yani ben de hoş beslenmedim ama sağlıklıydı :)ya seninkiler en azından sağlıksız şeyler değil fazla bile olsa.
ben ne ciğerler ne dürümler yedim
Allahım nası kızıyorum kendime hayır yedimde noldu yani şu an mutlu muyum hayır.
pişmanlık yok ama yinede olmasa iyiydi neyse kendime getirdi beni
canım seninkiler de masum :)yani ben de hoş beslenmedim ama sağlıklıydı :)
mesela 1 avuc fazla fındık yemişimdir.
2 tane fazla anne kurabiyesi :)
ve haketmediğim için fıstık ezmemi yapmadım :)
aynen canım aynenKizlar hepinizi bilmiyorum amamodakusu amesia ucumuzu biliyorum hic spor yapmiyoruz.digerleride yaptiklari sporlari yazmadgina gore.
2 sene evvel burda zayiflama gruplari var ya ordayken herkes deli gbi spor yapiyordu ve bildiriyordu.bizde spor olayinami gecsek.yoksa sadece beslenmeyle olmayacak bu sanki.
Birde sarkikligi hissettigimde bozuldum
ben de arada yeşil smoothieler falan yapıyorumBEN DE SUAN TON BALIKLI SALATA YİYORUM
baya gaza gelmişiz anaşılan...
salatanın üstüne keten tohumu tavsiye ederim.
gecen gün kabagı arastırdım.ve kabak corbası yaptım ama diyet usulu degıl normal tarıf sitesinden sogan havuc kabak sut bulyon tuz ...he 2 kasıkta yulaf kepeği koydum un yerine...mercimek görünümünde.hayatımda öyle nefis bir corba hatırlamıyorum....çok iyiydı ya...
he faydası oldumu bilmem.kabagın kalorısı olmadgı ıcın muhakkak iyidir...
bu arada arada blenderda maydanoz havuc limon ve su yu cekip iç tavsıye ederim tadıda güzel...
suan içtğim suyun içinede limon ve maydanoz sapı attım....
öyle öyle yuvarlanıp gidiyorum işte :)
Aa yuzmen cok iyiymis.Haftada 2-3 gün yüzüyorum 1er saat. Benim diz eklemlerinde tendinit ve kıkırdak zedelenmesi var. Yürüyüş bandı kesinlikle yasak, squat flnda yapamıyorum.
Ödem atıcı içecek önerirseniz bende denerim, doğum yapalı 3 ay olmak üzere yinede ödemlerim ve eklem ağrılarım gitmedi.
diş tel hem iyi olmuş hem zorKizlar bugun tuhaf birsey yaptim.
5Te disciye gitrim ve hic planda yokken disteli taktirdim bir anda...
Gizel durdu tuhaf degil.suan agrida yok.insallah boyle gitdin.
Geleyim yediklerime..
09.00 yumurta peynir salatalik
10.00 1 ev kurabiyesi minik
13.30 ton balikli salata(az)
15.00 1 ev kurabiyesi minik
19.00 salata 2 kofte.
Gun icinde 1 lt su.nescafe.Turk kahvesi.
Bitki cayi.normal cay.
Hic planda olmadgi icin bi an afalladim.aksam salatami blenderda cekip yedim.
Fazla isirmali seyler yemeyeyim.arastiracagim simdi netten artik nasil yasayacagimi.
Metal dis teli 1.5 seffaf tel 2 sene kalir dedi.seffaf yaptirdim.pek belli olmuyor konusmama etki etmedi.diş tel hem iyi olmuş hem zorbenim dişlerimde hiç ihtiyacım olmadı maşallah :) ama etrafımda çok tel takan var.. Ayda 1 gidip sıktırdıklarında ya da tel değişimi günü acıyanlar var, hiç ağrı çekmeyen var, senin de ağrın olmaz umarım.
İyi yanı öyle ısırmalı koparmalı yemek yiyemeyecek olman bu güzel olmuş, kötü yanı hep söylenenden uzun kalıyor dişte.
Erkek arkadaşıma 1 sene denmişti 2.5 sene kaldı, başka bi arkadaşıma 1 sene dendi 1.5 oldu bi 6 ayı kaldı dendi son kontrolde, diğer arkadaşlarımda öyle. Sana ne kadar dendi? Bu arada sonucu güzel oluyor iyi ki yaptırmışsın duruş gülüş için çok önemli bence.
Sağol cnmTekrardan başınız sağolsun canım.
Hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?