- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Aynen.. Limoncuyu bilen bilir. Sabah 8 aksam 5 calisip asgari ucret alip ya da 3000 TL maas aliyor olsun. Onunla dahi yetinecek birisi degil. Forumun özgür ruhlu kizi o.. Tanidigimdan beri is ariyor.. Anlamadim en kotu ise bile almiyorlar mi?Limoncu boşanmaz buraya gelir yazar atarlanır bir bakmışsın konu açmış kocam bana tatil aldı, altın aldı çünkü rahata alışkın kocası onu hiçbirşeye zorlamıyor rahatına düşkün. Eski konularını hatırlayanlar zaten inanmaz çalışacağına
Sen hic bulgaristan vatandasi tanidinmi.ben tanidim yoksullara20 yasında bu kafada degildim heralde okumanın anlamını anlamak herkezin olgunlasması farklı kimi 30 da olgunlasır kimi 50 de ben yine kendimi sanslı adlediyorum ki erken anladım
ailem okumamam engel olmadı ama bana okuyuncada elinde paran olur esine muhtac olmazsın yada ilerde emekli olursun kendi kendine yasarsın demedini düzgün bi sekılde
hele annemi cok net hayırlıyorum tüm kuzenlerim 35 te evlendi annem ben daha 19 dayken buda evlenemicek evde kalcak diye sacma sözler pesindeydi sanki evlenmek bi matahmıs gibi suna ki aklım olsa
ille evleniceksem once aynı kafada tamamen aynı kafada olmaya dikkat edersin burdan sevgili olan nisanlı olan kızlarda okusun 1 huyu kötü ama herseyi iyi yanlıs o 1 huy gun gelir gözüne batar cekilmez olur
2 kafama uyan biriyle evlendim diyelim 20 yasında en azından avrupada yasayan yada bulgaristan vatandası biriyle evlenirdim en azından gelecegim adına kafam rahat olurdu
Arkadas bulgaristani zengin ulke zannediyor oyle olmadigini soylemek istedim hatta onlarda en az senin kadar gelecek kaygisi yasiyor emin olabilirsin.20 yasında bu kafada degildim heralde okumanın anlamını anlamak herkezin olgunlasması farklı kimi 30 da olgunlasır kimi 50 de ben yine kendimi sanslı adlediyorum ki erken anladım
ailem okumamam engel olmadı ama bana okuyuncada elinde paran olur esine muhtac olmazsın yada ilerde emekli olursun kendi kendine yasarsın demedini düzgün bi sekılde
hele annemi cok net hayırlıyorum tüm kuzenlerim 35 te evlendi annem ben daha 19 dayken buda evlenemicek evde kalcak diye sacma sözler pesindeydi sanki evlenmek bi matahmıs gibi suna ki aklım olsa
ille evleniceksem once aynı kafada tamamen aynı kafada olmaya dikkat edersin burdan sevgili olan nisanlı olan kızlarda okusun 1 huyu kötü ama herseyi iyi yanlıs o 1 huy gun gelir gözüne batar cekilmez olur
2 kafama uyan biriyle evlendim diyelim 20 yasında en azından avrupada yasayan yada bulgaristan vatandası biriyle evlenirdim en azından gelecegim adına kafam rahat olurdu
Canim nasilsin bayadir gozukmuyordur daha yeni seni bir konuda sordum:))evet kızlar evliligimi biliyosunuz cok calkantılı hala is arıyorum bu arada is bulursam kafam daha net olucak
simdi dün bi olay oldu ve ben 70 lirayı kaybetmisim farkında degililm esimde delirdi normal böyle paralar icin kavga etmeyiz cok zengin degiliz ama insanlık hali esim bu 8 sene icine kac kere para düsürdü 70 olmadıda 20 oldu 10 oldu aptla saptal seylere 100 1000 lira verdifi oldu tepki verdim tabi ama onun gibi kapı duvar yumruklamadım
neyse dün bu olayı farkedince kapı duvar yumrukladı tabi bosa gerginlik benim icin hakaret dolu sözler falan bana göre bardagı kırktan sonra yenisi olmaz ama o farkında degil bugun konusmadım hala bizim sonumuz iyi degil bilmemne diye konusuyo aslında cok umrumda degil beni bilen biliyo kendimi ve cıkarlarımı düsünüyorum babam olmasa suan ayrılırım yada suan isim olsa hic umrumda olmaz ben bu hakaretleri gecmek icin evlenmedim kendi degerimin cokkkkkkkkkkkkkkkkkk farkındayım
baba evine parasız dönmek canımı sıkar cünkü bizimlerin kafası cok gerici annem etkisiz eleman da babam askeri düzen param olmazsa onu cekemem o ve kuralları gecer evde ben cok aktif gecen tozan birisiyim parasız dönersem parasız dönersem bayramdan bayrama kıyafet alınnan birisi olurum ve bu bana göre degil
artık bi erkege dayanarak yukselmek cıkmam bana göre degil ne babama ne esime ben gücümün farkındayım kendimede cok guveniyorum dua edin kızlar is buluyum
sizce yarın esim yine kavga cıkarırsam ne yapıyım ne ediyim is bulmadan bu evden ayrılmak istemiyorum babama göre her isede karısan biri cagrı merkezinde calısıyodum daha once ona göre bu bi is degil burda serbestim kimse karısmaz gezer tozarım özgürlügüme düskünüm biliyosunuz
ama baba evibe gidersem 1 lokma bi hırka olur buda benim icin depresyon sebebi ki bu onlar icin dalga konusu olur
Ceo'luk bekliyorsa demekAynen.. Limoncuyu bilen bilir. Sabah 8 aksam 5 calisip asgari ucret alip ya da 3000 TL maas aliyor olsun. Onunla dahi yetinecek birisi degil. Forumun özgür ruhlu kizi o.. Tanidigimdan beri is ariyor.. Anlamadim en kotu ise bile almiyorlar mi?
