Evet canım ya bir de öyle bir salgın varmış duydum ben de. Tekrar çok geçmiş olsun canımAmin sen de bize katıl mübarek
Yegenimde korona yok da herhalde cocuklarda salgin varmış ishal kusma falan var. Toparliyo yavas yavas
Menü yorumlarkenki ciddiyetin beni bi miktar duygulandirdi
O ciddiyetten sonra bu isin bu sefer olcagina emin oldum
Kesinlikle canımAynen canım o kilolar bu vucuttan gidecek
Aaa hurma ve tırmalama aynen ben de yazdımEki Görüntüle 2918276 haydi Bismillahh ilk foto benden olsun. Bunu bi yere kazıyalım
Eee ne demişler yazın yedigin hurmalar kışın böyleee tırmalar
Hala 6larda olman bile bir teselli balımEki Görüntüle 2918278
sonngulen
Başlangıç kilom 69.0
Son tartilisima gore 300 gr vermisim sasirdim ben 71 falan gorurum diyodum
Haydi bismillah.
Ayaklarimi da cektim onlari görmeyin bi dahakine cekmicem.cunku cok tombullar sinirimi bozdular wnjsjwj
Benim de öyle kuzum yaaa, özel bir hareket bulup sarkmalarıni engellemek lazım.Güzel olmus songulum ben de kendi kendime kol ölcumü alırımcunku kollarim pehlivan gibi
Oleyyy.Evettttttt
Tekrar hoşgeldin canım en kısa zamanda adapte olursun zaten.Sağol canım.
Kilom 70.4
Yağ oranım 25.5
Su oranı 54.4
Ölçüler
Boyun 36
Sağ kol 28
Sol kol 27
Göğüs 95
Bel 78
Göbek/Karın 94
Basen 101
Kalça 101
Üst bacak 59
Alt bacak 38
Yazın bol spor yapıp az yemiştim .3 haftadır az spor bol yeme ile böyle.Tartimin pilini de değiştirdim umarım doğru tartmistir.Yazin kv nin tartıda benzer ölçüler de kilom 67.9 çıkmış.Bacak kalça ve göğüs de genişleme olmuş .Kh yememden belli idi tabi alt tarafin büyümesi.
Kızlar adapte olana kadar sporlarımla eşlik edeceğim size.
Tamam balım listeyi eve dönünce yapacağım zatenAşırı bir yoğunluk içindeyim ballarım, aklımda burada, 1 saate tüm ölçüleri alıp atacam inşaallah, henüz bir şey yemedim bakalım ne çıkacak. Gittim
Belim ve göbeğim fazla gibi geldi bana, biraz şiş gibiyim ondan mı acaba ya18 Eylül Cumartesi
Kilo 71.0
Boyun 33.5
Göğüs 99-100
Bel 83
Göbek 96
Kalça 101
Basen 92
-------------------------------
Sağ üst bacak 57
Sağ üst kol 32
sonngulen
Balım sarkmalar icin pilates ve ağırlık çalışma. Ben ikisini birlestiriyorum sonuc bi harika oluyo. En son bikac ay yaptigimda vücudumu tanıyamadım hic görmedigim kadar iyiydiEvet canım ya bir de öyle bir salgın varmış duydum ben de. Tekrar çok geçmiş olsun canım
İşle arkadaşlığı birbirine karıştırmak olmaz dedimben bazen çok ciddi olurum
Kesinlikle canım
Aaa hurma ve tırmalama aynen ben de yazdımgönüller bir
Hala 6larda olman bile bir teselli balımo tatlış ayakların şahsen beni rahatsız etmezdi
Benim de öyle kuzum yaaa, özel bir hareket bulup sarkmalarıni engellemek lazım.
Oleyyy.
Tekrar hoşgeldin canım en kısa zamanda adapte olursun zaten.
