70 lira icin cıkan kavga

Eee.. Sen is bulup calisirsan hayallerini kim geceklestirecek. Parislerde Efeslerde kim gezecek? Ayrica senin kriterlerine uygun is kolu var mi acaba? Muhtemelen yok ki yillardir is bulamiyorsun. 1 saat calisayim 10.000 TL maas alayim zor yani...

Aynen.. Limoncuyu bilen bilir. Sabah 8 aksam 5 calisip asgari ucret alip ya da 3000 TL maas aliyor olsun. Onunla dahi yetinecek birisi degil. Forumun özgür ruhlu kizi o.. Tanidigimdan beri is ariyor.. Anlamadim en kotu ise bile almiyorlar mi?

Sen hic bulgaristan vatandasi tanidinmi.ben tanidim yoksullara
Arkadas bulgaristani zengin ulke zannediyor oyle olmadigini soylemek istedim hatta onlarda en az senin kadar gelecek kaygisi yasiyor emin olabilirsin.

Canim nasilsin bayadir gozukmuyordur daha yeni seni bir konuda sordum:))
Sen is ariyorum dedin özel sektirde is cok market ve benzeri yerlerde çalismazmisin giyim magazasi olur kendini toparlayana kadar boyle bir iste calissan

Açıkça söylemek gerekirse tahsilin ve hatrı sayılır bir iş tecrüben olmadığı için vasıfsız elemansın. Ne tür işler bakıyorsun ve ne bekliyorsun bilmiyorum ama temizlik, yardımcılık, çaycılık, kasiyerlik vs işleri her zaman oluyor. Ha yok, ben böyle iş istemem diyorsan da bazı arkadaşların dediği gibi okul, kurs vs gidip vasif kazanmalısın.

Ya bir de inan söylemeden edemeyeceğim. Sen değil miydin, evlilikte saygıya gerek yok yea, biz aşığız aşık, bu da bize yetiyor diyen... Şimdi yediğin hakaretleri kaldıramadığını yazıyorsun. Demek ki neymiş, saygı olmadan gerçekten olmuyormuş.

"Kocanıza ve ailesine aldırın aldırın evlilik öncesi, yoksa değer bilmezler, ne kadar istersen o kadar değerli olursun. Bize ev de verdiler, mobilya da verdiler" diyordun buralarda. Ama şimdi ev kocanın babasının diye evde bile duramıyorsun, o evden gitmek zorunda olduğunu biliyorsun. E hani değer? Sana o kadar para döktüğü için sevip sahip çıkan var mı kocanın ailesinde? Yok dimi?

Çalışmam, gezerim, içerim, oooh ben değerliyim diyordun, şimdi boşanınca ne yaparım korkusundan iş arıyorsun, iş bulup ayakların üzerinde durana kadar ya kocanı çekeceksin, ya babanı. Şimdiye kadar işin, mesleğin olsaydı tek hakarette bitirirdin, bitirecek gücün olurdu.

Şimdi anladın mı burada sana dilimizde tüy bitene kadar ne anlatmışız? Bütün dediklerini yaladın yuttun, dediklerimize geldin. Umarım kendi hayatından ders çıkarır, aklını başına alırsın hayatının geri kalanında.

Aynen.. Limoncuyu bilen bilir. Sabah 8 aksam 5 calisip asgari ucret alip ya da 3000 TL maas aliyor olsun. Onunla dahi yetinecek birisi degil. Forumun özgür ruhlu kizi o.. Tanidigimdan beri is ariyor.. Anlamadim en kotu ise bile almiyorlar mi?
Ceo'luk bekliyorsa demek

Eşini sevmiyorsun parası için katlanıyorsun, babam ölse de emeklisi kalsa diye bekliyorsun. Kendi değerlerinin çokkkkkkkk farkındasın ama ben karşımda sadece çıkarcı bir insan görüyorum.
Bir de ciddi ciddi is ariyorum demiyor mu.. Su KK'da onu taniyan herkes biliyor ki calisip emek vererek kendi parasini kazanacak birisi degil.. Zengin birisi sponsor olsa da dunya turuna ciksa.. Rahat rahat hicbir sey yapmadan yasasa... Ne aile sorumlulugu ne is sorumlulugu.. Hicbiri yuklenmese ustune.. Boyle hayat altin tepside sunulsa istemem.. Asil o zaman kendimi degersiz ise yaramaz hissederim.. Oysa konu sahibi kendi degerimin farkindayim diyor...

Hanımlar yorum yapabilir eleştirebilirsiniz ama vurup öldürmeyin lütfen.

Şu uyarıyı hatırlatayım, konu sahibesi de dahil bu uyarıyı hepiniz dikkate alın deyip konudan çıkayım.

İş bulduktan sonra niye babanın evine gidiyorsunki, bul 1+1 küçük bir ev kirala derme çatma daya döşe tek yaşa...

