- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Çok iyi valla ben emzirmesem bende tek öğün yaparım ama ramazanda sadece15 nisan menüm
08:00 smothie
(Yarım muz, küçük kivi, bir dilim ananas, kefir, bir kabak, yarım demet maydanoz tarçın pul biber zencefil yarım tatlı kaşığı chia yarısını içtim) fıstık bir parça bitter bademli
dün tek öğün yaptım bile isteye değil iştahım yoktu uzundur böyle olmamıştım 500 kalori almışım omad yapmış oldum bir nevi
15bin adım attım gün sonu ev işleri vs 20bini geçmişti
Maden suyu yeşil çay kahve aralarda içtim
Ehuehu emziriyorsunÇok iyi valla ben emzirmesem bende tek öğün yaparım ama ramazanda sadece
Ehuehu emziriyorsunbir tek öğün bile olsa az aslında bu yediğim böyle bir isteksizlik hali var çok az yemekte metabolizmayı durdurur ama midem bulanıyor üç beş günde ölmem ama
Bi kaç kere bana da oldu öyle iştahsızlık o bile benim motivasyonumu artırdı ama işte her zaman olmuyo malesef iştah olabildiğince çok
Tembellik diyelimOoo diyete ihtiyacım yok diyosun he maşallah sana darısı banaa
Evet ya ton balıklı salata güzel kilo verdirir(15 Nisan)
İftar: (yemekten önce 1 litreye yakın su)
1 hurma, 1 kuru incir
1 kase mantar çorbası,
2 tane acı biber turşusu
Ton balıklı salatasudem34 sende yiyodun bi zamanlar baksana unutmamışım bu salatayı her yaptığımda aklıma geliyon hee
Hayırdır inşallahGünaydın kızlar, sonuçlar geldi.
Benim test sonucum NEGATİF çıktı.
Eşim pozitif çıktı. Çok şaşırdım.
Nasıl oldu ki bu şimdi.Eki Görüntüle 2826722
Sonucu haber et mutlakaSağlık bakanlığından geldiler, eşime ilaçları bıraktılar.
Bana da test yaptılar, yanılma payı olabilir dediler.
Ben evde kahvaltı yaptım tat almaya başladım, şu an iyi hissediyorum ama temaslı oldugum icin eşimle birlikte karantina oluyor mecburi.
Şimdi de sağlık bakanlığının test sonucunu bekliyorum kızlar
Yaa şimdi nasıl anneciğinGeldi geldi çok oldu kızım geleli annem rahatsızlandı geçtiğimiz haftasonu apartopar acile gitmek zorunda kaldı kızım da geldi planlandığı gibi kalamadı malesef
Canım sağlık olsun.Kızlarrr
Ben iyiyim bir şeyim yok,
Eşimin biraz sırt ağrısı var ama o da iyi.
İkinci testimin sonucu hala çıkmadı.
Karantina çok zormuş ya, evde tutsak kalmak, hem de 10 gün sürecek
Bugün evde vakit nasıl geçti anlamadım, kızımın online dersleri vardı, ben de evin içinde koşturup durdum, ne yedim içtim onun bile farkında değilim
Fazla değil canım.Yediklerimi yazıyorum ben de bir gözden geçiriyim:
Sabah: uyanınca ılık su, 2 dilim ananas.
Geç kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık-domates, 2 parça hellim peyniri, 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, tahin-pekmez, 1 bardak ballı süt.
Akşam: havuç, ıspanak soteleyip üzerine süzme yoğurt.
Filtre kahve, incirli yulaf topları.
Şimdilik bu kadar. Fazla mı yedim acaba
Çok dengesizim bugün valla.
