69'dan 57'ye nasıl yapsam

benim de bildiğim öyleydi lisede en fazla üniversitede tel takılırdı, ama artık o kadar çok görüyorum ki etrafımda her 3 kişiden 2'sinde tel var :) ben alışkınım yani :) ayrıca senin kararın sen kendinden hoşnutsan kimene canım beğenen böyle beğensin ne demek yani :)

öğlen çok aç değildim yine de ofise ayak uydurdum ve sipariş verdim.
Büyük salata - 1 tane ızgara şiş balık - bir de kinoa ve chia karışımı 6 kaşık kadar hepsini karıştırıp soslayıp yedim.

Modum hala düşük valla, kendimden mi çevresel etkenler mi bilmiyorum, canım hiç bir şey yapmak istemiyor.

Su pek içemiyorum, 2 gündür.

menün çok güzelmiş canım.
bende kabak detoksuna başladım dün bu şişkinlikler nasıl gider bilemiyorum
ama iki gündür canım acayip balık istiyo öyle böyle değil
dün öğlen tonbalığı yedim ama kesmedi

ben de balık çok severim :) öğlen yediğim azıcıktı gerçi tek şiş.

Modum olmasa da, artık sürekli bu aşağıdaki cümleleri duyuyorum :)
-sen daha kilo vericek misin?
-artık zayıflamasan mı?
-nolduuuu sanaaa
-yaz geldi kız 36 beden oldu
-yeter ye artık şundan biraz

Beni sürekli gören insanlar, ofis arkadaşlarım, her gün yan yana olduğum sevgilim bile aşırı iyi zayıfladın diyince baya yükseliyorum. Bir de tabi artık bi 10-15 kere bikini giydim :) olduğu kadar artık... en azından bikini altının kenarlarından taşmalar, dar gelmeleri gibi şeyler olmadı.
Az bi yolum kaldı valla bence maximum 2 aya kadar oturtmuş olurum kilomu.. Başlangıçta kendimi 57 diye şartladım olursa ne ala ama şu anki halimden de baya baya memnunum. Önemli olan geri gitmemek artık benim için. Hep birlikte yaparız ben inanıyorum.

ne güzel amaa
baya motive etmiştir seni tebrik ediyorum. bi de artık bence sağlıklı beslenmeyi öğrendin menülerinden anlıyorum bunu:)
geri alacağını düşünmüyorum dengeleyerek gidersin böyle

Kizlar disleirmde agri yok ama birsey yerken agriyor.hele on dislerle hic bir sey isirmiyorum.
Arka dislerle yavas yavas cigniyorum.
Beni bir gorseniz komediyim.
Surekli agzimi cesit cesit acip oynuyorum
Sanirim bunun kiloma etkisi olacak.
Yani o hic yemek yiyemeyip agri cekenler gibi degil de herseyi yememek falan etki edecek.
Her yedigimde diaimde bisey kalir korkusundansa ara ogunlerim azalir heralde.

Bugun yine kendimce basarili ve saglikli beslendim.
10.00 1 yumurta peynir salatalik 1 ttali kasigi yaptigim fistik ezmesi
12.00 1 minik ev kurabiyesi(tam bugday kayisi)
16.00 corba ve kofte 1 dilim tambugday
20.00 az salata az kefir.

Gun icinde 1.5 lt su 1 soda 1 Turk kahvesi 1 nescafe 5 bardak cay...
Yine gun icinde 13000 adim (1 saat sahilde yuruyus)
Eskisi gibi istahim kalmadi ne ozeniyorum ne aklima geliyor.

Bugünün menüsü;

11:00 Beyaz peynir ve domatesli sandviç
17.00 Karpuz (2 çatal yendi)
19.00 1 kase kuru fasulye, 1 kase cacık

2 litre su / 1 fincan türk kahvesi
Spor yok

O zaman bu iyi bişey yani. Şaka bi yana da benimde dişim kırılmıştı mayıs ayında. Çok fenaydım bi de hemen yaptıramamıştım tatile gidiyoz diye. Bişeyler yemek istiyodum ama yiyemiyodum sinirlerim bozulmuştu artık. Umarım sende öyle bi durum olmaz.

Yürüyüşün süper arkadaşım. Tebrikler

kızlar nerelerdesiniz
dün akşama kadar inanılmaz süperdim.
akşam dışardaydık gözleme yedi eşim ve oğlum benim hiç canım istemiyodu
oğluma yedirdim oyalandım falan en son 4 dilim kaldı bana bi darlanma geldi
aaayyy dedim yedim. çünkü normalde akşam yemeğimi en geç 18.30 da yemiş oluyorum saat akşam 7 buçuk olmuştu sağlıklı alternatifte olmayınca tabakta kalan gözlemelere yenik düştüm neyseki dilimler çok büyük değildi. bi de gece otururken 3 dilim karpuz yedim

Arada olur öyle. Zaten akşam yemeği niyetine yemissin canım.
Hem onemli olan porsiyon miktarı

selam kızlarss, haftaya tatildeyim diye ofiste baya yoğunum.

Sabah işe biraz geç geldim, her zaman ki kahvaltımı yaptım.
Reglimin gecikmesinin 5.günündeyim Tatilde regli olasım olmadığı için yarın ne yazık ki geciktirici almaya başlayacağım. En son 2 sene önce kullanmıştım baya iştah açıp, bide üstüne ödem yapmıştı bende.

Öğlen çok aç değildim ama sonra çok acıkırım gibi geldiği için, salata üzerine hindi ekletip yedim. Bitiremedim baya yarısını yiyebildim ancak. O kadar acıkmamıştım. Yine sonra saçmalamıyım diye yedim yani.

Bu hafta isteksizliğimden sanırım su içemiyorum, zorlasamda yok içmemeye direniyorum resmen.

Kitap alışverişi yaptım, tatil kitaplarımı aldım. Önümüzdeki ay bayram tatili de 1 hafta olunca bütün okumak istediklerimi topladım :) Eski elbiselere, bikinilere girebildiğim için hiç tatil ihtiyacım yok en güzel kısmı bu :))

@flzgll sendin dimi canim
Valla ben kizicammm banane
Yeme yeme oyle seyler.vucudu alistiralim biraz karbonhidratsizliga.
Hem salata ayranda yapmiyoruz hic..sonra biz niye kilo veremedik ki bu hafta
Valla bu yazi heba ediyoruz su an bosa sanki
Kendimide begenmiyorum ben de sporla hasir nesir olamiyorum bir turlu...

aynen asena87 canım, karbonhidrat azıcık yiyince bile beynimiz hafızayla öyle bi kan değerlerimize saldırıyor ki sonraki saatler ya da günler çok zor geçiyor. Hep bi ataklar, can çekmeleri...
benim hafta sonundan sonra öyle oldu baya direniyorum sürekli canım bişeyler istiyor. İnsülin direncimi kırdım derken hoop yine hatırlattım tatlıları, gece yemelerini.
Şimdilik çok yüklenmiyorum kendime tatil sonrası eski şevkimle gelicem ve bu son 4 -5 kiloyu vericem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…