Tabi.kavunu ve hurmayi farkettim birakiyorum.canım selam benim yaptığım tam karatay değil ama karatayımsı :) diyebilirim ve gayet memnunum. Ara öğün yok ben tüm kitaplarını okudum. Bu kısım bana uyuyor çünkü ben arada bişey yiyince durduk yere acıkıyorum. 3 ana öğün yapın deniyor, öğünler arasında minimum 4 saat olmalı.
Ben acıkmadan yemek yemiyorum, sağlam kahvaltı yapıyorum. Kolay kolay acıkılmıyor zaten o zaman
Benim sana naçizane, kendim bi çok şey denedim ama ancak bu yolla 7 kilo verdiğim için önerim; kahvaltıyı güzel yap yumurta mutlaka ye nasıl tok tutuyor. Bir de kuruyemiş hurma kayısı güzel şeyler ama kavuna birazcık ara ver. kavun hurma kayısı doğal şeker içerse de insülini çok hızlı yükselten şeyler. Canın tatlı çekmedikçe yeme bir nevi nefs terbiyesi gibi git gide azalt. Yani hep diyorum gezegende ben tatlıyı bırakabiliyosam herkes bırakabilir :)
bide hurma hani yine alırsan dikkat et diye yazıyorum, pakette alıyorsan eğer hurmalar parlak gözüksün diye glikoz şurubuna batırıp öyle kurutuyorlar. Sağlıklı bişey yiyim derken durduk yere glikoz yemiş oluyoruz. Mutlaka içindekiler kısmına bak alırken, aslında herşeyi alırken bakın. Benim een eeeen sevdiğim alışkanlığım herşeyin içindekiler kısmını okuyorum. Alışveriş biraz uzun sürüyor ama olsun :) glikoz içermeyen hurma ise bimde var simbat sanırım markası.Tabi.kavunu ve hurmayi farkettim birakiyorum.
Yapacagim canim.
ben de eskiden öyleydim. Gerçi bu pazar yedim biraz üstüne bu konuşmayı yapmak mantıklı değil ama :)Ya haftasonu gelince duzensizlesiyorum ben bi.halbuki evdeydim.
Aksam da arkadasta yemekteydim.az yedim ama sonrasinda 2 kare cikolata ve 1 dilim borek yeyiverdim.
Sabah kalktigimda 1saat 15 dk yurudum hareket yaptim.
Bugun asansorlere binmedim.
Bu fikir yeni oturmaya basladi bende.
Haftalik menulerimide duzenleyip cumayi eksi kapatacagim.
Ve hala regl olamadim...
bebişkoooben geldim kızlar size haberim var o yüzden gelemedim bitürlü kabul ederseniz bundan sonrası fazla kilo almamak adına sizinle olmak istiyorum hamileyim :)
her cuma yine bildirim yapmaya çalışıcam. sanırım şuanki kilom 66,50 doğuma kadar 10 kiloya razıyım :))bebişkooomaşallah kuzum.. ne zaman istersen gel.
Bu arada fena kiloyla hamile kalmadın bence dimi 65 civarlarındaydın sanki
Bilinmeyenkullanici artik kk ya girmeyecegini söylemişti iki ay kadar önce
o partiyi dün yaptım ben yaaa. sabah kahvaltımı baya coşkulu yaptım öğleden sonra oy kullandıktan sonra dondurma yedim akşamı hafif atlattım amaaa gece soslu mısır yedim malesefben de eskiden öyleydim. Gerçi bu pazar yedim biraz üstüne bu konuşmayı yapmak mantıklı değil ama :)
tıkır tıkır kilo verdiğini görünce geçiyo o haftasonu kendimi ödüllendiriyimler, bi günden bişey olmazlar.. Yoksa ilk zamanlar burdaki arkadaşlarım hatırlar haftasonu dondurma partileri veriyordum kendime. Bi süre sonra vücutta düzene alışıyor canı istemiyor, ha istedin bişeyler yedin tolere edebiliyorsun zaten..
ooo gözün aydın olsun. sağlıkla sıhhatle glsin inşallah :)ben geldim kızlar size haberim var o yüzden gelemedim bitürlü kabul ederseniz bundan sonrası fazla kilo almamak adına sizinle olmak istiyorum hamileyim :)
aa ben görmedim hiçBilinmeyenkullanici artik kk ya girmeyecegini söylemişti iki ay kadar önce
tam bi pazar çılgınlığı :) pişman olmazsan kilo yapmazmış.. benim inancım bu yönde :)PaZar günü ben limitimi aştım. 14te kalktım( hala jetlag etkisi) sucuk haşlanmış yumurta peynir bir tatlı kaşığı nutella ve 4 şekerli çay içtim. 2-3 dilim ekmek tabi.
Sonra oy kullandım dışarı çıktık, balık midye tava patlıcan salata mevsim salata zero birkaçta ahtapot salatası. Balığı ızgara söyledim ama kızartma geldi sesimi çıkarmadım artık, yanında çıtır ekmek vardı dayanamadım 3-4 yedim.
Gecede yatmadan 1 bardak süt.
Bana özelden söylemişti canım, tartisi ve teli bozulmus, uzun sure girememis, sonra da soğumuş falanaa ben görmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?