Tamam balım listeyi eve dönünce yapacağım zaten
Balim su an hepimiz ödemliyiz cok normal. Moral bozmak yok tam da o göbegi yok etme icin burdayiz butun kizlar toplandikBelim ve göbeğim fazla gibi geldi bana, biraz şiş gibiyim ondan mı acaba ya
İnşallah .Evet canım ya bir de öyle bir salgın varmış duydum ben de. Tekrar çok geçmiş olsun canım
İşle arkadaşlığı birbirine karıştırmak olmaz dedimben bazen çok ciddi olurum
Kesinlikle canım
Aaa hurma ve tırmalama aynen ben de yazdımgönüller bir
Hala 6larda olman bile bir teselli balımo tatlış ayakların şahsen beni rahatsız etmezdi
Benim de öyle kuzum yaaa, özel bir hareket bulup sarkmalarıni engellemek lazım.
Oleyyy.
Tekrar hoşgeldin canım en kısa zamanda adapte olursun zaten.
Tamam balım listeyi eve dönünce yapacağım zaten
Kilolarımiz yakın çiçeğim18 Eylül Cumartesi
Kilo 71.0
Boyun 33.5
Göğüs 99-100
Bel 83
Göbek 96
Kalça 101
Basen 92
Sağ üst bacak 57
Sağ üst kol 32
sonngulen
Balım sen güçten mi düştün, ney o 3 nokta, sövmüyon di miiiİnşallah .
Zaten keyfi yedim 2 kilo aldım
Kilolarımiz yakın çiçeğim
Boyun
Basen
Üst bacak ölçülerini beğendim
Demekki kilolar kol göğüs ve göbekte toplanmış halletmen kolay senin
İncim seni yalnız bırakmayayım, al bu da benim tartı fotosuSelm kızlar ben geldimm
Bu arada bi tek tartı fotosu atan benmiyim
Bütün gün ekmek yaptık acayip kol kası yapmılımdır. Arda gözlemede yedim valla ama 3 lt tarcınlı su içtim attıgım adım 10.000 rahat gecmiştir o yediklerimi muhtemelen yakmısımdır
Yarın spora tekrardan başlarım .
7lerin üstünü görerek rekor mu kırdık balım ikimiz18 Eylül Cumartesi
Kilo 71.0
Boyun 33.5
Göğüs 99-100
Bel 83
Göbek 96
Kalça 101
Basen 92
Sağ üst bacak 57
Sağ üst kol 32
sonngulen
Olabilir canım, bir süredir düzgün beslenmeyince belli bölgelere birikmiş, benim de fena çıktı ölçüler.Belim ve göbeğim fazla gibi geldi bana, biraz şiş gibiyim ondan mı acaba ya
Balım tam olarak çalıştığın videolar varsa adlarını da yazar mısın, adamakıllı dikkat etmem lazım. Birkaç ay sonra yine vücuduna hayran olacaksin deseneBalım sarkmalar icin pilates ve ağırlık çalışma. Ben ikisini birlestiriyorum sonuc bi harika oluyo. En son bikac ay yaptigimda vücudumu tanıyamadım hic görmedigim kadar iyiydi
Evet yaa yemesek bile vücut şiş, ilk günün sersemligi de var açıkçası. İlk hafta hızlı bir eksilme ve rahatlama görürüz diye düşünüyorum canımBalim su an hepimiz ödemliyiz cok normal. Moral bozmak yok tam da o göbegi yok etme icin burdayiz butun kizlar toplandik
Ben de su an acim ac oldugum halde karnim şişbi haftaya gecer gider
Afiyet olsun balım, menun gayet güzel, akşamki bir dilim ekmeği hiç gözünde büyütme, nefsimiz özellikle ilk hafta çok zorlayacak bizi, sporun muhteşem zaten, ilk günden çok motive gördüm seni18 Eylül Cumartesi Menüm
08.00 aç karna 2 kuru incir bol su
Sabah 10.00 4 kasik menemen 1 dilim tambuğday ekmegi 1 dilim beyaz peynir 1 zeytin
Ara 11.00 türk kahvesi
Ara 14.00 nescafe
Akşam 17.45 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 2 kaşık mercimekli erişte pilavı, 1 dilim ekmek (tazeydi dayanamadim)
Spor;
Leslie 5 mil 38 dakika
35+20 saniye 2 set plank
1 saat temizlik
Su; 2.5 litre
