- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Amiin cnm bnmminnoşum geçmiş olsun ve hayırlı olsun, hastalıklar uzak olsun
Nasil bi tatil dusunuyosunuz biz de gitcez de erteleyip duruyoruz virüs yuzunden. Ben bi ara villa istedim sonra vazgectik sonra kışın yapalim dedik afyonda cok guzel villalar var odana ait havuz olan. Ama kışa kadar evde dayanabilir miyim emin deglim. Gerci ben zaten mugladayim yazim tatilde gibi gecyo o yonden sansliyim
BoncuğumÇok karışık bir toplu mesaj yazmak için karşınızdayım Canlar'ım
Mesaj yazarken yönetimden alt fonda Ceza'dan yerli plakayı çalmasını istirham ederim (54❤)
asliogretmen Hemdemim bu mesajda yüksek miktarda hasret içeriyor
Aman patlamadan yollayayım
cicekcikkk Çiçeğimm ne güzel yürüyorsun ya, bence senin vücudun senelerdir bu kadar hareketi özümsemiş. Doğalı buymuş gibi davranıyor. Benim gibi günlerinin çoğu yatarak geçse (hep ayaktayım da spor olaraktani ) bu yürümeye 2 gün hamlar 3 kilo veririm, net bak brüt değil
O kadar yumurtayı da iyi yiyorsun valla, bende severim ama zaman zaman kokusu muazzam bulantı yapıyor
Hangi eşekse o üst kattan balkonu pisleten, sen 12.katta daire tut balkonu az toz oluyor diye, gelsin komşu kirletsin olacak şey değil
Bu arada senin uzun uzun yazman, her şeyi dikkatlice okuman ve içinden geldiği gibi davranman da hoşuma gidiyor
Aa birde gözlerin nasıl oldu geçti mi artık?
Annen toparladı mı iyice ameliyattan sonra?
asliogretmen blondeblond cicekcikkk
Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyorBebişler boyuna, ben enine
Minnoşlar güle güle kullansın yeni kıyafetlerini
blondeblond canım menüleri bence de artık hepimiz yazalım ve birbirimizi uyaralım. Bende senin gibi değişik şeyler yemeyi ve yapmayı çok seviyorum. Çok rutine binmiş ve birbirinin benzeri bir beslenme bana çok sıkıcı geliyor. Bu arada itiraf etmem gerekirse bütün bir ramazan boyu her gün tatlı yedim. Bayramda da bayram diye yedim Pazartesi tatlısız günümü de hamburgerlerle(!!!) ve dondurmayla tamamladım Bugünümü ise bol soslu 2 karışık tost ve biraz kuruyemişle geçirdim. Umarım en kısa sürede yola gireriz.
Kayınvalide konusunda büyükten küçüğe şans sıralaması yapıyorum;
cicekcikkk = blondeblond > sudem34 >= sonngulen > asliogretmen > Saricivcivcikcik >=< Ben Hadi bakalım sıralama doğru mu siz yorumlayın
Hedef60kgolmak canım bu nicki çok sevdim, sen epey disiplinlisin Maşaallah, dumble lar sporlar takdir ediyorum seni
Saricivcivcikcik Kuşum sabah üşenme de çık yürü, etrafı izle, incele, meraklı bir kız çocuğu gibi börtü böcek ağaç çiçek taş ne varsa, o zaman hiç sıkılmazsın. Hava almak bile çok iyi gelecektir
Jillian programını da çok beğendim
sudem34 cicekcikkk asliogretmen
Ballarım çok güzel adımlar atıyorsunuz, tebrik ediyorum sizi ❤
Benim pazartesi 5 bin civarı, bugün de 3 bine yakındı. Fazla vakit bulamadım yürümeye. Ama gönlüm atıyor bilesiniz
------------------------------------------------------
Ballarım; yazacak çok şeyim var ama sabah erken kalkacağım.
