7 aylık hamileyken boşanmak...

[QUOTE="modinas, post: 77535
Kapının anahtarını değiştirmediğiniz için üzgünüm ama bu muameleyi haketmiş oluyorsunuz. Arasını bozup istediğini yapıp sonra paşalar gibi geri dönüyor. Anneniz eşek gibi(!) derken sadece sizi eyliyor. Adam paşalar gibi dönüyor. Siz konuşmasanız nolcak? Adamın canına minnet.
[/QUOTE]

İstediğini henüz yapmadı ki. İstediği şey 24ünde daha gideceği yer.

Sen o küfürleri hamileyken terk edilme hissini vs sindirip onu eve aldıktan sonra eşek gibi gelse ne fark eder ki? Kabul edeceğinden öyle emin ki yüzsüz yüzsüz bir şey yok gibi davranıyor

Eşinizi evlendiniz diye kısıtlayamazsınız tabii ki tatile arkadaşları ile gidecek hamileysen anneni çağır yanında kalsın.

Saçmalama. Kadınla adam evli, ortak çocukları olacak. Kadını karnı burnunda nereye tek bırakıyor.

İstediğini henüz yapmadı ki. İstediği şey 24ünde daha gideceği yer.
[/QUOTE]
Yapacak ama. Size gerekli ayarı verdiğini düşünüyor. Artık onun gidişine gelişine karışmayacaksınız. Dersinizi aldınız sonuçta. Hamile halinizle onun gibi mükemmel bir eş ve babayı kaçıracak değilsiniz.

Saçmalama. Kadınla adam evli, ortak çocukları olacak. Kadını karnı burnunda nereye tek bırakıyor.
Ayrıca bir yere gitmesi sorun olmamış ki hakaretler engeller dağ başında hamile birini guvende bırakmadan defolup gitmis

Ayrıca bir yere gitmesi sorun olmamış ki hakaretler engeller dağ başında hamile birini guvende bırakmadan defolup gitmis

Yani tatile gidilecek zaman var zaman var. Kadın hamile evde düşse anası mı kaldırıp hastaneye götürecek. Durduk yere keyfi için nereye gidiyor. Vicdanı olan gitmez. Bu kadın aylardır hamile, ona göre plan yapacaktı beyefendi.

Bide konuda ev dikkatimi çekti sürekli her yorumda ev lafı var

Ev bizim annemin ben kalırım o gider gibi

Adam yapacağını yapıyor el mahkum gidecek yeri yok geliyor
Annen de ev size ait olduğu için eşşek gibi gelicek diyor

ev mesela eşine ait olsa bunu iyi bil ki çoktan kapı önüne konmuştun yada bunu dile getirmişti

Galiba ailen gel bizim evde otur oda eziklensin gibide bir durum var sanki belki bunun içinde yapıyor olabilir

Mal bizim mülk bizim gibi gibi ha adam bildiğini okuyor

Sen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?
Bu kısıtlamak değil ki, hamile kadın ne olacağı belli olmaz Allah korusun bir anda suyu gelir doğum başlar kanama olur. En kötü tansiyonu düşer bayılır yani gecenin bir vakti ayağı kayıp düşer her şey olur. Ben 5 aylık hamileyim eşim beni bırakıp akşam dışarı bile çıkmıyor aman bir şey olur yanında olamam diye. Ki bunu ben asla talep etmiyorum hayatını kısıtlamasını istemem ama o kıyamıyor. Olması gereken benim eşimin yaptığı, o dağ ayısının değil.

Eşinizi evlendiniz diye kısıtlayamazsınız tabii ki tatile arkadaşları ile gidecek hamileysen anneni çağır yanında kalsın.
Her yorumun birbirinden saçma bu yaşına kadar beynin mi oluşmadı acaba? Her seferinde aynı şey. Evlilik insanı hukuken bile kısıtlayan bir şey. Karnı burnunda insanı dağ başında değil eş normal bir insan bile bırakır gitmez. Değil üstüne hakaretler edecek birde. Kullan beynini azıcık gelişsin zamanla. Dura dura çalışamaz olmuş. Daha evlenmemişsin bile öğrenmişşin bir laf kısıtlayamazsın evlendin diye bla bla. Sen önce evlenmeyi başar sonra düşünürsün bunları belki.

Son düzenleme:
Şimdi evladını soruyor mu hiç?

Evlenmeyi bir başarı olarak gören senden daha zeki ve akıllı olduğum aldığım diplomaların belli bu bir. İkincisi evlendim diyelim eşimi asla ama asla kısıtlamam siz gibi korkak delggiim. Mune bu kadına ceza talep ediyorum hakaret etti.

Sen şuna eşimin beni bırakmasından korkuyorum desene

Sen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?
Evlenirken ne deniyor iyi günde kötü günde. Hamilelik sandığınız kadar kolay bir süreç değil. Ayriyeten o çocuğu anne tek başına yapmadı. Tabiki kocası bu süreçte yanında olacak destek olacak. Bunu istemekten doğal ne var? Arkadaşlarıyla tatile daha münasip bir zamanda gidebilir. Bu kısıtlama değil sorumluluk.

Evet özellikle yazım tarzın zeki ve akıllı olduğunu kanıtlar nitelikte. Delgiiiimmm hanım. Diplomaları odana sıralasan bile gene başarısız gene başarızsızsın idrak eksikliğin kaynaklı. Türkçe derslerinde de başarısızdın anladığım kadarıyla. Hayatında başka başarı alanın olmadığı için eksikliklerini her yorumda diplamaların olduğunu belirterek yazmanda aşağılık kompleksini kanıtlıyor merak etme. Hayat senin için zor acıdım sana yazık. Dediğim gibi sen önce birini bul hani kısıtlama durumuna sonradan karar verirsin bulabilirsen tabi.

Evet herkes istediği gibi takılır bu kadar mağara kadını olma

Herkesin bayramı mübarek olsun diyerek başlayalım
Site kurallarına uymayan yorumlar gördüğünüzde lütfen o yorumun altındaki Şikayet Et butonuna basınız zira etiketlediğiniz admin veya moderatörler sitede olmayabilir, etiketi görmeyebilir, sizler de etiketi gördü ama müdahale etmiyor sanıp yanlış kanılara varabilirsiniz.

Şikayet Et’e basarsanız genel bir şikayet olacağından adminler de moderatörler de görür, kim müsaitse inceler duruma uygun müdahale ne ise onu yapar.

Cezalar kişi taleplerine göre değil site kurallarına göre verilir, kaldı ki üzgünüm altta alıntıladığım mesajınız da şikayet ettiğiniz mesaj kadar uygunsuz.

Bol keseden sallamak kolay tabi. Aynısını yaşasa kim bilir neler söyler neler yazıp döker. Biz de o zaman mağarasını hatırlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…