7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Evet okuyorum , bazıları kvalideyi düşman bellemiş , evlendiği an ailesiyle ilişkiyi kesmeyi istiyorlar ne yazık çok üzücü , madem öyle annesi babası olnayan biriyle evlensinler , okudukça üzülüyorum .InşAllah öyle biri olmaz diye dua ediyorum .

Senin gibi Kaynanam olsun eşim bütün vicuduna Resmini çizdirsin. Çok ince düşüncelisin bence sevgin ile şevkatin ile gelini ni feth edersin. Sen annesin Sevgili eş bulunurda Anne bir daha bulunmaz.

Cok ince dusunmussun ablacim.
Ama oglunun hareketi cok tatli bence.
Bir de senle anlasamayan gelin de ne bileyim :)
Teşekkür ederim Derin ❤
İşte ama hep yazdım yine yazıyorum herkes kerkesle anlaşcak diye bi kural yokki .
Ben uyumlu biriyimdir ama bakalım karşımdaki uyumlu mu ? değil mi ama ..

Çocuklarımın ikisi de beni çok sever .
Henüz evlenmeyi düşünmüyor .

Vallaha oğlun evlenecek kız bulursa öpsün başına koysun şahsen ben kocamın sağında solunda, kaynanamı görmek istemezdim. Düşünsene çok pis gıcık olmuşsun k.v 'ye, kocana bakiyosun o dövme. Sinir kat sayısı tavan yapar bende ne yalan söyliyem fikrim bu.

Teşekkür ederim Derin ❤
İşte ama hep yazdım yine yazıyorum herkes kerkesle anlaşcak diye bi kural yokki .
Ben uyumlu biriyimdir ama bakalım karşımdaki uyumlu mu ? değil mi ama ..
Haklisin ablacim. Bizim gibilerin nemrut kvleri yuzunden artik gelinler de bi on yargili yaklasiyorlar.

Ben de öyle dedim zaten , oğlum dedim keşke çiçek böcek ne bileyim başka bi resim yaptırsaydın dedim .
Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Çok düşünceli ve tatlı bir annesiniz ileride gelininiz olacak kadınla empati yapmanız çok hoş ama keşke o dövme yapilmasaymis ne bileyim eşimin kolunda annesinin dövmesi olsa hiç hoşlanmazdım bu durumdan mesela isminin baş harfi vs olabilir ama resim çok rahatsız edici bence sevisirken bile bi tuhaf olur insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…