70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Cnm sanırım hepimizin öyle saf bi dönemi oluyo
O haklıdır ben haksızımdır diye düşünüp kendimizi bitirdiğimiz bi de garip bi zevk veriyodu o zamanlar di mi
ne eziyet etmişiz valla

Ayy üzüldüm cnm toksik bi ilişki miydi?
Üzülme kuzum geçti gitti o dönem zordu çocuk olduğu için ama en doğru karardı yedi yıl oldu zaten bekar anne olmak kolay değil evet ama ben çok şanslıyım ailem manevi maddi hep destek oldular olmaya da devam ediyorlar babası kızımın sorumsuz ilgisiz ki hala öyle görüşmüyor çocuğuyla üzücü olan bu bizim için kızım için yani ama o da çok güçlü bir çocuk onun da bu dünyada ki sınavı burdan

Evet cicekcikkk kilom ideal ama esneme payı 2-3 kilo daha vermek istiyorum
Eşime kalsa verme diyor ama o zaten biraz dolgun beğeniyor
Bense kendimi en çok 52 kilo görmek istiyorum

Darısı idealinde olmak isteyen cümlemizeeee pek güzel rakamlar

Hımm evet cnm cicekcikkk cimin dediği gibi yağ oranı yüksek o zaman bölgesel egzersiz gerekecek ve protein, kalsiyum artırman lazım cnm

Hedef60kgolmak
Yağlı değil aslında vücudum, fotoğraf falan da attığım oluyor arada görmüşsündür belki, doğum yaptım diyorum belki bu bile etkili kadın vücudunda, ama asla bunu bahane saymıyorum tabi, istiyorum ki en iyisi olsun Belimi 4 cm inceltmek farz oldu, sonra finish!

Yaa kuzum beniim kaç yaşında?
Tabi onun geleceğini de düşünmüşsündür ailen yönünden de şanslısın o zmn cnm Allah uzun mutlu sağlıklı ömür versin cümlemize ve ailelerimize

Cnm sanırım hepimizin öyle saf bi dönemi oluyo
O haklıdır ben haksızımdır diye düşünüp kendimizi bitirdiğimiz bi de garip bi zevk veriyodu o zamanlar di mi
ne eziyet etmişiz valla
Yaaa ne iyi etmişiz ay koptum bir daha olsa bir ederiz şaka bir yana bizi biz yaptı hepsi kişiliğimizde emeği geçenlere çok teşekkür ederiz

Yağlı derken misal %24 tür ama %20 olsa bile 2-3 cm farkeder cnm tabi bölgesel spor ve beslenme de şart
Bence olacaksın

Yaaa ne iyi etmişiz ay koptum bir daha olsa bir ederiz şaka bir yana bizi biz yaptı hepsi kişiliğimizde emeği geçenlere çok teşekkür ederiz
Ahaha aynen bugün annemlerle dönüşte radyoyu karıştırıyordu dursun dedim Angaralı bişey sanırım o tarzdı diyor ki
"Yemeden büyüyemezsin dedikleri kazıkmış meğer."

Çevrem hiç kalabalık olsun istemiyorum, hatta son yıllarda hayatımdan çok fazla kişi çıkardım, ailem yetiyor canım
Onun dışındakiler benzeşiyor benimle

İnşallah cnmmmm
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum

Benim vardı ama kapandı, hemencecik kapanıyor, izi kaldı hatta yeniden açtıracağım
Piercingli anne ben

Yağlı derken misal %24 tür ama %20 olsa bile 2-3 cm farkeder cnm tabi bölgesel spor ve beslenme de şart
Bence olacaksın

Haklısın evet işte şu dakikadan sonra beni spor kurtaracak ama yapıyor muyum bir sor bana

Eşini boşvereksin bildiğini okuyacaksın o kadar elbette ki önemli olan senin istediğin
Yağ olayı enteresan birşey vıç vıç yağ gelmesin aklına ama bel karın kaslarına yönelik ağırlıkla çalışırsan o bölge sıkılaşmaya başlar kilo vermeden bile inceldiğini görürsün aslında ketojenik beslensen aynı kiloda da kalsan iğne ipe dönersin
Şimdi ben geçtiğimiz yıl 55 iken 60 a çıktım hatta bi haftadır 61 ler ama o kadar çok spor yapıyorum ki genişlemem aynı oranda olmadı beş altı kilo almışken iki üç kilo almış gibiydim
Ayrıca her beden farklı belki de senin ölçün bu aşağı yukarı ben kemikliyim misal düşebileceğim bel kalçanın bir sınırı var sağlıklı zayıflık aralığında yani kuzenimle aynı boydayız o 49 kilo iken ben 55 kilo da ondan zayıf duruyordum yani bedenlerimizin yapısı yaşımız yağ kas oranımız o ladar çok değişken var ki
Lakin 65 i istersen senin olur eminim
Yaa kuzum beniim kaç yaşında?
Tabi onun geleceğini de düşünmüşsündür ailen yönünden de şanslısın o zmn cnm Allah uzun mutlu sağlıklı ömür versin cümlemize ve ailelerimize
10,5 yaşında amin canım benim hepimize