Bizler de attık canım, Esra ve bendim galiba. Enerjim de atmış sonradan gördüm. Fotolu atmak zorunlu değil diye konuşmuştuk bu arada. Gozlemenin boyutu nedir bilmiyorum ama yaptiklarinla yakmissindir inşallah. Bugün daha güzel bir menü gelecektir inşallah.Selm kızlar ben geldimm
Bütün gün ekmek yaptık acayip kol kası yapmılımdır. Arda gözlemede yedim valla ama 3 lt tarcınlı su içtim attıgım adım 10.000 rahat gecmiştir o yediklerimi muhtemelen yakmısımdır
Kol herhalde o kadar şişmez kuzum yaa ama çok hızlı gideceğine de eminim. Belki ölçüyü doğru alamamış olabilir misin. Gobegimize diyecek laf yok o kesin cikmistir benceBalım sen güçten mi düştün, ney o 3 nokta, sövmüyon di miii
Evet balım ölçüler yakın epeyYani bir gün önce akşama kadar ekmek yaptığım için mi kolum fazla çıktı. Epey hamur da yoğurdum ama 3-4 cm şişebilir mi? Ölçmeden önce epey bir şeyler de taşımış bulundum ama dur ben 1, 2 gün sonra bir daha ölçeyim pehlivan kollarımı Doğru göbeğim çıktı, birazda karnım şiş bugün hatta şu an hat safhada Derdi neydi bugün anlamadım, az kaldı patlatıp kurtulacam
Afiyet olsun kuzum, yoğunluktan demişsin ama akşama kadar aç kalman hiç iyi olmamış. Akşam da yediklerin inşallah rahatsız etmemiştir, bu kadar çay ve kahve ödem de tutturur, bol bol su iç balım. Adımların çok güzel18 Eylül Menüm
2 bardak şekersiz çay,
1 kupa filtre kahve
10 adet sarı üzüm
Akşam 20:00
1 küçük kase mercimek çorbası,
1 küçük kase etli kuru fasulye
80 gr yaprak döner,
1 mini tt ekmek (şu hastenelerde verilen kadar)
2 kupa şekersiz çay
23:00 1 şeftali
1 kupa filtre kahve
(Bugün çok yoğundum, ne bulduysam yedim)
Su 2 lt
Spor 10493 adım
Birileri ceza istiyo galibaSelm kızlar ben geldimm
Balım yogunluk demissin biliyorum ama sabah hicbisey yememissin aksam 8abahe kadar18 Eylül Menüm
2 bardak şekersiz çay,
1 kupa filtre kahve
10 adet sarı üzüm
Akşam 20:00
1 küçük kase mercimek çorbası,
1 küçük kase etli kuru fasulye
80 gr yaprak döner,
1 mini tt ekmek (şu hastenelerde verilen kadar)
2 kupa şekersiz çay
23:00 1 şeftali
1 kupa filtre kahve
(Bugün çok yoğundum, ne bulduysam yedim)
Su 2 lt
Spor 10493 adım
Balım ben daha önce cok yaptigim icin artik videolara bagimli kalmiyorum. Ama şöyle yapabiliriz sana fotograflarini bulabilirsem atayim egzersizlerin sayfada dursunOlabilir canım, bir süredir düzgün beslenmeyince belli bölgelere birikmiş, benim de fena çıktı ölçüler.
Balım tam olarak çalıştığın videolar varsa adlarını da yazar mısın, adamakıllı dikkat etmem lazım. Birkaç ay sonra yine vücuduna hayran olacaksin desene
Evet yaa yemesek bile vücut şiş, ilk günün sersemligi de var açıkçası. İlk hafta hızlı bir eksilme ve rahatlama görürüz diye düşünüyorum canım
Balım sadece sigara böreği gibi olan börek olmamis çünkü yufkanın kalorisi normal ekmege göre daha yüksek.18 Eylül Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
Çeyrek yufkadan börek (sigara böreği gibi)
1 dilim peynir
3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Şekersiz çay
20.00 akşam (normalde bu saate kalmam)
Birkaç kaşık Et kavurma, iki dilim ekmek, çoban salata, patlıcan salata, 1 bardak ayran.
Su 2 ltye yakın
Spor keyfi yüzme
Dün evimde değildim menü yeterince iyi olmadı, yüzme haricinde spor da yapamadım. bugün eve dönüyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?