- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Yağ oranını düşürmek gerekiyor işte artık ideal kilondasın artık spor devreye giriyorevet yaa tam afiyet bal oldu bana, özlemişim yulaf lapası kahvaltısını.
valla 55 kilolardayım ama gariptir bel ölçüm 65 cm olmuyor, o inatçı ben inatçı bakalım nereye varacak bu işin sonu
cicekcikkk sen neler yapıyorsun nerelerdesin, ne yiyip içiyorsun?
su orucu ne zaman yapıyoruzzz???? :)
Elbette risksiz haksızlık etme kendineenerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
henüz bitmedi, çok faydalı bilgiler var tekrardan teşekkür ederim.
ve şöyle bir yazı var:
"3. Bel / kalça oranı: Bu oran ne kadar yüksekse kalp damar hastalıkları geçirme ve felç riskiniz de o kadar artar. Örneğin bel ölçünüz 75 cm, kalça ölçünüz 90 cm ise bel/kalça oranınız 75/90 = 0.83 şeklinde çıkacaktır. Eğer çıkan sonuç 0.8'in altındaysa risk düşük, 0.8-0.89 arası orta risk ve 0.9 üzeri yüksek risk anlamına gelir. Fazla kilo vermeseniz bile vücudunuzda enflamasyon (iltihap) azaldıkça bu oranın daha da düştüğünü ve bel bölgenizdeki yağların kalça bölgesine dağıldığını göreceksiniz. Bel bölgesindeki yağlar, kalça bölgesindeki yağlara göre daha fazla tehlike arz eder."
ben bu sabah ölçtüm, bel:69 cm kalça:96 cm
buna göre bel 69cm/kalça 96cm = 0,71 çıktı, yani tehlikeli sınıfta değil miyim ben şimdi? iyi midir?
bir de pdf de yazan takviye vitamin vs. ben hiç kullanmıyorum ki.
aslında d vitamini ve demir eksikliğim var ama ilaç kullanmaktan nefret eden biriyimdir.
sen kullanıyor musun o takviyeleri?
kullanmak gerekiyor mu acaba?
Ayyy çok mutlu olurum ne zaman musait olursanCnm akşam yazayım sana da
Boy: 166 cm Kilo: 55.7 idi en son
Yarın tartılıcam
Hımm evet cnmBoy: 166 cm Kilo: 55.7 idi en son
Yarın tartılıcam
Cnm oğlak ve güneş ikili ilişkiler ortaklıklar evinde olduğu için aslında otoritersin ve ilişkilerinde olgun ve karizmatiksin, yaşça büyüklerle iyi anlaşırsın ama yengeç hayata bakış açın, kendini göstermen ve 30lardan itibaren sosyal yüzün olduğu için o role girmeye başlamışsın ,oğlağın otoriterliği sabitliği ve mesafe koymasıyla dengelemen gerekiyor ilişkilerini , çok iyi niyetlisin biliyorum ama duygusal vampir çok , insanların listesini tut bence yakın gördüklerinin , işte şu kişiyle konuştuktan sonra enerjisiz hissediyorum,hayallerimi anlattığımda bunları söndürüyor ve çok kötü oluyorum,beni dinlemiyor diyorsan hemen mesafe koy mesela işte tam da bu kişiler , çünkü yengeç kurban rolündedir çoğu zaman ben çekeyim sevdiğime bişey olmasın tarzı ama bu sağlıksız cnm özüne dönValla bence pek kurcalama seni çok seven biri olduğu çok bellienüşteye plaket veresim geldi
Ya ben de oldu işte o bıkkınlık bir de yeni birşeyler keşfedip öğrenip hemen kendim üzerinde araştırmaya girişince daldıkça dalıyorsun dipsiz bir kuyu gibi eeeh didim yaniinsanız neticede
Ohhh misss gibim afiyet bal olsun
Yaa benim de yükselen yengeç
1cm 1cm damlaya damlaya göl yani neticede 65 ler için ordan geçmek gerek değil miharikaa
Boğa ve balıkla süper anlaşırım
Oyyy maşallah yaa daha minnoşş
Kıyamam yaa ya sabır canım
Başaklarla iyi anlaşırım diyor burç şeysi lakin bana da aynı senin hissettiğini hissettiriyorlar bir arada karşımıza başak çıkarsa garanti zarar görür o zaman
Evet yaa ben de yükselen yengeç içe kapanıp bir anda iletişimi kesebiliyorum tabi yumurta kapıya dayandıktan suistimalin alasını yaşadıktan sonra yapabiliyorum baştan sınır çizemediğim için hep genelde çok doğru tespitler
Peki oğlak burcum yükselenim yengeç nasıl bir potpori senceaşk var mı aşk bir de
Adam mülayim olsa zorlugumu gösterecektim deNe bileyim canım, ben zorum deyince sandım sen en zorsun o daha mülayim
14 yıl, dile kolay, idare etmek de çok büyük meziyet
Dişi seni içi beniayy balık burcu erkeği hep çok iyi diye aklımda kalmış :)
o 55 e kolay gelmedikkkk, onu kaybetmeye niyetim yok inatçıyım
ayrıca yengeç burcunu yorumlayacaktınsudem34
benim eşim inanılmaz çözüm yeteneği olan, işine çok bağlı bir adam diyebilirim.
