- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Süper olurİyi akşamlar kızlar
Bugün malum dengesiz, düzensiz ve şaşkın birgün geçirdim
Şimdi bir karar aldım, madem karantinaya girdim, bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyim o zaman.
Yarın yeme-içme düzenim bozmadan devam, belki smoothie’ye dönüş yaparımcicekcikkk gibi
Bunun yanında artık bahanem kalmadığına göre o zamaaaan leslie’ye başlıyorummm
Madem evdeyim, 1 saatimi de leslie’ye ayırabilirim, hem sağlıklı düzenli beslenme, hem spor, süper olmaz mı?
Harika!günlüğümü çıkardım çekmeceden.
Covid günlüğü tutuyorum, süper fikir verdin cake’im
Yok hiç çocukça değil, hatta biz kızımla google’dan gitmek istediğimiz ülkeleri gezeriz arada, nerde ne yapmak istiyoruz ne yemek istiyoruz, planlarını yaparızyani zaten bi nevi yaptığımız birşey o dediğin Ben zaten hayal kurmayı çok seven biriyimdir yoksa burcumun özelliği mi ne dersin?
İyi akşamlar canım, tabii ki şaşırman şok olman çok normalİyi akşamlar kızlar
Şimdi bir karar aldım, madem karantinaya girdim, bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyim o zaman.
Yarın yeme-içme düzenim bozmadan devam, belki smoothie’ye dönüş yaparımcicekcikkk gibi
Madem evdeyim, 1 saatimi de leslie’ye ayırabilirim, hem sağlıklı düzenli beslenme, hem spor, süper olmaz mı?
Canım çok mersiTembellik diyelim
Evet ya ton balıklı salata güzel kilo verdirir
Afiyet olsun
Hayırdır inşallah
Sonucu haber et mutlaka
Yaa şimdi nasıl anneciğin
Geçmişler olsun
Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarakKızlarrr
Ben iyiyim bir şeyim yok,
Eşimin biraz sırt ağrısı var ama o da iyi.
İkinci testimin sonucu hala çıkmadı.
Karantina çok zormuş ya, evde tutsak kalmak, hem de 10 gün sürecek
Bugün evde vakit nasıl geçti anlamadım, kızımın online dersleri vardı, ben de evin içinde koşturup durdum, ne yedim içtim onun bile farkında değilim
Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzumYediklerimi yazıyorum ben de bir gözden geçiriyim:
Sabah: uyanınca ılık su, 2 dilim ananas.
Geç kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık-domates, 2 parça hellim peyniri, 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, tahin-pekmez, 1 bardak ballı süt.
Akşam: havuç, ıspanak soteleyip üzerine süzme yoğurt.
Filtre kahve, incirli yulaf topları.
Şimdilik bu kadar. Fazla mı yedim acaba
Çok dengesizim bugün valla.
Miss afiyet bal olsun16 Nisan Cuma Menüm
Sahur 4 kaşık menemen(bitiremedim), yarım dilim kepekli ekmek, avuç ici kadar pide, şekersiz çay
İftar Yarım kase çorba, 1 tane biber dolması, 3 kaşık yoğurt, 1 küçük kase komposto, bi lokma pide
Ara 20.20 türk kahvesi, 2 hurma topu, 3 çilek
Spor; şu anlık yok yaparsam eklerim.
Su; 3 lt'ye tamamlarım
Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmekCnm ben de activia shot aldım içindekilere bakmadan yeşil renge aldanıp iyi mimatchadır aloe veradır binde bir sadece,test yapılsa belki hiç yoktur nişastayla elma püresi varmış
Senin iyi eksi geliyor bence yarınmaşallah
Canım çok sevindim iyi olmanızabak 1 gün geçti bile ailenle sohbet, kızınla gelecekten konuşmak,yeni yemek tarifleri filmler vs için güzel zaman bence hergün de buraya yaz hislerini
Balkonunuz var mı canım?
