- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Ya Maşallahdiyeyim kadına akıllı kadınmış torun kıymeti biliyor ve annesini de memnun etmeye çalışıyor ben ilk zamanlar eşimle anlaşmayınca bişey olsa annesiyle görüşürüm derdim ama sonuçta gelin adın
Ben de iş hiç sevmemkv bir iki kez yaptı ilk zaman bende sonra pes etti şimdi oturup hizmet bekler ben işten gelince ona hizmet edeyim diye
asliogretmen 7015 oldu şimdi parkta oturdum dinleniyorum
enerji_kusagi bugün 17 Mayıs kilom 70.7 nedir bu sayıların gizemi spora Aslı önderliğinde daha sıkı başladım diyelim diyeti dört dörtlük yapmasam da 6000 günlük alt limit hedefim olsun
Kıyamam ki ben hiç sana.Ooo birsürü is yapmissin bravogercekten öyle erken kalkan yol alir bugün ruhen o kadar igrenc gecti ki zorla kalktim yerimden resmen.. o yüzden yarın insallah 7de kalkmak hedefim bakalim. Artik eski duzene donmem lazim
Afiyet olsun ben de şimdi 2.kahvemi iciyorum
Kahve kesinlikle kirmizi cizgimizdir
Kv konusunda tebrik ederim Çicegimle seni masallah nazar degmesin anlayisli insanlara düşmüşsünüz gerçekten.
Ben hicbi zaman is yapsin derdinde olmam ama benim icin olmazsa olmaz sınırı bilmesidir. Bu her iliskide önemli zaten arkadaslikta da evlilikle esinle bile öyle.. sınir asilinca olmuyo. Kaynanan cok dusunceli kadinmis helal olsun. Biz ayni apartmanda oturcaz ve bayramin sadece ilk gunu görcez birbirimizi öyle mi? Biz bunu söylesek kadın hastalanir ambulans gelir apartmanin önünebenim de kaderim buymus ne diyim
Olgun insanlarla karşılaştırsın Allah herkesi zira öteki turlusu cekilmiyo zaten hayat zor
Çiçeğim, güzel yüreklim. Maşallah sanaAllah dağına göre kar verirmiş sen ev işi iyi ki sevmiyorsun o zaman
Evet ya çocuk olunca öyle ama çok şükür bizimki güzel bir bağ
Siz aynı apartmanda değilsiniz dimiya işte türlü türlü hepsi ben de iş miş yaptırmazdım ki zaten cinsim beğenmem kimseyi ama saygılı insanlar mesafe sınırlarının olması kesinlikle gerekli ben de viçviç sevmem yüzgöz olmak falan bana çok saygı duyuyorlar hala da öyle ama evet akıllıca kendi oğulları kızımı götürmüyordu ben düşündüm yaşlılarda birşeyde diyemiyorlardı ilk zamanlar ben sık sık haftasonları götürdüm zaten tek torun tek çocukları var yazık yani oğulları ortadan kayboldu biricik torunları var ki kızım içinde onlardan gelcek sevgi çok değerli bana o kadar iyi olmasalardı yapmazdım elbette ama çok samimi söylüyorum seviyorum onları hani sözden laftan değil
Sana da afiyet bal olsun şekercimmhahahahah senin kv pek şenlikmiş canım hep sevgiden hep sevgiden bak o yüzden aynı apartmanda değilsin şükret bencee
Evet sınırlar pek mühim yaaa bu konuda ben de takıntılıyım
Allah korusun biriciğimÖyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..
artık onları öyle kabul edeceğiz ve kafamıza takmamaya çalışacağız.
not ediyorum balım, tebrikler
10.000 adım ve 30 dk leslie kızlarr
Tebrikler canım, not ettim.
