69'dan 57'ye nasıl yapsam

yani ben de hoş beslenmedim ama sağlıklıydı :)
mesela 1 avuc fazla fındık yemişimdir.
2 tane fazla anne kurabiyesi :)
ve haketmediğim için fıstık ezmemi yapmadım :)

Kizlar hepinizi bilmiyorum ama modakusu amesia ucumuzu biliyorum hic spor yapmiyoruz.digerleride yaptiklari sporlari yazmadgina gore.
2 sene evvel burda zayiflama gruplari var ya ordayken herkes deli gbi spor yapiyordu ve bildiriyordu.bizde spor olayinami gecsek.yoksa sadece beslenmeyle olmayacak bu sanki.
Birde sarkikligi hissettigimde bozuldum

aynen canım aynen
akşam itibariyle önce yürüyüşümü yapıyorum ama ara vererek değil hergün
o sarkma olayını bende hissettim. platesimi de 3 yıl önce nasıl kendim evde yapıyosam yine öyle yapıcam.
arkadaşlar temmuz ayı çok fark attığımız bir ay olsun. birbirimize destek olalım.

Ben düzenli 10.000 adım yürüyüşlerime 17 Temmuz itibari ile başlayabilirim, ek olarak bu ay bol bol yüzerim.
Bir de yine tatil dönüşü 17'sinde her gün evde plank yapmaya başlarım.

Spor salonu düzenim yok ne yazık ki yaparım desem bile yalan olur, yapamıyorum ama yürüyüş ve plank sözüm olsun kendime..

öğlen karnım acıkmadı çok şükür :)) hafta sonu çok yiyince bugün zor olur diye düşünmüştüm ama şimdilik iyi gidiyorum.
Akşama nohut yapıcam, cacık yanına.

üşenmedim markete gittim. bissüürü yeşillik aldım tonbalıklı salatamı yaptım onu yiyorum şimdi.
kızlar vücudumu arındırmam lazım. kabak detoksu yapayım diyorum bi fikriniz varmı bu konuda

BEN DE SUAN TON BALIKLI SALATA YİYORUM
baya gaza gelmişiz anaşılan...
salatanın üstüne keten tohumu tavsiye ederim.
gecen gün kabagı arastırdım.ve kabak corbası yaptım ama diyet usulu degıl normal tarıf sitesinden sogan havuc kabak sut bulyon tuz ...he 2 kasıkta yulaf kepeği koydum un yerine...mercimek görünümünde.hayatımda öyle nefis bir corba hatırlamıyorum....çok iyiydı ya...
he faydası oldumu bilmem.kabagın kalorısı olmadgı ıcın muhakkak iyidir...
bu arada arada blenderda maydanoz havuc limon ve su yu cekip iç tavsıye ederim tadıda güzel...
suan içtğim suyun içinede limon ve maydanoz sapı attım....
öyle öyle yuvarlanıp gidiyorum işte :)

ben de arada yeşil smoothieler falan yapıyorum
akşama da greyfurt yapıcam buzluğa atmıştım 2 ay önce içine başka ne koysam acaba
benim gaza gelmem gerekliydi yaaa.. zaten yavaş gidiyorum bi de üstüne bu şımarıklık ne yani
bi de neymiş kendime bu haftasonu müsade edicemmiş. hayır insan gibi bozsam tamam da
neyse kendimi çok hırpaladım bugün
bi de gerginimki sormayın. herkese bağırasım var

Haftada 2-3 gün yüzüyorum 1er saat. Benim diz eklemlerinde tendinit ve kıkırdak zedelenmesi var. Yürüyüş bandı kesinlikle yasak, squat flnda yapamıyorum.
Ödem atıcı içecek önerirseniz bende denerim, doğum yapalı 3 ay olmak üzere yinede ödemlerim ve eklem ağrılarım gitmedi.

Aa yuzmen cok iyiymis.
Keske bende yapsam.vakit yok hic.yazin duzenli bir sehirdede yasamiyorum.
Ben maydanoz havuc limon yapiyorum blenderda.
Begendim de.
Kabak la ilgilide netten tariflere bakin derim kalorisi yok denecek kadar az

Kizlar bugun tuhaf birsey yaptim.
5Te disciye gitrim ve hic planda yokken disteli taktirdim bir anda...
Gizel durdu tuhaf degil.suan agrida yok.insallah boyle gitdin.
Geleyim yediklerime..

09.00 yumurta peynir salatalik
10.00 1 ev kurabiyesi minik
13.30 ton balikli salata(az)
15.00 1 ev kurabiyesi minik
19.00 salata 2 kofte.

Gun icinde 1 lt su.nescafe.Turk kahvesi.
Bitki cayi.normal cay.

Hic planda olmadgi icin bi an afalladim.aksam salatami blenderda cekip yedim.
Fazla isirmali seyler yemeyeyim.arastiracagim simdi netten artik nasil yasayacagimi.

günaydın kızlar...
çocukların en güzel dönemlerinde söndükleri bi dünyada nasıl gün ayabiliyosa artık
ağız alışkanlığı işte günaydın

diş tel hem iyi olmuş hem zor benim dişlerimde hiç ihtiyacım olmadı maşallah :) ama etrafımda çok tel takan var.. Ayda 1 gidip sıktırdıklarında ya da tel değişimi günü acıyanlar var, hiç ağrı çekmeyen var, senin de ağrın olmaz umarım.
İyi yanı öyle ısırmalı koparmalı yemek yiyemeyecek olman bu güzel olmuş, kötü yanı hep söylenenden uzun kalıyor dişte.
Erkek arkadaşıma 1 sene denmişti 2.5 sene kaldı, başka bi arkadaşıma 1 sene dendi 1.5 oldu bi 6 ayı kaldı dendi son kontrolde, diğer arkadaşlarımda öyle. Sana ne kadar dendi? Bu arada sonucu güzel oluyor iyi ki yaptırmışsın duruş gülüş için çok önemli bence.

Hello kızlarss, reglimin gecikmesinin 4.günü
Haftaya tatildeyim Perşembeye kadar olmazsam geciktirici kullanıcam ki hiç istemiyorum. Artık şiştikçe şişerim.
Karnım aldı başını gitti, inanılmaz şişim. Pantolonlarım göbekten dar geliyor. tartıldım 62.500 çıktım. Bence çoğu ödemdir ya da en kötü ihtimalle 300 gr. almışımdır. 300 gramla pantolonlara sığamayacak kadar olmamışımdır her yerim ödem kanımca.

Sabah her zaman ki kahvaltımı yaptım ama tadım yok bu hafta genel olarak uyanırken bile bi isteksizlik halsizlik.

Metal dis teli 1.5 seffaf tel 2 sene kalir dedi.seffaf yaptirdim.pek belli olmuyor konusmama etki etmedi.
Dt. Yapinca hemen agri kesici al simdi cok agrir falan dedi suana kdr hic agrimadi masallah.
Umarim sklmam uzun bir yol cunku.
Ve yas 31 e dayandi benim.
Keske lisede univde yaptirsaymisim.
Oyle itici olmadi guzelligimide bozmadigini dusunuyorum ama umarim hayatima girecek olan bir erkek olursa sknti cikarmaz teller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…