70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

2 elti birinin gelmesi yakindir birine en az 10 sene var
Bakalim yarin sabah insallah cikcam kahvaltidan sonra mis gibi haca iyi gelir 2 gündür ruh gibiyim zaten
Ayrica masallah enerjine canim ❣

tebrikler, tebriklerrr bak almışsın öğretmenden de ( sudem34 ) aferini
sağol cnm valla kaptım

Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni
aynen inişli çıkışlı güzel

Yaa ne kadan gurur duydum ya doktur öğrencim var yuppi
evvettt

Hadi gecmis olsun
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam

Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma
sağol kuzum 2.doz da 15 haziranda öss yi kazandığım gün yaa

ben buna bir bakıyımm
bak cnm

sağol cnm

Tek oğlan olunca kv oğlunu paylaşmaz derler ama ya senin kv oturaklı ya sen iyi sınır cizmissin

Bu arada benim oğlan da zayıf değil ama kızlar daha gelişimli oluyor demekki

Yengeç ve boğa zaten ikisi de işi gücü yemek bende kendimden geçiyorum video izlerken ayran budalası gibi ağzım açık izlerim tarifleri bı heycanlanirim ne zaman denesem diye can atarım
İşime gelmeyen her konuyu bende erteliyorum ya beynimde birikiyor bunaliyorum ama yine yapmıyorum ama bugün şeytanın bacağını kırdım dolabın 3 rafini düzenledim dunya için küçük benim için büyük bir adım benim derdim ev düzeni eşya fazlaligi vs .bı de ev işi
Benim rekor bu canım aynı zamanlar yürümusuz hemen hemen benimki de Yılbaşına 3-5 gün kala

Çok karışık bir toplu mesaj yazmak için karşınızdayım Canlar'ım

Mesaj yazarken yönetimden alt fonda Ceza'dan yerli plakayı çalmasını istirham ederim (54❤)

asliogretmen Hemdemim bu mesajda yüksek miktarda hasret içeriyor
Aman patlamadan yollayayım

cicekcikkk Çiçeğimm ne güzel yürüyorsun ya, bence senin vücudun senelerdir bu kadar hareketi özümsemiş. Doğalı buymuş gibi davranıyor. Benim gibi günlerinin çoğu yatarak geçse (hep ayaktayım da spor olaraktani ) bu yürümeye 2 gün hamlar 3 kilo veririm, net bak brüt değil
O kadar yumurtayı da iyi yiyorsun valla, bende severim ama zaman zaman kokusu muazzam bulantı yapıyor
Hangi eşekse o üst kattan balkonu pisleten, sen 12.katta daire tut balkonu az toz oluyor diye, gelsin komşu kirletsin olacak şey değil
Bu arada senin uzun uzun yazman, her şeyi dikkatlice okuman ve içinden geldiği gibi davranman da hoşuma gidiyor

Aa birde gözlerin nasıl oldu geçti mi artık?
Annen toparladı mı iyice ameliyattan sonra?

asliogretmen blondeblond cicekcikkk
Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyor Bebişler boyuna, ben enine
Minnoşlar güle güle kullansın yeni kıyafetlerini

blondeblond canım menüleri bence de artık hepimiz yazalım ve birbirimizi uyaralım. Bende senin gibi değişik şeyler yemeyi ve yapmayı çok seviyorum. Çok rutine binmiş ve birbirinin benzeri bir beslenme bana çok sıkıcı geliyor. Bu arada itiraf etmem gerekirse bütün bir ramazan boyu her gün tatlı yedim. Bayramda da bayram diye yedim Pazartesi tatlısız günümü de hamburgerlerle(!!!) ve dondurmayla tamamladım Bugünümü ise bol soslu 2 karışık tost ve biraz kuruyemişle geçirdim. Umarım en kısa sürede yola gireriz.

Kayınvalide konusunda büyükten küçüğe şans sıralaması yapıyorum;
cicekcikkk = blondeblond > sudem34 >= sonngulen > asliogretmen > Saricivcivcikcik >=< Ben Hadi bakalım sıralama doğru mu siz yorumlayın

Hedef60kgolmak canım bu nicki çok sevdim, sen epey disiplinlisin Maşaallah, dumble lar sporlar takdir ediyorum seni

Saricivcivcikcik Kuşum sabah üşenme de çık yürü, etrafı izle, incele, meraklı bir kız çocuğu gibi börtü böcek ağaç çiçek taş ne varsa, o zaman hiç sıkılmazsın. Hava almak bile çok iyi gelecektir
Jillian programını da çok beğendim

sudem34 cicekcikkk asliogretmen
Ballarım çok güzel adımlar atıyorsunuz, tebrik ediyorum sizi ❤
Benim pazartesi 5 bin civarı, bugün de 3 bine yakındı. Fazla vakit bulamadım yürümeye. Ama gönlüm atıyor bilesiniz
------------------------------------------------------
Ballarım; yazacak çok şeyim var ama sabah erken kalkacağım.
Kapanma bitince ertelediğimiz işler devreye girdi. Yarın da tüm gün Antalya da olacağız. Buraya 75 km. Gidince de şehrin bir o ucuna bir bu ucuna gidilecek yerlerimiz olacak. Vaktimizin bir kısmı da yollarda geçecek haliyle. Girip yazamasam dahi en kötü okuyacağım. Sizleri seviyorum, özlüyorum ❤

