Aynen öyle Nemesis . Evlenene kadar kolunu saklıcak değil ya , kız önceden görerek evlenicek tabikii .Evet ama bu oğlunun sorunu. Demek ki bunu dert etmiyor veya beni seven boyle sevsin kafasinda. Illa ki boyle kabul edeni cikar. Senlik bisey yok yani.
Bence kesin severOlmaz İnşAllah sever beni
Canımsın öpüyorumNe güzel bir kv adayı keşke benim olsa.
Taş basmak bağrına :))) yorumlarınız çok güzel kızlar seviyorum sizi ❤Boyle bir dovme ise beni hic rahatsiz etmez. Tamamen portre ise de kendim de dovmeli bir insan olarak bagrima tas basar otururum napak
Eki Görüntüle 2710613
Üçüncü kişi diğer oğlum , ay valla krize girdim tövbe ya Rabbim :)))Üçünüz derken üçüncü kisi babası dimi, kv den ziyade kp, en özel anlarda düşünemiyorum
Utanırdım yaa
Şaka yapıyorsunuz bide kayınÜçüncü kişi diğer oğlum , ay valla krize girdim tövbe ya Rabbim :)))
Sağol Baloncuk çok teşekkür ediyorum ablacım İnşAllah ❤Böyle kaynanaya can kurban
Zaten bu kdar düşünceli bir kv ile her iyi terbiye almış kişi anlaşır..
Zaten ben kv gelin diye bir sorunsalın ataerkil zihniyetlerde var olduğunu düşünüyorum ki bnları yaşayanlardan biriyim ama yeni jenerasyon bunu kapatıyor artık, kardeş gibi olunuyor cok özeniyorum :)
Sizde onlardan biri olursunuz, ilerde o fotoğrafa eşinide ekler böylece tablo tamamlanır
Şaka yapıyorsunuz bide kayın
Yaa espri olarak söyledim ben :))Valla şaka değil .
Allah korusun zaten , öyle olursa dövme sorunu çıtayı aşamaz .Yani daha tanışmadığı müstakbel karısını düşünerek dövme yaptıracak değil ya. Hem herkesin kendi vücudu ne istiyorsa yaptırır. Herkesin işine kimse karışamaz:) buna karışıp evde terör estirecek zorla sildirtmeye çalışacak kafada biriyle evlenirse zaten dövmeden daha büyük sorunlarınız var demektir o zaman.
Dün değil bu gün paylaşım yapmıştım evet doğrudur .Ablacım ben sizi şahsi tanımıyorum ara ara denk geliyorum fakat sohbet, muhabbetim hiç olmadı bu yüzden gayet objektif yaklaşıcam... Herkes ne kadar ponçik olduğunuzdan bahsetmiş ama ben başka bir yere değinmek istiyorum. Dündü galiba kaynanızla ilgili bişey paylaşmıştınız işte affedemiyeceğiniz boyutta şeyler yapmış ve yapıyor olmasına rağmen halan kendisine "Anne, Annecim" diye hitap ediyor oluşunuz dikkatimi çekmişti ve içten içe biraz kızmıştım... Açıkçası iyi niyetinizden şüphem yok ama bana çok samimi gelmiyor bu davranışlar çünkü bu dünya için haddinden fazla iyi niyet barındırıyor.
Hakedene hakettiği ölçüde davranmak lazım. Daha önce eşinizle ilgili bir konuyu da okumuştum baya sıkıntılı bir eş kişisi ile mücadele halindeydiniz. Tüm bunlara karşı dua, sabır şıkkını seçip katlanmak yerine biraz atağa geçip misal size affedemeyeceğiniz hatalar yapan şahsa Anne demeyi bırakıp, ileride hırlı mı hırsız mı çirkef mi kötü kalpli mi çıkabilme ihtimali olan Gelin için oğlunuza " Yarın bi gün evleniceksin karın rahatsız olabilir bizden" diye söylememekle devam edebilirsiniz diye düşünüyorum. Yaşınız 50 üstü sanırım bu saatten sonra biraz bencilleşmek size çok iyi gelicektir eminim... Sürekli insanları memnun etmeye uğraşıp çektiğiniz çileler karşısında sabredeyim mükafatını diğer tarafta alırım demeye son vermelisiniz. Hem diğer tarafa giderken yükü hafifletmek gerek biraz çok yüklü gitmek iyi değil dimi... Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın umarım dediğimi anlamışsınızdır.
Ayrıca bu kk da gözlemlediğim kadarıyla 50 yaş üstü üyeler çok ılıman sürekli pozitif enerjiye sahip oluyor biz diğerleri gibi cani değiller. Yaş aldıkça insan daha aksi olmaz mı burdaki ablalar neden yumuşacık oluyorlar
Ben sizi hep kendi yaşlarımda hayal etmiştim maksimum 32 33. O yasta oğlunuz olduğunu öğrenmek şaşırttı beni :))Yaşı 30'a yakın .
Evet ben de istemezdim doğrusu .
Hazal ilk seninle konuşup dertleşmiştim ama kendi içimde hâlâ hâlledebilmiş değilim nolcak benim bu hâlimSen gibi kaynanam olsun öbür kolunada benim için yaptir derim
Amin Melek teşekkür ediyorum ablacım ❤Ogullarin sana çok düşkün abla biliyorum ..şuan a kadar gelinlerle iyi anlastiysan eminim oğlun huyu suyu aşağı yukarı aynısı ni bulur yada bulamazsa öyle umut edelim huyu suyu iyisi denk gelsin
Canım ❤Seni kınayan senin köyneğini giysin hannaz ❤
Ben ikimizin yerine de düşünüyorum huyum kurusunBence çok şanslısınız bırakın gelecekteki gelininiz düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?