- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Sabah atcam canım suan bende pek emin degilimAyy bebeğin miyim gerçektensen de bene bebek gibisin
Kilolu degilsin seyine sesli gülüyorum müsadenle
Puhahahaahtotom benden bağımsız takiliyo su an
Kac kilosun ki o sihirli soruyu soruyum bari
Ayy bebeğin miyim gerçektensen de bene bebek gibisin
Kilolu degilsin seyine sesli gülüyorum müsadenle
Puhahahaahtotom benden bağımsız takiliyo su an
Kac kilosun ki o sihirli soruyu soruyum bari
Yarin sabah sayfaya gel hepimiz dökülcezGülme kızım kaç kilo almış olabilirsin
Yarin sabah sayfaya gel hepimiz dökülcezbilmiyorum yarın sabah tartilcam simdi gülüyorum da yarin aglamam inş
Hadi yaa hemen karantina mı yaşadılar yazık. Yeğenin iyi mi peki canım, aman dikkat etsin kendine. Biz de okullar açılınca ne yapacağız emin değilim, sınıflarımız çok kalabalık bazı derslerde. Allah hepimize kolaylık versin balım.Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.
Allah kolaylik versin ballarin en menekse gözlüsü
Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamayao yuvarlak toto buraya gelecek taktim totoya ne alip veremediğim varsa
Olmasin mi bizim de bi cenifır lopez seysimiz
Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon yadesem de inanma
Yok o kalkma saatim balım benim erken kalkmayi sevmek gibi bi psikopatligim var bildigin gibiherkes uyurken sen ayaktasın falan hayatta bunun kadar haz veren cok az sey var bana
Simdi sen leslie mi yapcaksin jillian mi yoksa yuruyus mu? Ona gore ben de seni gecme hedefi koyuyum bari
Sen songulu ben seni böyle zincirleme gidelim benim arkamdan kim gelcek bakalim
Vayyy kılıçlar çekilmiş bakıyorum da, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Hiç de korkmadım ayrıcaTünaydın Benim Ballı Rakibelerim
Evet potansiyel olarak artık hepiniz rakibimsinizdostluk başka yarış başka Ona göre ayağınızı denk alın bakim
Başlangıç için bu kadar gözdağı yeter herhaldeGözünüz korktu di mi, korkun tabiki birbirimizin sınırlarını zorlayalım ❤
Kıyamam senin kasana da sana daİnşaallah Balım İnşaallahhh, bencede her şey mümkün
Boncuğum birimiz kendisine haksızlık mı ediyor, mesela o sen olabilir misin? Senin sporlar adeta beynime kazınmış. Epey de estirdin hani bi ara, seni geçmeye çalıştığım için beni iyi hatırlıyor olabilir misin bitanem
Başlangıç için adımların çok güzel, Sen ki 20 binleri zorlamış hatunsun, Maşaallah ❤ Bende tam bir haftadır yürüyorum. En yüksek 13bin küsür en düşük 4100.
Ben yine jillian yerine stepe başlarım. O kadar uğraşıp step tahtası yaptım kasadan. Kıyıp atamadımda, şehir şehir yanımda taşıdımEkonomik ömrünü tamamlayıp kasa kırılana kadar stepe devam balım, tabi önceliğim yürümek
Balım Jillian deyince aklıma hep ceza sporu gibi geliyorya. Geçmişin izleri silinmiyordu
Selam kizlar nasilsiniz
Bir süredir hepimiz iş güç tatil derken uzak kaldık buralardan canım, şimdi tekrar toplanma ve toparlanma zamanı. Sana da Allah kolaylık versin canım, çocuklu hayat zor.Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Kuzum yaa bugün son günümüzdü, yeseydin keşkeKızlar aksam yemegini unuttum yaprak sariyodum misafire buzluga atmalik. Simdi saat de gec oldu yesem mi bi corba yemesem mi? Ne diyosunuz acil yardim
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.17 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.15 1 yumurta yarim soğandan soğanlı omlet, 1 dilim kaşar, 2 kuru incir, 1 dilim tambuğday ekmegi
Ara 11.00 türk kahvesi
Öğlen 14.30 3 kasik sade bulgur pilavi, 4 kasik etli nohut yemeği, 1 turşu, 1 bardak ayran
Ara 16.30 nescafe
Akşam 18.00 yemek yemedim ama yaprak sararken çiğ olarak 4 tane attim agzima o tıkadı galiba hic yiyesim yok
Spor yok sadece ev isi
Su 2.5 litre
Hoşgeldin canım.Sağol Civciv kardeş
Sporum 10.484 adım olmuşbugün tek marifetim ballandıra ballandıra anlatmam lazım
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel olmuş.İyi aksamlar canlarim
Menum
sabah 2 bardak su
kahvalti 09.00
yarim avakado
1 dilim peynir
7 zeytin
1dilim ekmek
2 bardak cay
ara 11.00
turk kahvesi sade
ara 15.00
3 kuru incir
7 badem
aksam 19.30
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
su 3 lt
spor
45 dk tempolu yuruyus (kosu bandini ilk deneyisim )
100 ip atlama
Hepimiz aynıyız canım, çok fena aldık.Aynen yarin ayari yapalim ama simdiden soyleyim ben baya kilo aldim yaaaa
Almayan var mı acabaKilo yiğidin kamçısıdır
Ben de aldm
Bonusum hoşgeldinAl peçete gardaşım ağzını silersinkutu peçete emojisi yoktu
Hoşbuldum songül nasılsın ❤Kuzum yaa bugün son günümüzdü, yeseydin keşke
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.