2 elti birinin gelmesi yakindir birine en az 10 sene var
Bakalim yarin sabah insallah cikcam kahvaltidan sonra mis gibi haca iyi gelir 2 gündür ruh gibiyim zaten
Ayrica masallah enerjine canim ❣
Heh iyi onar sene arayla ilk on yıl gelene anca yeter sonrası allah kerim
Çık çık ya valla yürüyüş ya da bisiklete binmek sahilde benim için meditasyon ciddiyim bak spor dersen evde de yapıyorum yeter ki yapmak iste ama sahilde doğada yürürken resmen farklı birşey oluyor ki bunun bilimsel açıklamalarıda var ama bilime girmiycem
Oyyy maşallahhh senin rekora ben kıramamışım bak şimdi ah ahh lyona gitmiştim tek başıma kendime doğum günü hedayesi olarak nassı güzeldi şehir küçüktü yoksa daha fazla atardım senle iyi gezerdik biz
Evet ya kızlar bu yaşlarda atak yapıyor erkekler daha geç ataklanıyor kızım bayağı yetişti bana hatta bazı kıyafetlerime bile ortak oldu
18 Mayıs adım sayım
Eki Görüntüle 2852180
asliogretmen 17.067 canım
Yine sonuncu olmam umarım
Valla sağlam olmuş bende bak gazlandım bugün tek turda daha çok atcam çelinçç olayı süper oldu gazman lara dönüştük
Ahh kuzu sarmalı böreğim senin inceliğine kurban sen nassı datlu bir insansın yahuu yürüme senn kuzum yürüme sen ne yapsan şahane koyver gitsin afiyet bal olsun datlular bundan sonra edersin dikkat ya da etmezsin yaaa keyficiğin bilir hep destek tam destek
12. katta olmamı hatırlaman önünde saygıyla eğiliyorum zira ben balık hafızlaı olarak bazen ayrıntı bilgi için hala baktımı itiraf edim ama taşlar oturuyor ben 12. Kattayım ama üstümde 26 kat daha var o yüzden kimden geliyor anlamak güç aslında en üstte geççektikte ben daireyi gezerken bildiğin başım döndü adaların arkasını görüyordun manzara olarak o kdat efsane ama bekar bir anneyim ve kızımı evde iki üç saate kadar bırakabiliyotum o dairede bırakamazdım korkardım mazallah evet bedenim artık sporu çok kabullendi ama abarttığım ilk günler ekstra ödem oluyorum kaslar bir noluyooo diyor abartmamın sebebi sporu psikoljime iyi gelmesi yoksa bu kadar abartı da mantıklı değil kendimi çokta mantıklı bulmuyorum
Yumrutayı çok severim evet ama aynen dediğin gibi bir kokusu var bazı pişirme şekillerinde ortaya daha çok çıkıyor yada yumurta cinsinden mi nedir benim de midem acayip bulanır her yumurtayı yemem babam çiftliğimizin ordan bir yerden alıyor getiriyor sağolsun yımurtasız kalınca marketten organik adı altında alsamda çöpe attığım çok olmuştur bakma bana yediklerimde gerçekten cinsim ama bu bir yere gidince çıkıyor kendi evimde kendime uygun yaptığım için kendim kendimden rahatsız olmuyor puhahahahahha ay kahkaha attım
Çok yorma kendini kuzuuuuu ay ben de antalyada otel bakıp duruyorum yaa ciğerci önündeki kedi gibi bir aya durumlara göre hareket ediciğim bakalım olurda gelirsek görüşme ayarlayalımmm sosyal mesafeli

enerji_kusagi kuzum unutmuşum cevaplamayı anacım daha iyi çok teşekkürler benim gözler geçti ama dünden beri yine birr haller damla damlatmaya teramisin sürmeye başladım bak içine doğmuş böyle başladımı ardarda sürüyor kuzum ya kırıcam işallah pıspıslara dezenfektan kolonya vs ama hep kullanıyordum da bazen hassaslaşıyor işte

Masallah ne güzel yuruyosunuz aslim. Ben sıkılmicagimi bilsem cikcam da. Teli elimde tasimam lazim kulaklikla müzik dinlemek icin. Cepli bi esofmanim yok.
Anlicagin bahane cok

benim cepli eşofman var,
işten gelince yorgun oluyorum bahanem var ama sen bence bu bahaneyle ödülü hakettin Saricivcivcikcik

