- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Cnm sanırım hepimizin öyle saf bi dönemi oluyoYaa çok ama çok teşekkürlernasıl da nokta atışı olmuş ki evet mesafe koymayı çalışıyorum on yıldır kimseyi bırakmadım çevremde çok çok sosyalken asosyal oldum kendi tercihim elbet zarar gördükçe ve sınır koymayı beceremeyip kırılıp incindikçe kimseler herkesten uzak olayım kafam rahat olsun oldum ama bağ ihtiyacımız var malesef tek tabanca olmuyor insan arkadaş dost herneyse seçme kriterleri süper fikir verdi bak en temizinden iyi hissettiriyorsa devam yoksa yok basit temiz çözüm çok teşekkürler
Evet ya söyleyeceklerimi planlarım kiyardım istemek konusunda da pek ketumum
Akrep bellişimdi nasıl açıklanır anlatılır olmaz elbette öyle yani doğru tespit hahahahahaha ay kahkaha attım seslicene gerçi eskide kaldı çılgın zamanlar yaş aldı gidiyor psikoloji evet ya ilgimi çok çeker felsefe de öyle ama anlamaya çabalamak derine gitmeye çalışmaktan yorgun hissediyorum artık sebep sonuç ilişkisi kurmaktan vs vs
Canım yaa gerçekten ağzına bilgine sağlık çok teşekkürler
AynennAlsın tabi bir tane deeel 100 tane alsın aza tamah etmeyelim lütfen
Üzülme kuzum geçti gitti o dönem zordu çocuk olduğu için ama en doğru karardıAyyüzüldüm cnm toksik bi ilişki miydi?
Yağ oranını düşürmek gerekiyor işte artık ideal kilondasın artık spor devreye giriyor
Ben valla tam disipline olamadım ya olsam pata küte gidicek aslında ama üç dört gündür daha memnunum kendimdeniki öğüne düşürdüm atıştırmayı bıraktım ama yine tatlılarla gizli ilişkilerim oldu şimdi iki gün smothie den gitmeye karar verdim evde yalnızım da malzemelerimi aldım su orucunu en kısa sürede yapalım aslında haftasonu yapcaktım gözüm kesmedi regli vs de gelince ama haftaya yapabiliriz. Sen de bana ben uyarım sana
@enerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
Elbette risksiz haksızlık etme kendineya eğer eksiklik varsa doktorun verdiyse kullan mutlaka
Ayyy çok mutlu olurum ne zaman musait olursan
Darısı idealinde olmak isteyen cümlemizeeeepek güzel rakamlar
Yaa kuzum beniimÜzülme kuzum geçti gitti o dönem zordu çocuk olduğu için ama en doğru karardıyedi yıl oldu zaten bekar anne olmak kolay değil evet ama ben çok şanslıyım ailem manevi maddi hep destek oldular olmaya da devam ediyorlar babası kızımın sorumsuz ilgisiz ki hala öyle görüşmüyor çocuğuyla üzücü olan bu bizim için kızım için yani ama o da çok güçlü bir çocuk onun da bu dünyada ki sınavı burdan
Yaaa ne iyi etmişizCnm sanırım hepimizin öyle saf bi dönemi oluyo
O haklıdır ben haksızımdır diye düşünüp kendimizi bitirdiğimiz bi de garip bi zevk veriyodu o zamanlar di mi
ne eziyet etmişiz valla
Yağlı derken misal %24 tür ama %20 olsa bile 2-3 cm farkeder cnm tabi bölgesel spor ve beslenme de şartEvetcicekcikkk kilom ideal ama esneme payı 2-3 kilo daha vermek istiyorum
Eşime kalsa verme diyor ama o zaten biraz dolgun beğeniyor
Bense kendimi en çok 52 kilo görmek istiyorum
Hımm evet cnmcicekcikkk cimin dediği gibi yağ oranı yüksek o zaman bölgesel egzersiz gerekecek ve protein, kalsiyum artırman lazım cnm
Hedef60kgolmak
Yağlı değil aslında vücudum, fotoğraf falan da attığım oluyor arada görmüşsündür belki, doğum yaptım diyorum belki bu bile etkili kadın vücudunda, ama asla bunu bahane saymıyorum tabi, istiyorum ki en iyisi olsunBelimi 4 cm inceltmek farz oldu, sonra finish!
Ahaha aynen bugün annemlerle dönüşte radyoyu karıştırıyordu dursun dedim Angaralı bişey sanırım o tarzdı diyor kiYaaa ne iyi etmişizay koptum bir daha olsa bir ederiz şaka bir yana bizi biz yaptı hepsi kişiliğimizde emeği geçenlere çok teşekkür ederiz
Adam mülayim olsa zorlugumu gösterecektim deçivi çiviyi söker hesabı ben mülayim oldum
Dişi seni içi beni
Yengeç kadını hırslı olur.
