7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Avukatmissiniz neen 1 yılı bekliyorsunuz açın çekişmeli davayi 1 sene oluncada anlaşır bosanirsinz biran önce kurtulursunuz

Sizin altın bileziğiniz var benim maalesef bir mesleğim yok eve çıkayım vs bir de hamileyim 9+2 inşallah düşer ölü doğar diyorum çünkü kürtajı bu defa kaldıramam hep yalnızdım hâlâ yalnızım ailem hiç olmadı..

Siz de mi aynı şeyleri yaşadınız Allah yardımcınız olsun inşallah

Siz de mi aynı şeyleri yaşadınız Allah yardımcınız olsun inşall

Siz de mi aynı şeyleri yaşadınız Allah yardımcınız olsun inşallah
Umarım iş bulurum çalışırım birikim yaparım vs hamilelik devam ederse maalesef ertelenecek, akılsızlık edip duygusal düşündüm doktordan adet söktürücü isteyecektim hamilelik varsa asla istemiyorum dicektim, başından beri kaynanam olacak varlık her şeye karışıyor hadsiz saygısızca giyimimden inancıma kadar yemek tarzıma kadar, üstüne abilerinden biri de sonradan gerçek yüzünü belli etti kıskançlıktan terbiyesiz hadsiz laflar etti ve eşim olacak zavallı da kulak arkası yap dedi hep , kaldırılacak şeyler değil,benden ayrılmak için ortaokul erkek arkadaşına çok çirkin mesajlar attırdı..

İyiyim çok teşekkür ederim siz nasılsınız, her şeyi bir şekilde kabullendim de rüyalardan kurtulamıyorum her gece mi görür insan gerçekten bıktım bunun çaresi nedir
Bende iyiyim teşekkür ederim.Maalesef rüyalarda görmeye bir süre daha devam edersin.Gündüzde düşünüyorsan geceleri de beyin devam ediyor. Ama zamanla azalacak sana söz veriyorum.

Bende iyiyim teşekkür ederim.Maalesef rüyalarda görmeye bir süre daha devam edersin.Gündüzde düşünüyorsan geceleri de beyin devam ediyor. Ama zamanla azalacak sana söz veriyorum.
İnşallah ben de inanıyorum çünkü artık unutmak ve önüme bakmak istiyorum, desteğiniz için çok teşekkür ederim

Kesinlikle boşanmalısın, ailece hasta bunlar ...

Gerçekten kabus gibi çocuk yokk iyiki derhal ayrin yolları oda annecigi ve kardeşiyle Ayni evde aynı yatakta yaşasın

Avukat bir kadınsınız katlandığınız şeylere bak şaka gibi boşanın elbette annesiyle uyuması iğrenç ben de erkek annesiyim çok saçma

Erken kurtulmanız iyi olmuş. Ne yazık ki değişmezdi. Siz hiç fark etmediniz mi 2 yıl boyunca?
Bazı sinyaller varmış aslında uzaktan bakınca fark ettim ama o zamanlar sevgiden mi göremedim yoksa onlar mı çok güzel gizledi iyi niyetli hareketler gibi lanse ettiler bilemiyorum, nasıl anlayamadım diye çok düşündüm kendimi suçladım ama kendime kızarak da bir yere varamadım

Şuan tam da dediğiniz gibi üçü beraber benim çıktığım evde yaşıyorlar yeni mobilyalar da almışlar
Bir gecmis bir alışkanlık vardır takmayın diyemem ama emin olun kurtuldunuz böylesi düşman başına çekilecek dert değil yani

Daha iyi misiniz? Hala bilinçaltınız olayla meşgul olduğu için rüyalar görmeniz çok normal, ama geçecek , gece gündüz düşündüğünüz şeyler aklınıza bile gelmediğinde şok olacaksınız, tek ilacı gecen zaman..
bu arada avukat olmanızla ilgili birsürü yorum yazılmış bunun ne alakası var anlamış değilim hala

Şu geçen bir ayda bile kendimi toparladım zaman gerçekten ilaç, inşallah dediğiniz gibi olur, daha iyiyim çok teşekkür ederim desteğiniz çok kıymetli, iyi geliyor
Avukat olduğuma ısrarla inanmayıp burada kaba saba konuşan bazı hanımlara özelden ruhsatımı gönderdim o zaman saygılı konuşmaya, sevgiler vs yazmaya başladılar bu da böyle absürt bir anı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…