yine nohut dürüme mi geldik :) aşırı seviyorum yok burda yapma bana bunuuuuuuuu :) afiyet olsun kuzum.selam kızlaarr öğlen yine canımın hiçbişey istemediği ama karnımın çok olduğu bi zamandı. bi kase süzme yoğurt yedim hurma ceviz şu migrostaki grisinilerden yedim. şimdi az yiyosunuz diyecek bi arkadaş. sabah arkadaşlar kızartmalı nohut dürüm söylemişler yarım ondan yedim. vicdanımı rahatlatmak istedim :)
ay bu mesaj moral oldu bana :) canım köyiçi diye bi yer varmış orda varmış nohut dürümyine nohut dürüme mi geldik :) aşırı seviyorum yok burda yapma bana bunuuuuuuuu :) afiyet olsun kuzum.
her gun aynı olmuyor, bi gün çok bi gün az, bi gün daha dengeli gidiyoruz işte napalım. az kilo vermedin sen benden daha iyi biliyosun daha iyi günlerimizde olacak önemli olan vazgeçmemek dimi :)
istanbulda nerde olduğunu mu öğrendin kıyamam :) bunu araştırıcam. forum konusundan saptıay bu mesaj moral oldu bana :) canım köyiçi diye bi yer varmış orda varmış nohut dürüm
ha ha haa.. evet yaa ne nerde yeniristanbulda nerde olduğunu mu öğrendin kıyamam :) bunu araştırıcam. forum konusundan saptı
Yanlis besleniyorsun amaaa ogleni gecistirmemelisinnnnnselam kızlaarr öğlen yine canımın hiçbişey istemediği ama karnımın çok olduğu bi zamandı. bi kase süzme yoğurt yedim hurma ceviz şu migrostaki grisinilerden yedim. şimdi az yiyosunuz diyecek bi arkadaş. sabah arkadaşlar kızartmalı nohut dürüm söylemişler yarım ondan yedim. vicdanımı rahatlatmak istedim :)
Tum antepliler gungorende burada.yine nohut dürüme mi geldik :) aşırı seviyorum yok burda yapma bana bunuuuuuuuu :) afiyet olsun kuzum.
her gun aynı olmuyor, bi gün çok bi gün az, bi gün daha dengeli gidiyoruz işte napalım. az kilo vermedin sen benden daha iyi biliyosun daha iyi günlerimizde olacak önemli olan vazgeçmemek dimi :)
benim kardeşimde sırf antep yemekleri için gidiyormuş. bu arada biz antepli değiliz ama ruhumuzda varmış anteplilik
Yanlis besleniyorsun amaaa ogleni gecistirmemelisinnnnn
Saka sakaa...madem karatay 2 ogun oneriyor cokta yanlis olmasa gerek.
Tum antepliler gungorende burada.
Heryer nohut durum ve kebapci,cigerci
Cokta dolular,degisik bir ortam tavsiye ederim.
Usengecligi tembelligi bana sor.evimin isinide yemegide herseyi zorla yapiyorum inan.ben neden yürüyemiyorum yaaa
tamam biliyorum biraz tembel bi yapım var
yürüyüşe çıktığım zamanki hazzı yaşamayı çok seviyorum o anda diyorumki kesinlikle haftanın 5 günü yürümeliyim ama o his çok çabuk geçiyo
Amin canım aminnnnnSaol canım darısı tüm isteyenlerin basina
Sağol kuzum hosbuldukcanıım hoşgeldin.
Canııımmmm ellerine sağlik cumaya daha iyi rakamları görucez insallah hep birlikteGünaydın kızlarss, listeyi güncelledim.
Bu sefer ki tablo dizilimi pek hoşuma gitmedi buraya yükleyince net çıkmıyor ama idare edin :) Cumaya güncelleriz artık.
Eki Görüntüle 2161685
:) fal başlığına gülüyorum :)))))) başlayıp devamı gelmeyen versiyon bende hiç olmadı bilemiyorum tam onun için. Bitki çayları falan işe yaramadı mı?Kizlar reglmden biktiniz ama hala olamadim ya.baslangici gordum dun ama devami yok
Hem şişim hem de cuma gunu odemsiz bir tartilma istyordum ben yaaa..
Bu arada yanlislikla fal basligina yazmisim regl olayini cok utandim
stresli bir 2 ay geçirdim ya da başka sebeplerden bilmiyorum ağrısı ve lekesi vardı ama kendi dün gece geldi :):) fal başlığına gülüyorum :)))))) başlayıp devamı gelmeyen versiyon bende hiç olmadı bilemiyorum tam onun için. Bitki çayları falan işe yaramadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?