70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın muhteşem kadınlar❤️
dün sonunda regli oldum pek mesudum ve yürüyüşe çıkmadım hava çok fenaydı olmasaydı da çıkmazdım yat modundaydım 3645 adımla yarıştan çekildim bugün evde birşey yaparmıyım pek sanmıyorum 😂😂😂 reglinin ilk iki üç günü soft oluyor bedenimde bir toparlansın deeemi😂

İki papatyadan biri olayım ( asliogretmen asliogretmen ) SEN Şakayık❤

Eldekiler tükendi Çiçeğim, şimdi sıra depolara geçti 😜
Yaradı zaten, yol su elektrik olarak geri döndü, fatura eccük kabarık geldi bu ay :KK70: Önce ye stokla, sonra yak, deli miyiz acaba, akıllı olmadığımız kesinde 😂
Bugün çok pis bir sebze alışverişi yaptım. 10 gün kadar dolu dolu otlayacam galiba, çürümesin diye mecbur yiyecem çünkü atmayı sevmiyorum, böylece başka şeylere sarkmamayı hedefliyorum, taktik tutar inşaallah :KK70:

Hemdemimmm😘 manzara çok güzel, güller çok güzel, sen çok güzelsin, bu kadar güzellik bir arada çok oldu, senin yerine yanan ben olmalıydım ❤
Epey D vitamini olmuş, şifa olsun Hemdemim, acısı azaldı mı yanıkların?
Traktör diye diye bir gün traktör bulup dağlara vuracam kendimi, çok merak ediyorum 😂 Bilimum denk getirdiğim her değişik şeyi sürmeye çalışıyorum :KK70:

2 öğünü seviyorum balım, birde geç bir kahvaltıydı 3 öğün yine olmazdı. Evet haklısın dengesizlik oldu. Kendi dengemi kaybedince öğünler ne yapsın 😂 Umutlarımla oynamıyorsun değil mi güzellik❤ Geleceğim demen bile enerjimi fulledi bak, yine A+++ moduna geçtim 12bin adım attım 💪

Burcumun şişelerindeki suyu kim içtiii 😨
Ne güzel ağırlıklarla çalışıyordun fıstık mola mı verdin? Adımların bile yeter gerçi, çok güzel maşallah 💪

Oy oy oyyy Bal Leylam❤ Teşekkür ederim :KK60:

Hemde iki bacağını birden kırdım Boğamm 💪

Ohhh baby, aşkım platonik değilmiş demek ki, eriyorum mum gibi ❤
Minnoş kalbimle, saf duygularımla oynamıyorsun di me? Ayyy yoksa şu şarkıyı mı çığırıyordun da ben üstüme alındım😂

"Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim
Ben koynunda yüz sene bin sene durabilirim
Ben Leyla'yı (sen değil Felicio Felicio )
Mecnun'u (ben değil 😂)
Ferhat'ı (kim ki)
Aslı'yı (tövbe tövbe asliogretmen asliogretmen )
Kerem'i (nobody) bilmem ama
Bağdat'ı iki gözüm kapalı bulabilirim (uyurken herhalde😂)

Afiyet olsun bebişim, benim kalorilerin yanında seninki epey hafif olmuş tabi 😜
Bugün artık adam akıllı şeyler yiyelim birlikte olur mu 😘

Cansın :KK60:

Hemdemim, Maşaallahhh, yine istikrarla gidiyorsun 😍
O önünde olduğun %76ya bende dahilim galiba 😂 Hemen çıkmalıyım oradan :KK70:
Yok kimse içmedi 😂😂😂 aşıdan sonra halsizlik oldu cnm
Dün yine 10 bin adım , 45 dk leslie ağırlı ve 15 dk bölgesel 😎
Burda bi ağaçlar açtı ve çiçekler 😂 biri yaseminmiş yasemin adlı arkadaşım söyledi profil fotosu yapınca 😍
Akasyaymış diğeri annem söyledi 💗 ve tatlıymış yerlermiş küçükken 😂tabi temiz köy havasında 😅😅😅 burda ana caddelerin yanında
İğde ağaçları da açtı sarı sarı kızlar 😘
Dün 56.0 kg dum 600 gr almışım bir haftada 😂 bakalım Haziran başı kaç olacak hehe
Bu arada bayağı çizkek gömdüm 😂😂😂yeni pastane bile keşfettim 😎
Ağustosta ismimi tatlılı birşeye çevircem yine 😘 baklavalarım da belli olur bence o zamana 😍

