69'dan 57'ye nasıl yapsam

sabah her zamankine göre geç kalktım bugün
işe öğlen geldim yani az önce
evden çıkarken 2 bardak suyumu ve 1 bardak kefirimi içtim 3 hurma ve 2 cevizi kahvaltı niyetine hüplettim
saat 1 gibi yemek yedim. patlıcan doğrama ve bulgur pilavı vardı ikisinden de çok az aldım 2 kase yoğurtla onu yedim
arada sade kahvem vardı.

ben de bu öğlen canım bişeyler çektiği için yemek yedim aslında aç değildim :) sonra acıkıp sağlıklı seçenekler biterse saçmalamıyım diye aslında sipariş verdim.
Zeytinyağlı çalı fasulye ve bulgur pilavı
Şu ana kadar 2 litre su içtim, bugün çok hızlı gittim su kısmında.
2 bardak maydonoz çayı içtim, 1 sade türk kahvesi.
Ödem tutmaya devam ediyorum :)

menün güzelmiş canım. ödemler birden gidecek hiç merak etme :)

08.30 peynir domates salatalik maydanoz 1 ceviz 1 su b sut
13.00 yogurt
15.00 1 hurma
15.30 firinda hafif tavuk (az)
18.00 kabak corbasi.
19.00 acikirsam kabak corbasi.
1.5 lt su 2 Turk kahvesi 1 nescafe 4 bitki cayi 3 acik cay

Kizlar bir kabak corbasi yaptim benim gbi insanin begenmesine sasirdim.harika oldu.
Umarim odem atar.

Kendimi cok iyi hissediyorum.hareket sifir bugun.uarin sabah sahile gidecegim...
Bir de bu geceden detoks suyu yapip yarin ise goturecegim...cumaayaaa gitsin kilolar...

Sabah: 2 dilim büyük sigara böreği, 2 şekerli çay.
Öğle: yumurtalı şehriye çorbası 1 büyük kase
Akşam: cacık ve etli fasulye yemeği ( az sulu) 2 dilim tam buğday ekmeği

2 minik kek, 1 şekersiz türk kahvesi 2 litre süt
Cumaya az kaldı ve ben kesin kilo veremicem. Dünde 1 büyük kase mısır parlattım.
2 gündür 1 saat yüzme

Kizlar nasilllsiniz?
Ben regl oldum sonunda gece
Tatli krizlerim yok hayret...
Hadi bakalim yarin persembe..aksamina sadece salata corba yapalim mi?
Cumaya guzel sonuc icin...
Çok iyi olur canım zira buna ihtiyacım var. İştah patlamsı yaşıyorum. Canım bi konudan ötürü fena sıkkın kendimi yemeğe veriyorun sanırım

Kek borek misir olmamis sanki canim,kahvalti ve ogleni dogru yapmadigin icin kacamaklari yapmissin.

Çok iyi olur canım zira buna ihtiyacım var. İştah patlamsı yaşıyorum. Canım bi konudan ötürü fena sıkkın kendimi yemeğe veriyorun sanırım
Ya ben 1 aydir sanirim alistim ne kacamagim olmaya basladi ne de canim cekiyor.az az yeyip doyuyorum sanki..
Masallah diyeyim.
Ama sporum hep eksik...
Umarin sıkıntın olan konuyu guzel bir sona baglarsin.
Cumalari hayalin olsun o seni tutar belki biraz.

dolunay var bu gece bide benim reglime 2 gün kaldı ikisi üst üste geldi resmen :) kendime pazartesiye kadar izin veriyorum ben, öyle tatlı krizlerim yok benim ama kendimi şartlamak istemiyorum biraz serbest bırakıcam zaten paketli gıda yemediğim için çok korkutucu bişey yemiş olmıycam böyle bi stres yüklü hissediyorum bu aralar kendimi bi özgür hissedesim var

canım hislerime tercüman oldun abartmıyorum belki ama diyet modunda olamıyorum.
sabah bi kalktım heryerim şiş yani kendimi balon gibi hissediyorum. kirli dolunay herşeyiyle etkisi altına aldı sanırım

Bugün tartıldım :) 62.200 aynı kilodayım ki ben biraz artı görmeyi bekliyordum bu hafta.
Aşırı şişkinlik ve ödem var, sabah giydiğim pantolon akşama dar geliyor :) diğer hissiyatlar ise bence regli ve dolunay etkileri.. Dolayısı ile bi kaç gün kendime izin verirsem regli olurum, dolunay geçer yeni ayda kendime gelirim dedim.
Öyle cipslere gömiliyim diye bi isteğim yok zaten, ama mesela saat 20.00 sonrası bişey yemiyorum ya öyle film izlerken bi meyve tabağı yapıyım falan istiyorum. Bizim evin tarafında şekersiz dondurma yapan bi yer var.. Hafta sonu hava güzel olursa havuzda hüpletmeli yani böyle şeyler istiyorum.

Selam kızlar
modakusu canım beni listeden silermisin
bi süre foruma giremeyeceğim
çok kötü şeyler yaşıyorum şu anda bir insanın başına gelebilecek en kötü şeyleri
ne diyetle ne forumla ilgilenebilirim bu aralar
toparlanabilirsem gelirim inşallah
herkese kolay gelsin diyorum
kendinize iyi bakın

Selam kuzum ne olduğunu anlamadım ama canım inan çok üzuldüm ne diycemi nasıl teselli edicemi de bilemiyorum şu an inşallah sağlık ya da ailevi sorunlar değildir çarçabuk çözüme kavuşurda yine aramıza dönersin herşey gönlüne göre olsun kuzum bizleri unutma dualarım seninle

iyi diyelim iyi olalım canım.
günlük koşturmalar vs hayat geçiyo
sen ne yaptın var mı bi gelişme falan
Benimde ayni koşuşturma devam ediyo canım diyete devam sporu bi oturtamamıştım bu aralar iyi gidiyorum sanki rayına oturdu gibi bayram telaşiydı gelenler gidenler akrabalar sonrada seçim derken bugünlerdeyiz iş desen yogun bi rahatlayamadık ama bugünlere şükür sanirim spor iyi geldi kendimi daha pozitif daha olumlu hissediyorum

canım tobosolu_dulcinea a katılıyorum
inşallah sağlık vs değildir. herşey çözülür hallolur

maşallah canım
bende tam tersi canım hiçbişey yapmak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…