mesela benim karamsarlık gösterdiğim konuları anında çözer.
bazen sinirli olabiliyor o da karadenizlilik damarı diyorum :)
evlilik terazinin iki kefesini dengede tutmaya çalışmak, birbirini idare etmektir aslında,
sanırım dengeliyoruz, ben hayalperest o gerçekçi, ben kararsız o kesin ve net, ben karmaşık o çözüm odaklı, böyle böyle 10 yılı geride bıraktık
Sen başkasın balımBalım SudemimBeni ne zaman anar diye düşündüm durdum akrep yorumlarında
burçtaşım eniştem akreplerin yüzakı ve çok güzel bir çiftsiniz sizeniştemde çok şanslı akrep insanı çok değişik olabiliyor sevdiğine canını verir orası kesin
Huyuna gide gideCanım zıtlaşınca o da zıtlaşır tabihuyuna gidersen çok yumuşaklar kafa dengiler aslında
Terazi bekliyorum cnm
Ben dişçiye gitcem izin kağıdı da verdilerafiyet olsun fıstık
Hiçbiri olamadıterazi bekliyorum aslında hiç tanışmadım benm de yükselen terazi anlaşırız gibi geliyo cnm
Taze fasülye, nohutlu firik pilavı ,patlıcanlı çorba içtim cnm üstüne de süt helvasısağol aşkom
İçine atmak yerine laf soksanBalım pozitif cikan kaynananın arkadasi degil kvnin arkadasinin arkadasi. Yani normalde evet kendini karantinaya almali da. Sinirden basim agriyo sabahtan beri. Ya ben haksizliga gelemiyorum. Ben salak miyim annemi gormuyorum dogru duzgun ama neymis kaynananin cani sıkılmasın aman prenses hazretleri bize trip atmasin diye her seyi göze alip gidiyorum. Sabir sabir sabir. Allah topunun belasini versin insallah coooook amin. Kim ne fesatlik pislik yapiyosa misliyle bulsun.
Bu arada dün kv nin saz arkadaslari aa civciv zayiflamis erimis falan dediler. Kvde de diyo ki o erimis de oglum da erimis. Hay senin ogluna da sehzadene de dicektim. Bi kere de de ki evet kizim cok güzellesmis zayiflamis ama yok dilini esek arisi sokar. İlla oglu hep en yakışıklı en bilgili en en en en iyi sehzade olmak zorunda. Sidik yaristirdigi kisi benim kocam yalniz orayi kaciriyo Allahindan bulsun bitmedi kiskancligi memnuniyetsizligi. Bigün al tepe tepe kullan diye orda birakip gelcem minik sehzadesini.
Aman neyse. Sen bana bakma cevap vermene de gerek yok canim ben öyle arada bi patliyorum oku geç
Ya su basaklarla hic anlasamıyorum bensürekli elestiri elestiri elestiri.. tabi benim karsima cikanlar öyleydi belki de bilmiyorum da. Hicbir seyi begenmiyolar darlayan cinsten oluyolar sanki.
Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir giderizbaşakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik
Ne çekmiş burçlardan benim kuzumYengeç kadını aşırı korumacıdır ailesi evi konusunda , yemek yapmayı yedirmeyi çok sever, duygusal romantik zor güvenendir ve alınıp gücenince kabuğuna çekilir kavgadan ziyade ama bu yüzden 2 erkeği kaybettimbu huyunuzu sevmiyorum konuşup anlaşmak varken belki onlar için çok önemli olmadığımdan iletişimi bir anda koparmayı uygun buldular bilmiyorum ama dımdızlak kalıyo insan kötü bi duygu
Yengeç kafasında çok kurar ufak olayları bile büyütür ama bunları anlatmadığı için depresyona girme ihtimali fazladır ya da pasif agresif olma.
Düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmaz ,evinin de
Hoş sohbettir yumuşak seslidir cnm ,sevdiklerinin derdini dinlemekten hoşlanır ama stresi de emeratamazsa durum fena çünkü kendine zarar verir
Çalışkandır para biriktirmeyi de sever,anılarına düşkündür geçmişi beraberinde taşır ,eski eşyaları değiştirmekten de çok hoşlanmaz
İçgüdüleri güçlüdür
Öyle cnmgenel şeylertabi birçok faktör etkiliyor bizi
Cnm yükseleni aslan filan mıAdam mülayim olsa zorlugumu gösterecektim deçivi çiviyi söker hesabı ben mülayim oldum
Dişi seni içi beni
Yengeç kadını hırslı olur.
Azimli ve rekabetçi olur.
En iyi kendisi olsun ister .
Tatlı dillidir ,kalp kırmaz ama çok içine atar.
Direk konuşamadigi için çoğu zaman yanlış anlar.
İnsanları kaybetmeye dayanamaz .
Çevresi hep kalabalık olsun herkes yanında olsun onu çok sevsin ister.
Bu yüzden fikrini asla yüzüne diyemez kimsenin.
Sen başkasın balımyükselmenin mı aktif bilemedim çok uyumlusun kimse akrep demez sana hep aklımdasın
Huyuna gide gide
Terazi de çok babacan mi olur bilemedimbizim öğretmen arkadaş 4 çocuğu var adamın daha kadın yapsa ister 4 sezeryan olunca 4 de kaldılar gibi
İçine atmak yerine laf sonsansen ne dedin sağlıklı beslendik spor yaptık normal deseydin
Ne çekmiş burçlardan benim kuzum
Boşver ya giden gitmiştir gittiği gün bitmiştirCnm yükseleni aslan filan mı
Bi tanışalım hele çocuğu düşünürüzhahaha
He yakalıp konuşsalar çözerdik ama ara ki bulasın
Oğlak burcu tatlı diliyle yönetmeyi çok sever.Valla bence pek kurcalama seni çok seven biri olduğu çok bellienüşteye plaket veresim geldi
Ya ben de oldu işte o bıkkınlık bir de yeni birşeyler keşfedip öğrenip hemen kendim üzerinde araştırmaya girişince daldıkça dalıyorsun dipsiz bir kuyu gibi eeeh didim yaniinsanız neticede
Ohhh misss gibim afiyet bal olsun
Yaa benim de yükselen yengeç
1cm 1cm damlaya damlaya göl yani neticede 65 ler için ordan geçmek gerek değil miharikaa
Boğa ve balıkla süper anlaşırım
Oyyy maşallah yaa daha minnoşş
Kıyamam yaa ya sabır canım
Başaklarla iyi anlaşırım diyor burç şeysi lakin bana da aynı senin hissettiğini hissettiriyorlar bir arada karşımıza başak çıkarsa garanti zarar görür o zaman
Evet yaa ben de yükselen yengeç içe kapanıp bir anda iletişimi kesebiliyorum tabi yumurta kapıya dayandıktan suistimalin alasını yaşadıktan sonra yapabiliyorum baştan sınır çizemediğim için hep genelde çok doğru tespitler
Peki oğlak burcum yükselenim yengeç nasıl bir potpori senceaşk var mı aşk bir de
İnşallah cnmmmmBoşver ya giden gitmiştir gittiği gün bitmiştirdaha iyisi gelecektir kesin ama cevapsız havada konular bende hiç sevmem net olmalı insan
Tamamladın beni kuşum muuuaahOğlak burcu tatlı diliyle yönetmeyi çok sever.istediğini mutlaka yaptırır.
Lüksü, gücü ,otorite kurmayı sever.
Görsellik ön plandadır.
İnatçıdır.
Bildiğini okur.
Fikrini öylesine sorar aslında ne yapacağı çoktan bellidir.
İradelidir.
Başarılıdir.
Azimlidir.
Çok çalışkandır
Asla üşenmez,acelecidir.
Hemen olsun bitsin ister herşeyi.
Sabırsızdir.
