaca başladı.
Her gun içtiğim su miktarı aynı ama gel gör ki son bi kaç gündür wc ziyaretlerim yarı yarıya azaldı :)

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr
kızlar çok fenayım tatilde 1 kilo almışım yıkıldım resmen acilen toparlanmalıyım. memlekette yedik içtik sonucunu az çok tahmin edebiliyordum ama 1 kilo çok fazla oldu yaaa
bi de şu vardır diyorum ramazanda haliyle vücutta su falan da olmuyo ondan gerçek kilo değildi belki
bilmiyorum işte kendimce bahnelerde olabilir

Günaydın.ne salatası yapsam ben de bugün.
tavuk veya balık mı alsam acaba.

Günaydın,ne kadar az yedim desen de bayramda,tatilde ve kalabalıkta anlaşılmıyor yediğin.halbuki az yemiştim dediğin herşey ağır şeyler oluyor.
moral bozmadan devam bugün.hareketi suyu artır ve akşam mutlaka sadece salata ayran yiyelim.

aynen canım kesinlikle eski düzenime dönüyorum.
platese başlıyorum iki yerle görüşmeye gidicem. reformer plates hakkında ne düşünüyosunuz sanki daha eğlenceli gibi geldi :)
ben akşama bol yeşillikli börülce salatası düşünüyorum bakalım

Sen antepteydin degilmi.
Ben istanbuldayim evimin yaninda var.reformer icin gidip konustum.hatta o gun 10 dk baska birinin dersine katildim.yani oradami oyleydi bilmiyorum ama cok duragandi yinede ben reformera baslayacagim durus bozuklugu icin.zaten haftada iki gun reformer.onun disindaki gunlerde yurunebilir.
Pahali yav

evet canım antepteyim. aynen pahalı ama dediğin gibi duruş bozukluğu için de istiyorum. zaten çok uzun süre kaydolmayı düşünmüyorum. 1 aylık
1 ay hem diyet hem sıkılaşma hem de yürüyüş biraz yüklenmem lazım ağustosta izne ayrılcaz o zamana kadar baya bi ilerleme kaydetmem lazım.
ama normal plates ve yürüyüşe de devam edebilirim. bakalım

bişey olmaz bir kaç günde olmadı bir haftada toparlarsın canım

inşallah canım. sen nasılsın neler yapıyosun. ramazanı bayramı atlattık :)
çok yoğunum canım temmuza kadar
yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor
kalan 3-4 kiloyuda diyetle vermeye çalışacağım veremezsem yıllık iznimde yürüyüşe başlarım tekrar
bu aralar iştahım fena açık bakalım

Temmuzun 2. haftası yıllık izinde olucam, tatil planımız şekillendi biraz..
Bir kaç durak yapmayı düşünüyoruz sahil şeridinden gidip. Rezervasyonlarımızı yapıyoruz, ortalama 16-17 gün var. O zamana kadar 1 kilo daha versem şahane olacak. Gerçi başta istediğim şortlara giriyorum artık, ama malum tatil zamansız yemek yemeyi ve meyhaneleri beraberinde getirecek onun için biraz hazırlıklı olıyım. öncesinde kemerleri sıkı tutup ne kadar eksi olursa o kadar kardır diye düşünüyorum:)

Ben akşama bulabildiğim tüm yeşillik çeşitlerinden alıp bir de enginar haşlayıp ilave edeceğim bir salata yiyeceğim. Belki biraz da tavuk eklerim.

aynen yaa bende de fena açık iştah

kendimi iyi hissetmiyorum bayramdan beri
psikolojik olarak yani
ne yiyip ne içtiğimi bile farketmiyorum
canım hiç birşey yapmak istemiyor hareket edesim gelmiyor
umarım daha kötüye gitmem yoksa kilo olarakta etkiliycek gibi duruyor beni

arkadaşım aynı bende öyleyim ev dağınık kafam dağınık adapte olamıyorum hiçbişeye. kendimce olumlama yapıyorum yine de tam olarak bırakmamaya çalışıyorum ama inşallah toparlanırız hep birlikte

inşallah
öğlen kahveye gittim arkadaşa
yanına tatlı koydu
normalde reddederdim
bi güzel yedim şimdi pişman oldum akşam yogurt salata ile dengeliycem inş.

inşallah
öğlen kahveye gittim arkadaşa
yanına tatlı koydu
normalde reddederdim
bi güzel yedim şimdi pişman oldum akşam yogurt salata ile dengeliycem inş.
yok canım yaa pişman olma önemli olan toparlamak
benim geçtiğimiz 5 günde neler yediğimi bi anlatsam varyaaaa
yavaş yavaş eski düzenimize döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…