7 aylık hamileyken boşanmak...

Uww yea tam zamanında

Uww yea tam zamanında
Deli kız
Güncelleme: annemi aradı hiç bir şey yokmuş gibi geliyorum bir şey lazim mi diye.
Ruh hastası ...
Annem de diyor ki ben demedim mi eşşek gibi gelecek diye
Annenizi aradı geliyorum bir şey lazım mı dedi? Anneniz eşinizin size ettiği küfürle dolaylı hakaret işittiği damadının geliyorum bir şey lazım mı diye soran ağzını yırtacak bir laf etmemiş mi?
Ne gelmesi, kızıma ve kızım üzerinden bana ettiğin küfüre rağmen yüzsüz yüzsüz telefon açıp bir şey lazım mı diye soruyor musun bir de, şimdiye kadar neredeysen orada kal diyememiş mi?

Siz ne yapacaksınız bilmem ama ben bana ve anneme küfür eden, karnım burnumda beni bırakıp giden adamı eve almazdım, anahtarı değiştiririm kapının önüne barikat kurarım almam.

Ah be çok büyük konuşuyorsunuz. Hamile kaldığınızda görürüz sizi, o hormon dengesizliklerinin getirdiği duygu durum bozukluğuyla baş etmek çok kolay bir iş değil, içinizde koruma sorumluluğu hissettiğiniz bir can varken bir de dönen başınız, bulanan mideniz, bebek büyüdükçe idrar kesenize baskı yaptığı için 10 dk tutamadığınız çişiniz, ara ara gelen ince sancılarla dağın başında beklerken diplomalarınızın konuyla pek alakası olmayacak.

D duvarsaatii merak ettim eşiniz olacak insan müsveddesi eve gelince sadece konuşmayarak mı tepki koydunuz? Çünkü bunun hiçbir anlamı yok. Onun size yaptığı şekilde sap gibi ortada bırakıp kapının önüne koymadığınız sürece yaptıklarınızın hiçbir karşılığı yok. Evde ayaklarını uzatıp keyif yaparken sizin için “iki gün trip atar, sonra eşşek gibi kabullenir” diyecek içinden. Nolur şu adama şu egoyu yaşatmayın ya. Lütfen doğacak çocuğunuz için yapmayın bari. Bu vasıfsız errrkekkk bozması bu kibiri yaşamamış olsun.

Bugun pek aktif olmadı sanki.
Barıstılar bayram gezmesine cıktılar bence
Ya da hosbes oldular neyse ne.

Bugun pek aktif olmadı sanki.
Barıstılar bayram gezmesine cıktılar bence
Ya da hosbes oldular neyse ne.
Umarım öyle olmamıştır ya. Şu vasıfsız adamlar hindi gibi kabara kabara bildiklerini okuyup içlerinden kıs kıs güldükçe çok sinirleniyorum ben. Bir kadının bunu kendisine yapmaması gerekiyor. Çünkü haksızken alttan alınan adamın bir daha iflah olma şansı yok.

Hıc umıdım yok
Biz kendisinden daha cok içerledik NIYEYSE

Kuzucum hormonları geçelim, mesleği/işi gereği evinden uzakta çalışmak zorunda kalan erkekler hariç, erkek doğumuna katkıda bulunduğu bebeğinin gebelikten itibaren sorumluluğunu alacak nokta. Sonra bu erkekler kadın bebekle ayrı, evle ayrı uğraşırken o kıymetli mabadlarını koltuğa yapıştırıp ne bebekle, ne ev işleriyle ilgilenmiyorlar, üstelik yetmiyor kadın bir nefes almak için bebeği babasına bile bırakamayıp evde bunalırken o kıymetli erkekler fellik fellik geziyor, yok öyle ben çocuğu yaparım keyfime bakarım demek, kadınlar da şu aman erkektir yapamaz, erkektir bir yumurta bile kıramaz, erkektir bebek bakamaz, aman erkek çalışıyor zaten bir de evde çocuk bakıp ev işi mi yapsın savunmalarını bıraksınlar.

Hayat müşterektir, bebekler de kadınların çeyiziyle gelmiyor, erkekler hem çocuk çocuk diye sizin başınızın etini yiyip hem de çocuk bakmak kadın işi deyip kenara çekilemez.

Kadının ihtiyacı olduğu zaman eş yanında olsun diğer zamanlar isterse tatile gitsin ama kadına da kendisine tanıdığı hakları tanısın, kadın da çocuğunu babaya bırakıp tatiline de gitsin, kafasını da dağıtsın kendine zaman da ayırsın.

Acaba ne oldu duvarsaati ne tepki verdi

Sonuç nedir

Hani biliyorum sonucu ama konu sahibi böyle bir konu açtı son durumu da yazmalı bence

Bunca insan ona destek vermişken

Neden sizce barıştı bile 5 para etmez kocasıyla
Valla günah almak istemiyorum ama bende böyle düşünüyorum. Hatta birkaç eski yorumuna bakarsam bu eşinin ilk böyle değersizleştirici davranışı değildir muhtemelen. Ona rağmen bir iki üç çocuk istiyordum demiş. İnsan akıllı olmalı. Hayatını mahvetmek için bu kadar uğraşmamalı.

Eşinizi evlendiniz diye kısıtlayamazsınız tabii ki tatile arkadaşları ile gidecek hamileysen anneni çağır yanında kalsın.
Konuyu anlamamışsın. Adam Bodrum'a arkadaşlarıyla tatile gitmiyor. Cemaat gibi yerlerde çeşitli hayır amaçlı (Afrika Filistin vs) etkinlikler olur. Hocalar da cemaate bağlı üyeleri gruplara ayırır evli, bekar diye. Bir nevi icazet alıyor cemaatten.
Konu sahibi de dağ başı bir yerde yaşıyor ve hamile olduğu için eşinin gitmesini istememiş. Orta da kısıtlamak diye bir şey yok. Kadın hamile olduğu için tedirgin

Aynı şeyleri hamile değilken de yaşamıştı. O konu başka bir hesapta ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…