Yaradı zaten, yol su elektrik olarak geri döndü, fatura eccük kabarık geldi bu ay :KK70: Önce ye stokla, sonra yak, deli miyiz acaba, akıllı olmadığımız kesinde 😂
Bugün çok pis bir sebze alışverişi yaptım. 10 gün kadar dolu dolu otlayacam galiba, çürümesin diye mecbur yiyecem çünkü atmayı sevmiyorum, böylece başka şeylere sarkmamayı hedefliyorum, taktik tutar inşaallah :KK70:

Hemdemimmm😘 manzara çok güzel, güller çok güzel, sen çok güzelsin, bu kadar güzellik bir arada çok oldu, senin yerine yanan ben olmalıydım ❤
Traktör diye diye bir gün traktör bulup dağlara vuracam kendimi, çok merak ediyorum 😂 Bilimum denk getirdiğim her değişik şeyi sürmeye çalışıyorum :KK70:

2 öğünü seviyorum balım, birde geç bir kahvaltıydı 3 öğün yine olmazdı. Evet haklısın dengesizlik oldu. Kendi dengemi kaybedince öğünler ne yapsın 😂 Umutlarımla oynamıyorsun değil mi güzellik❤ Geleceğim demen bile enerjimi fulledi bak, yine A+++ moduna geçtim 12bin adım attım 💪

Ne güzel ağırlıklarla çalışıyordun fıstık mola mı verdin? Adımların bile yeter gerçi, çok güzel maşallah 💪

Minnoş kalbimle, saf duygularımla oynamıyorsun di me? Ayyy yoksa şu şarkıyı mı çığırıyordun da ben üstüme alındım😂

Mecnun'u (ben değil 😂)
Ferhat'ı (kim ki)

Allah seni napmasın:D

Hayır sarkidan degil direkt senden bahsediyodum enercim :KK60:
Yalniz sarkinin mealini ne guzel çıkarmissin öyle bayıldım:D

Canim cicekcikkk cicekcikkk in de rekoru 36 binmiş birlikte kırılır 💜ben tekrar cesaret eder miyim bilmiyorum 🤭 17 bile yoruyor 🤪 paslandik galiba 😁

Ortak gün belirleyip hep birlikte bir tek gün abanabiliriz ama 🎯bende belki 41 rekorunu kırarım diycem ama çok zor sanki 😁 14 saate yakın yürümüştüm biliyorsun 🤪

asliogretmen asliogretmen balım sen 25.000 rekorunu kırdın mı sonra ?
İyi fikir Sudemim barajı 30 bin yapabiliriz ben 39 binde kalmıştım çok yorulmuştum o gün

Mecnun'u (ben değil 😂)
Ferhat'ı (kim ki)

Enerjim her zamanın ki ballığınla öyle güzel yorumlamışsın ki 😍

yavru papatyaaa olsun her an yeni bir an diyelim başlayalım 😂😂😂😂 çok mersi bebekim ben işte hareketli biriyim sanırım🤣🤣🤣 lakin dün regli oldum hep yattım off günümdü 🤪kızıma yeme içme hazırladım sadece 😂😂😂

Teşekkür ederiz çiçeğim ❤️

Ayy doğa yer efsane imiş kuzum😍
Ahh çok geçmiş olsun Buğra ma da sana da kıyamam çok acır yaa:KK43: silverdinin bir çeşidi daha vardı geçen sene mi ne eczacım önermişti ama aklınızda olsun

