69'dan 57'ye nasıl yapsam

selam kızlaarr öğlen yine canımın hiçbişey istemediği ama karnımın çok olduğu bi zamandı. bi kase süzme yoğurt yedim hurma ceviz şu migrostaki grisinilerden yedim. şimdi az yiyosunuz diyecek bi arkadaş. sabah arkadaşlar kızartmalı nohut dürüm söylemişler yarım ondan yedim. vicdanımı rahatlatmak istedim :)

yine nohut dürüme mi geldik :) aşırı seviyorum yok burda yapma bana bunuuuuuuuu :) afiyet olsun kuzum.
her gun aynı olmuyor, bi gün çok bi gün az, bi gün daha dengeli gidiyoruz işte napalım. az kilo vermedin sen benden daha iyi biliyosun daha iyi günlerimizde olacak önemli olan vazgeçmemek dimi :)

ay bu mesaj moral oldu bana :) canım köyiçi diye bi yer varmış orda varmış nohut dürüm

Kizlar reglmden biktiniz ama hala olamadim ya.baslangici gordum dun ama devami yok
Hem şişim hem de cuma gunu odemsiz bir tartilma istyordum ben yaaa..
Bu arada yanlislikla fal basligina yazmisim regl olayini cok utandim

Yanlis besleniyorsun amaaa ogleni gecistirmemelisinnnnn
Saka sakaa...madem karatay 2 ogun oneriyor cokta yanlis olmasa gerek.

Tum antepliler gungorende burada.
Heryer nohut durum ve kebapci,cigerci
Cokta dolular,degisik bir ortam tavsiye ederim.

benim kardeşimde sırf antep yemekleri için gidiyormuş. bu arada biz antepli değiliz ama ruhumuzda varmış anteplilik tüm bu kilolarımın müsebbibidir bu şehir. :)

ben neden yürüyemiyorum yaaa
tamam biliyorum biraz tembel bi yapım var
yürüyüşe çıktığım zamanki hazzı yaşamayı çok seviyorum o anda diyorumki kesinlikle haftanın 5 günü yürümeliyim ama o his çok çabuk geçiyo

Usengecligi tembelligi bana sor.evimin isinide yemegide herseyi zorla yapiyorum inan.
Nasil isimde yogun calisiyorum ve kendimce basariliyim onuda anlamiyorum bu tembellikle.
Isin dogrusu yuruyunce ketifte almiyorum zorunluluktan hani.
Ama senelerimize mal oluyor iste boyle.
Bugun 2000 adim atmisim daha.yarin sabah yuruyecegim ise gec gidecegim...ins tabi

09.00 peynir domates salatalik maydanoz 2 ceviz
11.00 1 hurma
12.00 1 kayisi 1 ceviz
13.00 yogurt
18.00 firinda tavuk ayran
19.00 belki ayran,belki salatalik,

Gun icinde;1.5 lt su-5 bardak cay-1 sutlu nescafe-1 Turk kahvesi-maydanoz salatalik havuc (blender) suyu-4 bitki cayi.

Kizlar reglmden biktiniz ama hala olamadim ya.baslangici gordum dun ama devami yok
Hem şişim hem de cuma gunu odemsiz bir tartilma istyordum ben yaaa..
Bu arada yanlislikla fal basligina yazmisim regl olayini cok utandim
:) fal başlığına gülüyorum :)))))) başlayıp devamı gelmeyen versiyon bende hiç olmadı bilemiyorum tam onun için. Bitki çayları falan işe yaramadı mı?

Günaydınnnn benim reglime 2 gün kaldı, bu foruma başladığım kadar göbeğim var bugün şişlikten :)
Bardağa maydonoz doldurdum (asla sevmiyorum) biraz limon kattım içine sıcak su ekledim onu içicem birazdan.
Sabah her zaman ki kahvaltımı yaptım.
Şimdi 2-3 ceviz eşliğinde americano.

:) fal başlığına gülüyorum :)))))) başlayıp devamı gelmeyen versiyon bende hiç olmadı bilemiyorum tam onun için. Bitki çayları falan işe yaramadı mı?
stresli bir 2 ay geçirdim ya da başka sebeplerden bilmiyorum ağrısı ve lekesi vardı ama kendi dün gece geldi :)
bitki çayıda maydanoz kürüde yaptım.bugünde ilk gün ağrısını çekersem rahatlarım inş.
bu hafta niye beklentim yüksek bilmiyorum o yüzden hiç tartılmıyorum cumaya kadar.

Gunaydın kızlar regl problemi bende de var son aylarda bakalim 1 haftam var daha bu ay nasil olucak merak ediyorum kahvaltimida su an is yerinde yapiyorum canim bisey istemiyo ama yemezsemde ogleye kadar acikirım belkide bi daha firsat bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…