Afiyet bal olsun menün süper olmuşSahur:
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
1 zeytin, 1 küçük domates
1 küçük muz
1 tane hurma
İftar:
1 hurma, 2kuru incir
1 kase mercimek çorbası
7-8 tane minik acı biber turşusu
Yarım dilime tb ekmeği
Ton balıklı salata
Spor:
2 mil leslie ve basen, kol, göbek bölgesel egzersizleri yaptım.
*Suyu da 2.5 litreye tamamlayacağım.
*Birazdan yeşilçay içicem.
Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olurİyi akşamlar kızlar
Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilirKizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyosizde de oluyo mu böyle bisey
Akşam mideni yakacak bişey yediysen ondan olabilir canım maden suyu içmeyi dene istersen iftardan 1-2 saat sonraKizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyosizde de oluyo mu böyle bisey
Oo son öğün 15 he baya iddialısın çiçekcik seni gördükçe kendim için umutlanıyorumGünaydın güzeller
16 nisan menüm
08:30 2 yumurta beyazı süzme ezine labne göbek maydanoz dereotu salata limonlu yağlı 4 zeytin
10:30 iki parça bitter ve türk kahvesi
15:00 haşlanmış 2 yumurta süzme,ananaslı yeşil salata, 2 tane makademya fındığı, fıstık
aşağı yukarı 950kal civarıydı bugün yani dün aslında spor yapmadım dinlendim güyya yinede 10bin adımı buldu market ev işi vs
Çiçeğim son ögün 15 cok erken olmadi mi yaGünaydın güzeller
16 nisan menüm
08:30 2 yumurta beyazı süzme ezine labne göbek maydanoz dereotu salata limonlu yağlı 4 zeytin
10:30 iki parça bitter ve türk kahvesi
15:00 haşlanmış 2 yumurta süzme,ananaslı yeşil salata, 2 tane makademya fındığı, fıstık
aşağı yukarı 950kal civarıydı bugün yani dün aslında spor yapmadım dinlendim güyya yinede 10bin adımı buldu market ev işi vs
Canım çok mersiameliyat olması gerekiyor bu hafta Pazartesi yada salı olcak basit bir operasyon allahtan
Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarakama yine de şükür kuzum böyle sadece sıkılarak geçsin gitsin hafifçene
Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzum
Miss afiyet bal olsun
Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmekgibi hissettim ananası kaldı az dün salatama doğradım çok güzel oldu greyfurtta var bugünde salataya onu da eklerim
Valla kilo verme dün 59,9 u gördümAma uykusuzum ve üç gündür kabızım şimdi ketojenikte yağ ağırlıkla besleniyorsun ya bir umut diyorum yağ işe yarar
Afiyet bal olsun menün süper olmuş
İyi akşamlar kızlar
Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olur
Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilir
Sağ olun kızlar oldum olası midem sorunludur zatenAkşam mideni yakacak bişey yediysen ondan olabilir canım maden suyu içmeyi dene istersen iftardan 1-2 saat sonra
Oo son öğün 15 he baya iddialısın çiçekcik seni gördükçe kendim için umutlanıyorumbende yapıcam yapabilirim diye
Bende olmuyor.Kizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyosizde de oluyo mu böyle bisey
60.7 kg kızlarr günaydıns ⚘
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 27 Mart | 03 Nisan | 10 Nisan | 17 Nisan | 24 Nisan | 01 Mayıs | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 68.5 | 68.3 | |||||
| 36 | 160 | 55 | 70.2 | 69.2 | |||||
| 27 | 160 | 49.9 | 49.6 | ||||||
| 31 | 159 | 52 | 62.0 | 62.8 | 61.7 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 65.9 | 67.5 | 66.8 | ||||
| 35 | 160 | 55 | |||||||
| 40 | 169 | 68 | 71.5 | 70.9 | 69.85 | ||||
| 35 | 166 | 53 | 55.6 | 55.4 | |||||
| 31 | 164 | 54 | 62.0 | 62.1 | 61.5 | 60.7 | |||
| 27 | 160 | 60 | 78.4 | 76.9 | |||||
| 43 | 168 | 55 | 61.8 | 59.9 |
Vayy 1.9 kilo süpersinCanım çok mersiameliyat olması gerekiyor bu hafta Pazartesi yada salı olcak basit bir operasyon allahtan
Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarakama yine de şükür kuzum böyle sadece sıkılarak geçsin gitsin hafifçene
Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzum
Miss afiyet bal olsun
Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmekgibi hissettim ananası kaldı az dün salatama doğradım çok güzel oldu greyfurtta var bugünde salataya onu da eklerim
Valla kilo verme dün 59,9 u gördümAma uykusuzum ve üç gündür kabızım şimdi ketojenikte yağ ağırlıkla besleniyorsun ya bir umut diyorum yağ işe yarar
Afiyet bal olsun menün süper olmuş
İyi akşamlar kızlar
Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olur
Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilir
Eline sağlıkKızlar tablomuz burda iftardan önce tartılırsaniz düzenleriz.