Evet kuzum yürüyüş yapınca en az 16-18 bin aralığında oluyor evde iş vs derken çıkıyor yukarlara lakin dün yattım havada çok soğuktu zaten reglide oldum çoook şükür😍
Yumurta beslenmesi güzel gidiyor yalnız ben bir farkındalık yaşadım ki sorma yağı az alıyormuşum😂😂😂😂 bir yemek kşığı yağ(15gr) her bir yumurtaya karşı dün dedimki benim çorba kaşığı kaç gr aceba😂😂😂 tartım var ama hiç onu ölçmedim aman allahım beş grammışşşşş😂😂😂 üç kaşık koyunca 15 oluyormuş ben 80-90gr yağ yedim sanırken 30-40 gr yiyormuşum şaka gibim ölçmek mühimmiş 😂😂😂 çünkü dört gün sonunda ödemimi atabildim 2 kg gibi başladığım yer civarlarına anca dönüyorum dün midem bulana bulana o yağı yedim bugün bir kilo gitti üstelik regliyim ve ilk gün 😂😂😂😂 ve aldığım kaloriler 1500 lerde sağlam az değil kendimi çok daha iyihissediyorum ketosise üç gün önce girdim zaten ölçüyorum idrar stripleriyle yani keyojenik beslendiğim için daha kolay oldu ilk defa bailasam birkaç gün daha sürerdi

Ehuehu bende kırmak isterim ama benim bir seyhat ayarlamam gerek 🤣🤣🤣🤣 burda da olur mekanlar açılmalı ama dinlenme molaları verebilmek için 🤪

Ayyy yavru papatyam ben de senii çok kocaman seviyorum iyi ki varsın ki😍😍😍

😍😍😍😍

Olsun kuzum olduğu kadar 😘 ben de dün 3645 atmışım şaşırdım çünkü hep yattım😂😂😂

Vaysss vaysss beybiii😍😍😍

Yaaa olsun miss gibi almışın yeşillikleir yanına arada protein ekleyerek tüket bebekim giderler ya sen geldiler diyorsun ben sadece 3 gün çikolata püsküt tuzana düştüm hemen şiştim 60 üzerine geri gittim küsüratınj demim🤪 ve pazartesiden beri anca gitti kaldığım yere döndüm gerçi regli de oldum ama olsun yani daha genç metabolizmanız daha hızlı yanıt veriyor benim sizlere göre daha çok tırmalamam gerekiyor malesef ama size şunu diyim menapoz dönemine kadar kiloyla konuyu kapatın ki gelcek üç dört kolay gitsin😂😂😂

Teşkür ederim cankuzuu😍😍😍 spor yapmak psikoljime çok iyi geliyor en büyük motivasyonum o çok iyi hissediyorum öfkemi atıyorum (nasıl bir öfkem varsa artık😂😂😂😂
Ben de dondurucumu tüketcem bundan sonra almıycam sebze de çokça var yoksa çöpe gidicekler
Ben çorba kaşığı yemek kaşığı aynı sanıyorum hala 🤭 aralarında fark da mi varmış 🤪 gözün aydın 🤗 bence senin meto fazla spora alışmış daha da fazlası gerekiyor artık yağ yakmak için.Gecen bir diyetisyen de aynı şeyi söyledi spora yeni başlar saniz kilo verdirir ama sürekli yapınca normalin olur daha fazla yapmak gerekir diye 🤭 biz şimdi bir ömür sporu vücuda şart mı koşmuş olduk 😅 alışmış kudurmustan beter hesabı 😎

Geçen Tv de biri çikti haberler e günde 4.400 adım yeter diyo 🤪
Günaydın muhteşem kadınlar❤️
dün sonunda regli oldum pek mesudum ve yürüyüşe çıkmadım hava çok fenaydı olmasaydı da çıkmazdım yat modundaydım 3645 adımla yarıştan çekildim bugün evde birşey yaparmıyım pek sanmıyorum 😂😂😂 reglinin ilk iki üç günü soft oluyor bedenimde bir toparlansın deeemi😂
Günaydın canım 🤗 regl hepimiz aynı hafta nasıl denk geliyor 🤪 de mi😅
İyi fikir Sudemim barajı 30 bin yapabiliriz ben 39 binde kalmıştım çok yorulmuştum o gün