Kapanma bitince ertelediğimiz işler devreye girdi. Yarın da tüm gün Antalya da olacağız. Buraya 75 km. Gidince de şehrin bir o ucuna bir bu ucuna gidilecek yerlerimiz olacak. Vaktimizin bir kısmı da yollarda geçecek haliyle. Girip yazamasam dahi en kötü okuyacağım. Sizleri seviyorum, özlüyorum ❤
Ablası bekar mı evli mi çocuklu mu?ben kıbrısa gitmeyi düşünüyordum. çok sevdiğim bir yer.
ama eşim huysuzluk ediyor, riskliymiş, virüs varmış, çocuk varmış.
gidelim trabzondaki evde hem kafa dinleyelim hem doğayla içiçe vakit geçirelim demez mi,
ablamı da alırız arabayla geze geze gideriz hatta dedi.. şok oldum
tamam virüs var ama artık virüs hep var, zaten işe gidip geliyoruz, markete de gidiyoruz,
yapacak bir şey yok ki.
hem ben üçümüz başbaşa olalım tatilde istiyorum,
ya ben istemiyorum kimseyi, zaten yakın oturuyoruz yani istediğimiz an ailesini görüyoruz sonuçta.
tatilde neden onlarla olayım ki..
muğlayı da çok seviyorum, bende çok ayrı bir yeri var ama böyle bir fikir ayrılığı oluştu
şimdi kara kara düşünüyorum
Evet ödülümü alabilir miyim her bahaneye ragmen yurudum geldimbenim cepli eşofman var,
işten gelince yorgun oluyorum bahanem var ama sen bence bu bahaneyle ödülü hakettinSaricivcivcikcik
aslında her şey o eylemi gerçekleştirene kadar,
yürüyüşe başlayınca ve bitince ohhh iyi ki yapmışım diyor insan, çok defa böyle deneyimlemiştim
seninki biraz huysuz sanırımkvleri de iyi çekiştirdik
Günaydın balım cok güzel olmusGünaydınnnn( Geçmiş yapamadım
19 Mayıs
Gençlik ve Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.
köye gidiyoruz. müsait olduğum ilk an yapacağım. Sizi çok seviyorum. )
Eki Görüntüle 2852287
Canim bu konuda cok haklisin bence taviz vermeben kıbrısa gitmeyi düşünüyordum. çok sevdiğim bir yer.
gidelim trabzondaki evde hem kafa dinleyelim hem doğayla içiçe vakit geçirelim demez mi,
tamam virüs var ama artık virüs hep var, zaten işe gidip geliyoruz, markete de gidiyoruz,
yapacak bir şey yok ki.
ya ben istemiyorum kimseyi, zaten yakın oturuyoruz yani istediğimiz an ailesini görüyoruz sonuçta.
muğlayı da çok seviyorum, bende çok ayrı bir yeri var ama böyle bir fikir ayrılığı oluştu
Boncuğum6.000 yaparsın bugün
Sen ne rekorlar devirdin.
Telefonun pedometre sini açık tutmayı unutma.
Ablası bekar mı evli mi çocuklu mu?
Erkekler küçük aile tatili sevmiyor .
Benim eşim de hep ya ailesiyle ya da arkadaşlarıyla gitmek ister.Tek sıkılıyorum diyor.Arkadas aile ortamı olsun muhabbet sohbet geyik istiyor.
Yeğeni varsa kızınla oynasin diye demiştir muhtemelen.
Evet ödülümü alabilir miyim her bahaneye ragmen yurudum geldimama bi daha sabah asla cikmam. Burasi su an inanilmaz sicak ben o ayrintiyi atladim.. bi dahakine aksamüstü cikmak lazim. Ama yine de leslie yi tercih ederim kendim icin
Bir de yururken arkama 19 mayis konvoyu takıldı kulaklarim delindi sesten hayattaki sansim
Günaydın balım cok güzel olmus
Canim bu konuda cok haklisin bence taviz vermezaten sürekli yanyanasiniz sen tatili hem dinlenmek hem de degisiklik icin istiyosun.. orda da beraber olcaksaniz ne bileyim
Erkekler genel olarak öyle benim eşimin de tatil anlayışı akrabaları görmek. Ama o tatil bana tatil olmuyo oraya gidince daha cok yoruluyorum kendine bisey yok tabi
Ama 2 yildir dedelerini gormuyo artik onun hatrina sabretcem. Ama akraba dönüşü saglam bi tatil yapmazsak cekeceği var
Sen diren ben arkandayım haklisin bence
Günaydınnn keyifli gezmeler olsun kuzuuuGünaydınnnn( Geçmiş yapamadım
19 Mayıs
Gençlik ve Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.
