7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

bu tür yorumlara cevap yazmayın ya, onlar kendini sitenin asayişi sanıyor

Aman çok sorunlu bir şahıs , bide avukatsin sana değer verip kıymet vermeleri gerekirken yaşananlar şaka gibi

okudukça içim daraldı… kimsenin böyle bir evlilik yükünü 7 ay gibi kısa sürede bu kadar yalnız taşıması gerekmemeli. sen elinden geleni yapmışsın, hatta fazlasını.
aile olmak demek huzur vermek demekti; sen ise savaşmak zorunda kalmışsın.

şu anda verdiğin karar kendini korumak için atılmış çok değerli bir adım. yaşadıklarını sindirmen zaman alabilir ama inancını, iradeni kaybetme. buradan çıkacaksın, hem de güçlenerek.

Dengin değilmiş kendini üzme allah kurtarmış seni unut gitsin tecrübe den say ..

Gorumce kisisi, gorumceK (Bunun bi typo olmadigini bence hepimiz biliyoruz)
Gorumcemden icin (bu da bu sitede ogrendigim bi kullanim hahaha kk sayesinde "benden icin" ne demek ogrenmistik)
Tamam mesleginizi dogrulamak zorunda degilsiniz de insanlari da kandirmasaniz mi acaba. Yahu boyle olaylarin icine giren, su yazim tarzini benimseyen avukat sizce de garip degil mi?! Bu sitede de herkes her seye sorgusuz sualsiz kapiliyor. Toplumun aynasi iste bir bakima.

Konunuzda meslek kisminda oldugu gibi tutarsizliklar var.
Konunun bu haline gelince de "gorumce kisisi" gelir isterse ayda 3 hafta kalir. Babasinin evi sonucta. Gercekten babasinin evi! Kizi koye mahkum etmissiniz siz kira vermeyeceksiniz diye. Madem rahatsizsiniz "boyle olmuyor babacim, tesekkur ederiz ama alin siz evinizi geri, biz kiraya cikacagiz" deseydiniz. Hani bir de aavukatsiniz ya maddi ve entelektuel kapasiteniz buna izin verirdi. Keske akliniza gelseymis...

Gorumce hakli sonuc olarak. Cok iyi yapmis rahat rahat da davranarak hatta. Takdir edilesi.

Ayrica baba evine kocaniz gelicek "sen bana ne karilik yaptin" diye cikisacak... Bizimkiler var ya o son "yaptin"in n harfi daha adamin agzindayken onu kapi disari ederlerdi.
Ama avukat kizlarina kocandir yine sen don demis seninkiler. Peki.

olurken kaynanam yatak odamızı sorduğunda görümce de bizim evde ya kardeş kardeş oturuyoruz anne dedim anlasın diye a
Ayrica kayinvalide su soruyu mu soruyor? ne hakla.
Ve siz de o cevabi veriyorsunuz....

Bence ortada sindirilemeyecek bir sey yok. Yanlis bir evlilik olmus sizin icin sadece. Al birini vur otekine durumu var zira ortada.

Ay manyaklar sülalesi. Valla geç olsun güç olmasın boşan kurtul. İnsanın hazmedemediği ben bunları kendime nasıl yaşattım kısmı oluyor. Yoksa mal belli. Yolla anasına geldiği yere geri koyası var belli ki. Sende boşandığın gün boşanma kutlaması yap toplaş arkadaşlarınla süslen püslen kutlanacak gün çünkü.

4-5 sene sürdürüyorsanız mesleği bırakın.
Pardon zaten değilsiniz belli

Bunlar hiç ama hiç normal değil daha neler okuyacağım bu forumda?! Tek başına bunlar bile boşanma sebebi.
Lütfen çocuk olmadan boşanın, burada eş ailesi yüzünden hayatları solup giden dert sahibi olan o kadar kadın okudum ki..
Kendinize büyük bir iyilik yapın, yolunuzu çizin.

Avukat oldugunuzu okuyunca bir kez daha sok oldum! Bu ne yahu, siz ne yasiyorsunuz? Arkaniza bile bakmadan kacin, ailecek hastalar, sizi de hasta ederler (ki manipulasyonlarla basarmislar da). Kacin kurtarin kendinizi Allah askina!