Enerjim her zamanın ki ballığınla öyle güzel yorumlamışsın ki 😍
Ben Asli yla kapisayim sen de Çiğdem ile 🤣Aslı ev işi gücü derken ütü mutu Buğra 25 yapıyor can boğam 💜bende o sınıfa girem 🤪kendi rekorumu kiramam gibi ya🤭o zaman nasıl bir cesaret nasıl bir gaz nasil bir özgüven gelmiş bize öyle 😅

enerji balım 🍯 yine 50 yapar zannımca 💜

BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
22 Mayıs
sudem34 sudem34 351716268.568.368.270.1
sonngulen sonngulen 361605570.269.269.9
Felicio Felicio 2716049.949.649.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595262.062.861.762.6
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575565.967.566.865.6
birmuhendisanne birmuhendisanne 3516055
asliogretmen asliogretmen 401696871.570.969.8569.4568.9068.4
blondeblond blondeblond 351665355.655.4
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 311645462.062.161.560.760.0058
@nurumminem271606078.476.9
cicekcikkk cicekcikkk 431685561.859.959.1
Kızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım 💜yoksa hepten ipin ucu kaçıyor 😉yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım 😎bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz 🎯biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil 💜

BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
22 Mayıs
Kızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım 💜yoksa hepten ipin ucu kaçıyor 😉yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım 😎bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz 🎯biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil 💜
Canım ben bugunun cumartesi oldugunu bile unutmusum o derece dagilmis durumdayim bu aralar 😬 bu aralar cok abarttim tahminimce fazla cikarim. Moralim bozulmasin en azindan sabit göreyim istiyorum ondan tartilmiyorum.
Bikac gün sonra tartilcam bakalim yazarim inşallah buraya da.

Ben çorba kaşığı yemek kaşığı aynı sanıyorum hala 🤭 aralarında fark da mi varmış 🤪 gözün aydın 🤗 bence senin meto fazla spora alışmış daha da fazlası gerekiyor artık yağ yakmak için.Gecen bir diyetisyen de aynı şeyi söyledi spora yeni başlar saniz kilo verdirir ama sürekli yapınca normalin olur daha fazla yapmak gerekir diye 🤭 biz şimdi bir ömür sporu vücuda şart mı koşmuş olduk 😅 alışmış kudurmustan beter hesabı 😎

Geçen Tv de biri çikti haberler e günde 4.400 adım yeter diyo 🤪

Günaydın canım 🤗 regl hepimiz aynı hafta nasıl denk geliyor 🤪 de mi😅

Ben Asli yla kapisayim sen de Çiğdem ile 🤣Aslı ev işi gücü derken ütü mutu Buğra 25 yapıyor can boğam 💜bende o sınıfa girem 🤪kendi rekorumu kiramam gibi ya🤭o zaman nasıl bir cesaret nasıl bir gaz nasil bir özgüven gelmiş bize öyle 😅

enerji balım 🍯 yine 50 yapar zannımca 💜
Öyle kuzum yaa aynen meto alışık daha arttırmak zaten artık yapıyorum😂😂😂😂 spor daha çok beden yapısı sağlık dinçlik vs vs yıllara meydan okumaca🤣🤣🤣 daha zayıf olmak sporla kesinlikle olmaz beslenme uyku en son spor yaa benim halim iyi aslında yine zayıf sayılırım da göbeğim de ve kalçamdaki yağlanma asabımı bozuyor he kalsada kötü değil belki birçokları içinde ne bilim işte meşgale bana bu pandemide 😂🤣🤣 ben daha da yürürüm de havalar tam ısınsa bisiklete geçicem de geçemedim bir🤪
Kızlar günaydin 💜
Kilom pazartesi 70.7
Bugün 70.1
Fark -600 gram