köye gidiyoruz. müsait olduğum ilk an yapacağım. Sizi çok seviyorum. )
Eki Görüntüle 2852287
Çok mersii bebekkyumurtayı ben de pek çok severim her türlüsü kabulüm afiyetler olsun
aslında bilemiyorum, kv de bir orduyu yönetecek ayarda biri ama
böyle durumlar için şöyle bir cümle kurulabilir:
"deli deliyi görünce sopasını saklarmış"
ben biraz fenayımdır, başa belayımdır
bir surat asarım yanımda durulmaz
benim kızım bu aralar kilo aldı, bilmiyorum 8,5 yaş 40 kilo, bacakları benden kalın olmaya başladı
pandemi kapanma derken hareketsiz kaldılar enerjilerini atamıyorlar ki.
evet tam bir yengecim o zaman yemek aşkı mevcut
iyi yolculuklar canım, köy ortamını çok severim mis gibi havası suyu, tadını çıkarın
bayramımız kutlu mutlu olsun
Ehuehu mersilerden bir demet şarkı için lakin sonuna kadan dinleyemedim dayanamadımmami şimşek gibi girdi dünyamaaa
bırakamadım tiryakiyim sanaaa
benim favori şarkılarımdan size gelsin
gününüz güzel geçsin, ben çalışıyorum bugün biriken işler sebebiyle
dün neler yedim:
sabah: altınkılıç sade kefir
öğlen: havuç, kıvırcık, salatalık, domates, keten tohumu ile salata
akşam: süzme yoğurt içine bir adet küçükten ortaya gibi boy muz dilimledim, kuru üzüm, tarçın ile karıştırıp yedim
ama sonra ne oldu?
eşim dondurma sipariş etti, dayanamadım biraz dondurma yedim filtre kahveyle,
pişman mıyım bilmiyorum o an aşırı keyif aldım
sanırım pişmanım yaa, neden yedim acaba neden nedennnn, çok lazımdı sanki
Yaa muğlada mısın ay nassı güzzell keşke ben de olsaydımNasil bi tatil dusunuyosunuz biz de gitcez de erteleyip duruyoruz virüs yuzunden. Ben bi ara villa istedim sonra vazgectik sonra kışın yapalim dedik afyonda cok guzel villalar var odana ait havuz olan. Ama kışa kadar evde dayanabilir miyim emin deglim. Gerci ben zaten mugladayim yazim tatilde gibi gecyo o yonden sansliyim
Yani bence de kıbrısa direk bilet al gidilcek dee o kadarben kıbrısa gitmeyi düşünüyordum. çok sevdiğim bir yer.
yapacak bir şey yok ki.
Seni canıgönülden kutluyorum bebek ama gönülsüz olduğun için hep oluyor bu talihsizlikler çekiyorsun işteeee ama yapmak zorunda da değilsin ki herkes sevmeyebilir yavru kuş evde yapmak hoşuna gidiyorsa ordan yürü zorlama yaniEvet ödülümü alabilir miyim her bahaneye ragmen yurudum geldimama bi daha sabah asla cikmam. Burasi su an inanilmaz sicak ben o ayrintiyi atladim.. bi dahakine aksamüstü cikmak lazim. Ama yine de leslie yi tercih ederim kendim icin
Bir de yururken arkama 19 mayis konvoyu takıldı kulaklarim delindi sesten hayattaki sansim
Günaydın balım cok güzel olmus
Canim bu konuda cok haklisin bence taviz vermezaten sürekli yanyanasiniz sen tatili hem dinlenmek hem de degisiklik icin istiyosun.. orda da beraber olcaksaniz ne bileyim
Erkekler genel olarak öyle benim eşimin de tatil anlayışı akrabaları görmek. Ama o tatil bana tatil olmuyo oraya gidince daha cok yoruluyorum kendine bisey yok tabi
Ama 2 yildir dedelerini gormuyo artik onun hatrina sabretcem. Ama akraba dönüşü saglam bi tatil yapmazsak cekeceği var
Sen diren ben arkandayım haklisin bence
Seni gidiii gelin seniablamız bekar, 38 yaşında, bekar, mutlu, çocuksuz yani
ya kalabalıkta güzel oluyor da, ablası ne alakaşahsen tercih edeceğim kişi o olmaz
aramızda bir sorun yok aslında ama mesafeliyizdir
Saricivcivcikcik in kv si gibi ben yumuşak olsam bizden çıkmaz, kızıma düşkün, eşimle de aralarında yaş farkı olmadığı için arkadaş gibilerdir ama ben buna müsaade etmediğim için,
benim izin verdiğim sınırlar içinde gelip gidebiliyoroff çok mu fenayım yine
Bekarsa çocuğu itelersin iyi tarafından bakablamız bekar, 38 yaşında, bekar, mutlu, çocuksuz yani
ya kalabalıkta güzel oluyor da, ablası ne alakaşahsen tercih edeceğim kişi o olmaz
aramızda bir sorun yok aslında ama mesafeliyizdir
Saricivcivcikcik in kv si gibi ben yumuşak olsam bizden çıkmaz, kızıma düşkün, eşimle de aralarında yaş farkı olmadığı için arkadaş gibilerdir ama ben buna müsaade etmediğim için,
benim izin verdiğim sınırlar içinde gelip gidebiliyoroff çok mu fenayım yine
aslında sürekli beraber değiliz ama sonuçta yakınız, istediğimiz an birbirimiz görecek mesafedeyiz.
