öğlen yoğurt 1 tane muz ve grisini tarzı bişey yedim.
inşallah
öğlen kahveye gittim arkadaşa
yanına tatlı koydu
normalde reddederdim
bi güzel yedim şimdi pişman oldum akşam yogurt salata ile dengeliycem inş.
önce ramazan sonra bayram diye sanırım baya dağıldı buralar :) siteminde sonuna kadar haklısın :) yazan bi kaç kişi kaldık valla olsun bu da destek sonuçta.
Ben yarın da çok yoğunum. Haftaya yine aynı yazı performansımla buralardayım, yarın tabloyu güncellemek için gelicem o ayrı.
Bu sabah kahvaltı yapamadım, sonra ceviz badem ve americano
çok az su içtim
öğlen yemek yiyemedim, saat 16.00 gibi tavuk ızgara ve nohutlu salata yedim.
Henüz acıkmadım, düzensiz beslenince ben genelde kilo veremiyorum bakalım yarın tartı ne diyecek
canım bende diyetisyen kontrolünde gidiyorum. ama ben diyetisyenime söyledim ara öğün beni daha çok acıktırıyor diye bizde ona göre bi menü hazırladık. az yemiyorum aslında bayramda fazla kaçırdım toparlamak için böyle yapıyorum. bi de çok şükür az yemeye alıştım. doyma hissi geliyor önceden dünyaları yesem doymuyorum sanardımasena87 ben 1 yıl diyetisyene gittim, metabolizma hızını artırmak için kesinlikle 3 ana 3 ara yapman lazım dedi. Öğle yemeği kahve tatlı yasa meyve grisini yada atlanacak gibi olmaz. Vücut açlığa geçiyor ve ilk yediğini direk yağ olarak depoluyormuş. Bana diyetisyenin dediği kahvaltı 1 saat içinde yapılacak uyanır uyanmaz 2 bardak su içilecek. Günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçecek gıdalar tüketilecek. İlla yumurtayı haşlama yemene gerek yok menemen ilede yiyebilirsin ama yumurta büyüklüğünde ye faZlası değil dedi. Öğle yemeği boş geçerse eğer acıkırsınız ve sonra kaçamak yaparsınız.
canım bende diyetisyen kontrolünde gidiyorum. ama ben diyetisyenime söyledim ara öğün beni daha çok acıktırıyor diye bizde ona göre bi menü hazırladık. az yemiyorum aslında bayramda fazla kaçırdım toparlamak için böyle yapıyorum. bi de çok şükür az yemeye alıştım. doyma hissi geliyor önceden dünyaları yesem doymuyorum sanardım
inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın canım.Şaşırdım hem ara öğün yok hemde öğlen meyve yoğurt grsini. Ben böyle diyeti hayatta yapamam.
Bu arada kilom 63.8 bu sabah. Kurban bayramına kadar 55-56 hedefim.
hiç şenlenecek sonuç yok tatlım 64.5 olmuşum fark +500grkulkedisi30 canım nerelerdesin hadi toparlanalım şenlendirelim grubu
aaa hayır kabul etmiyorum bunu ben hep seni takip ettim. önümde seni örnek aldım. haftasonu kendine zaman ayır pazartesi tam gaz tekrar başlıyoruzhiç şenlenecek sonuç yok tatlım 64.5 olmuşum fark +500gr
yukarılara doğru gelmeye başladım
Avokado kaldimi ya ben hic gormuyorum.Yeşil mercimekli, avokadolu salata ve fırın poşetinde tavuk yanına ayran sonunda kendi menülerime döndüm :) ve doydumm
Eki Görüntüle 2160082
aaa migros macro dolup taşmıştı dün aldım. Hatta 3 tl’ye düşmüştüAvokado kaldimi ya ben hic gormuyorum.
Afiyet olsun.
valla mis gibi menü afiyet olsun canım geçmiş olsun güle güle kirletin :)İyi akşamlar kızlar. Bugün bende temizlik vardı yeni oturdum diyebiliirim. Makina hala çalışıyo ama.yardımcı bayandan daha çok yoruldum diyebilirim.
Neyse beslenmeme geçeyim
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım sucuklu yunurta vardı abartmadan yedim. Dom salatalık peynir zeytin
Suyumu yeşil çayımı da içtim.
Öğleden sonra kahve yanı 3 hurma biraz ceviz yedim
Akşama da çorba salata yarımdan az lahmacun
İyi gidiyosun canım sen hakediyosunyarın akşama çok yemek gibi bişeyler yapmıycam, daha çok meze ağırlıklı. Yoğurtlu közlenmiş patlıcan üstü tavuklu bi yemek yaparım ortaya, yanına 3-5 çeşit bişeyler.. hepsinden yiyebilirim. Annem baklava yapmışsa sarma da vardır :) onlarla bozucam valla sabırsızlıkla bekliyorum
canım selam benim yaptığım tam karatay değil ama karatayımsı :) diyebilirim ve gayet memnunum. Ara öğün yok ben tüm kitaplarını okudum. Bu kısım bana uyuyor çünkü ben arada bişey yiyince durduk yere acıkıyorum. 3 ana öğün yapın deniyor, öğünler arasında minimum 4 saat olmalı.Karatyi alelacele biraz okudumda ara ogun yok mu diyor?
Pek anlayamadim.
Zaten ben ara ogunlerde hata yaptigimi zannediyorum d,hurmaymis kavunmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?