70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Süper olurkızın kaç yaşında ve sen kaç kilosun

Harika!
Ayyy şirinler siziii mesela rapunzel e konuk olursunuz önce pembe çay içip (çok açık böğürtlenli çay olabilir)sonra onu kuleden helikopterle kaçırırsınız (pilot da eşin )ya da disneyland de kek/pembe kup yersiniz
Tabi cnm yengeçler de hayalperesttir, manevi olarak yolculuğu da severler yoksa bu dünya çekilmiyor gerçekten

İyi akşamlar canım, tabii ki şaşırman şok olman çok normal
Günlük rutinine eklemek istediğin şeyleri oturtabilirsin mesela, hergün 1 öğün smoothie ise , haftada 3 gün leslie ise,hergün eşine kaliteli zaman ayırmaksa vs ya da ameliyatı düşünebilirsin
Hedef listesi yap bence

Tembellik diyelim

Evet ya ton balıklı salata güzel kilo verdirir
Afiyet olsun

Hayırdır inşallah

Sonucu haber et mutlaka

Yaa şimdi nasıl anneciğin
Geçmişler olsun
Canım çok mersi ameliyat olması gerekiyor bu hafta Pazartesi yada salı olcak basit bir operasyon allahtan
Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarak ama yine de şükür kuzum böyle sadece sıkılarak geçsin gitsin hafifçene
Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzum
Miss afiyet bal olsun
Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmek gibi hissettim ananası kaldı az dün salatama doğradım çok güzel oldu greyfurtta var bugünde salataya onu da eklerim
Valla kilo verme dün 59,9 u gördüm Ama uykusuzum ve üç gündür kabızım şimdi ketojenikte yağ ağırlıkla besleniyorsun ya bir umut diyorum yağ işe yarar
Afiyet bal olsun menün süper olmuş

İyi akşamlar kızlar
Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olur
Kizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyo sizde de oluyo mu böyle bisey
Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilir

Günaydın güzeller

16 nisan menüm

08:30 2 yumurta beyazı süzme ezine labne göbek maydanoz dereotu salata limonlu yağlı 4 zeytin

10:30 iki parça bitter ve türk kahvesi

15:00 haşlanmış 2 yumurta süzme,ananaslı yeşil salata, 2 tane makademya fındığı, fıstık

aşağı yukarı 950kal civarıydı bugün yani dün aslında spor yapmadım dinlendim güyya yinede 10bin adımı buldu market ev işi vs

Kizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyo sizde de oluyo mu böyle bisey
Akşam mideni yakacak bişey yediysen ondan olabilir canım maden suyu içmeyi dene istersen iftardan 1-2 saat sonra
Oo son öğün 15 he baya iddialısın çiçekcik seni gördükçe kendim için umutlanıyorum bende yapıcam yapabilirim diye

Çiçeğim son ögün 15 cok erken olmadi mi ya 55 civarina düştüğüm zaman ben de ayni seyi yapiyodum ve az yiyodum birqz kötü gelmisti bana o dönemler dikkat et kendine lütfen birazcik daha dolu dolu ve en azindan aksam 5te kapattgin menüler daha iyi olmaz mi

Sağ olun kızlar oldum olası midem sorunludur zaten
Rezene cayi yine de bi tık iyi geldi bakalim aliscaz

BALLARYaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
Verilen Yüzde
sudem34 351716268.568.3
sonngulen 361605570.269.2
Felicio 2716049.949.6
enerji_kusagi 311595262.062.861.7
Saricivcivcikcik 261575565.967.566.8
birmuhendisanne 3516055
asliogretmen 401696871.570.969.85
blondeblond 351665355.655.4
Hedef60kgolmak 311645462.062.161.560.7
incebellihatun 271606078.476.9
cicekcikkk 431685561.859.9
Kızlar tablomuz burda iftardan önce tartılırsaniz düzenleriz.
cicekcikkk dünkü kilonu girdim daha altı olursa değiştiririz.
incebellihatun banlanmis

Vayy 1.9 kilo süpersin

Eline sağlık

Yahu olur bence neden olmasın
Bir önceki günmüydü ondan önceki gün mü sabah 8 de bir kere yedim ertesi gün 9 a kadar ama inan tutmuyorum kendimi tutamam zaten ben güne 3 gibi başlıyorum gecenin 3 akşamda 10/10/30 gibi yatmış oluyorum geç yediğimde rahatsız ediyor beni ve malesef uzun süreli açlık oruç halinden daha iyi gelen bişey yok bana
60.7 kg kızlarr günaydıns ⚘
Yess beybiiii
Ay süpersin canım ellerine sağlık valla tartılmadım kabızım hala ve öyle sürcek gibim
Vayy 1.9 kilo süpersin
Canım benim çook mersi ödem olduğunu bilsem de motive edici

Diş tedavisinin nimetleri işte

Ayy smuti bitti mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…