benim eşim eskiden böyle değildi de zaman geçtikçe fikirleri değişir oldu
gerçi ağustos gibi falan gideriz bakalım o zamana kadar ne olur ne biter
Hahahah ayy kaynanoşun fena fenaa anacım allam nassıl güldüm alem kadınmışBekarsa çocuğu itelersin iyi tarafından bakbiz kv ye bizle tatile gel demiştik bize beni ben olduğum için değil çocuk baktırmak için çağırıyorsunuz demişti
İlk evlilik yıldönümü nde de yer Ankara dan ne tesadüf yanımıza gezmeye gel sen denk gelsinakşama nereye gidiyoz dedi bende dedim biz yemege kutlamaya dışarıya sana da eve kebap söylüycem çok bozulmuştu onu götürmedim diye
Yengeç aslinda içine atar susar ama sen surat asman en büyük ceza demekkiben çok güler yüzlü yum ya çok konuşkanim eş ailesi yanında hep otuz iki diş gezerim komikler ama
cicekcikkk tebrikler bugün rekor gelecek sanki senden ben yeni çıktım .
1648 şu an.
asliogretmen sen kaç attın dün ?bugün kaçsın?
Fena dir ama ben saf miyim fena mi bilemedimHahahah ayy kaynanoşun fena fenaa anacım allam nassıl güldüm alem kadınmışyaa ben de surat fena asarım aynen çok güleçim vs de bir domuzluğum tutarsa akıllara zarar yükselenim yengeç bak
Haydin sanada güzel yürüşmeler şekerim valla yazdık buraya sonra yumurtamı yedim sızmışım koltukta kahveyle ayılmaya çalışıyorum sonra iş yapmam gerek zira toz topakları gözüme çarpmaya başladı
Günaydınnn keyifli gezmeler olsun kuzuuu
Çok mersii bebekkValla uzundur bulut ekmek yapmayı istiyordum bir yıldır nerdeyse malzemesi sadece yumurta allam nassı efsane bişey oldu şiddetle tavsiye ederim yumurtayı seviyorsan bayılırsın
Benimkide öyle yaa bana bakıp senin gibi olmak istiyorum diyor kızım diyorum gelişme çağındasın gelişmektesinama geçen bayramda iki üç gün yaşadığım tatlı krizinden sonra evde ki tüm abur cuburları attım nutella fındık ezmesine kadar yaa eskiden bir yıl öncesinden önce evde olurdu bunlar yüzüne bakmazdım aklıma gelmezdi canım çekmezdi neyse ayda bir gelen ataklarımda evde bişey olmazsa bişey olmaz nassı cümleyse işte anladın sen hahahaha bir tek lindt in %85 lik var kriz anında belkim
Ehuehu mersilerden bir demet şarkı için lakin sonuna kadan dinleyemedim dayanamadım
Ya afiyet olsun dünde kaldı geçmişte kaldı yahu bugün yeni bir gün
Yaa muğlada mısın ay nassı güzzell keşke ben de olsaydım
Yani bence de kıbrısa direk bilet al gidilcek dee o kadarşaka bir yana sizin karadenizde efsaneydi ama çekirdek aile gitseniz tabi güzel olur kardeş olayı saçma olmuş ama bir yandan da mesela yavruşunu ona bırakıp eşinle uzun ormantik yürüyüşler yapabilirsiniz meselaa
Seni canıgönülden kutluyorum bebek ama gönülsüz olduğun için hep oluyor bu talihsizlikler çekiyorsun işteeee ama yapmak zorunda da değilsin ki herkes sevmeyebilir yavru kuş evde yapmak hoşuna gidiyorsa ordan yürü zorlama yani
Seni gidiii gelin senisınırlar iyidir iyi bak yüzgöz olmuyorsunuz daha güzel anlaşıyorsunuz en güzelini yapıyorsun
Bekarsa çocuğu itelersin iyi tarafından bakbiz kv ye bizle tatile gel demiştik bize beni ben olduğum için değil çocuk baktırmak için çağırıyorsunuz demişti
İlk evlilik yıldönümü nde de yer Ankara dan ne tesadüf yanımıza gezmeye gel sen denk gelsinakşama nereye gidiyoz dedi bende dedim biz yemege kutlamaya dışarıya sana da eve kebap söylüycem çok bozulmuştu onu götürmedim diye
Yengeç aslinda içine atar susar ama sen surat asman en büyük ceza demekkiben çok güler yüzlü yum ya çok konuşkanim eş ailesi yanında hep otuz iki diş gezerim komikler ama
cicekcikkk tebrikler bugün rekor gelecek sanki senden ben yeni çıktım .