Bir yıl dolana kadar siz yine ikna olursunuz boşu boşuna strese sokmayın kendinizi. Ne yapsalar geri dönmüşsünüz, avukat olmanızı geçin gururlu bile okumamissiniz ki size saygı duysunlar.

Bende benzer bir evlilik geçirdim. Böyle erkekler öncesinde tatlı dilli nazik oluyorlar. Sanırsın dünya iyisi. Evlenene kadar çok iyi gizliyorlar kendilerini. Ha bir yerden file illakı veriyorlar. Ama sen ya ufak görüyorsun ya da yanlış anlamışım diyor devam ediyorsun. Bam evlenince toz bulutu kalkıyor.
İnsan birini bir kere sevince bi şekilde bir ilişkiyi yürümek istiyor. Birde sınır koyamayan biriyse sınır ihlaller suistimallere dönüyor. Sende debelenip durup kabullenemiyorsun.
Bende ayrılınca yaşadıklarımı arkadaşlarıma anlatınca ya sen nasıl böyle bi şeyi sindirdin demişlerdi. O ilişki içinde zaten kafan bozuk oluyor. Doğrun yanlışın karışıyor. Ay nefret ettim eski eş ve ailenizden. Hastalık bu. Benim eski eşde de vardı. Önünüze bakın güzel günleriniz olacak. Ve evet tek celsede bir yıl dolmadan boşanabilirsiniz. Bende ili şahitle 6.ayda boşandım

Ay kesin erkegim
Cok zekidir erkekler. Cokdan sutlamisti bir erkek sizin yerinizde olsaydi.

Ben sizin avukat olduğunuza inanmıyorum , yok bir meslektaşım bu kadar kör , bu kadar ezik olamaz.

Avukat olmadığınız kesinleşti , çünkü avukat olsaydınız yasal süreyi beklememek için yapmanız gerekenleri bilirsiniz. Siz talan söylüyorsunuz avukat falan değilsiniz, hukuk fakültesi okuduğunuza inanmıyorum. Avukat yanında çalışan takipçiler bile boşanmak için bir yıl beklemeye gerek olmadığını , şiddetli geçimsizlik ile 1 günde boşanılabileceğini bilirler.

Evet gördük , ve gene avukat olmadığınıza bir delil daha , anlaşmalı boşanma olmazsa , mutlaka çekişmeli olarak 4,5 yıl sürecek sanmanız. Avukat taklidi yapacaksınız bari biraz çalışın gelin.

Ahaha üstad öfkenizi anlamlandıramadım tutumunuzda bir saldırganlık var ama tekrar tekrar yazmanız tuhaf sizin ruhsatınız mı alındı elinizden nedir ?
Keza konu bu değildi avukat olsam ne olmasa ne ben bunu yalan yere yazsam elime ne geçecek sanki cumhurbaşkanıyım yazmışım hayır hayır değilsin yok inanmayız çabası çok komik :)
Ben insan olarak bir derdimi anlatmışım bu kadar dert ettiyseniz özelden yazın sicil numaramı söyleyeyim Kocaeli Barosunu arayıp sorabilirsiniz, uzmanlık alanım iş davaları, boşanmada meslektaşlarımla istişare ettim maddi manevi en mantıklı yolun bu olduğunu söylediler her avukat farklı alanda uzmanlaşır bilmem duydunuz mu hiç?
Derdimi kimlerle paylaşmışım yazık yani

Boşanarak bu tip insanlar asla düzelmez çocuk yokken kurtar kendini bende boşandım böyle bir evlilikten sonra akli başında biriyle evlendim şuan ki esim hic evlilik yapmamıştı ve benim dört tane suan görümcem var esim hepsine ağzının payını verdi sana yemin ederim surdan kalk şuraya otur demezler evime izinle gelir yemeklerini bulasiklarina kadar yikar giderler kocan degismez canim o yüzden kocanı değiştir ömrünü çürütme dünya da ki tek erkek o değil bende senin gibi düşünüyordum emek verdim ayrilamam diyordum iyi ki ayrilmisim iyi ki şuan ki eşimle evliyim. Ayrıca iyi bir avukat tutarsaniz cekismeli bir sene bile sürmüyor benim avukat beni kısa sürede boşanmısti altınları vs de çatır çatır almıştım

Sürmüyor bizzat bosandim iyi bir avukat ile bir sene dolmadan çatır catir bosandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…