ben ara öğün yapmıyorum canım, genel mantığım sağlam kahvaltı acıkınca öğle ve 20.00'yi geçmeyecek akşam yemeği şeklinde. Dün tabi acıktım düzensiz saatlerde beslenince. Enginar yedim 2 adet. 21.00 civarındaUnla yaptigin seyleri yulaf kepegiyle yapmayi denesene.
Sekersiz unsuz keki guzeldi yapmistim.
Yumurtali kepekli krebi kahvalti icin guzel.
Ben soyle dusunmeye basladim.
Bu pogacayi yersem 2 dk sonra bitmis olacak ve verdigi keyifte bitecek ama kalorisi tum gun yurusem bitmeyecek.
Yarini ben de merak ediyorum.
Senin ara ogunun atistirmaligin olmuyor mu,hee bir de bu saatten sonra acikacaksin simdi aksam yemeyince
Kime dediniz anlayamadım,bana mı,flzgll mi?Yediklerinize genel olarak baktım, bence çok Az yiyorsunuz. Kurıyemiş ve meyve ara öğündür. Akşam az çorba ve salata süper bir seçim ama öğlenleri öyle olmaz.
bu mesajı yazdktan sonra nette biraz daha okumaya devam ettim.saglıklı kilo vermenın ayda 4 olacagını soyluyorlar.3 haftada toplam 2.1 kg umarim regl olamamamin etkisi vardir bunda yoksa bu yavaslikla bu yaz kilolarim gitmez.
Uzuldum ya.
Stil degistirmem gerek galiba.
canım önemli olan kendimizi çok sıkmadan diyeti sıkıcı hale getirmeden devam etmek. kendi adıma eksiğim spoorrr. en azından yürüyüşümü aksatmadan yapsam bana kar.bu mesajı yazdktan sonra nette biraz daha okumaya devam ettim.saglıklı kilo vermenın ayda 4 olacagını soyluyorlar.
benımde 1 ayın doması için 1 haftam var ve regl ilede bu ideale yaklaşmış olacagım.
acıl kilo vermek için bir anlık gaflete düşüp bocalamak istemiyorum şuan sağlıklı besleniyorum ve daha da azaltmama lüzum yok hee bazı yaptığım hatalar vardır onları düzeltebilirim.
bence ikimizede dedi canımKime dediniz anlayamadım,bana mı,flzgll mi?
benim de ara öğün yaptığıım zamanlarda çok yavaşlıyo kilo vermem ve veremiyorum sadece akşam üzeri çok çok acıkırsam bi ceviz bi hurma falanben ara öğün yapmıyorum canım, genel mantığım sağlam kahvaltı acıkınca öğle ve 20.00'yi geçmeyecek akşam yemeği şeklinde. Dün tabi acıktım düzensiz saatlerde beslenince. Enginar yedim 2 adet. 21.00 civarında
canım benimde bu ilk oldu çünkü kendimi bu kadar kaybettiğimi hiç hatırlamıyorum.amesia hee sen marttan beri 12 kg verdin mi
Usta sensin ozaman sen yorum yapmalisin bana
Hic 12 kg veremedim
Sislik var vucudumda yarin tartidan korkuyorum su an
ya inan ben de isterim 3 öğün düzenli yemek yemeyi de çalışıyorum yoğunluk oluyor bazen işe yemek götürsemde yemeğin yanında bile olamıyorum bazen falan öğün atlanıp sacma sapan seylerle geçiştirilebiliyor.bence ikimizede dedi canım
ama ben tatil sonrası toparlamaya çalışıyorum.
şimdi sen 12 kg ı ne zaman verdin.kaç kiloydun kaça indin? çok merak ederim böyle şeyleri :)canım benimde bu ilk oldu çünkü kendimi bu kadar kaybettiğimi hiç hatırlamıyorum.
ilk defa kararlı olduğumu gördüm. canım bişeyi çok isterse biraz yedim. çünkü tamamen kısmak beni zorluyo
keyifli olduğum zamanlarda da çok rahat oluyorum
bi de yeşillikleri çok seviyorum dereotu maydanoz roka bayılırım biraz peynirle koca bi tabak yeşillik yiyebilirim.
amaaaaaa işte antep faktörü beni zorluyo
hemen anlatıyım canım şubat sonu kilomla yüzleşmek durumunda kaldım. çok koyvermiştim 79 u gördüm ama dikkat etmeye başlamıştım yani kesin 80 olmuşum.ya inan ben de isterim 3 öğün düzenli yemek yemeyi de çalışıyorum yoğunluk oluyor bazen işe yemek götürsemde yemeğin yanında bile olamıyorum bazen falan öğün atlanıp sacma sapan seylerle geçiştirilebiliyor.
tabi ki yanlış.
şimdi sen 12 kg ı ne zaman verdin.kaç kiloydun kaça indin? çok merak ederim böyle şeyleri :)
80den 68e inmende çok güzel esnek bir anlayışla.benim vücudum o esneklikte kilo vermiyor hiç.hemen anlatıyım canım şubat sonu kilomla yüzleşmek durumunda kaldım. çok koyvermiştim 79 u gördüm ama dikkat etmeye başlamıştım yani kesin 80 olmuşum.
çok zor geldi ben nasıl bunu kendime yaptım diye kızdım
bi yerden başlamalıydımda evet sağlıklı şeyleri severek yiyordum ama sağlıksızları da yiyordum
77 ye indiğimde zorlandığımı farkettim bıraktım bırakacam o derece ama bırakırsam daha fena olacak
dedim filiz ha gayret yapabilirsin
75 te de o bocalamayı yaşadım :) bu arada benim motivasyonum sürekli düşer
derken bu gruba dahil oldum bu grubun bana faydası inanılmaz ayrıca söylemeden edemiycem.
yanlışlarımla doğrularımla düşe kalka gidiyorum işte :)
arada misafir gelmeleri, tatile gitmeler derken bi iner bi çıkar oldum.
ha bi de benim regl çok düzensiz onun dezavantajını yaşıyorum sanırım
bir dee d vitaminim düşük arada ampul kullanıyorum. şimdilik böyle arkadaşım
kesinlikle öyle bende artık bu yaz bu işi bitirmek istiyorum80den 68e inmende çok güzel esnek bir anlayışla.benim vücudum o esneklikte kilo vermiyor hiç.
inşallah motivasyonum düşüpte bocalamam bu yazdan sonrada hep aynı seyleri dert etmek istemiyorum artık ya...
limonlu veya cevizli su olayına dönüşümlü bende başlayacagım.kesinlikle öyle bende artık bu yaz bu işi bitirmek istiyorum
bol suyun ve yeşil çayın etkisini de söylemeliyim aklıma gelenleri yazarım arada.
bi ara fitol fitox içtim o da iyiydi
bitki çayı içtikten hemen sonra 2 su bardağı su içiyorum diyetisyenim öyle demişti kesinlikle onun da faydası var. metabolizması yavaş biriyim malesef
arada sabahları ceviz suyu içtim
sabah ılık limonlu su da iyi geliyo
böyle işte biraz dağınık anlattım sanırım idare ediver
canım yeşil çayı kahvaltıdan ve öğle yemeklerinden 2 saat sonra falan içmeye çalışlimonlu veya cevizli su olayına dönüşümlü bende başlayacagım.
bugun hırstan 1 ltyı gecik suyu içtim simdiden.güncel:67.2 kg .)
umarım regl olurum bir an önce.
ben her akşam yeşil çay içiyorum ama içine limon tarcın hibüsküs te katıyorum iyimi kötümü bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?