Seni şanslı ballllevde olduğum zamanlar en geç 8'de uyanmaya çalışıyorumSaricivcivcikcik
diğer türlü asla verimli olmuyor ve mayışıp duruyor insan
sınır aşılınca ilişkiler laçkalaşıyor sonra da o ilişkiden hayır gelmiyor minnoşum,
yok ben aynı apartmanda olsak dahi kv bize hiç gelmez ancak ben davet edersem gelir,
nasıl korkutmuşsam kadını
ama neyse ki siz yakın oturmuyorsunuz sanırım, sen de ordan kurtarırsın
sen de kayınvalidenlere çok düşünceli davranıyormuşsun ama karşılıklı demek ki,
onlar sana, sen onlara düşünceli, sevgi ve saygılı, ne mutlu
ayrıca benim aynı apartmanda oturma sebebim çalıştığım için kızıma kv bakıyor o yüzden
diğer türlü "sabah bırak akşam al" olayı çin işkencesiydi bize
özellikle ev işi yapmıyor da işte, ne yapacak kızım online derste iken o da boş durmuyor,
bizimki karadeniz kadını asla oturmaz, benden güçlü ve sağlıklıdır
canım, sen adım challenge ına katılmıyor musun ?buenos diasss, günaydınnnn
dünkü menü:
sabah öğle birleşimi kocaman tabak salata
akşam eve gelince süzme yoğurt içine kuru üzüm çilek tarçın karıştırıp yedim
detoksumsu birşey oldu ama artık ne kadar oburca yediysem bayramda hiç acıkmadım,
hala acıkmıyorum
sabah dolapta bayram öncesi aldığım kefirlere gözüm çarptı, son kullanma tarihi yarın son gün
sözde bayram tatilinde detoks yaparım diye almıştım ama hiç içmedim,
üzüldüm hepsi çöpe gidecek, sinir oldum kendime
Çiçeğimmmmm, maşallah sana.Günaydın güzel hatunlar
Maşallah pek güzel yürümüşsünüz ben dün son adımımı paylaşmadım ve dün 21865 adım atmışım
Şimdide yürüyüşten geldim güzel yürüdüm alışverişe gitmem gerek kızımın birşeyi kalmadı donu bile kalmadıacayip büyüdü geçen seneki hiçbirşey olmuyor haliyle
Ben menümü yazmıyorum yumurta yağ dan başka bişiy yemiyorum bakalım bakalım hızla ketosize girersem işallah bir ay sürsün istiyorum sonra düşük karboya geçcem allan izniyle
Adım sayını not aldım.
Dün bizde de aynı durumlar vardı. Kızıma alışveriş yaptık.
Kolay gelsin.
o mok birazcık bende de var civcivimGünaydın kızlar
Ben bugun yeniden buraya menü yazmaya basliyorum inşallahbir de leslieyi (bi süre mi tamamen mi bilmiyorum) bırakıp jillian yapmaya basliyorum bugün.
10 gün-level 1
10 gün-level 2
10 gün-level 3 seklinde yapcam.
Bayramda birazcik mokunu cikarmis olabilirim toparlanmak lazim
pertim çıksa da Buğra’yı okula bıraktıktan sonra 3 km yürüyüp geldim yine eve
ne güzel bir planlama yapmışsın civcivim,
bu yolda başarılar
54 iyidir.gel gitler sapıtmalar olmasa ben 45 kilo olurdum
ama yok iskelet olurmuşum, 54 kabulüm
off evet ya alıyorum sonra başka şeylere dadanıyorum, al sana çöp, yazık valla
21865
akşama bizde iş çıkışı eşimle gideceğiz, benim kızım 40 kg olmuş,
aynı şekilde donlar bile olmuyor
dolabında ne var ne yok hepsini sağa sola vereceğim, çoğu yeni kaldı, o kadar hızlı büyüyor ki
senin şu yumurta ketona bakıyorum bende mi denesem, değişiklik iyidir
sıkılıyorum hep aynı beslenme düzeninden
menülerini bekliyorum
bence hepimiz yazalım artık, hem kendimizi, hem birbirimizi kontrol etmiş oluruz.
Sakarya’nın plaka numarası