1648 şu an.
asliogretmen sen kaç attın dün ?bugün kaçsın?
Dinledim benbende evde abur cubura karşıyım, olunca dayanamıyorum ama işte hem kızım hem eşim seviyor,
eşim çok alıyor maalesefresmen savaş halinde oluyorum o abur cuburlarla
demek rap sevmiyorsun
evet kızım halasıyla cok iyi vakit geciriyor ama romantizm mi kaldı 10 yıl geçmiş
onu yapmıyor değilim.
ben de çok gülerim, konuşurum ama istemediğim bir şey olursa çok fena surat yaparım
Yavriiii bence bayağı safsın kuzucumFena dir ama ben saf miyim fena mi bilemedimben içime atamam pat pat söylerim şeffaf im içimde neyse dışımda o eltim yengeç o da surat asar kv ona der inatçı diye .O da öyle hep mesafeli ama laf anlayan olması lazım
Ben sabah Türk kahvesi,Nescafe,dibek combo yaptım resmen sırasıyla hepsini içip öyle çıktım
Tam 15.00 di ciktigim
Bol bol yürüyelim ya boğazı kisamiyoz bari adım bol atalımben evde otursam çok yerim disarda olunca yemeye fırsat kalmıyor pek her türlü karlı yani
Bade cuma sanırım getirecekler annemde gelcek burdaki evine bade umarım tutturur annanemi bırakmam diyecicekcikkk Bade ne zaman gelecek?
O gelene kadar baya adım rekoru kırarsın sen bence.
Benim evi baştan sona bir temizlemem lazım ama bahanem bolcanım istemiyor gaza gelemiyorum işte o konuda oynamayan gelin yerim dar der hesabı
Saflığına burda karar verdim bilerek elbettecicekcikkk bı de ne diycem benim kv gelmesi ya benim doğumgünü ya oğlanın doğum günü ya esimin ya evlilik yıldönümü kadın bilerek mi ayarlıyordu yoksa ben çok mu safim ya 14 sene olmuş daha ne ne değil cozememisim bı de varya biz onlara gidince ya da kv gelince biz çok pis kavga ederdik . Erkekler anasını görünce bı şımariyor çünkü.
Pandemi var diye iki senedir ben de gidiyorum ne onlar geliyor
Evde seven olunca fena benim eski erkek arkadaşımda öyleydi abur cuburcu ve çok zayıftı bana zorla yedirmeye çalışıyordu keza ben de çok zayıftım ve sağlıklı beslenme manyağı oldupum için son covid dönemini saymazsakbende evde abur cubura karşıyım, olunca dayanamıyorum ama işte hem kızım hem eşim seviyor,
eşim çok alıyor maalesefresmen savaş halinde oluyorum o abur cuburlarla
demek rap sevmiyorsun
evet kızım halasıyla cok iyi vakit geciriyor ama romantizm mi kaldı 10 yıl geçmiş
onu yapmıyor değilim.
ben de çok gülerim, konuşurum ama istemediğim bir şey olursa çok fena surat yaparım
Şimdi reglin yaklaştı hormonların ekstra dalgalanmalar yaşıyor birincisi ikincisi tatlı(karbonhidrat) yediğimizde insülin ekstra dalgalanmalar yaşıyor ve çok çabuk acıktığını hissediyorsun bu son hafta çok tatlı yediğin için yedikçe yiyesin geliyor efferin ama bak yememişsin proteini arttır yağı arttır karbo tüketme bak akşamları yoğurda meyve koyuyorsun onlarda insülini oynattırıyor zira yoğurt karbonhidrat meyveler zaten karbonun alası şeker ekstra var bir süre akşam en azından meyve yeme yiyceksen sabah ya da öğlen tüketmeye çalış abla tavsiyesi puhahahahahha yok yok abla deelimsize dün gece yaşadığım bir şeyi anlatıyım, uykum gelmedi yatakta dönüp duruyorum.