Hoşgeldin canım.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel olmuş.
Hepimiz aynıyız canım, çok fena aldık.
Almayan var mı acaba
Bonusum hoşgeldin
Ne güzel bir motivasyon listesi bu böyle incim, bence o kilolar kesin verilecek.1. Oğluşumun dogum gunune 2.5 ay var.
2. Kocayla iddaya girdik 65 e düşersem yılbaşına kadar adana burması alacak(adamın beni motive etme şekli oysa hiçde sevmem altını )
3. Kosu bandı aldım hakkını vermek lazım
4. İşte en cokta bu kendimi hiç zayıf görmedim
İyiyim canım, sen nasılsın. Okul başladı koşturmaca başladı işte. Şükürler olsun.Hoşbuldum songül nasılsın ❤
Ne güzel bir motivasyon listesi bu böyle incim, bence o kilolar kesin verilecek.
İyiyim canım, sen nasılsın. Okul başladı koşturmaca başladı işte. Şükürler olsun.
Aynen öyle canım, yeter ki sağlık olsun.İyiyim sağolasın okul telaşı aynen bizimde.
Sağlık olsunda telaşlı olalım varsın
Amin sen de bize katıl mübarekAllah hayırlarla karşılaştırsın inşallah
Yegenimde korona yok da herhalde cocuklarda salgin varmış ishal kusma falan var. Toparliyo yavas yavasHadi yaa hemen karantina mı yaşadılar yazık. Yeğenin iyi mi peki canım, aman dikkat etsin kendine. Biz de okullar açılınca ne yapacağız emin değilim, sınıflarımız çok kalabalık bazı derslerde. Allah hepimize kolaylık versin balım.
Hahahha 0 olayına bir an inandım biliyo musunGerçi bu hafta hepsi gerçek olmak zorunda artık.
Dikkat edelim de zincir kopmasın ballar
Vayyy kılıçlar çekilmiş bakıyorum da, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Hiç de korkmadım ayrıca
Kıyamam senin kasana da sana dajillianlar leslieler adımlar bizi bekler
Bir süredir hepimiz iş güç tatil derken uzak kaldık buralardan canım, şimdi tekrar toplanma ve toparlanma zamanı. Sana da Allah kolaylık versin canım, çocuklu hayat zor.
Menü yorumlarkenki ciddiyetin beni bi miktar duygulandirdiKuzum yaa bugün son günümüzdü, yeseydin keşke
Hoşgeldin canım.
Almayan var mı acaba
Bonusum hoşgeldin
Aynen canım o kilolar bu vucuttan gidecekNe güzel bir motivasyon listesi bu böyle incim, bence o kilolar kesin verilecek.
İyiyim canım, sen nasılsın. Okul başladı koşturmaca başladı işte. Şükürler olsun.
Güzel olmus songulum ben de kendi kendime kol ölcumü alırımBallar sabah kilo bildirimini unutmayalım, isteyen fotoyla bildirim yapabilir. Lütfen beden ölçülerinizi de alın, tabloyu oluşturmayım yine.
Ölçüler şu şekilde olursa sevinirim.
Boyun
Göğüs
Bel
Karın/Göbek
Kalça
Basen
Ben kendim için bunlara ek olarak ayrı ayrı bacak ve kol ölçüsü de alacağım, tabloya eklemeyeyim dedim, çünkü daha önceki tablolarda bazılarımız bu kadar ölçümü yapmıyordu. O yüzden yukardaki daha sadeleşmiş bölgeleri yazdım. Yine de önerilere açığım.
Sabah görüşmek üzere ballar. Düzenli bir şekilde bildirimleri yapmayı unutmayalım, her gün menülerimizi de paylaşalım lütfen. İyi geceler.
Evetttttttenerji_kusagi
Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne
sudem34
asliogretmen
@Felicio
Ballar yeniden toplanıyor muyuz haydi bakalım. Cumartesi sabah tartı ve vücut ölçülerini alalım, tablolarimizi hazırlayalım, kaldığımız yerden devam edelim
Sağol canım.Kuzum yaa bugün son günümüzdü, yeseydin keşke
Hoşgeldin canım.
Almayan var mı acaba
Bonusum hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?