Kk'da :))Hem calismayayim,
Hem gezip ozgur olayim,
Hem babam karismasin,
Hem kocam sussun.
Vaaay anam vaaaay.
Nerede var boyle hayat?
Bir de ciddi ciddi is ariyorum demiyor mu.. Su KK'da onu taniyan herkes biliyor ki calisip emek vererek kendi parasini kazanacak birisi degil.. Zengin birisi sponsor olsa da dunya turuna ciksa.. Rahat rahat hicbir sey yapmadan yasasa... Ne aile sorumlulugu ne is sorumlulugu.. Hicbiri yuklenmese ustune.. Boyle hayat altin tepside sunulsa istemem.. Asil o zaman kendimi degersiz ise yaramaz hissederim.. Oysa konu sahibi kendi degerimin farkindayim diyor...Eşini sevmiyorsun parası için katlanıyorsun, babam ölse de emeklisi kalsa diye bekliyorsun. Kendi değerlerinin çokkkkkkkk farkındasın ama ben karşımda sadece çıkarcı bir insan görüyorum.
Hanımlar yorum yapabilir eleştirebilirsiniz ama vurup öldürmeyin lütfen.
Açıkça söylemek gerekirse tahsilin ve hatrı sayılır bir iş tecrüben olmadığı için vasıfsız elemansın. Ne tür işler bakıyorsun ve ne bekliyorsun bilmiyorum ama temizlik, yardımcılık, çaycılık, kasiyerlik vs işleri her zaman oluyor. Ha yok, ben böyle iş istemem diyorsan da bazı arkadaşların dediği gibi okul, kurs vs gidip vasif kazanmalısın.
Ya bir de inan söylemeden edemeyeceğim. Sen değil miydin, evlilikte saygıya gerek yok yea, biz aşığız aşık, bu da bize yetiyor diyen... Şimdi yediğin hakaretleri kaldıramadığını yazıyorsun. Demek ki neymiş, saygı olmadan gerçekten olmuyormuş.
"Kocanıza ve ailesine aldırın aldırın evlilik öncesi, yoksa değer bilmezler, ne kadar istersen o kadar değerli olursun. Bize ev de verdiler, mobilya da verdiler" diyordun buralarda. Ama şimdi ev kocanın babasının diye evde bile duramıyorsun, o evden gitmek zorunda olduğunu biliyorsun. E hani değer? Sana o kadar para döktüğü için sevip sahip çıkan var mı kocanın ailesinde? Yok dimi?
Çalışmam, gezerim, içerim, oooh ben değerliyim diyordun, şimdi boşanınca ne yaparım korkusundan iş arıyorsun, iş bulup ayakların üzerinde durana kadar ya kocanı çekeceksin, ya babanı. Şimdiye kadar işin, mesleğin olsaydı tek hakarette bitirirdin, bitirecek gücün olurdu.
Şimdi anladın mı burada sana dilimizde tüy bitene kadar ne anlatmışız? Bütün dediklerini yaladın yuttun, dediklerimize geldin. Umarım kendi hayatından ders çıkarır, aklını başına alırsın hayatının geri kalanında.
bulgaristanın zengin olmadıgını biliyorum ben schengen vizesi icin söyledim hatta once normal avrupa sehirlerini söyledim an azından devlet garantilisin almanya da yasarsın yada ingiltere yada fransa her yerde yabancı isetmiyolar ama eger oranın vatandasıyla evlenirsen 3 yada 5 yıl sonunda sende vatandasın hasbek kadar cocukta varsa devlet tennde alırsıne sindende bide part time is bulursun tamam ama türkiyede öyle degil sen yanlıs yerden vuruyosun ayrıca 1 leva bile bizm paranın iki katı bizde 1 euro 4.5 sayalım 1 leva 2.5 ama bizim 1 liraya 25 cent bile alamazsınSen hic bulgaristan vatandasi tanidinmi.ben tanidim yoksullara
Arkadas bulgaristani zengin ulke zannediyor oyle olmadigini soylemek istedim hatta onlarda en az senin kadar gelecek kaygisi yasiyor emin olabilirsin.
