70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yağ oranını düşürmek gerekiyor işte artık ideal kilondasın artık spor devreye giriyor
Ben valla tam disipline olamadım ya olsam pata küte gidicek aslında ama üç dört gündür daha memnunum kendimden iki öğüne düşürdüm atıştırmayı bıraktım ama yine tatlılarla gizli ilişkilerim oldu şimdi iki gün smothie den gitmeye karar verdim evde yalnızım da malzemelerimi aldım su orucunu en kısa sürede yapalım aslında haftasonu yapcaktım gözüm kesmedi regli vs de gelince ama haftaya yapabiliriz. Sen de bana ben uyarım sana

enerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
Elbette risksiz haksızlık etme kendine ya eğer eksiklik varsa doktorun verdiyse kullan mutlaka
Cnm akşam yazayım sana da
Ayyy çok mutlu olurum ne zaman musait olursan

Cnm oğlak ve güneş ikili ilişkiler ortaklıklar evinde olduğu için aslında otoritersin ve ilişkilerinde olgun ve karizmatiksin, yaşça büyüklerle iyi anlaşırsın ama yengeç hayata bakış açın, kendini göstermen ve 30lardan itibaren sosyal yüzün olduğu için o role girmeye başlamışsın ,oğlağın otoriterliği sabitliği ve mesafe koymasıyla dengelemen gerekiyor ilişkilerini , çok iyi niyetlisin biliyorum ama duygusal vampir çok , insanların listesini tut bence yakın gördüklerinin , işte şu kişiyle konuştuktan sonra enerjisiz hissediyorum,hayallerimi anlattığımda bunları söndürüyor ve çok kötü oluyorum,beni dinlemiyor diyorsan hemen mesafe koy mesela işte tam da bu kişiler , çünkü yengeç kurban rolündedir çoğu zaman ben çekeyim sevdiğime bişey olmasın tarzı ama bu sağlıksız cnm özüne dön

Sen dürüstsün ve karşındakini de öyle sanıyorsun net olmalarını bekliyorsun lafı dolandırmadan anlatmalarını ve böyle arkadaşlar bulmalısın cnm

İletişim ve kardeş,komşular evin başak yani düşünerek ve temkinli konuşuyorsun, eleştirelsin ve lafları çok ayrıntılı incelersin ağzı bozuklardan hoşlanmazsın kardeşler komşular kuzenler vs ile mesafeli olabilirsin derdini anlatmıyor olabilirsin cnm ya da öyle yapsan daha iyi olur
Söyleyeceklerini önceden planlar mısın?

Aşk flört evin akrep cnm uuuuuu nasıl yorum yapsam
Bu aynı zamanda hayattan zevk alma evin, flörtlerinde cinsellik tutku ön planda olabilir ya da böyle erkeklerden hoşlanabilirsin ,derin bakışlar ,sende hakimiyet kurması hoşuna gider
Olayların kökenine inmeyi seviyorsun psikolojiden hoşlanabilirsin ya da hastalıkların kökenini öğrenmekten

Ne bileyim canım, ben zorum deyince sandım sen en zorsun o daha mülayim
14 yıl, dile kolay, idare etmek de çok büyük meziyet
Adam mülayim olsa zorlugumu gösterecektim de çivi çiviyi söker hesabı ben mülayim oldum
Dişi seni içi beni

Yengeç kadını hırslı olur.
Azimli ve rekabetçi olur.
En iyi kendisi olsun ister .
Tatlı dillidir ,kalp kırmaz ama çok içine atar.
Direk konuşamadigi için çoğu zaman yanlış anlar.
İnsanları kaybetmeye dayanamaz .
Çevresi hep kalabalık olsun herkes yanında olsun onu çok sevsin ister.
Bu yüzden fikrini asla yüzüne diyemez kimsenin.sevilmek çok önemlidir onun icin.
Sen başkasın balım yükselenin mı aktif bilemedim çok uyumlusunkimse akrep demez sana hep aklımdasın
Huyuna gide gide
Terazi de çok babacan mi olur bilemedim bizim öğretmen arkadaş 4 çocuğu var adamın daha kadın yapsa ister 4 sezeryan olunca 4 de kaldılar gibi
İçine atmak yerine laf soksan sen ne dedin sağlıklı beslendik spor yaptık normal deseydin
Ne çekmiş burçlardan benim kuzum

Son düzenleme:
Cnm yükseleni aslan filan mı
Bi tanışalım hele çocuğu düşünürüz hahaha
He ya kalıp konuşsalar çözerdik ama ara ki bulasın

Cnm yükseleni aslan filan mı
Bi tanışalım hele çocuğu düşünürüz hahaha
He ya kalıp konuşsalar çözerdik ama ara ki bulasın
Boşver ya giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir daha iyisi gelecektir kesin ama cevapsız havada konular bende hiç sevmem net olmalı insan

Oğlak burcu tatlı diliyle yönetmeyi çok sever. istediğini mutlaka yaptırır.
Lüksü, gücü ,otorite kurmayı sever.
Görsellik ön plandadır.
İnatçıdır.
Bildiğini okur.
Fikrini öylesine sorar aslında ne yapacağı çoktan bellidir.
İradelidir.
Başarılıdir.
Azimlidir.
Çok çalışkandır
Asla üşenmez,acelecidir.
Hemen olsun bitsin ister herşeyi.
Sabırsızdir.

Tamamladın beni kuşum muuuaah

Yaa çok ama çok teşekkürler nasıl da nokta atışı olmuş ki evet mesafe koymayı çalışıyorum on yıldır kimseyi bırakmadım çevremde çok çok sosyalken asosyal oldum kendi tercihim elbet zarar gördükçe ve sınır koymayı beceremeyip kırılıp incindikçe kimseler herkesten uzak olayım kafam rahat olsun oldum ama bağ ihtiyacımız var malesef tek tabanca olmuyor insan arkadaş dost herneyse seçme kriterleri süper fikir verdi bak en temizinden iyi hissettiriyorsa devam yoksa yok basit temiz çözüm çok teşekkürler
Evet ya söyleyeceklerimi planlarım ki yardım istemek konusunda da pek ketumum

Akrep belli şimdi nasıl açıklanır anlatılır olmaz elbette öyle yani doğru tespit hahahahahaha ay kahkaha attım seslicene gerçi eskide kaldı çılgın zamanlar yaş aldı gidiyor psikoloji evet ya ilgimi çok çeker felsefe de öyle ama anlamaya çabalamak derine gitmeye çalışmaktan yorgun hissediyorum artık sebep sonuç ilişkisi kurmaktan vs vs
Canım yaa gerçekten ağzına bilgine sağlık çok teşekkürler

29 temmuz kız dur hele saydım 111 gün
Cnm ablam var abim yok
1i 12 1i 8 yaşında
Estağfurullah hehe tabiki doğru canısımm aşkım

Ama güzel duruyo göbüş de güzelse yaa

Rica ederim kuzummm

Yaa hatta ben haftasonu sıvı ağırlıklı beslencem ya Pazartesi başlasak oruca hatta pazar akşam son bir öğün ile misal nassı olur
Ehuehue ahan da ben başarı kısmını bilemiycem azim irade varda şu son bir yıldır kayboldu hepsi ya umutsuzluktan sanırım ama sizleri görünce böyle enerjim sinerjim bir değişti
Aceleci sabırsız evet ama bazı konularda da peygamber sabrı diye tabir edilen durumu da kendimde deneyimlediğim çok oldu nasıl bir cümleyse işte bazı konularda acayip sabırsızım bazı konularda çok ama çok sabırlıyım neye göre sınıflandırıyorum sabır kısmını tespit edemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…