7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Masallah iliskinize ama bence cok keko bir hareket... acikcasi zaten istemeyecek olan varsa benim gibi bastan oglunuza aday adaylik bile veremeyecektir.
Bizim bi tane akrabamiz ilk heyecanla oglunun yenidogan sifatini beceriksiz bir dovmeciye nakşettti. Cocugun o haliyle alakasi bile yok artik. Bana coj gereksiz sevgi gosterisi geliyor boyle hareketler .. sizin dediginiz gibi cicek yapsin bocek yapsin..

Ben de sizin gibi düşünürüm hep , bir erkek annesine değer veriyorsa eşine de değer verir .
Tecrübeyle sabittir üstelik . Annesine zerre değeri saygısı olmayan biriyle evliyim , annesine sevgi göstermeyen değer vermeyen biri bana neden sevgi saygı göstersinki .

İbrahim tatlısesin oğlu İdo hem annesini hem babasını kolunda tasıyo öyle ki annesinin iki tane resmi var:)))

En çok korktuğum bu Allah korktuğumla sınamasın , cidden herkes de öyle diyor . Bakalım zaman ne gösterir hayırlısını versin Rabbim .
Çok teşekkür ediyorum sağolun ❤

Ablacım ben cidden anlam veremiyorum bu kadar gelin/kaynana fobiye ... oğlunuz da saygısız, ruh hastası, kezban bir tiple evlenmez olur biter. Benim adam koluna annesinin dövmesini yaptırsa hiç mi hiç bana koymaz zaten kibar, eğitimli, modern bir kadın cak cak konuşan bir kv modeli değil asla. Sizin gelin de düzgün, eğitimli bir insan olur belki güzelce anlaşırsınız, olamaz mı?

Senin gibi Kaynanam olsun eşim bütün vicuduna Resmini çizdirsin. Çok ince düşüncelisin bence sevgin ile şevkatin ile gelini ni feth edersin. Sen annesin Sevgili eş bulunurda Anne bir daha bulunmaz.
İnşAllah öyle olur ne diyim ...
Çok teşekkür ediyorum ❤

Valla artık kızınca vurur mu bıyık mı çizer bilemiyorum , hırsından kolunun derisini yüzmesin de napıyosa yapsın
gelin ilerde size kızarsa oğlanın koluna vurur temsili olarak stresini atar ya da göz kalemiyle bıyık filan çizer, eğlenirler işte karı koca ne güzelben şeyi merak ettim, benzemiş mi size?

Yaaaa size anne degil kaynana diyen gelin utansın şaka bi yana eger bi sorun olursa cikariliyo belli bi ücretle bisey olmaz bence

Önce kolunu gösterir söyler zaten demi kız da görerek bilerek evlencek :)

Teşekkür ediyorum ❤ Ben de sizin gibi düşündüğüm için konu açtım zaten .

Valla artık kızınca vurur mu bıyık mı çizer bilemiyorum , hırsından kolunun derisini yüzmesin de napıyosa yapsın
yok bacım korkma, geçmişte kv nin resmini dart tahtasına asıp talim yapmış bir gelin olarak soylüyorum, haketsen bile değmez derisini yüzmeye 6 yıl yatarı var, ne gerek var? (zamanında konu üzerine baya düşünmüşüm demekhey gidi kv )

Ben sizi hep kendi yaşlarımda hayal etmiştim maksimum 32 33. O yasta oğlunuz olduğunu öğrenmek şaşırttı beni :))
50' li yaşlarda değilim daha 50 yaşıma çoook var benim , ben küçük yaşta anne oldum .
Oğlumla bi yere gittiğimizde abla kardeş zannederler .

İnan öyle bi durum olsaydı çok sevinirdim . Asla üzülmezdim . Ben çocuklarımın eşlerini çok sevmelerini istiyorum . Benim koca kişisinden görmediğim sevgiyi gelinlerim görsün , çok sevilsinler çok ..

Olan olmuş artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…