Boşandıktan sonra aile yanına gitmek bana pek mantıklı gelmiyor...

oncelikle emir alamam ben caycılık vs yapmam cagrı merkezinde operasyonde calıstım aradıgım is bu tur inbaund projeler outband degil yada satıs degil

2 ben asık olarak evlendim insanlar birbirine güven duyar esime guvendim cünkü ben sözünün eri biriyim esimide sözünü tutabilen dogruyu yanlısı ayırt edebilen biri sandın bu onun ahmaklıyı benden bisey gitmez yanlısı onun yanlısı

3 tabiki evlenirsen aile biseyler vericek borclu evlenip borc ödedikyen sonra nerde kalmıs cicim ayı ben en iyisine layıgım butun genc kızlarda öyle

ve babam bosanmıs kıza bakıs acısı yanlıs yoksa bekar olsan biraz daha uyumlu olabilir ama onun kuralları beni baglamaz 1500 le ayrı eve cıkamam ama suan calısmıs olsam en azından onu takmam dısarda esnaf lokantası dolu yerin cekilirim odama eve atarım 200 lira sus payı tamam

öyle uzaktan kesmeyle olmuyo ben evlenirken her genc kızın her istedigi olması tarafındayım haa olmaz anlasamazlar o ayrı ama neden hem borc batagıyla ugras hem esle ugras olsun ki

ayrıca ben diyorum da istesen cok guzel yürütürüm o raddeye gelmem esimle he he derim yaparım ama bu benim kisiligimde yok neden benim degerimin altında olan bi adama he he diyim kazancım nedir

o yuzden kafama göre is arıyorum suan zaten evlide kalsan zaten iplemiyorum böyle hiccccccc iplemem

bulg
Sen hic bulgaristan vatandasi tanidinmi.ben tanidim yoksullara

Arkadas bulgaristani zengin ulke zannediyor oyle olmadigini soylemek istedim hatta onlarda en az senin kadar gelecek kaygisi yasiyor emin olabilirsin.
bulgaristanın zengin olmadıgını biliyorum ben schengen vizesi icin söyledim hatta once normal avrupa sehirlerini söyledim an azından devlet garantilisin almanya da yasarsın yada ingiltere yada fransa her yerde yabancı isetmiyolar ama eger oranın vatandasıyla evlenirsen 3 yada 5 yıl sonunda sende vatandasın hasbek kadar cocukta varsa devlet tennde alırsıne sindende bide part time is bulursun tamam ama türkiyede öyle degil sen yanlıs yerden vuruyosun ayrıca 1 leva bile bizm paranın iki katı bizde 1 euro 4.5 sayalım 1 leva 2.5 ama bizim 1 liraya 25 cent bile alamazsın

eee alıcak tabi tek tas ta bes tas ta yurt dısıda kadınlarınız tamaatkar olursa daha cok beklerler kocam neden beni gezdirmiyo anasına para sayıyo danasına bilmemne alıyo diye

Limoncunun forum hayatini ozetlemissin sevde :)

Kaybettiğine değil de harcadığına mı inanıyor acaba. Bu kadar tepki niye..
yok harcaysam zaten esimin kredi kartı maas kartı bende o neden kaybbetmisimde dalgın olmusun diye dikkat etmemisin yoksa sahsi harsayan yesen icsen bisey demem kafasında kendince bosa gitti diye düsünüyo dedim yok yas yaa farzet milli piayngo aldın kaybettin yada düsürdüm yani bu kadar basit nöyle ufak seyler icin konusmaya degmez bence

Hahay okuma, kendini gelistirme sonra ben emir almam, caycilik yapmam. Hangi ulkenin prensesisin tatlim sen. Az bi cik dolaşta hayatin gerceklerini gor. Yok oyle hem karnim doysun hem pastam dursun. Insanlar seni ise ne yapacaklar zannediyorsun? Karsilarina alip guzelligine endamina bakmayacaklar herhalde.

valla nabza göre serbet derler adama bende ilk yıllar burda hani yazıyolarla kocamı com seviyorum elimde olan herseyi verdim ailesiyle iyi anlastm vs vs vs diye ille yıllar gözüm asktan o kadar kördüki aman sorun cıkmasın aman gerilmiyeim diye maddi manavi ne varsa hic farketmeden verdim

ama zamanla anlıyo insan farkı yaa hasbel kader evlenisiz biz esimle o evde bi kadın olsun yemek temizlik yapsn kafasındaydı bense kafamız nerden eserse yasayalım gezelim yeni yerler kesfedelim birlikte yemek yapalım ne biliyim hani daha bu jenarasyon esin ailesi cok farklı yetismi sanki 100 yıl oncesi gibi

tabi sonra sonra esimi cokk degistirdim ama kendi zevk aldıgım seyleri onada empoze ettim ama ben yorukdum yani ona ögretene kadar

eee alıcak tabi tek tas ta bes tas ta yurt dısıda kadınlarınız tamaatkar olursa daha cok beklerler kocam neden beni gezdirmiyo anasına para sayıyo danasına bilmemne alıyo diye
Onu demek istemedim. .bu kadar elini taşın altına sokan adam sana karşı boş değildir :) neyi paslasamiyosunuz? Gidin terapi alın ..babanın evine de dönmek istemiyosun .. hem baban sana tek taş beş taş tamtur falan alamaz ,yurt dışına gönderemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…