Hiç diyet yapmadım sadece spor yaptım.😎
Günaydınnnn ay şahane yavruuu😍😍😍
BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
22 Mayıs
Valla ben geçtiğimiz ay 59 indim kaldımda bayağı orda geçen hafta bayram günleri iki üç gün tatlı yedim ki çok abartı değil 61 küsüre çıktım nassıl bir bünyeyse yani en ufak şeye gelmiyor neyse yumurta olayına girdim basit keto diyetine döndüm diyelim üç gün bozduktan sonra bu sabah 59,45 ti yeni regliyim bu güzel haber aslında ekstra 1,5/2kg fazla geldiğimi hesap edersek yani Pazartesi salı gününe anca normal kilomu görürüm gibi bakalım bakalım

Kızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım💃🏾
BEF81D48-B1EA-43C4-A1F6-FBF4EAA620E3.webp BEF81D48-B1EA-43C4-A1F6-FBF4EAA620E3.webp
BEF81D48-B1EA-43C4-A1F6-FBF4EAA620E3.webp

22 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 11.30 3 kasik menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, sekersiz çay
Ara 14.00 soğuk nescafe, yarım muz, 1 kare bitter
Akşam 17.45 1 kase ayran aşı, 2 avuc kadar ince ızgara tavuk, 2 kasik salata, 3 ücgen dilim karpuz, kare dilim ekmek boyutunda yufka ekmek

Spor; jillian level 1 27 dakika
Su az ictim bugün icmem lazim

Öyle kuzum yaa aynen meto alışık daha arttırmak zaten artık yapıyorum😂😂😂😂 spor daha çok beden yapısı sağlık dinçlik vs vs yıllara meydan okumaca🤣🤣🤣 daha zayıf olmak sporla kesinlikle olmaz beslenme uyku en son spor yaa benim halim iyi aslında yine zayıf sayılırım da göbeğim de ve kalçamdaki yağlanma asabımı bozuyor he kalsada kötü değil belki birçokları içinde ne bilim işte meşgale bana bu pandemide 😂🤣🤣 ben daha da yürürüm de havalar tam ısınsa bisiklete geçicem de geçemedim bir🤪

Günaydınnnn ay şahane yavruuu😍😍😍

Valla ben geçtiğimiz ay 59 indim kaldımda bayağı orda geçen hafta bayram günleri iki üç gün tatlı yedim ki çok abartı değil 61 küsüre çıktım nassıl bir bünyeyse yani en ufak şeye gelmiyor neyse yumurta olayına girdim basit keto diyetine döndüm diyelim üç gün bozduktan sonra bu sabah 59,45 ti yeni regliyim bu güzel haber aslında ekstra 1,5/2kg fazla geldiğimi hesap edersek yani Pazartesi salı gününe anca normal kilomu görürüm gibi bakalım bakalım
Haklısın Çiğdem im 💜spor yüzde 20 etkiliyor zayıflamayi.
Dediğin gibi kalça göbek olmasa neyle ugrasicaz🤪bende de aynı Sezeryan göbeği ve basen 🤭bi de boynum biraz ince değil 🤣
Kızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım💃🏾
Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858
Vuu 👏🧿💜
22 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 11.30 3 kasik menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, sekersiz çay
Ara 14.00 soğuk nescafe, yarım muz, 1 kare bitter
Akşam 17.45 1 kase ayran aşı, 2 avuc kadar ince ızgara tavuk, 2 kasik salata, 3 ücgen dilim karpuz, kare dilim ekmek boyutunda yufka ekmek

Spor; jillian level 1 27 dakika
Su az ictim bugün icmem lazim
Beğendim canım 🤗 dengeli bir menü 🎯

Ballarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak😂
Vaktim kalırsa tabiki size yazarken yürüyeceğim bebeklerim 💕

Songülümü de ne çok özledim ya, burnumun direği sızladı resmen :KK61:

Ballarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak😂
Vaktim kalırsa tabiki size yazarken yürüyeceğim bebeklerim 💕

Songülümü de ne çok özledim ya, burnumun direği sızladı resmen :KK61:
Enercim 13 Saat ne yaptin o kadar:(

Misafir zor Allah kolaylik versin yorma fazla kendini❣

Benim de esimin görevi cikti uzun olcak belki annemlere geçebilirim 1 2 haftaligina. Orda da internet yok aktif olanayabilirim net degil ama habrriniz olsun💚

Back
X