7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Evet ama bu oğlunun sorunu. Demek ki bunu dert etmiyor veya beni seven boyle sevsin kafasinda. Illa ki boyle kabul edeni cikar. Senlik bisey yok yani.
Aynen öyle Nemesis . Evlenene kadar kolunu saklıcak değil ya , kız önceden görerek evlenicek tabikii .

Sağol Baloncuk çok teşekkür ediyorum ablacım İnşAllah ❤

Allah korusun zaten , öyle olursa dövme sorunu çıtayı aşamaz .

Bilegimde erkek kardeşimin ismi kalıcı dövme, eşim hiç sorun yapmadı.
Hayırlısıyla kızım doğsun onun ismini de dövme yaptıracağım

Dün değil bu gün paylaşım yapmıştım evet doğrudur .
Yıllardır anne dediğim çocuklarımın babasının annesine ismiyle hitab etmem bana göre saygısızlık hatta edepsizlik olur . Ben saygı çerçevesinde mesafemi istikrarlı bi şekilde koydum zaten anneme karşı .
Çocuklarımın babasıyla olan sorunlarımın bi çözümü olmadığı katlanmak zorundayım ve mecburiyetten dolayı sabır şıkkını seçtim ve ayrıca inancım bana sabredenlerin mükafatının misliyle verileceğini söylüyor .
Henüz 50 değilim , Allah 50' yaşlarımı da görmeyi nasib etsin sevdiklerimle ve mutlu bi şekilde .
Asla kusura bakmış değilim , kusur arayan insan hiç olmadım .
Gayet güzel okudum ve anladım , yanlış anlayıp yanlış yorumladıysam siz kusura baknayın .
Yorumun için teşekkür ediyorum .

Evlat yetiştirmek çok zor kalıcı olan da sizsiniz yanındaki hanımı değil siz emek verdiniz büyüttünüz aslında sevgilisinin dövmesini yapmış olsaydı asıl o zaman üzülmeliydiniz bu durum da üzülecek bir olay yok sadece oğlunuz yaşlandığında dövmenin renkleri soluyor ve kötü görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…