70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kıyamam ki ben hiç sana. Biriciğim benim
Çiçeğim, güzel yüreklim. Maşallah sana

Öyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..
Allah korusun biriciğim
artık onları öyle kabul edeceğiz ve kafamıza takmamaya çalışacağız.

not ediyorum balım, tebrikler
10.000 adım ve 30 dk leslie kızlarr

Tebrikler canım, not ettim.
Seni şanslı ballll
canım, sen adım challenge ına katılmıyor musun ?

Çiçeğimmmmm, maşallah sana.
Adım sayını not aldım.
Dün bizde de aynı durumlar vardı. Kızıma alışveriş yaptık.
Kolay gelsin.
o mok birazcık bende de var civcivim
pertim çıksa da Buğra’yı okula bıraktıktan sonra 3 km yürüyüp geldim yine eve
ne güzel bir planlama yapmışsın civcivim,
bu yolda başarılar
54 iyidir.
Sakarya’nın plaka numarası

nasıl katılıyım ki
işten eve geldiğimde duş alıyorum, yemek yiyorum, kızımın ödevlerine yardımcı oluyorum,
zaten o saatten sonra çıkamıyorum

yürüyüş yapmış olsam acaba nasıl olurdu, bacaklarım, vücudum nasıl şekillenirdi aslı inan merak ediyorum çünkü hiç öyle yapmadım

55 de süper bana ama dalgalanmalar yaşıyorum, mesela bayramda yediğim içtiğim çok abartıydı,
istikrar yok bende

Canım, ben evdeyken tv karşısında devamlı adım atıyorum olduğum yerde.
Ama iş yerinde çok yorulursan evde spor yapman çok zor haklısın.
Sağlık olsun

Yavru kuzu 40 mı benim yavru dana oldu 55
Yahu insanız gelirlerde giderlerde Bazen diyorum ki bu döngüden çıkamamın sebebi olarak bana meşgale olması mı bir yıldır okumadığım kaynak bilimsel makale vs bana iyi hobi oldu
Aslım günaydın tünaydın hatta ohh miss miss ya ben de vur deyince öldürenlerdenim
Valla yürüdüm bende sonra eve geldim dışarı çıktım avm ye gittim kızıma bişeyler aldım çook yoruldum yumurtalarımı yedim daha yeni fırsat buldum aldıklarımı yıkıycam gözüm keserse evi temizliycem üst katlardan biri bişeyşer dökmüş balkonum rezil hale gelmiş pek öfkeliyim
Yok böyle yapmıyorum ben if le yapıyorum sabahın 4ünde beşinde kalkıyorum yarım saat sonra yumurta yiyemem günde iki kere yedim dün bugün yeni yedim daha yemeği planlamıyorum ama peynir tüketmiyorum çok çok az yabancı blog sitelerinde birde ketojenik face grubu var orda peynir az yada hiç daha iyi sonuç veriyormuş dün valla 9 yumurta yedim o iki postada burda kaloriyi çok takmıycan tabi 10 un üzerinde de sorun olabilir ama amaç yağa bedeni alıştırmak yağ yakma moduna geçirmek çok başarılı sonuçlar var ketojenik beslenmenin detoksu gibim basit hali birde okuduklarımda 7-8 yumurtayla daha iyi sonuç alıyorlarmış beden kıtlık şeysine girmiyor çünkü
Sizde cicilerinizi güle güle kullanın
Aman allahımmm
Yavru istikrar olsa burda olmazdık körler sağırlar birbirlerini ağırlar yüklenme kendine olduğu kadar ki olanı şahane insanız yahu yoldan çıkmayada hakkımız var yola girmeyede aksini söyleyen düdük olsun

oyyy canım örttmenimmm
Yaa ne kadan gurur duydum ya doktur öğrencim var yuppi
Kız benimki de Karadeniz kadını 5 dk yerinde oturmaz benim eve gelince sıkılmamak için el işi yapar dünyanın şeyini örer hatta getirmediyse satın alır yine yapar gelin hizmet ediyor tam fırsat bu fırsat
Kız eltim kv yı benim kadar sevmez aksi gibi kadın ona kırk takla atar yaranmak için galiba diyorum eltimin anası normal olduğu için kv ona normal geliyor benim annem farklı olunca ben daha çok seviyorum kv yı annem bana yaptığı bir şey için kv oturdu ağladı kız bir kez bu nasıl anne dedi benim evde ikisi denk gelmişti bir kez
Kesinlikle bende fazla enerji var içimde atamıyorum geçen sene yemek tarifiyle uğraştım sonra diyet spor oku araştır öyle vakit geçiyor yoksa pandemi de kafayı yememek için hobi şart bizim hobi de ye geri onu yak bu arada yemek denemelerine devam ediyorum ondan aldım kiloları gece 2 ye kadar yemek tarifi okudum izledim

Masallah ne güzel yuruyosunuz aslim. Ben sıkılmicagimi bilsem cikcam da. Teli elimde tasimam lazim kulaklikla müzik dinlemek icin. Cepli bi esofmanim yok.
Anlicagin bahane cok

Yürüyüşteyim ballar
6372 adım olmuş
Ders bitince attım kendimi dışarı
Hava hem sıcak arada yağmur atıyor

Felicio yarın resmi tatil 40.000 rekorunu kıracak mısın?
Hey masallah helal olsun diyorum baska bisey demiyorum sıkılmıyo musun yururken ya. Ben hep bi bahnae buluyorum kendi kendime cok eriniyorum simdi kim giyinip cikcak diye