birden açlık bastırdı ama saat gece 1 falan.
gidip süzme yoğurt yesem mi acaba diyorum içimden, sonra yok uyu sabah kahvaltı yaparsın dayan dedim.
kendimle savaş halindeyim yatakta resmenbi yandan da karnım nasıl acıktı ölüyorum açlıktan
neyse uyumuşum, sabah erkenden uyandım, mantarlı omlet yaptım, hellim kızarttım, yanına da fıstık ezmesi bal.
güzelce kahvaltımı yaptım kendime geldim.
öğle yemeği olarak da salata yedim ama bugün iştahım çok gelip gidiyor, tutuyorum kendimi.
işin garip tarafı uzun zamandır yaşamıyordum bu açlık krizi atağını, nerden estiyse
çok kötü bir şey bu
Dinledim benrep severim ben bolca dinlerim hatta indirdim bir sürü oğlan da telden ezberleyip duruyor anası indirir oğlu ezberler
40 indan sonra kimse değişmez canımYavriiii bence bayağı safsın kuzucumsuratsız yengeçler diyebilirikkk o vakit
Bade cuma sanırım getirecekler annemde gelcek burdaki evine bade umarım tutturur annanemi bırakmam diyegerginim çok ya hormonsal durumlardan çocuaaa patlıyorum
Yaptım şimdi temizlik bir kadın geliyordu o da memleketine gitmiş haftaya cumartesi eee o zamana kadar ev dayanmazkadın gittiği bir iş yerinde her hafta covid testi yaptırıyor anında çıkanlardan o yüzden içim pek rahat
Saflığına burda karar verdim bilerek elbetteama şu var belki de özel günlere değer veriyor neticede size değer vermese gelmez ay tavuk yumurta mevzusuna döndü kendince değer veriyor diyelim
Yaa onlar yüzünden kavga edilmesi çok kötü yaa erkekler biip bişey demiyim hadien azından iki senedir rahatsınız buna şükür belki eşinin eski davranış kalıbı değişmiştir bu süreçte temennim yani
Evde seven olunca fena benim eski erkek arkadaşımda öyleydi abur cuburcu ve çok zayıftı bana zorla yedirmeye çalışıyordu keza ben de çok zayıftım ve sağlıklı beslenme manyağı oldupum için son covid dönemini saymazsakyemiyordum ama yaa bu hormonlar diyorum ya sana kuzum fena ki fena
Şimdi reglin yaklaştı hormonların ekstra dalgalanmalar yaşıyor birincisi ikincisi tatlı(karbonhidrat) yediğimizde insülin ekstra dalgalanmalar yaşıyor ve çok çabuk acıktığını hissediyorsun bu son hafta çok tatlı yediğin için yedikçe yiyesin geliyor efferin ama bak yememişsin proteini arttır yağı arttır karbo tüketme bak akşamları yoğurda meyve koyuyorsun onlarda insülini oynattırıyor zira yoğurt karbonhidrat meyveler zaten karbonun alası şeker ekstra var bir süre akşam en azından meyve yeme yiyceksen sabah ya da öğlen tüketmeye çalış abla tavsiyesi puhahahahahha yok yok abla deelim
Seninki büyük tabi biraz dahasudem34 alıntı yapmışım amma yazmamışım yorgunluktan bak
Oğluşunun repine kurban benim kızda koreli grupları takip etmekte ben tahammül edemiyorum kulaklığıyla dinliyor
Yaa koreye korelilere nasıl merak sardıysa eşşek Google ını koreceye çevir sen allammm kaldık öyle sonra annemlerin orda oluyor dün bir ayarıyla oyna tabi korece anlamadığı için ne yaptığını hiç bilmiyor tüm şifreli girdiği siteleri okulla ilgili olan sıfırlaaabazı şifreleri unuttuk tonla uygulama var biiiip aynı şifre yapmaya gayret etsekte okulla irtibata geç et yazış bilmemne bugün anca hallettim çağın gerisinde kaldığımı hissediyorum şekerim
Aaa ciddi misin vays vayssss40 indan sonra kimse değişmez canımoda 40 artık .
Ben de saf zaten
Hayırlısı ya ben neyime bilmiyorum ikinci çocuk planı yapmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?