- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Cnm çok net bilmiyorum ama 20-30 gr karbonhidrat alınıyor tahıl baklagil grubu şeker bal vs yok ve keton cisimlerini kişi günlük ölçüp o süreci kontrol ediyor diye biliyorum 1 hafta filan sürüyormuş tam girmekketojenik ben çok duydum, nasıl bir şey?
Hahahasütlaç tabakta dursun baklava karında ayy esprükler havada uçuşuyor
Ayy iyiymiş o zaman yaa
Şimdi tek iş biraz daha kilo verip sıkılaşıp yakışıklı piercing-dövmeci aramak
Afiyet olsunOff telefondan yazmak çok zor geliyor bana, alışmışım işyerimde kocaman ekrandan yazmaya
Akşam yemeği:
Eşime köfte kızarttım, yanına salata yaptım.
Kendim salatadan yedim, köfte yemedim.
Evet gerçekten doğru söylüyorsun, düzenli sporun kilodan bağımsız olarak vücudu incelttiği bir gerçek ama vakit bulamıyorum, ev iş çocuk eş, maraton gibi hayatım
Tabi bahane biraz da, şu an keyif yapıyorum mesela, spor yapılabilir şu zaman diliminde ama ben koltuğa uzanıp kahve keyfini seçtim
sen haftasonu ne detoksu yapacaksın peki?
Afiyet olsunhaklısın ama ben çoğunlukla evde olduğum için çok rahat yapıyorum yoksa zor gerçekten ama istersen elbet yapabilirsin
Valla spontenim laktozsuz kefir aldım kabak yeşillik maydanoz dereotu aldım salatalık aldım evde olan meyveler var bozulmadan el atmalıyım kivi muz greyfurt elma gibi bunların hepsinden ikişerli üçerli meyevelere üç beş badem keten tohumu chia vs uyumlarına göre kefirle zızztlıycam birşey çiğnemek istersemde salatalık yiycem planım bu şimdilik şeytana uymaz isem
Ayyy Bade de öpüyor burcu ablasınıKetojenik çok zorr
Oyy prensesim öpüyorum onuburcu ablası öpiyyiii
Bak şimdi olmadı onlar koşacakkkkk senin peşinden ayolHahahasütlaç tabakta dursun baklava karında ayy esprükler havada uçuşuyor
Ayy iyiymiş o zaman yaa
Şimdi tek iş biraz daha kilo verip sıkılaşıp yakışıklı piercing-dövmeci aramak
Yaa hayatım yeniden başlıcak gibi hissediyoruuumyakışıklı piercing-dövmeciye gitmeyen de yani ne biliyimmm
Hep destek tam destek tatlım kesinlikle ara ve bul!
Yaaa canım beniim prensesAyyy Bade de öpüyor burcu ablasını
ketojenik ben çok duydum, nasıl bir şey?
Bak şimdi olmadı onlar koşacakkkkk senin peşinden ayol
Ya ben yumurta peynir yoğurt hastasıyım et süt ürünlerinin diğerleri çok aramam rahat vejeteryan olabilirim ama kas kaybım çok oldu yeterli protein almadığım için ki kas candır hele yaşınız 43 olsunsüpersin!
