- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Bencede canım sanki hedef koymakla daha da motive oluyoruz başarıncada ödüllendırilmek gibisi yokBen yine de hedef koydum nefsim icin☺
Herseye kolay ulasmaktan bu hale gelmisim
Kuzum ilahi naptin sen oyle o tarif ne oyle durduk yere canım fıstik ezmesi cekti sayendecanım evde yaptığın fıstık ezmesini yiyebilirsin.
yulaf süt biraz meyve üstüne fıstık ezmesi üüüfff
Iyi yapmışsin canım sen sakin seytana uyma kaç haftadır cektiğin eziyete yazık ederdinİşe geldiğim gibi size yazıyorum çünkü çok sinirliyim.
dün akşam bi anda tartıya bindim yanından gecerken tüm gün yediğim içtiğim dururken ve kıyafetmleyken 66.5 çıktım.sevindim çünkü 66 nın altında cıkmak istiyorum bu sabahta.
ve bugün tüm hevesimle tartıldım inanamayıp tartının yerini falan değiştirdim.
67.3
yani dün ödem yoktuda bugün mü var...ya da ne...
yani ben 4 haftadır kahvaltılarımdaki böreklerimden poğaçalarımdan vazgecerek,tüm gün yediğim çikolatalardan tatlılardan,dürümlerden geçerek,milet tabaklarını doldururken ben hayır istemiyorum diyerek sadece 2 kilomu verebildim.
ne diyeceğimi bilemiyorum.inanın sabah inatla gidip fırından poğaca almak istedim.
şeytana uymadım tabi kimseye faydası olmaz.
ben artık dolunaya falan bağlıyorum... bikaç gündür enerjim sıfırdı bugün daha iyiyim sanki :)Selam kızlar hepinize hayırlı cumalar bok eksili tartılarbugunkü kilom 63.4 dostlar
Sagil kuzum bazen bende senin gibi oluyorum hatta genellikle oyleyim ama bugünlerde kendimi iyi hissediyorum keşke hep böyle enerjik hissedebilsek kendimizi ne iyi olurdu
Allah tan bu tarifi çok seviyorum canım diyete uyumlu bişeyler yemek istemediğinde kurtarıcım oluyorBencede canım sanki hedef koymakla daha da motive oluyoruz başarıncada ödüllendırilmek gibisi yok
Kuzum ilahi naptin sen oyle o tarif ne oyle durduk yere canım fıstik ezmesi cekti sayende
Emeğine sağlık canım ❤
Tekrardan başınız sağolsun canım.Herkese iyi aksamlar kızlar
Bir yakınımızı kaybettik diye bahsetmiştim.
Bu yüzden epeyidir aranızda yoktum.
Ama kendimi toparlayıp tekrar aranıza döndüm.
Biraz zorlu bir süreçti. Yediğim serumlar ilaçlar falan derken tekrar basladigim noktada buldum kendimi.
Yani bunlar bana kilo olarak geri döndü diyebilirim.
Yarından itibaren sıfırdan başlıyorum.
Annemde diyete başladı.
Benim 10 kilo, anneminse yaklaşık 45 kilo vermesi gerekiyor.
Hafta içi annemi diyetisyenede götürmeyi planlıyorum.
Artık ikimizde diyette olduğumuz için bu süreç ikimiz içind e daha kolay geçer diye düşünüyorum
Haklisin.ben de haftasonu cozuttum.İyi akşamlar kızlar.
Cunadan beri inanılmaz yiyorum yaaa hemde ne yeme
Sanırım bayramdan sonra toparlanamadım kendimi kandırdım.
Ama yarın sabah itibariyle diyete ilk başlardaki disiplinime dönmeliyim. Yemek yeme isteği beni kendimden soğuttu yeminle. Yarın görüşmek üzere kızlar
bacak işi en zor olanı sanırım, benim de üst iç bacaklarımda hafif sarkma hissediyorum.. Yüzmek baya iyi geliyor her kas grubuna hitap ettiğinden. Temmuza geldik hala spor insanı olamadım.GÜNAYDIN HERKESE.
ya kızlar son 3,5 gündür üst bacaklarımda üst vücudumda sarkma varmış gibi hissediyorum sanki fazla olan yerler sörpümüş gibi hissediyorum.
belki önceden de öyleydi ben kendimi daha çok mu incelemeye başladım acaba.
sanırım bana aşırı spor gerek hem de ömür boyu
ya seninkiler en azından sağlıksız şeyler değil fazla bile olsa.Günaydınlaaar
Kendime verdiğim iznin sonuna geldim :) Bol meyve ve çiğ kuruyemiş yedim ama ne yemek :) yarınlar yokmuş, yarın olsa biri karpuzu bademi önümden alıcakmış gibi :) Sonuç olarak tabi ki kilo almışımdır ama tartılmadım. Reglim 3 gün gecikti bideamesia o balonluk hali bende de var. Yediklerimden pişman değilim ama yediğim saatler çok kötüydü. En son cumartesi gece 02.30 sıralarında film izlerken kuruyemiş çılgınlığı yaşıyordum.
Cumartesi pazar bol bol yüzdüm.. Bu hafta regli olmam lazım, haftaya izindeyim. Önümüzdeki 5 gün bi toparlanıyım.
Bu sabah 1 haşlanmış yumurta - salatalık ve kaşar peyniri yedim.
3 ceviz - americano
Bugün minimum 2.5 litre su içmem lazım, hiç su içmedim haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?