kendine çok iyi bak canım, iyi dileklerim seninle.Selam kızlar
modakusu canım beni listeden silermisin
bi süre foruma giremeyeceğim
çok kötü şeyler yaşıyorum şu anda bir insanın başına gelebilecek en kötü şeyleri
ne diyetle ne forumla ilgilenebilirim bu aralar
toparlanabilirsem gelirim inşallah
herkese kolay gelsin diyorum
kendinize iyi bakın
süper valla maşallah canımBenimde ayni koşuşturma devam ediyo canımdiyete devam sporu bi oturtamamıştım bu aralar iyi gidiyorum sanki rayına oturdu gibi bayram telaşiydı gelenler gidenler akrabalar sonrada seçim derken bugünlerdeyiz iş desen yogun bi rahatlayamadık ama bugünlere şükür sanirim spor iyi geldi kendimi daha pozitif daha olumlu hissediyorum
Selam kuzum ne olduğunu anlamadım ama canım inan çok üzuldüm ne diycemi nasıl teselli edicemi de bilemiyorum şu an inşallah sağlık ya da ailevi sorunlar değildir çarçabuk çözüme kavuşurda yine aramıza dönersin herşey gönlüne göre olsun kuzum bizleri unutma dualarım seninle
kendine çok iyi bak canım, iyi dileklerim seninle.
Arada bir oluyor öyle ya.zaten öyle olmasa diyetin sürekliliğini sağlayamayız.sürekli bişeylere özenilerek yapılan diyet fayda getırmıyor 2 gune bitiyor onu anladım ben bu kez.Bugün tartıldım :) 62.200 aynı kilodayım ki ben biraz artı görmeyi bekliyordum bu hafta.
Aşırı şişkinlik ve ödem var, sabah giydiğim pantolon akşama dar geliyor :) diğer hissiyatlar ise bence regli ve dolunay etkileri.. Dolayısı ile bi kaç gün kendime izin verirsem regli olurum, dolunay geçer yeni ayda kendime gelirim dedim.
Öyle cipslere gömiliyim diye bi isteğim yok zaten, ama mesela saat 20.00 sonrası bişey yemiyorum ya öyle film izlerken bi meyve tabağı yapıyım falan istiyorum. Bizim evin tarafında şekersiz dondurma yapan bi yer var.. Hafta sonu hava güzel olursa havuzda hüpletmeli yani böyle şeyler istiyorum.
canım evde yaptığın fıstık ezmesini yiyebilirsin.Arada bir oluyor öyle ya.zaten öyle olmasa diyetin sürekliliğini sağlayamayız.sürekli bişeylere özenilerek yapılan diyet fayda getırmıyor 2 gune bitiyor onu anladım ben bu kez.
sekersiz dondurmayı merak ettim ama :)
canım 3 gündür deli gibi fıstık ezmesi istiyor.ama marketten almadım bugün gidip fıstık aldım evde yapacagım.kendime de hedef koydum.yarın tartıda o sayının altında görürsem hemen fıstık ezmemı yapıyorum...
Ben yine de hedef koydum nefsim icin☺canım evde yaptığın fıstık ezmesini yiyebilirsin.
yulaf süt biraz meyve üstüne fıstık ezmesi üüüfff
İşe geldiğim gibi size yazıyorum çünkü çok sinirliyim.
dün akşam bi anda tartıya bindim yanından gecerken tüm gün yediğim içtiğim dururken ve kıyafetmleyken 66.5 çıktım.sevindim çünkü 66 nın altında cıkmak istiyorum bu sabahta.
ve bugün tüm hevesimle tartıldım inanamayıp tartının yerini falan değiştirdim.
67.3
yani dün ödem yoktuda bugün mü var...ya da ne...
yani ben 4 haftadır kahvaltılarımdaki böreklerimden poğaçalarımdan vazgecerek,tüm gün yediğim çikolatalardan tatlılardan,dürümlerden geçerek,milet tabaklarını doldururken ben hayır istemiyorum diyerek sadece 2 kilomu verebildim.
ne diyeceğimi bilemiyorum.inanın sabah inatla gidip fırından poğaca almak istedim.
şeytana uymadım tabi kimseye faydası olmaz.
arkadaşım malesef bende de oldu.İşe geldiğim gibi size yazıyorum çünkü çok sinirliyim.
dün akşam bi anda tartıya bindim yanından gecerken tüm gün yediğim içtiğim dururken ve kıyafetmleyken 66.5 çıktım.sevindim çünkü 66 nın altında cıkmak istiyorum bu sabahta.
ve bugün tüm hevesimle tartıldım inanamayıp tartının yerini falan değiştirdim.
67.3
yani dün ödem yoktuda bugün mü var...ya da ne...
yani ben 4 haftadır kahvaltılarımdaki böreklerimden poğaçalarımdan vazgecerek,tüm gün yediğim çikolatalardan tatlılardan,dürümlerden geçerek,milet tabaklarını doldururken ben hayır istemiyorum diyerek sadece 2 kilomu verebildim.
ne diyeceğimi bilemiyorum.inanın sabah inatla gidip fırından poğaca almak istedim.
şeytana uymadım tabi kimseye faydası olmaz.
kendimize koyduğumuz hedefler yüksektir belki, 4 haftada 2 kilo vermek çok güzel değil mi? Şart mı yani her hafta 1 kilo vermek... ilk sayfaya gidip listeye bi bak, herkes bi yükseliyor, bi alçalıyor, bi hızlı hızlı veriyor, bi duruyor.. ben de yaşıyorum ara ara bunları ama sen vücudun için iyi bi yoldasın, hani artık gençleşmediğimiz için :) güzel yaş almak adına bence iyi bi yoldayız. Herşey hemen olsun isterim ben ama bazı şeyler öyle olmuyor kabul etmek lazım. Vazgeçersen asıl olmaz o direnci kıracaksın bi noktada.
