7.YIL OLACAKTI.

Yaşanılan her şey tecrübe bir yerde. Ve gördüğüm kadarıyla bir kere aldatan bir daha yapıyor. Eğer sizde kendinizi iyi hissediyorsanız hiç bunları düşünüp üzülmeyin bence.
kurtuldugum için iyi hissediyorum ama nasıl yaptı niye niçin soruları mahvedyor ve bu özel günler yok mu sızlıyorum sol yanım.

zaman her seyin ilacı zaman.

icinizin sızlaması cok normal.

daha cok yeni daha cok taze.

zamanla gececek bu inanın ve sabredin.

insallah kısa sürede toplarlarsınız.

zaman her seyin ilacı zaman.

icinizin sızlaması cok normal.

daha cok yeni daha cok taze.

zamanla gececek bu inanın ve sabredin.

insallah kısa sürede toplarlarsınız.
inşallah 5 ayda 1 sevgililer günü 1 kadınlar günü 1 anneler günü onun açısından 1 babalar günü ve bugun evlilik yıldönümü neler sıgdı 5 aya

kurtuldum evet tam anlamı bu aslında dediğiniz çok dogru ama neden sızlıyor sol yanım...

Daha çok yeni boşanmanız
Emin olun zaman geçtikçe aklınıza bile gelmiyor

Bu konuyu okuyunca hesapladım ben de. Boşanmasam bu sene 13. yılımızı kutlayacakmışız. Hem de bu ay. Geçmiş günü. Hiç aklıma gelmemiş. Sizin de öyle olacak.

İyi ki boşamışım diyeceksiniz.

inşallah 5 ayda 1 sevgililer günü 1 kadınlar günü 1 anneler günü onun açısından 1 babalar günü ve bugun evlilik yıldönümü neler sıgdı 5 aya

ama en zoru evlilik yıldönümüdür herhalde. soyle dusunun bugun bitince en zoru bitecek ve zamanla normallesecek.

Kendinizi üzdüğünüze değmez.Şimdi adam sevgilisiyle günü gün ediyor.Siz ise,üzüntü çekiyorsunuz.Siz de toparlanıp,kendi hayatınızı güzelleştirecek şeylerle meşgul olun.Bugün kendiniz için sizi mutlu edecek,neşelendirecek birşey yapın.Hatıralar bırakın geçmişte kalsın.Dün izlediğim bir filmde şu söz geçiyordu."Annem bana birgün demişti ki;geçmişi geride bırakamazsan,bugünü ve geleceği yaşayamazsın"Çok doğru bence.
Güzel ve mutlu günler görmenizi dilerim.

Back
X