kız bende şiştim yaa iki gün zıpladım deli oldum sabah sabah
bende normal yedim yemekten öncede aynı kilodaydım sabah tartıdadageçio canım, spor sonrası 1 kiloya kadar farkedebiliyormuşsen yemeyi kaçırmadığından emin ol kiloyu fazla kafaya takma. ben buara sıkılaşma derdindeyim
ben hep kabızımbende normal yedim yemekten öncede aynı kilodaydım sabah tartıdada
kız benim dengesiz geçen ishal dim şimdi kabız
ne etcez yav böyleben hep kabızım
walla hiçbişey çözmedi benim sıkıntımı, yeni bişey deniyorum 1 hafta işe yarıo sonra ona da alışıone etcez yav böyle
kız benimde öyle oluyor bazende gayet rahatım anlamadım gittiwalla hiçbişey çözmedi benim sıkıntımı, yeni bişey deniyorum 1 hafta işe yarıo sonra ona da alışıo
nasılsın canım?? :)) yarından sonra yokum deme sakın??69. gün toplu menüsü
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
öğle
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 adet çilek
akşam
10 kaşık ev eriştesi
yarım kase yoğurt
1 dilim beyaz peynir
iyiyim canım sen nasılsın? bugün kan verdim kan sonuçlarım çıkana kadar burdayım, sonra bu günlüğü kapatacağım ama buralardayımnasılsın canım?? :)) yarından sonra yokum deme sakın??
kızz geçmiş olsunhaftasonu menüleri ve resmi tatil menüleri yok farkedildiyse, o günlerde coştummm
kızz geçmiş olsun
sen ondan kilo veremiyon tya ben ne oluyorum acabasağolasın canım, rutin kontrol. kolesterolüm çok yüksek çıkıyor,biraz kilo verip spor yaparsam ilacı kesecek kadar düşer mi derdindeydim. inşallah düşmüştür biraz da ilacı bırakırım. kolesterol ilaçları insülin direncine sebep oluyor o yüzden de zor kilo veriyorum
sen idealine çok yakınsın yavruuusen ondan kilo veremiyon tya ben ne oluyorum acaba
Evet ondan bi rahatlık var üstümdesen idealine çok yakınsın yavruuu
güzelim sen sporunu yap, sağlıklı beslen. vücut görmek istiyorsa zaten görürsünEvet ondan bi rahatlık var üstümde
zaten ben sanırım o kiloları göremiycem bünye
okadarını istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?