69'dan 57'ye nasıl yapsam

bugün regl olmak üzereyim.bir aksilik çıkmazsa cumaya hedefim yüksek :)
birazdan eve gidince maydanoz limon ve suyu blenderla yapıp deneyeceğim tadını.
ben abartmam öyle düzenli içerek önce bir deneyeyim de.

ayyy malesef benim motivasyonum düşük
hiç bahane istemiyorum ben böyleyken herkes modu yüksek olmalı :)
önce bir nefes al...sonra düşün.düğünleri...giysileri...daha esnek olmayı...ve hedefe varmak için süreyi daha fazla uzatmamayı...
sonra akşam için yemek hazırla...gerekirse maydanoz kürüde yap.suyunuda şişeyle yanına al amaçsız iç.
akşamda bu hafta yiyeceklerini,yapacağın hareketleri planla...ve cuma hedefe var....:)

gece arkadasımda kaldım sabah uyandığımda ev ahalısı uyanana kadar tv nin önüne yattım 15,20 dk hareket yaptım esnedim.kalori kaybetmemişimdir tabi...
birazdan işten eve yürürken 10000 adımı yine geçeceğim...

bu akşam yalnızım, eve giderken alışveriş yapmam lazım biraz.
Patlıcan közliycem, yanına tavuk. Belki bir de küçük salata yaparım yeşillikten üstüne buğday var haşlanmış ondan eklerim. Yürüyüş yapar mıyım bilmiyorum bugün.. masa başında çürüdüğüm günlerden biriydi yine :)
1.5 litre su içtim yatana kadar 500 ml daha ancak içerim gitmiyor bugün

Regli olmama 4 gun kaldı uygulamamın gösterdiğine göre, ondan bi şişkinlik ödem tutma söz konusu.
asena87 bende işe yaramıyor regli yaklaşırken oluşan ödemi atmak için maydonoz kürleri regli sonrasındaki haftada kendiliğinden ancak gidiyor. Sen de yarar umarım işe canım

hava yağmurlu mu olucak yağıyo mu yapdı mı derken zaten heveslide değildim yürüyüş yapmadım :) 2 litre suyu öyle böyle tamamladım. şiştikçe şişiyorum his olarak ama yok ya sadece his değil baya göbeğim var şuan

Ben de bugun sabah 15 20 dk esneme hareketleri yaptim.
Yarim saat ise yurudum hizli.
Aksamda yarim saat eve yurudum hizli.
Yeterli mi bilemiyorum...

Suyumu,maydanoz suyumuda ictim bugun
Regl olmak uzereyim dedim ama hizlanmadi bi.ben de rahatlayacagim.

Herkese selamlar iyi aksamlar kızlar ben geldim bu sabah itibariyle 63.8 le geldim uzun zamandir iste yogunum evde bayram temizligiydi ramazanda bayramda misafir agirlamasiydi defalarca sisteme girsemde yazılanlarin tamamini okuycak ya da yazicak vaktim ve enerjim olmadı herkes iyi mi bakalım keyiflwr yerinde mi R reklam haberini aldim canim hamileymissin sağlıklı ve mutlu bir hamilelik hayirli bir evlat diliyorum darısi ben dahil tum isteyenlerin dileyenlerin basina

OkYamadım ama başladığınızdan beri ne kadar kilo verdiniz? Ben de 69 um ve 55 olmak istiyorum (

Saol canım darısı tüm isteyenlerin basina

canım akşamı iyi idare ettim akşam arkadaşlar geldi. gelirken de cheese cake getirmişler minicik bi dilim yedim ama dün su içemediğim için vücudumu şiş hissediyorum hala. bugün dayadım sürahiyi ama

canıım hoşgeldin.

OkYamadım ama başladığınızdan beri ne kadar kilo verdiniz? Ben de 69 um ve 55 olmak istiyorum (
bir çoğumuz gibi :) yakın kilolardayız yine çoğumuz hedeflerimiz benzer.
ben 69.300-69.800 arası biyerlerde başladım, şuan 62.200'üm, henüz -7 kilodayım ama buna da şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…