70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

He yaa çocuğun ayarlarıyla oynuyorum ayarsız olunca kızım ben önmenapoz dönemi sen ergenlik döneminde idare ediciğizz artık birbirimizi diyorum

He yaa çocuğun ayarlarıyla oynuyorum ayarsız olunca kızım ben önmenapoz dönemi sen ergenlik döneminde idare ediciğizz artık birbirimizi diyorum
Kızın tek değil Allah'tan anneanne babaanne gidecek yer çok nerde darlanirsa öbürüne gider sırayla sıkılmaya vakit olmaz değişiklik de iyidir

hep o bayram tatili yüzünden akşam ne yiyim yaa bulamıyorum ki, süzme yoğurt çok seviyorum.

abla hitabını bende pek sevmem boşverrr, gayet iyiyiz böyle çiçeğim

bu arada regl oldum gözüm aydın

40 indan sonra kimse değişmez canım oda 40 artık .
Ben de saf zaten
Hayırlısı ya ben neyime bilmiyorum ikinci çocuk planı yapmaya başladım

gerçekten miiiii, hayırlısı olsun canım
ben istemiyorum tek çocukta kaldım, her ne kadar çevre aile baskısı olsa da

pek fikir ayrılığı yaşadığımız için dedim onu, yoksa ben iflah olmaz bir romantiğim
bir şeye sinir oldum mu inadım devreye giriyor buza dönüşüyorum

Hayırlısı olsun canım aynen.
Kararsızlık en beteri zaten . En azından kararli olduğun bir konu senin.

Ben yıllardır ikilemde olduğum bir konu.Hala da yuzde yüz net değilim ama zaten benim planım varsa kaderin de bir planı var.Arafta olmak da çok yoruyor insanı .Ben hep araftayim sanırım

Canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah

Sen tek cocukta kalmissin ben sıfırda kaldım bakalim herkesin hakkinda hayirlisi.
Aman cevreye bakcak olsak ooo lisede başlıyorlar sevgilin var mi evlnecen mi 3 cocugun olsa basliyolar dörduncu ne zaman. Asla susmuyolar o yüzden artik duymamaya calisiyorum

Canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah
Amin canım inşallah hayat çok kısa ve hızlıca akip gidiyorgeride kalan veya çok ilerisi düşünmek de yorucu zaten düşündüğüm planladığım şeyler genelde olmadı demekki planlı olmak gibi bişey de tamamen net bir konu değil

Kaç yılında evlendin Civciv?
Yaşın genc istediğin zaman yaparsın.
Sizin bölüm ataması bol mu ?

Ölç tart canım olumlu olumsuz yönlerini. Altından kalkabilirim diyosan sal gitsin
Evet bazen planladigin cok istedigin seyler olmaz aksine planlamadigin seyler olur ama daha guzeli olur. Allahin hikmeti diyorum ben de buna gercekten. Benim de öyle olur. Birseye cok ugrasirim olmaz. Sonra bambaska bi firsat cikar karsima iyi ki öbür ugrastigim olmamis derim.

Kaç yılında evlendin Civciv?
Yaşın genc istediğin zaman yaparsın.
Sizin bölüm ataması bol mu ?
Canim atama bol diyemem ama imkansiz da degil yine de iyi durumda öyle söylüyüm. Atama durumndan dolayi degil cocuk meselesi aslinda. Cunku 3 cocukla derece yapan da o kadar cook insan var ki gozumun önünde.
Ben kendimi hazir hissetmiyorum daha acikcasi biraz daha durmak istiyorum.

1.5 yil oldu evleneli canim.

Öyle öyle zamanla hem maddi hem manevi her seyi oturunca cocuk olursa daha iyi olur insallah. Biraz garanticiyim

Ayy çok sevindim gözünaydın darısı bana bomba gibiyim halen tık yok anacım
Çiçenn yesin seni
İşte o buz devrelerini al tatilde rafa kaldır sonra ordan alırsın yine
Valla benimde tek evli kalsaydım da tek olurdu ben çocuk istiyorum diyince çevrem afalladıydı çok sevmediğim bilinir yani seçiciyimdir çocuklarda da

Hayırlısı olsun inşallah yaa aynen hiçbirşey kontrolümüzde değil malesef insan olarak kontrol edebilceğimiz sanısına kapılarak hep hasta ve yasta oluyoruz araf iyidir kuzum
Duyma yahu benim kuzenimde 15 yılı geçti sanırım evli ki çocukları benden çok sever istemedi yapmadı kedi sahiplendi herkes her evli çocuk yapmak zorunda değil ki yahu çok saçma
He yaaa hayırlısı gerçekten

Ooo daha tazeymiş sizin evlilik yahu çocuğu bırak yaşamaya bak bak sonra ormantizm yok diyor birileri

Ahh böyle düşünen biri olmasi kalp ben
Gercekten cevremdeki cogu insan bu cümleyi kursam taslamaya baslar anında bi öğrenemedik birbirimizin tercihlerine saygı duymayı ama yapcak bisey yok onlarn baskilarini boyun egmeyerek ögrtcem onlara kimse istiyo diye cocuk yapamam bakcak olan benim sonra o cocugun da hakkina girmek olur ona da yazik
Ooo daha tazeymiş sizin evlilik yahu çocuğu bırak yaşamaya bak bak sonra ormantizm yok diyor birileri

Allah seni napmasin sabah sabah iyi güldüm sıralamada sen neden kendini en sanssiz kisma attin onu anlamadim ama sende kv derdi yok ki sen en basta olmalisin
İslerinde Allah kolaylik versin balım
Sağol Kuşum Hep gülesin inşaallahhh, birlikte gülelim

Sondayım çünkü işareti koyacağım yeri kestiremedim
Büyük veya eşit veya küçük, olmadığı için sıralamayı bilemiyoruz demek istedim

Hazır hissetmek önemli evlilik oturmamistir daha zaten Pandemi gelinisin resmen daha kocanla gezip tozup balayı bile düzgünce yapamamış sındır evliliğin ilk yılları hep acemilikle geçiyor ya çocuk zaten yıpratıyor ilişkiyi sen aşkını yaşamaya bak doyasıya

Balımm, teşekkür ederim Sevgiler benden, bolca

Tatlım dedinya, hakikaten hakkını verdim bugün
Geçenlerde Hollanda dan bir dostumuz gelmişti. Bugün onları da gördük. Seviyoruz diye koca bir bavul dolusu çikolata, peynir ve soslar getirmişHangilerini severseniz ondan daha çok getireceğim dedi. İlla şunun tadına bir bakın, bu değişik buna da bakın, şu böyle bunu da deneyin, tadımcı misali biz, bitmiyordu yarebbim bitmiyordu sadece ucundan tadına baktıklarım net 2 bin kalori vardır. Kahvaltı ve yemeği de hesaba katarsak, keşke katmasak Her şey tadında güzelmiş gerçekten, bir ara tat almıyordum sanırım komaya girmiştim o sıra

Karbonhidratı ben bıraksam o beni bırakmıyor balım
Ciddi ciddi yarın bir şey yemeyi düşünmüyorum ancak toparlarım, vücutta aptallaştı iyice, haklı yani, biz sağlıklı şeyler yedikte o yooook olmaz mı dedi
Birbirimizin yakasına yapışalım bence

Enişte niye arıza yapıyor canım, hanginiz nereye gitmek istiyor da uzlaşamadınız?

Ah canımm, ben o 6000i tamamen yanlış anladım bugün
3bin adım ancak atabildim. Her yere arabayla.
Keşke şehiriçi bir çok yerde araba yasaklansa da her yere bisikletle gitmek zorunda olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…