69'dan 57'ye nasıl yapsam

ah canım hiç sorma. bende kızıyorum kendime. ya şehir dışından yatılı misafirlerimde geliyo arada öyle olunca tam düzenli yapamıyorumda. yinede azami dikkat etmeye çalışıyorum. işteyken çok iyi gidiyorum dün baklavalar havada uçuştu hayır diyebildim mesela.
ya bi de şunu çözdüm ben kendimde karbonhidratı tamamen kestiğim zaman fena halde kabızlık oluyor.

Siz bama gore kilo vermissiniz belki komismak haddim degil pek ama aynen bir nokta var kirilmasi hereken o da biseyi gordgunde yemeyebilmekten geciyor.
Ben kilo veremesemde pek onu kirdim.insanlar yanimda neler yiyorken yemeyebiliyorum canim cekerse illa aliyorum tabi de.
Herlade bendede spor eksikliginden dolayi gitmiyor ne bilimmm.

Son 4 ,5 kilonun kalmasi cok guzel bir duygu imreniyorum

modakusu canııımm sen tatili hakkettin amaa ne güzel ilerledin. kendini de iyi hissediyosun
çok abartmadan tatilini geçirirsen dönüşte daha verimli olacağını düşünüyorum.

geçen hafta sıfır motivasyonum vardı diyete ilk başladığım zamanlarda bile bu kadar iradesiz hissetmemiştim kendimi. yine tatlı krizlerim olmadı ama bende doymak bilmedim karbonhidrata yüklendim etler ciğerler... şimdi bile ayyy nasıl yedim diyorum. şimdi toparlamak daha zor geliyo.
yaa hakkaten biz neden sporu oturtamadık. halbuki evde bile 20 dk yapsak ne kadar fayda edecek

ya zaten diyete ilk başladığımız zaman daha istekliydik, daha yeni yeni deneyimliyorduk herşeyi.
şimdi defalarca tekrara düştük falan diyince bi sıkıldık bence.
Kendi adıma; yanımda dünyaları yeseler benim canım çekmez çekse de yemem hiç zorlanmıyorum ben bu kısımda..
Bu aralar sanırım reglim gecikti diye (ki aylardır regli dönemlerimde tek bir tatlı yemişliğim yok, asla canım çekmedi) bir de böyle bi bezginlik, sıkılma halim var özellikle bu hafta ondan canım hep bişeyler çekiyor. Bunlar hep eski alışkanlıklarım, canım sıkılınca hemen bişeyler atıyım ağzıma. Aşırı şişkinlik halide hep kilo almışım gibi hissettiriyor, şimdi bide hap kullanınca hepten balon olurum.

Tatilde saçmalayabileceğim tek kısım, akşam meyhane faslı.. zaten daha nolsun :))) 17'sinden sonra tam gaz devam napıyım :)

Bir de ne saçma çözümün spor yapmak, en azından düzenli yürümek, bi şekilde aktif olmak olduğunu biliyoruz ama yapmıyoruz :) Bu tembellik halinden çıkmalı.. her gün tekrarlıycam artık :)) 17'sinden sonra yürüyüş ve pilates - yürüyüş ve pilates - yürüyüş ve pilates - yürüyüş ve pilates - yürüyüş ve pilates

Ya kızlar bir de fotoğraf yüklesek ya, ya da isterseniz özel mesajdan atalım birbirimize.
Before - after hallerimiz olsun ben ken dime baktıkça mutlu oluyorum :)

Bugünün menüsü

11:30
2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 salatalık
18:00 1 kaşık yoğurt, 2 kayısı
19:00 Tavuklu salata

2.5 litre su
Spor henüz yok
Ama akşam evde leslie 3 mil yapmayı planlıyorum

Ben 9’da sabah 1 yumurta 1 peynir papatya çayı ve 5-6 zeytin
11- 2 adet limonlu diet biskui tek şekerli çay
14- 6 küçük köfte 1 limonlu soda
Bir saat yüzme, 1,5lt su, 1 sekersiz meyveli gazoz cıkmış ondan içtim. Akşam yemeği daha yiyemedim maalesef, eşimle dışarda yiyeceğiz, az yemeğe çalışacağım.
Diyetisyenim öğünü abarttığında sakon sonraki öğününü kesme, ekstra spor yap demişti ama yüzme hariç spor yapamıyorum, dizimin kıkırdak ve tendonlarında sorun olmasa platesle düşünürdüm, yoga beni çok zorlamıştı.

09.00 yarim yumurta yarim salatalik yarim domates az peynir
11.00 1 minik ev kurabiyesi
13.00 mercimek corba sadece
17.30 1 haslanmis yumurta 3 kofte kefir
19.00 10 findik
21.00 salatalik az kefir

1.lt su 1nescafe 5 cay 1Turk kahvesi 3 bitki cayi.

