70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak😂
Vaktim kalırsa tabiki size yazarken yürüyeceğim bebeklerim 💕

Songülümü de ne çok özledim ya, burnumun direği sızladı resmen :KK61:
Yoğun olduğun belli balım 🍯
Evde parke fayans kaldı mı temizlemekten 🤪
O evde oturmasi ne keyiflidir şimdi mis gibi heryer 🎯
Ozletme kendini 😎
Kolay gelsin 💜

BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
22 Mayıs
sudem34 sudem34 351716268.568.368.270.1
sonngulen sonngulen 361605570.269.269.9
@Felicio2716049.949.649.9
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595262.062.861.762.6
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575565.967.566.865.6
@birmuhendisanne3516055
asliogretmen asliogretmen 401696871.570.969.8569.4568.9068.4
blondeblond blondeblond 351665355.655.4
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 311645462.062.161.560.760.0058
@nurumminem271606078.476.9
cicekcikkk cicekcikkk 431685561.859.959.1
Kızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım 💜yoksa hepten ipin ucu kaçıyor 😉yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım 😎bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz 🎯biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil 💜

Canım dün sabahki kilom 56.2 ;)

Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa 💖

Haklısın Çiğdem im 💜spor yüzde 20 etkiliyor zayıflamayi.
Dediğin gibi kalça göbek olmasa neyle ugrasicaz🤪bende de aynı Sezeryan göbeği ve basen 🤭bi de boynum biraz ince değil 🤣

Vuu 👏🧿💜

Beğendim canım 🤗 dengeli bir menü 🎯
😘😘😘
💕✨kızlar selam✨💕
Cuma akşamı iş çıkışı kızımızı alıp, karşıya geçtik annemlere geldik🤗 5 ayın üzerine gelebildik, çok özlemişim🤗
Pazartesi kahvaltıdan sonra döneceğiz.
Geçmişi okuyamıyorum şu an, selam vermek istedim🤗🥰😘
Ayy ne güzell😍 de ne dediğinide de yavruşş dönünce😘
Ballarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak😂

Oyy kuzum kıyamam ya o kadar saat niye ki? Bak içine doğmuş gibim sebzeleri istifledin ehuehue ellerine sağlık şimdiden afiyet bal olsun ❤️
Vays vayss harikasınız 😍 ben de dün evde yine spor yaptım sağlam ama adım sayısı 9400 lerde kalmış yine de neyse Pazartesi bugün sahil beni bekler 🤣🤣🤣

Günaaaaydınnnn muhteşem yavrular😍
Ay bir heycan ben de belimi ölçtüm 70 olmuş 😍💃🏾 72-73 oynuyordu kalça aynıydı ama😂😂😂 popo kaldırıcı hareketlere 1 aydır çok ağırlık verdim kas mı aceba🤣🤣🤣 neyse keyfim yerinde 58 küsürlere düştüm ki yoğun regliyim birkaç güne daha iyi anlarım en son yedi ay önce 57 imişim pek heycanlı benim için 😂😂😂

Günaydın muhteşem kadınlar❤️
dün sonunda regli oldum pek mesudum ve yürüyüşe çıkmadım hava çok fenaydı olmasaydı da çıkmazdım yat modundaydım 3645 adımla yarıştan çekildim bugün evde birşey yaparmıyım pek sanmıyorum 😂😂😂 reglinin ilk iki üç günü soft oluyor bedenimde bir toparlansın deeemi😂
Ah be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda gecikti 😔 bu gecikmeler beni çok yoruyor 🥺
Jillian yaptim geldim bacaklarim hala titriyo:KK17::rolleyes:
:KK28::KK60: Süpersin civcivim nerede hareket, orada bereket ❤️
Kızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım💃🏾
Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858
Maşallahhhhh 🧿 çiçeğime ❤️
22 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 11.30 3 kasik menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, sekersiz çay
Ara 14.00 soğuk nescafe, yarım muz, 1 kare bitter
Akşam 17.45 1 kase ayran aşı, 2 avuc kadar ince ızgara tavuk, 2 kasik salata, 3 ücgen dilim karpuz, kare dilim ekmek boyutunda yufka ekmek

Spor; jillian level 1 27 dakika
Su az ictim bugün icmem lazim
harikasın bal böcüğüm 🌸
💕✨kızlar selam✨💕
Cuma akşamı iş çıkışı kızımızı alıp, karşıya geçtik annemlere geldik🤗 5 ayın üzerine gelebildik, çok özlemişim🤗
darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorum 😔
ne güzel hasret gidermişsinizdir 🥰
Adım sayım 22 Mayıs 10.515 asliogretmen asliogretmen
tamam balımmmm
Akşama bu haftanın şampiyonunu ilan edeceğim 😉🥰❤️

Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu? 😔🥺 bende sonngulen sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki 🥰
Bir tanem, bir gün bende geleceğim koşa koşa sana 🏃🏼‍♀️❤️

Enercim 13 Saat ne yaptin o kadar:KK43:

Misafir zor Allah kolaylik versin yorma fazla kendini❣

Benim de esimin görevi cikti uzun olcak belki annemlere geçebilirim 1 2 haftaligina. Orda da internet yok aktif olanayabilirim net degil ama habrriniz olsun💚
Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seni 🌸
Canım dün sabahki kilom 56.2 :KK66:

Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa 💖
yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmm :KK9: :KK9: :KK9: :nazar::KK36:
:KK60:
Günaaaaydınnnn muhteşem yavrular😍
Ay bir heycan ben de belimi ölçtüm 70 olmuş 😍💃🏾 72-73 oynuyordu kalça aynıydı ama😂😂😂 popo kaldırıcı hareketlere 1 aydır çok ağırlık verdim kas mı aceba🤣🤣🤣 neyse keyfim yerinde 58 küsürlere düştüm ki yoğun regliyim birkaç güne daha iyi anlarım en son yedi ay önce 57 imişim pek heycanlı benim için 😂😂😂
Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn ❤️

22 / 23 Mayıs
Adım Sayılarım
🏃🏼‍♀️

759545EC-EADC-4E66-BB1B-4F0CB533405B.jpeg
2D85D9C8-B97D-41D6-BCBF-1AB8F0CE9E79.jpeg

Ah be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda gecikti 😔 bu gecikmeler beni çok yoruyor 🥺

harikasın bal böcüğüm 🌸

tamam balımmmm

Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu? 😔🥺 bende sonngulen sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki 🥰

Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn ❤️
Gitmedim canim annemlere belki gitmem simdilik buralardayım 😊

😘😘😘

Ayy ne güzell😍 de ne dediğinide de yavruşş dönünce😘

Oyy kuzum kıyamam ya o kadar saat niye ki? Bak içine doğmuş gibim sebzeleri istifledin ehuehue ellerine sağlık şimdiden afiyet bal olsun ❤️

Vays vayss harikasınız 😍 ben de dün evde yine spor yaptım sağlam ama adım sayısı 9400 lerde kalmış yine de neyse Pazartesi bugün sahil beni bekler 🤣🤣🤣
Çiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü😐

harikasın bal böcüğüm 🌸

tamam balımmmm

Fırın işletiyordum Hemdemimm 😂
1 ay rahatım artık, derin dondurucuda boşluk bırakmadım 😎
Uçarak gel, yüzerek gel, gülerek gel, yeter ki gel beklenenim ❤
Maşallah Hemdemimm, hiç pas geçmiyorsun, hayranım azmine 😍
Enercim 13 Saat ne yaptin o kadar:KK43:

Misafir zor Allah kolaylik versin yorma fazla kendini❣

Benim de esimin görevi cikti uzun olcak belki annemlere geçebilirim 1 2 haftaligina. Orda da internet yok aktif olanayabilirim net degil ama habrriniz olsun💚
Sağol bebeğimm 😘
Misafirleri yolladım koştum geldim 😍
Akşama yemek yiyecek yerleri kalmadı misafirlerin 😂 Yasak saati olmasa uzun kalırlardı ama bir de uzun mesafe gideceklerdi. Yemek derdinden kurtulmuş oldum. Bizde acıkırsak zeytinyağlılarla geçiştiriz artık. Yorucu olsada keyif aldım, sevdiğimiz insanlardı, ne zaman akşam oldu anlamadık 😊
Senin fit brownie tarifini de yaptım geceden. Fındıkta ekledim. Hatta badem ve fındığı bol kullandım, hurma sadece yapıştırma görevi görsün dedim çok tatlı diye, epey güzeldi, hafif oldu😋

💕✨kızlar selam✨💕
Fıstık annenleri bırakamadın galiba 😍
Gerçi bugün pazartesi, mesaide vardı sanırım. Sen annenleri biz seni özleriz ❤

Ayrilmam balım:KK60:
Bana kalk sporunu yap desene:KK51:
Civcivim, kalk sporunu yap
demek için umarım gecikmemişimdir. :KK4:
eğer hala yapmadıysan hemen kalkıyoruz, şöyle bir silkeleniyoruz . 🏃🏼‍♀️ Başlıyoruz zıplamaya :confused::KK19:
Kalktın mı balım yaptın mı sporunu 😍
Bende sıkıştırayım seni 😬
Hadi bakim karpuzda yata yata büyürmüş 😂
ya ben senin yorumunu yirim 😋
🍉 da yirim 😋
Çiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü😐