Azimli ve rekabetçi olur.
En iyi kendisi olsun ister .
Tatlı dillidir ,kalp kırmaz ama çok içine atar.
Direk konuşamadigi için çoğu zaman yanlış anlar.
İnsanları kaybetmeye dayanamaz .
Çevresi hep kalabalık olsun herkes yanında olsun onu çok sevsin ister.
Bu yüzden fikrini asla yüzüne diyemez kimsenin.sevilmek çok önemlidir onun icin.
Sen başkasın balımyükselenin mı aktif bilemedim çok uyumlusun kimse akrep demez sana hep aklımdasın
Huyuna gide gide
Terazi de çok babacan mi olur bilemedimbizim öğretmen arkadaş 4 çocuğu var adamın daha kadın yapsa ister 4 sezeryan olunca 4 de kaldılar gibi
İçine atmak yerine laf soksansen ne dedin sağlıklı beslendik spor yaptık normal deseydin
Ne çekmiş burçlardan benim kuzum
İnşallah cnmmmm
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum
Yağlı derken misal %24 tür ama %20 olsa bile 2-3 cm farkeder cnm tabi bölgesel spor ve beslenme de şart
Bence olacaksın
Eşini boşvereksin bildiğini okuyacaksın o kadarEvetcicekcikkk kilom ideal ama esneme payı 2-3 kilo daha vermek istiyorum
Eşime kalsa verme diyor ama o zaten biraz dolgun beğeniyor
Bense kendimi en çok 52 kilo görmek istiyorum
Hımm evet cnmcicekcikkk cimin dediği gibi yağ oranı yüksek o zaman bölgesel egzersiz gerekecek ve protein, kalsiyum artırman lazım cnm
Hedef60kgolmak
Yağlı değil aslında vücudum, fotoğraf falan da attığım oluyor arada görmüşsündür belki, doğum yaptım diyorum belki bu bile etkili kadın vücudunda, ama asla bunu bahane saymıyorum tabi, istiyorum ki en iyisi olsunBelimi 4 cm inceltmek farz oldu, sonra finish!
10,5 yaşındaYaa kuzum beniimkaç yaşında?
Tabi onun geleceğini de düşünmüşsündürailen yönünden de şanslısın o zmn cnm Allah uzun mutlu sağlıklı ömür versin cümlemize ve ailelerimize
Kız senin doğum günü değil29 temmuz kızdur hele saydım 111 gün
Cnm ablam var abim yok
1i 12 1i 8 yaşında
Estağfurullah hehetabiki doğru canısımm aşkım
Ama güzel duruyo göbüş de güzelse yaa
Benim eski müdür oğlak di da az çekmedikYaa hatta ben haftasonu sıvı ağırlıklı beslencem ya Pazartesi başlasak oruca hatta pazar akşam son bir öğün ile misal nassı olur
Ehuehue ahan da benbaşarı kısmını bilemiycem azim irade varda şu son bir yıldır kayboldu hepsi ya umutsuzluktan sanırım ama sizleri görünce böyle enerjim sinerjim bir değişti
Aceleci sabırsız evetama bazı konularda da peygamber sabrı diye tabir edilen durumu da kendimde deneyimlediğim çok oldu nasıl bir cümleyse işte bazı konularda acayip sabırsızım bazı konularda çok ama çok sabırlıyım neye göre sınıflandırıyorum sabır kısmını tespit edemedim daha
Ne dövmesi?Ben de boşandıktan sonra dövme yaptırmıştım misal
Terazi burcu mu arkadaşın?Diy mi yaa hehebi de erkek arkadaşım özel bi tane alsa of
Cesur olman takdire şayanÜzülme kuzum geçti gitti o dönem zordu çocuk olduğu için ama en doğru karardıyedi yıl oldu zaten bekar anne olmak kolay değil evet ama ben çok şanslıyım ailem manevi maddi hep destek oldular olmaya da devam ediyorlar babası kızımın sorumsuz ilgisiz ki hala öyle görüşmüyor çocuğuyla üzücü olan bu bizim için kızım için yani ama o da çok güçlü bir çocuk onun da bu dünyada ki sınavı burdan
Ahaha aynen bugün annemlerle dönüşte radyoyu karıştırıyordu dursun dedim Angaralı bişey sanırım o tarzdı diyor ki
"Yemeden büyüyemezsin dedikleri kazıkmış meğer."
Sevindim tesbitlerin tutmasınaÇevrem hiç kalabalık olsun istemiyorum, hatta son yıllarda hayatımdan çok fazla kişi çıkardım, ailem yetiyor canım
Onun dışındakiler benzeşiyor benimle
Benim vardı ama kapandı, hemencecik kapanıyor, izi kaldı hatta yeniden açtıracağım
Piercingli anne ben
Haklısın evet işte şu dakikadan sonra beni spor kurtaracak ama yapıyor muyum bir sor bana
Ahahahah oğlaklar evet fena olabülürKız senin doğum günü değilyeğeninin doğum gününe 100 gün vardı ya 12 Mart'ta
Benim eski müdür oğlak di da az çekmedikondan biraz fazla yüklenmiş olabilirim
Ne dövmesi?
