70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Karakter sınırı var evetsen söyle ben yazarım profile ne istersen üç nokta a severim ben ya watsap profilimde genelde üç nokta

Pandemi fazla uzun sürünce yemeye devamke oldu demekki

O zaman da hemen hepimiz 70 kiloyduk yine öyle

19 Eylül Pazar Menüm
Sabah 09.00 4 kasik patatesli yumurta, 1 dilim yağsız kızarmis ekmek, 1 dilim peynir, domates, 1 cay kasigi badem ezmesi, 1 cay kasigi labne üzerine çilek receli
Ara 11.00 türk kahvesi, 1 incir, 1 kare cikolata
Ara 14.00 1 avuç cekirdek, maden suyu
Akşam 17.30 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Spor;
32 dk hizlı tempo yuruyus
Gün icinde 3000 adım
Su; 2.5 litre

Bugün sıvadım gibi hissediyorum sanki ama bakın bi
Azcik daha spor yapcaktim ama halim kalmadi daha ütü falan yapcam ders caliscam

Çok pis espri yapacam olmayacak şimdi
Başladığımız noktaya geri döndük, demek ki tam baslayamamışız Kesin 7lerin sırrı çarptı bizi
Zararın neresinden dönsek kardır diyorum ve menülere bakıp doğru yürüyüşe gidiyorum

Allah kolaylık versin balım o kadar yürümeye yolları yakmadigin iyi olmuş
Bu arada pazartesileri de tartiliyo muyuz kizlar?
Ben erken uyaniyorumya ona göre sey etcem
Kizlar da olsun diyor canım, tartilalim bence de, takip etmek için iyi olur sanırım.

Sıvadın demeyelim de hepsi bir arada olmasa daha iyi olurdu diyelim normalde ben her şeyden yiyerek kendimizi çok kısıtlamadan hayat tarzı haline getirelim görüşündeyim. Patates, az olsa da reçel ve badem ezmesi, incir çikolata ve çekirdek hepsinin aynı günde olması iyi olmamış sanki balım. Akşam yemegin gayet güzel ve erken olmuş. Spor da gayet iyi canım

19 Eylül Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
3 dilim yumurtalı ekmek (neredeyse yağsız tavada pişmiş), 2 dilim peynir, 2 kaşık domatesli biber kavurması, 2 siyah zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay.

19.00 1 küçük muz

22.00 1 salatalık

Akşam yemeği yok çünkü ben o saatlerde biraz uyumuşum. 19.00da uyanınca bu saatten sonra bir şey yemesem iyi olur diye düşündüm çünkü sabahki yumurtalı ekmeği dengelemek lazımdı

Su 1.5 litre
Spor yarım saatten fazla yürüdüm, telefonum adımları saymıyor bu ara, kafasına göre duruyor o yüzden kaç adım attım bilmiyorum, sadece 3500 saymış.

19 Eylül Menüm

13:00
1 küçük muz
1 sb süt
3 kupa çay

17:20
1/2 kase yoğurt
1 kase hindi sote
1 yk domates soslu turşu
1 çb ev yapımı vişne suyu
1 dilim ekmek

21:00
1 dilim kavun
2 kupa çay

Su 2 lt
Spor : 11295 adım

Not: Menülerinize bende baktım canım ballarım hiç kimsenin miktar olarak çok değiller, kalori hesaplasak pek yüksek çıkmaz gibi, sadece seçimler biraz diyete uygun olmayabilir. Benimde 2 gündür düzenim bozuk. Bu hafta hepimizin alışma gibi sayarsak önümüzdeki hafta daha düzgün besleneceğimizi düşünüyorum. Sporlar da güzel ilk hafta için. Şahsen bu sene hepimizden umutluyum, yeni yıla güzel gireceğimize eminim

İyi geceler

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-20-01-53-41.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 28
Bugün daha dikkatli olcam songülüm
Canım aslinda aksam bi corba ya da sulu yemek yenebilirmis 4 5 kaşık sanki? Güzel dengelemissin orasi kesin de
Afiyet olsun spor da güzel olmuş
Balım bakıyorum bakıyorum az mı geldi gözüme diyorum sonra yine bakiyorum aslinda hepsi besin degeri yüksek saglikli seyler miktar olarak da iyi kararimi veriyorum gayet güzel afiyet olsun

Afiyet olsun balım, menün ve sporun çoook güzel. Dediğin gibi biraz uyum sorunu yaşıyoruz bence, alıştık istediğimizi yemeye şimdi biraz zor geliyor. Başarabilirsem bugün bir listeye başladım, benim için böylesi daha iyi oluyor, bakalım sonuç ne olacak. Hepimiz sona varacağız bu sefer
Teşekkür ederim canım, Bugün ben de dikkatli olacağım esram, akşam evde hazırda yemek yoktu, yapınca çok geç olacaktı o yüzden yemedim biraz da. Bugün güzel başladı güzel gidecek inşallah

Günaydın kızlar‍♀

Kontrol Tartısı
Cumartesi 69.0
Pazartesi 68.2
Fark 800 gr
Esrammmm canım çok güzel bir eksi 2 gün için. Cumartesiyi heyecanla bekleeyceğim
Gunaydin ballarrr
Cumartesi yedigim gozleme hakkini verecek galiba + 800 gr
Demek ki gözlemenin miktarı da biraz fazlaymış canım, sonrasında dikkat etmeye başladın mı bari, menülerini de düzenli yazarsan senin için iyi olur, böylece kendini frenlersin.
+800 dikkat etmedim itiraf ediyorum
Artıya bakılırsa etmemişsin gerçekten, sanırım bir süre menü de paylaşmayacaktın doğru mu hatırlıyorum sudem, yavaştan başlasan sana da iyi gelir belki.

Sağ ol balım seninki de cok iyi inşallah cumartesi güzel eksilerle gelcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…