Hey masallah helal olsun diyorum baska bisey demiyorum sıkılmıyo musun yururken ya. Ben hep bi bahnae buluyorum kendi kendime cok eriniyorum simdi kim giyinip cikcak diye

aslında her şey o eylemi gerçekleştirene kadar,
yürüyüşe başlayınca ve bitince ohhh iyi ki yapmışım diyor insan, çok defa böyle deneyimlemiştim

Allahim benim kv nin tek gelini su an benim ama yakinda yenileri gelir cok şükür biraz odak noktasi benden uzaklasir benimkinin tek gelini olduğumu düşünemiyorum

seninki biraz huysuz sanırım kvleri de iyi çekiştirdik

bu felsefeyi sevdim ben, "boğazdan kısmaktansa yürümek daha karlı"

Ben de aşı oldummm kızlar Sinovac sudem34 6000 adım oldu iyiyim şimdilik biraz daha atarım :)

minnoşum geçmiş olsun ve hayırlı olsun, hastalıklar uzak olsun

Hadi gecmis olsun
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam

Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma

Eki Görüntüle 2851915

bu tip motive edici sözleri seviyorum, çok anlamlı ve haklı bir söz,
çoğu şeye kader kısmet deyip geçsek de, her şey biraz da bizim elimizde
ama işte insanoğluyuz, biraz nankör biraz kıymet bilmiyoruz bazen

yumurtayı ben de pek çok severim her türlüsü kabulüm afiyetler olsun

aslında bilemiyorum, kv de bir orduyu yönetecek ayarda biri ama
böyle durumlar için şöyle bir cümle kurulabilir:

"deli deliyi görünce sopasını saklarmış"

ben biraz fenayımdır, başa belayımdır
bir surat asarım yanımda durulmaz

benim kızım bu aralar kilo aldı, bilmiyorum 8,5 yaş 40 kilo, bacakları benden kalın olmaya başladı
pandemi kapanma derken hareketsiz kaldılar enerjilerini atamıyorlar ki.

evet tam bir yengecim o zaman yemek aşkı mevcut

Günaydınnnn

19 Mayıs
Gençlik ve Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

( Geçmiş yapamadım köye gidiyoruz. müsait olduğum ilk an yapacağım. Sizi çok seviyorum. )
Eki Görüntüle 2852287

iyi yolculuklar canım, köy ortamını çok severim mis gibi havası suyu, tadını çıkarın

bayramımız kutlu mutlu olsun

ayyy kimler gelmiş
bende bayramda toplam 5 gün, çok düzensiz bol tatlılı beslendim, sonra toparlamak gerçekten zorluyor, vücudum hala şiş, regl de olamadım hala, dertliyimm
bu tatlı, karbonhidrat olayı uçsuz bucaksız bir batak, derhal kurtulmalıyız,
pazartesi itibariyle kendime çeki düzen verdim ama nerden baksan normale dönüşüm 10 gün,
5 günlük dağınıklığımı 10 günlük düzenli beslenme anca toparlıyor

kv konusuna gelince evet şansım çoook ama benimde eşimle başım belada ona napıcaz
şimdi de tatil konusunda anlaşamıyoruz yine bir fikir ayrılığı, yine yangınlar yine benn

enerji_kusagi tatlım benim kendine dikkat et, iyi gezmeler, sevgiler öpücükler

mami şimşek gibi girdi dünyamaaa
bırakamadım tiryakiyim sanaaa

benim favori şarkılarımdan size gelsin
gününüz güzel geçsin, ben çalışıyorum bugün biriken işler sebebiyle

dün neler yedim:
sabah: altınkılıç sade kefir
öğlen: havuç, kıvırcık, salatalık, domates, keten tohumu ile salata
akşam: süzme yoğurt içine bir adet küçükten ortaya gibi boy muz dilimledim, kuru üzüm, tarçın ile karıştırıp yedim

ama sonra ne oldu?
eşim dondurma sipariş etti, dayanamadım biraz dondurma yedim filtre kahveyle,
pişman mıyım bilmiyorum o an aşırı keyif aldım
sanırım pişmanım yaa, neden yedim acaba neden nedennnn, çok lazımdı sanki

Allah seni napmasin sabah sabah iyi güldüm sıralamada sen neden kendini en sanssiz kisma attin onu anlamadim ama sende kv derdi yok ki sen en basta olmalisin
İslerinde Allah kolaylik versin balım

Nasil bi tatil dusunuyosunuz biz de gitcez de erteleyip duruyoruz virüs yuzunden. Ben bi ara villa istedim sonra vazgectik sonra kışın yapalim dedik afyonda cok guzel villalar var odana ait havuz olan. Ama kışa kadar evde dayanabilir miyim emin deglim. Gerci ben zaten mugladayim yazim tatilde gibi gecyo o yonden sansliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…