- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.340
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Eşinizi evlendiniz diye kısıtlayamazsınız tabii ki tatile arkadaşları ile gidecek hamileysen anneni çağır yanında kalsın.
Ayrıca bir yere gitmesi sorun olmamış ki hakaretler engeller dağ başında hamile birini guvende bırakmadan defolup gitmisSaçmalama. Kadınla adam evli, ortak çocukları olacak. Kadını karnı burnunda nereye tek bırakıyor.
Ayrıca bir yere gitmesi sorun olmamış ki hakaretler engeller dağ başında hamile birini guvende bırakmadan defolup gitmis
Sen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?Saçmalama. Kadınla adam evli, ortak çocukları olacak. Kadını karnı burnunda nereye tek bırakıyor.
Bu kısıtlamak değil ki, hamile kadın ne olacağı belli olmaz Allah korusun bir anda suyu gelir doğum başlar kanama olur. En kötü tansiyonu düşer bayılır yani gecenin bir vakti ayağı kayıp düşer her şey olur. Ben 5 aylık hamileyim eşim beni bırakıp akşam dışarı bile çıkmıyor aman bir şey olur yanında olamam diye. Ki bunu ben asla talep etmiyorum hayatını kısıtlamasını istemem ama o kıyamıyor. Olması gereken benim eşimin yaptığı, o dağ ayısının değil.Sen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?
Her yorumun birbirinden saçma bu yaşına kadar beynin mi oluşmadı acaba? Her seferinde aynı şey. Evlilik insanı hukuken bile kısıtlayan bir şey. Karnı burnunda insanı dağ başında değil eş normal bir insan bile bırakır gitmez. Değil üstüne hakaretler edecek birde. Kullan beynini azıcık gelişsin zamanla. Dura dura çalışamaz olmuş. Daha evlenmemişsin bile öğrenmişşin bir laf kısıtlayamazsın evlendin diye bla bla. Sen önce evlenmeyi başar sonra düşünürsün bunları belki.Eşinizi evlendiniz diye kısıtlayamazsınız tabii ki tatile arkadaşları ile gidecek hamileysen anneni çağır yanında kalsın.
Ahahah tabii canım herkes istediği gibi takılır, imza çocuk falan nedir ki hepsi sadece kadının yükümlülüğündeSen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?
Şimdi evladını soruyor mu hiç?Bende yazıp yazıp siliyorum çünkü benim ex ile cok benziyor. Ekran görüntülerini bidaha okuyorum aynı onun tutumlari. Küfür etmeler, size kabahat yükleyip terk ediyorum demeler, bekar hayata özenme, aile olmayı benimseyememe. Psikologum bana gelmeyecek bekleme dediğinde tokat yemişe dönmüştüm. Ben mi arasam o zaman bir yol mu açsam diye de düşünmüştüm. Ben adım atsaydim barışsak ne olacaktı ki böyle bir adamdan koca da olmuyor baba da olmuyor.
Ayrılık zor, hamileyken daha da zor. Ama kurtulduğunuzu anlayınca günlük güneşlik
Evlenmeyi bir başarı olarak gören senden daha zeki ve akıllı olduğum aldığım diplomaların belli bu bir. İkincisi evlendim diyelim eşimi asla ama asla kısıtlamam siz gibi korkak delggiim.Her yorumun birbirinden saçma bu yaşına kadar beynin mi oluşmadı acaba? Her seferinde aynı şey. Evlilik insanı hukuken bile kısıtlayan bir şey. Karnı burnunda insanı dağ başında değil eş normal bir insan bile bırakır gitmez. Değil üstüne hakaretler edecek birde. Kullan beynini azıcık gelişsin zamanla. Dura dura çalışamaz olmuş. Daha evlenmemişsin bile öğrenmişşin bir laf kısıtlayamazsın evlendin diye bla bla. Sen önce evlenmeyi başar sonra düşünürsün bunları belki.
Evet herkes istediği gibi takılır bu kadar mağara kadını olmaAhahah tabii canım herkes istediği gibi takılır, imza çocuk falan nedir ki hepsi sadece kadının yükümlülüğünde
Sen şuna eşimin beni bırakmasından korkuyorum deseneBu kısıtlamak değil ki, hamile kadın ne olacağı belli olmaz Allah korusun bir anda suyu gelir doğum başlar kanama olur. En kötü tansiyonu düşer bayılır yani gecenin bir vakti ayağı kayıp düşer her şey olur. Ben 5 aylık hamileyim eşim beni bırakıp akşam dışarı bile çıkmıyor aman bir şey olur yanında olamam diye. Ki bunu ben asla talep etmiyorum hayatını kısıtlamasını istemem ama o kıyamıyor. Olması gereken benim eşimin yaptığı, o dağ ayısının değil.
Evlenirken ne deniyor iyi günde kötü günde. Hamilelik sandığınız kadar kolay bir süreç değil. Ayriyeten o çocuğu anne tek başına yapmadı. Tabiki kocası bu süreçte yanında olacak destek olacak. Bunu istemekten doğal ne var? Arkadaşlarıyla tatile daha münasip bir zamanda gidebilir. Bu kısıtlama değil sorumluluk.Sen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?
Evet özellikle yazım tarzın zeki ve akıllı olduğunu kanıtlar nitelikte.Evlenmeyi bir başarı olarak gören senden daha zeki ve akıllı olduğum aldığım diplomaların belli bu bir. İkincisi evlendim diyelim eşimi asla ama asla kısıtlamam siz gibi korkak delggiim.Mune bu kadına ceza talep ediyorum hakaret etti.
Evlenmeyi bir başarı olarak gören senden daha zeki ve akıllı olduğum aldığım diplomaların belli bu bir. İkincisi evlendim diyelim eşimi asla ama asla kısıtlamam siz gibi korkak delggiim.Mune bu kadına ceza talep ediyorum hakaret etti.
Evet herkes istediği gibi takılır bu kadar mağara kadını olma
Bol keseden sallamak kolay tabi. Aynısını yaşasa kim bilir neler söyler neler yazıp döker.Evet özellikle yazım tarzın zeki ve akıllı olduğunu kanıtlar nitelikte.Delgiiiimmm hanım. Diplomaları odana sıralasan bile gene başarısız gene başarızsızsın idrak eksikliğin kaynaklı. Türkçe derslerinde de başarısızdın anladığım kadarıyla. Hayatında başka başarı alanın olmadığı için eksikliklerini her yorumda diplamaların olduğunu belirterek yazmanda aşağılık kompleksini kanıtlıyor merak etme. Hayat senin için zor acıdım sana yazık. Dediğim gibi sen önce birini bul hani kısıtlama durumuna sonradan karar verirsin bulabilirsen tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?