7 aylık hamileyken boşanmak...

Güncelleme: annemi aradı hiç bir şey yokmuş gibi geliyorum bir şey lazim mi diye.
Ruh hastası ...
Annem de diyor ki ben demedim mi eşşek gibi gelecek diye
Annen de Gelirken biraz utanma biraz yüz biraz akli selim al gel deşeymiş keşke

Güncelleme: annemi aradı hiç bir şey yokmuş gibi geliyorum bir şey lazim mi diye.
Ruh hastası ...
Eşşek gibi değil, her zamanki gibi geliyor. Hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Annen kendini de seni de iyi avutuyor.

Bana böyle olucakmış gibi geliyor..hatta kesin ve net

O eve gelicek siz biraz sürat belki söylenme olucak annen sus diyecek eşin duyacak az biraz ağız dalaşı annen olur böyle şeyler hamilesin ayıptır

Çocuğunuz olucak yavrum kuzum diyecek

Bir daha olmasin diyecek bir sürü laf laf laf

O.ç bile unutulucak

Bir kaç gün belki bi evde sessizlik derken normale dönecek

Taaa ki esin yine ayni şeyi yapana kadar çünkü bir yapan yine yapar

Ruh hastası ...
Ben evliliğinizde ilk defa bu tarz bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Eşinizin rahatlığı, annenizin lafları, ilk defa değil de süregelen bir olay olduğunu düşündürdü.

siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Adam had bildirmek için yaptı
demediği yapmadığı kalmadı

Bide nitekim 25 inde mı ne istedıgı yere gidecek dedıgını yaptıracak size yani.

Ruh hastası ...
Bu arada eşşek gibi de gelmiyor. Eşşek perperişan sırılsıklam olmaktır

Ben evliliğinizde ilk defa bu tarz bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Eşinizin rahatlığı, annenizin lafları, ilk defa değil de süregelen bir olay olduğunu düşündürdü.
Orası bızı ilgilendirmez bız bıze anlattıgı kısıma yorum yapıcaz.
Bize anlattmadıgın ne var dıye kurcalayarak yorumlamayacagız

Dünde üzülmüştüm yazınızı görünce, ne kadar düşüncesiz bir varlık. Evli olmak bir hayatı paylaşmak nedir bilmiyor kendisi.
Yani dağın başında karnı burnunda kadını tek bırakmak nedir ya çok sinirledim.

Annem de konuşma diyor. Avutmuyor ki. Bebeginle mutlu olmana bak diyor. Bitir vs
Çoğu kişi ve ben sen ne yapıcaksın diye sorduk

Ama sen annem öyle dedi annem böyle dedi diyorsun

Annen neden bu kadar çok karışıyor ki yada niye hep annen diyor da sen demiyorsun

Senin ne düşündüğünü ne yapacağını soruyoruz

Mesajı alıntılamayi unutmuşum cevabp verirken. Bir kaç mesajda annen avutuyor yazılmış da o yüzden cevap verdim öyle yazılanlara ...
Kendim de olumlu veya olumsuz konuşup muhatap olmayı düşünmüyorum bunu da yazmıştım ama gözden kaçmış . Konuşmayacağım. Bebeğimle kendime odaklanıp öyle bir yaşam dizayn etmeyi planlıyorum. Zaten ben kendi evimdeyim. Bosanirsam döneceğim evdeyim zaten. Aslında bu açıdan şansliyim.

Siz dış gözle bile sinirlenmişsiniz ben ne kadar sinirliyim işte... Nasıl affedilebilir ki zaten. Ama anlamıyor. Anlamayacak büyük ihtimalle kaybettikten sonra anlayacak.

Konuşmamak falan geçin… bu bir çözüm değil. Boşanırsam diyorsunuz hala. Belli ki bu olaylar sizin standardınız olmuş. Adam istediği oldun diye kavga çıkarıp geçici terk ediyor sonra planı bitince geri geliyor elini kolunu sallaya sallaya. Çünkü düzeni bir yere kaybolmuyor. Karısı hala orda ev ve düzen orda. Ha karısı konuşmuyor kendisiyle o da onun için daha iyi. Konuşmaması işine geliyordur. Bomboş bir hayat, geçmiş olsun

Kapının anahtarını değiştirmediğiniz için üzgünüm ama bu muameleyi haketmiş oluyorsunuz. Arasını bozup istediğini yapıp sonra paşalar gibi geri dönüyor. Anneniz eşek gibi(!) derken sadece sizi eyliyor. Adam paşalar gibi dönüyor. Siz konuşmasanız nolcak? Adamın canına minnet.

Eşiniz çok saçma bir adam ...

Boşanirsam demiyorum böyle bir olay olmasaydı da diyelim ki bosanicam başka bir eve geçeceğim ya hani. Heh işte şu an o evdeyim zaten demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…