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
MayısVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 68.5 68.3 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 Felicio 27 160 49.9 49.6 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 birmuhendisanne 35 160 55 asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 incebellihatun 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9
cicekcikkk dünkü kilonu girdim daha altı olursa değiştiririz.
incebellihatun banlanmis
Yahu olur bence neden olmasınAkşam mideni yakacak bişey yediysen ondan olabilir canım maden suyu içmeyi dene istersen iftardan 1-2 saat sonra
Oo son öğün 15 he baya iddialısın çiçekcik seni gördükçe kendim için umutlanıyorumbende yapıcam yapabilirim diye
Bir önceki günmüydü ondan önceki gün mü sabah 8 de bir kere yedim ertesi gün 9 a kadar ama inan tutmuyorum kendimi tutamam zaten ben güne 3 gibi başlıyorum gecenin 3 akşamda 10/10/30 gibi yatmış oluyorum geç yediğimde rahatsız ediyor beni ve malesef uzun süreli açlık oruç halinden daha iyi gelen bişey yok banaÇiçeğim son ögün 15 cok erken olmadi mi ya55 civarina düştüğüm zaman ben de ayni seyi yapiyodum ve az yiyodum birqz kötü gelmisti bana o dönemler dikkat et kendine lütfen birazcik daha dolu dolu ve en azindan aksam 5te kapattgin menüler daha iyi olmaz mi
Yess beybiiii60.7 kg kızlarr günaydıns ⚘
Ay süpersin canım ellerine sağlık valla tartılmadım kabızım hala ve öyle sürcek gibimKızlar tablomuz burda iftardan önce tartılırsaniz düzenleriz.
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
MayısVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 68.5 68.3 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 Felicio 27 160 49.9 49.6 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 birmuhendisanne 35 160 55 asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 incebellihatun 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9
cicekcikkk dünkü kilonu girdim daha altı olursa değiştiririz.
incebellihatun banlanmis
Canım benim çook mersi ödem olduğunu bilsem de motive ediciVayy 1.9 kilo süpersin
Diş tedavisinin nimetleri işteYahu olur bence neden olmasın
Bir önceki günmüydü ondan önceki gün mü sabah 8 de bir kere yedim ertesi gün 9 a kadar ama inan tutmuyorum kendimi tutamam zaten ben güne 3 gibi başlıyorum gecenin 3 akşamda 10/10/30 gibi yatmış oluyorum geç yediğimde rahatsız ediyor beni ve malesef uzun süreli açlık oruç halinden daha iyi gelen bişey yok bana
Yess beybiiii
Ay süpersin canım ellerine sağlık valla tartılmadım kabızım hala ve öyle sürcek gibim
Canım benim çook mersi ödem olduğunu bilsem de motive edici
Ayy smuti bitti mii17 nisan menüm
09:20 2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 üçgen peynir, yarım domates 1 köy biberi bir tutam maydanoz dereotu zeytinyağ, bir parça bitter
15:00 kağıt kebabı kaşarlı 100gr, göbek salata, fırın ızgara patlıcan kabak yarımşar adet, 10 ar gr ceviz badem makademya fıstık
Ayy bitti bitti sıkıldım iki gündür normale döndüm temiz besleniyorum nazar değmesin tokum sürekli yemesem yemem bence smothie altı gün yaptım ya hücrelerim bayram etti kanımcaAyy smuti bitti mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?