Kizlar iyi ki varsiniz.benim kizdigim nokta 4 haftada 2 kilo degil bu hafta gercekten iyi beslendim ve dun aksam tok ve kiyafetle 66.5 ciktim yani bu sabah bi 66 bekliyordum.onun yerine 67.3 cikinca dunle bugune kizdim yani.arkadaşım malesef bende de oldu.
heralde diyorum sıcaklardan çünkü sabah inanılmaz şiş uyanıyorum. normalde akşam gördüğüm kilo sabahkinden fazla olurdu yani sabahları daha iyi sonuç alırdım. ama bu hafta tam tersi akşam daha az çıktım.
ve benim motivasyonum gerçekten yerlerde. akşam aşırı derecede yeme isteği oluyor. 2 gündür yeniliyorum kendime.
ben demodakusu gibi yapıcam biraz nefsim şımarsın abartmadan.
Kizlar iyi ki varsiniz.benim kizdigim nokta 4 haftada 2 kilo degil bu hafta gercekten iyi beslendim ve dun aksam tok ve kiyafetle 66.5 ciktim yani bu sabah bi 66 bekliyordum.onun yerine 67.3 cikinca dunle bugune kizdim yani.
Geceden beri odem tuttum herhalde :)
Tamam moral bozmak yok.
Devam edecegim.
Elbet yavas yavas gidecek.
Ama benim yuruyusu suyu artirmam gerekiyor..
olsun bi haftasonu kafalar rahat etsin pazartesi başlıyoruz. Öyle uzun aralar verince toparlanmak zor oluyor çünkü.. e bi de şimdi yaz geldi havalar ısınınca da insanın canı bişeyler çekiyor kışın hatırla daha kolaydı bu işler :)ve malesef kilom 69
evet yaa bende diyorum kışın daha rahat veriyoduk demi.olsun bi haftasonu kafalar rahat etsin pazartesi başlıyoruz. Öyle uzun aralar verince toparlanmak zor oluyor çünkü.. e bi de şimdi yaz geldi havalar ısınınca da insanın canı bişeyler çekiyor kışın hatırla daha kolaydı bu işler :)
olsun canım yavaş gitsin kalıcı olsun napalım. kendini nasıl hissediyosun bilmiyorum ama istersen sende kendine bir iki gün müsade etKizlar iyi ki varsiniz.benim kizdigim nokta 4 haftada 2 kilo degil bu hafta gercekten iyi beslendim ve dun aksam tok ve kiyafetle 66.5 ciktim yani bu sabah bi 66 bekliyordum.onun yerine 67.3 cikinca dunle bugune kizdim yani.
Geceden beri odem tuttum herhalde :)
Tamam moral bozmak yok.
Devam edecegim.
Elbet yavas yavas gidecek.
Ama benim yuruyusu suyu artirmam gerekiyor..
Iste bende hayatima suyu ekledim karbonhidrat ve sekeri cikarinca benimde patir patir gider sandim.valla bu kadar zaman uğraştıktan sonra emin olduğum en önemli iki şey var, biri su gerçekten çok önemli - sağlık açısından elbette ama ben hiç su içmezdim, belki hap içeceksem o kadar. Ödem atmakta, kilo verimini hızlandırmakta, hatta tok tutmakta çok büyük etki yaptı bende.
Diğeri ise, tatlandırıcılı hiç bir şey tüketmemek, yani light cola örneğin eskiden günde 1 litre falan içiyorumdur. Çaya, kahveye vs. hiç alışkanlığım olmadı şeker ya da tatlandırıcı atmak ama işte sakızda bile en basiti tatlandırıcı var onları hayatımdan çıkartınca pıtır pıtır gitti bendeki kilolar.
Bide sporu oturtsam hayatıma ne kadar güzel olacak, büyük üşeniyorum işte hep tembellik ama bunu da aşıcam.
Yok ya ara vermek istemiyorum zaten canimda birsey istemiyor ki oyle.alisti bunyem sadece saglikli beslenmeye heralde ben o hakkimi sonra kullanayim:)olsun canım yavaş gitsin kalıcı olsun napalım. kendini nasıl hissediyosun bilmiyorum ama istersen sende kendine bir iki gün müsade et
Sagil kuzum bazen bende senin gibi oluyorum hatta genellikle oyleyim ama bugünlerde kendimi iyi hissediyorum keşke hep böyle enerjik hissedebilsek kendimizi ne iyi olurdumaşallah canım
bende tam tersi canım hiçbişey yapmak istemiyo
Sağol kuzum o senin süperliğinsüper valla maşallah canım
ben de yine bi spor salonuna mı gitsem yoksa yaz geldi bol yüzme eşliğinde çimenlerde esneme hareketleri mi yapsam bilemiyorum.
Allahım hayirlisıyla gonlünüze gore bi cozüm versin canım vardır mutlaka bi yolu eşine kendi ailene hissettirmemeye calısirken cok fazla hirpalama kendini arada sohbete dertlesmeye havadan sudan bahsetmeye gel canım konusup rahatlarsın belki kendi cok kapatma yoksa hayat daha zorlasiyor baska sorunlarda getiriyo yaninda ve cözum yolu ararken tek basimiza kayboluyoruzÇok teşekkür ederim kızlar
dualarınıza çok ihtiyacım var
ailemle ilgili kötü şeyler yaşıyorum
bir yandan eşime ve çocuklara hissettirmemeye çalışıyorum
bunları da aşacağız Allahın izniyle ama ailem darmadağın olmaz inşallah
çok zor durumdayım lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?