29 temmuz kız dur hele saydım 111 gün
Cnm ablam var abim yok
1i 12 1i 8 yaşında
Estağfurullah hehe tabiki doğru canısımm aşkım

Ama güzel duruyo göbüş de güzelse yaa
Kız senin doğum günü değil yeğeninin doğum gününe 100 gün vardı ya 12 Mart'ta
Benim eski müdür oğlak di da az çekmedik ondan biraz fazla yüklenmiş olabilirim
Ben de boşandıktan sonra dövme yaptırmıştım misal
Ne dövmesi?
Nerene yaptırdın?
Diy mi yaa hehe bi de erkek arkadaşım özel bi tane alsa of
Terazi burcu mu arkadaşın?
Cesur olman takdire şayan
Ailen konusu şansın

Ama ex kişiyi anlamadım burcu ne idi ki?
Evladı insan neden görmez psikolojik sorunu filan mı var maddi yada ne bileyim

Ahaha aynen bugün annemlerle dönüşte radyoyu karıştırıyordu dursun dedim Angaralı bişey sanırım o tarzdı diyor ki
"Yemeden büyüyemezsin dedikleri kazıkmış meğer."

Sevindim tesbitlerin tutmasına

Ahahahah oğlaklar evet fena olabülür ben alınmıyorum ama üstüme kimseye fena olamadım sıra gelmedi
Belimin sol tarafına kırlangıç ama vahşi bir kırlangıç sevimli bişiy değil
Boğa burcuydu psikolojik sorun var kanımca normal değil çünkü insan evladıyla ilgilenmez mi merak etmez mi artık kızmıyorum çünkü kızıp üzülmekten yoruldum

Off telefondan yazmak çok zor geliyor bana, alışmışım işyerimde kocaman ekrandan yazmaya

Akşam yemeği:
Eşime köfte kızarttım, yanına salata yaptım.
Kendim salatadan yedim, köfte yemedim.

Evet gerçekten doğru söylüyorsun, düzenli sporun kilodan bağımsız olarak vücudu incelttiği bir gerçek ama vakit bulamıyorum, ev iş çocuk eş, maraton gibi hayatım
Tabi bahane biraz da, şu an keyif yapıyorum mesela, spor yapılabilir şu zaman diliminde ama ben koltuğa uzanıp kahve keyfini seçtim

sen haftasonu ne detoksu yapacaksın peki?

Yaaa müthişsin balımm tekrar açtır bence de yazın baklava neymiş görsünler bakımı nasıl oluyor cnm? Kıyafetlere takılıyor mu?
Cnm Hiit yaparsın 15 dk mesela,hem kısa hem etkili oluyor

Ketojenik çok zorr
Oyy prensesim öpüyorum onu burcu ablası öpiyyiii

Yaaa müthişsin balımm tekrar açtır bence de yazın baklava neymiş görsünler bakımı nasıl oluyor cnm? Kıyafetlere takılıyor mu?
Cnm Hiit yaparsın 15 dk mesela,hem kısa hem etkili oluyor

yok hiç takılmıyor, hiç rahatsızlık yaşamadım ben.
Sadece ilk delik açıldığında 1 hafta-10 gün bakımı oluyor, pansuman yapıyorsun önerilen kremlerle.
Çok da hoş duruyor ben seviyordum kendimde ama baklavam yok sütlaç verelim

Ahahayyyy doğru 20 haziran
Yok kız öyle biri , bekliyorum ama ortamlara açılacam yakındır

Hahaha sütlaç tabakta dursun baklava karında ayy esprükler havada uçuşuyor
Ayy iyiymiş o zaman yaa
Şimdi tek iş biraz daha kilo verip sıkılaşıp yakışıklı piercing-dövmeci aramak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…