Canim kendini telkin et iyi dusun iyi olsunKızlarrr
Bugün evde vakit nasıl geçti anlamadım, kızımın online dersleri vardı, ben de evin içinde koşturup durdum, ne yedim içtim onun bile farkında değilim
Canim inan ben menünde fazla bisey göremedim hic stres yapma kendine gayet dengeli yemissin daha ne olsun. Ben de sen öyle diyince cipsler falan havada ucustu sandimYediklerimi yazıyorum ben de bir gözden geçiriyim:
Sabah: uyanınca ılık su, 2 dilim ananas.
Geç kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık-domates, 2 parça hellim peyniri, 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, tahin-pekmez, 1 bardak ballı süt.
Akşam: havuç, ıspanak soteleyip üzerine süzme yoğurt.
Filtre kahve, incirli yulaf topları.
Şimdilik bu kadar. Fazla mı yedim acaba
Çok dengesizim bugün valla.
Cnm ben de activia shot aldım içindekilere bakmadan yeşil renge aldanıp iyi mi15 nisan menüm
08:00 smothie
(Yarım muz, küçük kivi, bir dilim ananas, kefir, bir kabak, yarım demet maydanoz tarçın pul biber zencefil yarım tatlı kaşığı chia yarısını içtim) fıstık bir parça bitter bademli
dün tek öğün yaptım bile isteye değil iştahım yoktu uzundur böyle olmamıştım 500 kalori almışım omad yapmış oldum bir nevi
15bin adım attım gün sonu ev işleri vs 20bini geçmişti
Maden suyu yeşil çay kahve aralarda içtim
Canım çok sevindim iyi olmanızaKızlarrr
Kızlar sayfamız 600 olmuş
Daha nice birlikte sayfalarımız olsun
Canım sağlık olsun.
Dikkat et ye yemeğini halsiz kalıp enerjini düşürme.
Hafta sonu ders yok iki gün dinlenirsiniz.
Eşine çok geçmiş olsun
Fazla değil canım.
Afiyet olsun
Canim kendini telkin et iyi dusun iyi olsuncoook gecmis olsun inşallah su gibi gecer gider 10 gün
Canim inan ben menünde fazla bisey göremedim hic stres yapma kendine gayet dengeli yemissin daha ne olsun. Ben de sen öyle diyince cipsler falan havada ucustu sandimafiyet olsun
Cnm ben de activia shot aldım içindekilere bakmadan yeşil renge aldanıp iyi mimatchadır aloe veradır binde bir sadece,test yapılsa belki hiç yoktur nişastayla elma püresi varmış
Senin iyi eksi geliyor bence yarınmaşallah
Canım çok sevindim iyi olmanızabak 1 gün geçti bile ailenle sohbet, kızınla gelecekten konuşmak,yeni yemek tarifleri filmler vs için güzel zaman bence hergün de buraya yaz hislerini
Balkonunuz var mı canım?
Tabi canım kolay mıBugün çok yoruldum evde, biraz da psikolojik sanırım
Başım döndü evin içinde dönüp durmaktanÇamaşırları yıkadım, astım. Yemek yaptım, hem eşime hem kızıma ayrı ayrı servis ediyorum her şeyi.
Henüz film dizi olayına geçemedim
Evet 1 tane balkonumuz var, bolca da camlı bir evde oturuyoruz, biraz deniz biraz park ve sokak görüyorum, kendimi hapishanede gibi hissettim
Tabi canım kolay mıgeçen yıl 23 nisan 19 mayısta toplu kapanma olduğunda bile çok zordu o psikoloji Allah güç sabır versin cnm acil şifalar olsun hafif geçer inşallah
Balkon çok iyihavalar da güzelleşiyor bolca vakit geçirin canım tabletten birşeyler de izlenebilir
Bi de günlük yazabilirsin hergün nasıl hissettin başetmek için neler yaptın kızın eşin nasıl karşıladı onların tavırları vs
İleride okursunuz
Bi de çocukça gelebilir ama kızınla seyahat hayalleri de iyi gelebilir gitmek istediğin ülkeler vsyani oyun tarzında ,foto filtreleri yapabilirsiniz orayla alakalı selfilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?