eee alıcak tabi tek tas ta bes tas ta yurt dısıda kadınlarınız tamaatkar olursa daha cok beklerler kocam neden beni gezdirmiyo anasına para sayıyo danasına bilmemne alıyo diyeLimoncu, senin herif tek taş fırlanta alıp , aynı zamanda seni yurt dışı tatiline götüren yüce şahsiyet değil miydi ,ben mi yanlış hatırlıyorum ? Yastık altında tuttuğun altınları sat ,arkadaşların da dediği gibi bir iş kur . Yattığın yerden para kazanamazsın .
Kız limoncu takdir ettim seni ,nasıl da işini biliyorsun :)
Açıkça söylemek gerekirse tahsilin ve hatrı sayılır bir iş tecrüben olmadığı için vasıfsız elemansın. Ne tür işler bakıyorsun ve ne bekliyorsun bilmiyorum ama temizlik, yardımcılık, çaycılık, kasiyerlik vs işleri her zaman oluyor. Ha yok, ben böyle iş istemem diyorsan da bazı arkadaşların dediği gibi okul, kurs vs gidip vasif kazanmalısın.
Ya bir de inan söylemeden edemeyeceğim. Sen değil miydin, evlilikte saygıya gerek yok yea, biz aşığız aşık, bu da bize yetiyor diyen... Şimdi yediğin hakaretleri kaldıramadığını yazıyorsun. Demek ki neymiş, saygı olmadan gerçekten olmuyormuş.
"Kocanıza ve ailesine aldırın aldırın evlilik öncesi, yoksa değer bilmezler, ne kadar istersen o kadar değerli olursun. Bize ev de verdiler, mobilya da verdiler" diyordun buralarda. Ama şimdi ev kocanın babasının diye evde bile duramıyorsun, o evden gitmek zorunda olduğunu biliyorsun. E hani değer? Sana o kadar para döktüğü için sevip sahip çıkan var mı kocanın ailesinde? Yok dimi?
Çalışmam, gezerim, içerim, oooh ben değerliyim diyordun, şimdi boşanınca ne yaparım korkusundan iş arıyorsun, iş bulup ayakların üzerinde durana kadar ya kocanı çekeceksin, ya babanı. Şimdiye kadar işin, mesleğin olsaydı tek hakarette bitirirdin, bitirecek gücün olurdu.
Şimdi anladın mı burada sana dilimizde tüy bitene kadar ne anlatmışız? Bütün dediklerini yaladın yuttun, dediklerimize geldin. Umarım kendi hayatından ders çıkarır, aklını başına alırsın hayatının geri kalanında.
yok harcaysam zaten esimin kredi kartı maas kartı bende o neden kaybbetmisimde dalgın olmusun diye dikkat etmemisin yoksa sahsi harsayan yesen icsen bisey demem kafasında kendince bosa gitti diye düsünüyo dedim yok yas yaa farzet milli piayngo aldın kaybettin yada düsürdüm yani bu kadar basit nöyle ufak seyler icin konusmaya degmez benceKaybettiğine değil de harcadığına mı inanıyor acaba. Bu kadar tepki niye..
valla nabza göre serbet derler adama bende ilk yıllar burda hani yazıyolarla kocamı com seviyorum elimde olan herseyi verdim ailesiyle iyi anlastm vs vs vs diye ille yıllar gözüm asktan o kadar kördüki aman sorun cıkmasın aman gerilmiyeim diye maddi manavi ne varsa hic farketmeden verdimHiç kendine soruyor musun ben ne kadar iyiyim peki diye?
Kusursuz bir kadın mısın yoksa?
Senin şurdaki üç beş yorumundan biz anlıyoruz ne kadar zor biri olduğunu yaşayan kocana sorsak
cevaplayamadan ağlar garibim muhtemelen..
Onu demek istemedim. .bu kadar elini taşın altına sokan adam sana karşı boş değildir :) neyi paslasamiyosunuz? Gidin terapi alın ..babanın evine de dönmek istemiyosun .. hem baban sana tek taş beş taş tamtur falan alamaz ,yurt dışına gönderemez :)eee alıcak tabi tek tas ta bes tas ta yurt dısıda kadınlarınız tamaatkar olursa daha cok beklerler kocam neden beni gezdirmiyo anasına para sayıyo danasına bilmemne alıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?