Benim de en sevdiğim beslenme şekli sebze&meyvedir
Fakat benim eşim ve kızım benden bir sürü menü istedi, pek mümkün olmuyor benim için
Gerçi yemek yapmayı seviyorum amma velakin canım çekiyor, kaya gibi sağlam irade lazım
Ohhhh misss gibimYaa hayatım yeniden başlıcak gibi hissediyoruuum
Ketojenik çok zorr
Oyy prensesim öpüyorum onuburcu ablası öpiyyiii
Ketojenik yağdan zengin beslenme ile karbonhidrat tüketmemek kısaca. Yağlı yağlı beslenerek inceliyorsun hesap kitap yapılıyor aslında ketojenikte ama ben yapmıyorum sıkıcı geliyor ki senin de yapmana gerek yok ideal kilondasın çünkü. 20 gr ı geçmiycek yediğin karbonhidrat bu şekilde sert bir keto oluyor ama 40-50 gr ile de olabiliyor 50-100gr arasında düşük karbonhidrat beslenmesi oluyor. Ayrıntıları var çok derin bir konu aslında vücudumuz enerjiyi glükoz üzerinden sağlıyor biz bu beslenmeyle ketonlar ürettirirp bedene enerjiyi ketonlardan sağlıyoruz tabi beden benzinden dizele geçerken afallıyor bir süre hemen adapte olamıyor ama olduğu zaman efsane bir enerjiye sahip oluyorsun ve sağlığa faydaları kanıtlanmış bir sürü bir sürü şey
Yaa hayatım yeniden başlıcak gibi hissediyoruuum
Ya ben yumurta peynir yoğurt hastasıyım et süt ürünlerinin diğerleri çok aramam rahat vejeteryan olabilirim ama kas kaybım çok oldu yeterli protein almadığım için ki kas candır hele yaşınız 43 olsundaha iyi anlarsınız o yüzden ömrümün toplamında yemediğim kadar son bir yıldır et ve türevlerini tüketiyorum
Ah canım yaa valla öylee kolay değil yaparken kendini tutmak insanız neticede su orucu haftaiçi yapmalıyız o zaman senin için mutfaktan uzak
Yeni yeni ilk aşklarımı burda bu sitede buldum zatennnOff çok sıkıcı bu kilodayken hele hiç çekemem
Hani belki çok elzem bir durumum olsa katlanılır.
Yeni hayat, yeni heyecanlar, yeni ve tazecik aşklar bulsun seni canım
Ben de öyle valla peynir gurmesiyim desem yeridir
Yumurta candır gerçekten her şeyde kullanılan mucizevi bir şey
Ben haftasonları azar azar yiyorum valla ama 55’e inene kadar yemedim, çok az kaçamak yaptım, özellikle başlarda 62 lerde çok tuttum kendimi.
Haftaiçi, işteyken çok rahatım, çok disiplinliyim yeme içme konusunda, hatta haftaiçi iştahım olmuyor desem yeridir
Haftasonları, özellikle bu virüs karantina mevzuları çok zorluyor, eşim,kızım durmadan yemek içmek istiyorlar, ana menüler yeniyor sonra film izlerken patlamış mısırı ayrı tatlısı tuzlusu abur cuburu ayrı, ee iş böyle olunca blonde ne yapsın
senin kızın da sever mi abur cubur?
Ya bence de kasmana gerek yok ama karbonhidratı az daha düşürsen bile farkeder. Meyve yemeyi kessen meselaOff çok sıkıcı bu kilodayken hele hiç çekemem
Hani belki çok elzem bir durumum olsa katlanılır.
Yeni hayat, yeni heyecanlar, yeni ve tazecik aşklar bulsun seni canım
Ben de öyle valla peynir gurmesiyim desem yeridir
Yumurta candır gerçekten her şeyde kullanılan mucizevi bir şey
Ben haftasonları azar azar yiyorum valla ama 55’e inene kadar yemedim, çok az kaçamak yaptım, özellikler başlarda 62 lerde çok tuttum kendimi.
Haftaiçi, işteyken çok rahatım, çok disiplinliyim yeme içme konusunda, hatta haftaiçi iştahım olmuyor desem yeridir
Haftasonları, özellikle bu virüs karantina mevzuları çok zorluyor, eşim,kızım durmadan yemek içmek istiyorlar, ana menüler yeniyor sonra film izlerken patlamış mısırı ayrı tatlısı tuzlusu abur cuburu ayrı, ee iş böyle olunca blonde ne yapsın
senin kızın da sever mi abur cubur?