Masallah ne güzel yuruyosunuz aslim. Ben sıkılmicagimi bilsem cikcam da. Teli elimde tasimam lazim kulaklikla müzik dinlemek icin. Cepli bi esofmanim yok.
Anlicagin bahane cok
Pantolonun cebine , trençkot cebine ya da askılı çantaya koyuyorum teli
Hey masallah helal olsun diyorum baska bisey demiyorum sıkılmıyo musun yururken ya. Ben hep bi bahnae buluyorum kendi kendime cok eriniyorum simdi kim giyinip cikcak diye
Tam tersi mutlu oluyorum psikolojik olarak deşarj oluyorum bir de boğazdan kismaktansa yürümek daha karlı geliyor hem psikolojik hem biyolojik rahatlama sağlıyor çünkü

Canım, ben evdeyken tv karşısında devamlı adım atıyorum olduğum yerde.
Ama iş yerinde çok yorulursan evde spor yapman çok zor haklısın.
Sağlık olsun

işyerimde tüm gün pc karşısında oturuyorum, oturmaktan yoruluyorum
bilmiyorum ama akşamları o saatten sonra evin içinde yapamıyorum
hemen mayışıyorum dizi izliyorum koltuğa uzanıyorum işte..

Aynen cnm 500 ml dolu su şişeleri oluyor elimde cnm

ben buna bir bakıyımm

ikisi de küçük dana olmuş

benim de meşgalem yok, işe gidip geliyorum ama o da rutin,
işin tuhafı hevesim yok yani bir şey yapasım gelmiyor ya da sıkılıp bırakıyorum

çok yabancıyım senin keto diyetlere ben yaa internetten okuyorum bakıyorum, beslenme şeklimden sürekli sıkıldığım için değişiklik arıyorum

çok haklısın insanlık hali işte neyse en azından meşgale çıkıyor bize

demek karakter meselesi, benim kv'nin tek gelini benim, başka da yok

bende tarif denemeyi, izlemeyi çok severim, hipnotize oluyorum resmen yemek videosu izlerken

Cok mantikli aslinda bi tane var cepli esofman takimim bi tık dardi en son bi deniyim bakim iyi gelirse cikarim onunla.
Ben de aşı oldummm kızlar Sinovac sudem34 6000 adım oldu iyiyim şimdilik biraz daha atarım :)
Gecmis olsun canim
Hadi gecmis olsun
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam

Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma

Eki Görüntüle 2851915
Cok güzelmis artik bugün geçti çünkü daha ders caliscam mutfagi toplucam falan anca olur hava kararir da. Bugün sadece jillian yapayim.
Yarın sabah insallah cikmaya niyetlendim su an aklımdakileri yapsam dünyanin en enerjik insani olcam da ertelemek benim sonum oluyo her konuda

Allahim benim kv nin tek gelini su an benim ama yakinda yenileri gelir cok şükür biraz odak noktasi benden uzaklasir benimkinin tek gelini olduğumu düşünemiyorum

Olsun yaff yapıyor yaa ne yaptığı möhim deel özünde iyi ama belli yani napcan kaç yaşında değişcek değil takmıyacaksın yaa yemek olayıyla başladı bende herşeyi kendim yapmaya başladım pandemitle sirkemi ekşi mayamı vs derken çizzzkeklere tatlılara kaymaya başladı ammann koronodan gitcez işte yemedin de noldu ile başladı eski oturduğumuz aprtmanda komşular tanıdık dağıtıyordum ben ordan taşınınca napcaz biz dediler güzel bir meşgale de işte rikisli
Yürüyüşteyim ballar
6372 adım olmuş
Ders bitince attım kendimi dışarı
Hava hem sıcak arada yağmur atıyor

Felicio yarın resmi tatil 40.000 rekorunu kıracak mısın?
Ohhh yağmur burda da yağdı hava çok tatlı ya benim kendi rekorum da 35bin
Anlicagin bahane cok
Ya hiperaktifiz sanırım stresi öyle atıyoruz ben öyle en azından hareket alanım kısıtlanınca üşütme eğilimine giriyorum mecazen tabe başlasan aslında şöyle birkaç hafta nasıl iyi geldiğini anlarsın o zaman yeni bir bağımlılığın olur ben sportif bir sırt çantası aldım sen iste çözüm çoook
Çok basit aslında ketoş zor değil yani iş ki karbo tuzağına düşmemek çünkü ketoza gir çık bünye afallıyor ilk ketozo girdiğin birkaç hafta birkaç gün ketoflu olabiliyor beden adapte olurken karboyla kırınca tabi aynı hikaye baştan başlıyor ama uzunca süre böyle beslenince sonraki girişler hafif oluyor
Allahim benim kv nin tek gelini su an benim ama yakinda yenileri gelir cok şükür biraz odak noktasi benden uzaklasir benimkinin tek gelini olduğumu düşünemiyorum
Düşünme yahuu ne güzel iştee eltiler takımı kaö elti gelme durumu var ki

yağmurdan sonra gökkuşağı çıktı nasıl efsane
Delillerle koyalım buraya
Bugün de saat 13:30 ve 14:40 olmak üzere toplamda 7 yumurta yedim 25gr süzme yedim 7kaşık zeytinyağla hadi hayırlısı tek öğün olmuş gibi oldu sıfır açlık
Yalnız yumurtayı çok sevdiğim için sıkılmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…