Nerene yaptırdın?
Terazi burcu mu arkadaşın?
Cesur olman takdire şayan
Ailen konusu şansın
Ama ex kişiyi anlamadım burcu ne idi ki?
Evladı insan neden görmezpsikolojik sorunu filan mı var maddi yada ne bileyim
Eşini boşvereksin bildiğini okuyacaksın o kadarelbette ki önemli olan senin istediğin
Yağ olayı enteresan birşey vıç vıç yağ gelmesin aklına ama bel karın kaslarına yönelik ağırlıkla çalışırsan o bölge sıkılaşmaya başlar kilo vermeden bile inceldiğini görürsün aslında ketojenik beslensen aynı kiloda da kalsan iğne ipe dönersin
Şimdi ben geçtiğimiz yıl 55 iken 60 a çıktım hatta bi haftadır 61 ler ama o kadar çok spor yapıyorum ki genişlemem aynı oranda olmadı beş altı kilo almışken iki üç kilo almış gibiydim
Ayrıca her beden farklı belki de senin ölçün bu aşağı yukarı ben kemikliyim misal düşebileceğim bel kalçanın bir sınırı var sağlıklı zayıflık aralığında yani kuzenimle aynı boydayız o 49 kilo iken ben 55 kilo da ondan zayıf duruyordum yani bedenlerimizin yapısı yaşımız yağ kas oranımız o ladar çok değişken var ki
Lakin 65 i istersen senin olureminim
10,5 yaşındaamin canım benim hepimize
YaaaÇevrem hiç kalabalık olsun istemiyorum, hatta son yıllarda hayatımdan çok fazla kişi çıkardım, ailem yetiyor canım
Onun dışındakiler benzeşiyor benimle
Benim vardı ama kapandı, hemencecik kapanıyor, izi kaldı hatta yeniden açtıracağım
Piercingli anne ben
Haklısın evet işte şu dakikadan sonra beni spor kurtaracak ama yapıyor muyum bir sor bana
Ketojenik çok zorrEşini boşvereksin bildiğini okuyacaksın o kadarelbette ki önemli olan senin istediğin
Yağ olayı enteresan birşey vıç vıç yağ gelmesin aklına ama bel karın kaslarına yönelik ağırlıkla çalışırsan o bölge sıkılaşmaya başlar kilo vermeden bile inceldiğini görürsün aslında ketojenik beslensen aynı kiloda da kalsan iğne ipe dönersin
Şimdi ben geçtiğimiz yıl 55 iken 60 a çıktım hatta bi haftadır 61 ler ama o kadar çok spor yapıyorum ki genişlemem aynı oranda olmadı beş altı kilo almışken iki üç kilo almış gibiydim
Ayrıca her beden farklı belki de senin ölçün bu aşağı yukarı ben kemikliyim misal düşebileceğim bel kalçanın bir sınırı var sağlıklı zayıflık aralığında yani kuzenimle aynı boydayız o 49 kilo iken ben 55 kilo da ondan zayıf duruyordum yani bedenlerimizin yapısı yaşımız yağ kas oranımız o ladar çok değişken var ki
Lakin 65 i istersen senin olureminim
10,5 yaşındaamin canım benim hepimize
Yaaamüthişsin balımm tekrar açtır bence de yazın baklava neymiş görsünler bakımı nasıl oluyor cnm? Kıyafetlere takılıyor mu?
Cnm Hiit yaparsın 15 dk mesela,hem kısa hem etkili oluyor
Ahahayyyy doğruKız senin doğum günü değilyeğeninin doğum gününe 100 gün vardı ya 12 Mart'ta
Benim eski müdür oğlak di da az çekmedikondan biraz fazla yüklenmiş olabilirim
Ne dövmesi?
Nerene yaptırdın?
Terazi burcu mu arkadaşın?
Cesur olman takdire şayan
Ailen konusu şansın
Ama ex kişiyi anlamadım burcu ne idi ki?
Evladı insan neden görmezpsikolojik sorunu filan mı var maddi yada ne bileyim
Ketojenik çok zorr
Oyy prensesim öpüyorum onuburcu ablası öpiyyiii
Hahahayok hiç takılmıyor, hiç rahatsızlık yaşamadım ben.
Sadece ilk delik açıldığında 1 hafta-10 gün bakımı oluyor, pansuman yapıyorsun önerilen kremlerle.
Çok da hoş duruyor ben seviyordum kendimde ama baklavam yoksütlaç verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?