Yumusak seyler yemem gerekiyor yemek te yapmadim bugun ne uyduysa yedim.ama sanirim iyi.
Bugun su icemedim fazla.
7000De adim yapmisim.

Bugünün menüsü

11:30
2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 salatalık
18:00 1 kaşık yoğurt, 2 kayısı
19:00 Tavuklu salata

2.5 litre su
Spor henüz yok
Ama akşam evde leslie 3 mil yapmayı planlıyorum
Anaaa acikmiyormusun boyle...
Ins leslieyi yapmissindir.yapmadiysan da msjimi okursan yap bak

Afiyet olsun.ins aksami guzel atlatmissindir.
Ben o sekersiz denen iceceklere inanmiyorum ya daha dogrusu paket hic bisey almamaya basladim ne zamandir.
Neyseki yuzmussun en azindan ne guzel.yuruyusedemi gelmiyor dizin zorluyormu

Menün bence çok güzel.
Ara öğünleri benimde atlamamam gerekiyor.

Acıkmaz olurmuyum, açlıktan ölüyorum. Ama tüm gün dışarıdaydım ve yemek yiyecek firsatim yoktu.

Yedigim yemeklede doymamisim sanirim.
Az önce dayanamadım ve bir tane sigara böreği yedim.
Ama mutfak artık kapandı.
Henüz leslie yapmadım ve tam bugünde kalsın diyordum ki mesajını gördüm.
Hemen kalkıp yürüyorum.

Cok sevindim bu sayede egzersiz yapacaksan.

Tum gun ac kalip beni de aksamlari kitliktan cikmiscasina cildiriyordum ama artik 3 ogun yiyorum illa.
Atistirmaliklarimida saglikli seciyorum.
Valla kilo vermem yavas olsada bu kadar saglikli besleniyorum ya simdi eskiye uzuluyorum ne kadar eziyet etmisim demek vucuduma.

Kizlar hepimize spor zor geliyor diye arastirirken aklima jillian michaels geldi.
Gecen yaz 20 gun yapmistim cok zor hareketler 30 dk hergun yapilmali.pilatesten daha renkli surekli hareket halinde oldugun icin cabukta bitiyor.deli gibi terletiyor.
Eminim biliyorsunuzdur bilmeyen varsa jillian 30 shared 3 leveldan olusuyor.
1.level 10 gun basit
2.level 10 gun daha zor
3.tur 10 gun daha daha zor heralde
Daha da ihtiyac olursa 1 ayin sonunda jillian riped var 4 level.
Yaz oldugu icin ya izindeyiz ya tatildeyiz ya iste.
Duzenli spor yapmak cok zor biliyorum.
Ama sanki artik bizim bahanelere vaktimiz kalmadi ciddi bir adim atmaliyiz.
Var mi baslamak isteyen.?
Netten okuyun yorumlar cok iyi.

Beraber yaparsak daha ciddi olur belki diye yaziyorum.
Ama unutmayin hergun yarim saat ayirmak zorundayiz buna.
Hakkiyla yapmak lazim...

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Hepinize az yemeli bol sporlu bir gün diliyorum

Ben bir ara yapmıştım. Fakat 2. Levele gelemedim
Dizimdeki yırtık kötüleşmiş o dönemde.

Hep birlikte yapabiliriz bana uyar

Bir-kac gün yürüyüşle guclendirdikten sonra ciddi bir antreman programı hazırlamayı düşünüyorum kendime.

3 ay kadar pilatese gittim. Orada daha istikrarliydim. Ama her ay o kadar para vermek istemiyorum artık evde yapmalıyım.

Gunaydin canim.
Ben birde reformer pilates dusunuyordum ama cok pahali verim alamazsam uzulurum.
Spor salonlarina 3 aylik uyelik yaptirip 1 ay giden bennnn...

Az önce tartıldım.
61.100 kg ilaçlardan, serumlardan gelen bütün ödem gitmiş.
Bu bile o kadar mutlu etti ki beni.
Bu cuma olmasada, önümüzdeki tartı gününde mutlaka 5li rakamları görmeliyim.
Azmettim olacak

Gunaydin canim.
Ben birde reformer pilates dusunuyordum ama cok pahali verim alamazsam uzulurum.
Spor salonlarina 3 aylik uyelik yaptirip 1 ay giden bennnn...
Gerçekten çok pahalı. Benim gittiğin salondada vardı. Ama fiyattan dolayı bende tercih edemedim.
Fakat biraz izledim. Mat pilatesden hiç bir farkı yok. Sadece orada hocayla bire-bir calisiyorlar.
Hocada öyle söyledi.

Birebir aynı hareketleri yapıyorlar. Matpilatesle 6. Ayın sonunda sen iyici kuvvetlendikten sonra hareketler değişmeye başlıyor

ayyneenn katılıyorum canım. hele bi de düzenli ve sağlıklı beslenme sonucu yorgunluğun azalması falan bana çok iyi geliyo.
daha dinç uyanabiliyorum falaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…