Sağol bebeğimm 😘
Akşama yemek yiyecek yerleri kalmadı misafirlerin 😂 Yasak saati olmasa uzun kalırlardı ama bir de uzun mesafe gideceklerdi. Yemek derdinden kurtulmuş oldum. Bizde acıkırsak zeytinyağlılarla geçiştiriz artık. Yorucu olsada keyif aldım, sevdiğimiz insanlardı, ne zaman akşam oldu anlamadık 😊
Senin fit brownie tarifini de yaptım geceden. Fındıkta ekledim. Hatta badem ve fındığı bol kullandım, hurma sadece yapıştırma görevi görsün dedim çok tatlı diye, epey güzeldi, hafif oldu😋
ohhh ellerine sağlık Hemdemim, mis gibi olmuştur her şey.
Becerikli okyanus yüreklim benim ❤️
Ben gelince de yapacak mısın o fit tariften 😋

Kalktın mı balım yaptın mı sporunu 😍
Bende sıkıştırayım seni 😬
Hadi bakim karpuzda yata yata büyürmüş 😂
Henüz yapamadim balim ama uyumadan yapmayi düşünüyorum az da olsa☺️ böyle durumlarda kondisyon bisikleti yuruys bandi falan kurtarici aslinda 20 dk da olsa yuruyum diyosun iyi oluyo.
Sevinem mi üzülem mi bilemedim 😍
Egoist olup sevinem bari 😂
İyi ki gitmedin, o kadar ayrı kalmak istemezdik senden Bebişimmm :KK60:
Yerim seni gitsem de birakamam ki sizi özlerim😍☺️

Sağol bebeğimm 😘
Ayy bugün ben de yapip atcaktim daha olanlar bitmemis peynirli patatesli hashasli hepsinden 2şer 3er tane kalmis buzlukta. Yaprak sardim artik pogacaya enerjim kalmadı sar Allah sar şaftim kaydi daha da bitmedi yaprak masallah:D :D birazini da sonra sarcam artik.

Senin icin cok sevindim canim ben hala o tedirginligi atamadim misafir gelcegi zaman cok stresli oluyorum sanirim biraz mükemmelliyetcilikten🤭

Tarifi denemen üstelik misafire yapman cok guzel olmus balim afiyet olsun hurmam bitti uzun zamandir yapamiyorum ben :D bu aralar muza sardim habire dilimleyip dondurup kahvenin yaninda onu yiyorum:D oldum olası severim buzlu meyveleri zaten. Yesil üzüm favorim 😍
Konu nerden yesil üzüme geldi yav:deli:

Civcivim, kalk sporunu yap
demek için umarım gecikmemişimdir. :KK4:
eğer hala yapmadıysan hemen kalkıyoruz, şöyle bir silkeleniyoruz . 🏃🏼‍♀️ Başlıyoruz zıplamaya :confused::KK19:

ya ben senin yorumunu yirim 😋
🍉 da yirim 😋

ohhh ellerine sağlık Hemdemim, mis gibi olmuştur her şey.
Becerikli okyanus yüreklim benim ❤️
Ben gelince de yapacak mısın o fit tariften 😋
Aslim daha yapmadim birazdan yapcam inşallah sporsuz kapatmak istemiyorum günü ☺️
2 gün önce yaptigim jilliandan sonra hala agriyo totom kollarim omuzlarim bacaklarim tüm uzuvlarim :D isin kötüsü esime de yaptırdım adam ise iki büklüm gidip geliyo felç:D :D leslieye devam etcem ben diyip duruyo :D :D

Fıstık annenleri bırakamadın galiba 😍
Gerçi bugün pazartesi, mesaide vardı sanırım. Sen annenleri biz seni özleriz ❤

enerji_kusagi enerji_kusagi offf cok iyi geldi, ilaç gibi🥰
Ailemle enerji depoladım resmen😇
Kahvaltıdan sonra çıktık, iş güç derken,
Şimdi Tv karşısında ‘şarkılar bizi söyler’ programını izliyorum, mumlarımı yaktım, kahvem&dondurmam ile aşka geldimmm✨💃🏼❣️

cicekcikkk cicekcikkk Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik asliogretmen asliogretmen sudem34 sudem34 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Neler yapıyosunuz🤗

Back
X