Sen taktın su göbeğe kafayıİnşallah cnmmmm
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum
Astrilogumuz sensin hocamTamamladın beni kuşum muuuaah
Yaa çok ama çok teşekkürlerCnm oğlak ve güneş ikili ilişkiler ortaklıklar evinde olduğu için aslında otoritersin ve ilişkilerinde olgun ve karizmatiksin, yaşça büyüklerle iyi anlaşırsın ama yengeç hayata bakış açın, kendini göstermen ve 30lardan itibaren sosyal yüzün olduğu için o role girmeye başlamışsın ,oğlağın otoriterliği sabitliği ve mesafe koymasıyla dengelemen gerekiyor ilişkilerini , çok iyi niyetlisin biliyorum ama duygusal vampir çok , insanların listesini tut bence yakın gördüklerinin , işte şu kişiyle konuştuktan sonra enerjisiz hissediyorum,hayallerimi anlattığımda bunları söndürüyor ve çok kötü oluyorum,beni dinlemiyor diyorsan hemen mesafe koy mesela işte tam da bu kişiler , çünkü yengeç kurban rolündedir çoğu zaman ben çekeyim sevdiğime bişey olmasın tarzı ama bu sağlıksız cnm özüne dön
Sen dürüstsün ve karşındakini de öyle sanıyorsun net olmalarını bekliyorsun lafı dolandırmadan anlatmalarını ve böyle arkadaşlar bulmalısın cnm
İletişim ve kardeş,komşular evin başak yani düşünerek ve temkinli konuşuyorsun, eleştirelsin ve lafları çok ayrıntılı incelersin ağzı bozuklardan hoşlanmazsın kardeşler komşular kuzenler vs ile mesafeli olabilirsin derdini anlatmıyor olabilirsin cnm ya da öyle yapsan daha iyi olur
Söyleyeceklerini önceden planlar mısın?
Aşk flört evin akrep cnm uuuuuu nasıl yorum yapsam
Bu aynı zamanda hayattan zevk alma evin, flörtlerinde cinsellik tutku ön planda olabilir ya da böyle erkeklerden hoşlanabilirsin ,derin bakışlar ,sende hakimiyet kurması hoşuna gider
Olayların kökenine inmeyi seviyorsun psikolojiden hoşlanabilirsin ya da hastalıkların kökenini öğrenmekten
29 temmuz kızSen taktın su göbeğe kafayı
Doğum gününe 72 gün mü kaldı şimdi
Yeğenin kaç yaşında?
Kız mı erkek mi?
Ablanın mı abinin mı ?
Astrilogumuz sensin hocamben gözlemlerimi yazıyorum
Doğru mu tesbitlerim
Rica ederim kuzummmYaa çok ama çok teşekkürlernasıl da nokta atışı olmuş ki evet mesafe koymayı çalışıyorum on yıldır kimseyi bırakmadım çevremde çok çok sosyalken asosyal oldum kendi tercihim elbet zarar gördükçe ve sınır koymayı beceremeyip kırılıp incindikçe kimseler herkesten uzak olayım kafam rahat olsun oldum ama bağ ihtiyacımız var malesef tek tabanca olmuyor insan arkadaş dost herneyse seçme kriterleri süper fikir verdi bak en temizinden iyi hissettiriyorsa devam yoksa yok basit temiz çözüm çok teşekkürler
Evet ya söyleyeceklerimi planlarım kiyardım istemek konusunda da pek ketumum
Akrep bellişimdi nasıl açıklanır anlatılır olmaz elbette öyle yani doğru tespit hahahahahaha ay kahkaha attım seslicene gerçi eskide kaldı çılgın zamanlar yaş aldı gidiyor psikoloji evet ya ilgimi çok çeker felsefe de öyle ama anlamaya çabalamak derine gitmeye çalışmaktan yorgun hissediyorum artık sebep sonuç ilişkisi kurmaktan vs vs
Canım yaa gerçekten ağzına bilgine sağlık çok teşekkürler
Yaa hatta ben haftasonu sıvı ağırlıklı beslencem ya Pazartesi başlasak oruca hatta pazar akşam son bir öğün ile misal nassı olurevet yaa tam afiyet bal oldu bana, özlemişim yulaf lapası kahvaltısını.
valla 55 kilolardayım ama gariptir bel ölçüm 65 cm olmuyor, o inatçı ben inatçı bakalım nereye varacak bu işin sonu
cicekcikkk sen neler yapıyorsun nerelerdesin, ne yiyip içiyorsun?
su orucu ne zaman yapıyoruzzz???? :)
Ehuehue ahan da benOğlak burcu tatlı diliyle yönetmeyi çok sever.istediğini mutlaka yaptırır.
Lüksü, gücü ,otorite kurmayı sever.
Görsellik ön plandadır.
İnatçıdır.
Bildiğini okur.
Fikrini öylesine sorar aslında ne yapacağı çoktan bellidir.
İradelidir.
Başarılıdir.
Azimlidir.
Çok çalışkandır
Asla üşenmez,acelecidir.
Hemen olsun bitsin ister herşeyi.
Sabırsızdir.
Bence pek güzel ve havalı olurİnşallah cnmmmm
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum
Diy mi yaa heheBence pek güzel ve havalı olur
AyyBen de boşandıktan sonra dövme yaptırmıştım misal
Alsın tabi bir tane deeel 100 tane alsın aza tamah etmeyelim lütfenDiy mi yaa hehebi de erkek arkadaşım özel bi tane alsa of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?