Yeni yeni ilk aşklarımı burda bu sitede buldum zatennn
Ya bence de kasmana gerek yok ama karbonhidratı az daha düşürsen bile farkeder. Meyve yemeyi kessen mesela
Ah ne güzel kaçamaksız ama dediğin gibi eve kapanınca pandemiden olan oldu menapozumda denk geldi yani ben zayıftım hep zayıflama olayına hiç girmedim çünkü sağlıklı olmak adına beslenmemi daha bir düzenledim ki sülale toplanır su böreği pide günleri olurdu ben zeytinyağlı fasulye yerdim küçükkenhastanede karıştı bu diye hep dalga konusu olmuşumdur ve doğalında öyle besleniyordum bazen iştahım artardı ama kendiliğinden sonrali günler giderdi dengede olurdum hep tutmama gerek olmazdı tatlı çok istersem yerdim ama bu son bir yıldır açgözlü birşekilde davranıyorum faydalı olan şeyleri bile abartma eğilimindeyim duygusal yeme işte evdesin sürekli sıkıntıdan hep hormonlarda dengesizleşince iyice sapıttım ki arada tutuyorum yoksa tırmanışım devam ederdi sporda yapmam bir avantaj tabi
Kızımda düşkün olmaz mı ya hemde nasıl bazen diyor anne senin gibi olcam ben fit falan birkaç saat sürüyor çikolata var mıeskiden haftada bir veryordum abur cubur artık onuda saldım yaa aman evdeyiz çocuklar tam oyun çağında birde burdan strese girmesin diye ne isterse yapıyorum alıyorum malesef
Yani siz cnmbu sitede mi? Nasıl?
Bu süreçte mecburi esnek oluyoruzcicekcikkk
Meyve dedin de, çilek aldım ama kahvaltıda yicem
Kızıma ise kremşanti ya da fondü şeklinde hazırlıyorum, çileği bile, düşün
Yani siz cnmhahahaha ay sesli güldüm ya bura çok değişik bir yer üye olmadan hissedilmiyor
Ooo prensese bak yeğenim de evde çikolatalı kahve kek filan yapıor ne tatlılar yaa
Aynen öyle dedim hahahayaklım sevgiliye gitmiş sorry
tabi yakışıklı dövmeci bulacağım dedin ya ondan
evet canım o süslü püslü seviyor her şeyi,
bu durumda terazi burcuna dahil mi
Eee ben seninkini okudum anladım sen de oku anla
Canım sosyal maskenin amacı ya birine yamanmak güzel göstermektir kendini ya da kırmamak için hı hı evet demektir bence
dedikleri birbirini tutmuyosa kuzum cnm filan çok kullanıyosa birincisini düşünürüm ama alttan alttan egosunu da gösterir
ben mesafe koyduklarıma hı hı evet cnm haklısın moduna giriyorumçok cümle kurmuyorum
Bi de hislerin kuvvetli olunca dediğinin altındaki,sakladığı şeyi anlıyosun ama bunu bilmek sana birşey kamıyo onun özeli sonuçtakendini güvende hissettiği yer o yalanları yalan dünyası olabiliyo boşvermek lazm bu insanları zaten cnm sen sevdiklerini,sevgisini ispatlamış insanları anlamaya ve sevgini göstermeye vakit harca
Canımakşam menümde süzme yoğurt yedim, keten tohumu ile
Aslı öğretmen de hiç uğramıyor
Biricik Hemdemim.Afiyet olsun rapunzelim
Aslımın evinde tadilat vardı en son. Bitmedi galiba yoksa gelirdi. Gelemediğine göre oldukça yoruluyor olsa gerek
Songülümün tezi, Leylamın mesaisi, Mühendisimizin kosturmacası,....
cicekcikkk canım seni göremedim pek, özgürlüğün dibine mi vuruyorsun nereye kayboldun? Umarım regl seni üzmüyordur
geldim canım, çok şükür iyiyim, sizi okuyorum
Beğendiğine sevindim cnmBen bu söze bayıldım doktor civanım
sen sevdiklerini,
sevgisini ispatlamış insanları anlamaya ve sevgini göstermeye vakit harca
Canım
tadilatım az önce bitti, sıra temizliğe geldi. Ama artık buradan uzak kalmak yok. Bir haftalık zorlu süreci atlattık çok şükür
Biricik Hemdemim.
Nasıl yoruldum
ama
asıl
Çok özledim
geldim canım, çok şükür iyiyim, sizi okuyorumne güzel sohbet etmişsiniz Sen nasılsın bakalım ? Çok özledim bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?